Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Problema categorii

  prietene daca e free de ce sunt plagiator? daca nu doresti sa ma ajuti atunci veziti de treaba ok
 3. Problema forum

  am cautat linia care ai zis dar nu am gasit-o adica globalTemplate am gasit dar nu am gasit codul acela in el.
 4. Problema categorii

  Nu o sa te ajute nimeni pentru ca nu stii sa faci ceva original stiti doar sa furati si sa lauti ceva free mai bien cumpara o tema de la @HaLoGeK si nu o sa te rogi asa de toti eu unu sunt foarte bucuros pentru ca folositi tema afkzone si nu sunteti originali ci doar niste plagiatori <3
 5. WorldGaming România

  Se vede ce staff matur aveti .. Faceti reclama pe alte forumuri, copii...
 6. Last week
 7. Vand www.oldskill.ro

  Ce vinzi : www.oldskill.ro Pret: 10 euro ( paysafe / paypal / sms ) Expira pe 2018-12-21 Skype - live:blawkls Facebook - Blaw Samp Ofer si gazduire web gratuita de la btstelecom 6 luni + tot ce e pe el ( inclusiv toate temele )
 8. WorldGaming România

  va place comunitatea !
 9. Modificare culoare ipb 4.x

  pff
 10. Problema categorii

  Salutare am o tema luata de pe net si imi as dori sa stiu de ce cand un membru doreste sa creeze un topic nou sau altcv arata asa ? Iar mie ca fondator imi arata asa Care este problema ?
 11. Modificare culoare ipb 4.x

  Vorbești cu autorul script-ului. Iei legătura cu Halogek.
 12. Modificare culoare ipb 4.x

  pai si mi-l poate da cineva? sa ma ajute doresc sa fac tema pe albastru si chiar nu merge
 13. Problema forum

  Intri in ACP și mergi la tema ta, in tema ta cauți template-ul „globalTemplate” și in <head></head> cauți tag-ul <title></title> --- ștergi acel cod care este acolo și iți adaugi numele pe care-l vrei. Inainte de asta eu iți sugerez să copiezi linia respectivă și să-i adaugi inainte: <!-- /// după -->
 14. Modificare culoare ipb 4.x

  Este script JS.
 15. Modificare culoare ipb 4.x

  Salutare cum pot modifica si eu culorile la o tema ipb din rosu in albastru ? si asta este hook ? sau cum
 16. Vand cont de Steam (48 jocuri)

  mai ai contu de steam ?
 17. GameLife community gaming.

  aaa, scuze ! Nu stiam.. ON: Arata bine forumul, succes cu el !
 18. GameLife community gaming.

  Nu le fură identitatea, ei sunt cei adevărați, din numele ăsta au pornit și au dorit să se reîntoarcă la el.
 19. GameLife community gaming.

  Might and Magic & CronoS sunt pe CSBest De ce ii copiati si le furati identitatea ?
 20. Problema forum

  nimeni??
 21. Imagine de referinta https://imgur.com/a/f0ryeQI Vom modela cutitul "shadow dagger" din cs go. Pana acuma practic repetam tot ce am invatat. Modelare sub-d, folosirea sistemului de materiale din cinema 4d si vom reduce timpul de munca folosind symmetry
 22. Problema avatar

  a mers,, multumesc, t/c
 23. Problema avatar

  Adaugă acest cod in custom.css span.ipsUserPhoto.ipsUserPhoto_variable img { WIDTH: 170px; } După ăsta, actualizează-ți poza de profil să vezi dacă merge și ține modificările.
 24. Caut firma realizare site stiri

  Salutare ! După cum spune și în titlu, caut pentru un prieten care și-a deschis un site de stiri de tipul hltv, o firma care sa se stina de treaba si serioasa. Acesta a lucrat cu shady si portocala dar dupa ce si-au primit banii de inceput, au parasit proiectul facand doar 15 % din el, adica ceea ce este acum pe site (www.proesports.ro) . Menționez că dashboard ul nu este gata. Daca cineva cunoaste o firma care poate realiza un site de tipul hltv cu acele script uri de update automat la meciuri si toate cele, va rog lasati un reply. Multumesc mult si toate cele bune !
 25. Problema avatar

 26. *Pentru moderatori: Nu sunt sigur dacă aceasta este categoria potrivită pentru topic-ul meu, însă rog prin această cale mutarea topic-ului în categoria corectă. Salutare comunității PCTroubleshooting.ro, Salutare membrilor acestui forum, Sunt membru nou înregistrat pe acest forum și aș dori să aflu câteva informații despre cum îmi pot crea un așa-zis datacenter pentru o comunitate de jocuri. Ideea este în felul următor; doresc să înființez și investesc într-o comunitate de jocuri (gaming) cu servere de jocuri populare precum CounterStrike: Global Offensive / 1.6, Minecraft, GTA V ș.a. Pentru asta e nevoie de găzduire, însă vreau să găzduiesc eu comunitatea pe propiile mele sisteme server, pe rețeaua mea...mai pe scurt, pe resursele mele. Am un spațiu disponibil în casă unde aș putea ține astfel de sisteme server, iar întrebările mele sunt următoarele: Se poate realiza un astfel de ”datacenter” la mine în locuință? Dacă da, ce resurse suplimentare am nevoie (pentru reducerea zgomotului, zone speciale pentru cabluri, amenajări interioare suplimentare etc.)? Din punct de vedere legistlativ, este nevoie de o autorizație? Luând în calcul că acest lucru este în interes personal, nu spre comercializare de VPS-uri, VM-uri sau alte chestiuni de genul. După părerea voastră, cum ar fi bine să încep un astfel de lucru? Aș dori să aflu un minim de sisteme cu care să pornesc pentru a avea rezultate optime sau trucuri care să-mi ușureze promovarea Ce furnizor de internet este recomandat și de ce viteză am nevoie pentru rețea? Aceasta sunt câteva dintre întrebările pe care le am în privința acestei investiții. Merg pe ideea de a investi banii pe care sunt pregătit să-i pierd, însă cu mic ajutor din partea altora cu niște sfaturi sau idei este mereu loc. Orice critică constructivă este deasemenea bine venită. Mulțumesc anticipat!
 1. Load more activity
×