Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Sn!k3rs

  Problema instalare IPB (access denied)

  ai gresit parola ori e de la baza de date sau e de la webhost
 3. DeNyS.

  Culoare

  Sunt destule topice pe tema asta, cauta pe forum. http://pctroubleshooting.ro/topic/24495-problema-background-alb-editor-ipboard/ Un exemplu.
 4. 饼干设计

  Culoare

  Foloseste inspect element , si dupa modifici culoarea link forum?
 5. Today
 6. andreiut

  Culoare

  Salut baieti,stiti cum pot schimba culoarea din alb in culoarea temei? https://imgur.com/a/uBrGeIT
 7. Nu totu' se rezuma la tema. ( Eu doar ti-am raspuns )
 8. Portocala

  Ips 4 ( Eligius Project )

  Misto 5 posturi, din care 2 facute off-topic. Nu stiu ce nu va e clar. Nu aveti nici un drept sa suferiti pe aici cu parerea voastra isignifianta despre cum e executat produsul care il vinde. Daca omul vine si vine un html care contine: <h1> Hello world! </h1> E problema lui. Devine a ta cand devi prostul care da banii pe asa ceva, ca vezi doamne si altu' putea face asa ceva. Daca cumva detii copyright pe ceva elemente prezente in imaginile de mai sus n-ai decat sa-i dai un mesaj privat si sa va rezolvati treburile, in rest aici e pentru a-si expune omul ce are de vandut.
 9. Dacă vreți să scrieți primul vostru program, dar nu știți nimic în programare, aș recomanda să începeți studiul vostru cu suportul acestui curs. Canal: https://www.youtube.com/channel/UCajk1jidrqGwRacgq7rgi2Q Playlist:
 10. dOc MFX

  Ips 4 ( Eligius Project )

  Hai sa o lasam asa, sa nu lungim topicul prea mult, este un topic legat de vanzari.Dar ca sa stii ti-ai dat singur o palma pentru ca nu cistesti tot. Elementele sunt ale mele, ideea e pornita de undeva ( pentru ca nu eu sau cei de aici dam tonul design-ului din 2018-2019 ), tonul il dau webdesignerii certificati si fiecare ii urmeaza.Ma rog, sa o lasam asa. Astept de la tine ca te vad activ o tema facuta cu ceva ce nu s-a mai vazut in lume si dupa iti voi lua de drept valid postul.
 11. 饼干设计

  Ips 4 ( Eligius Project )

  Asta e devărat , dar dacă te crezi mare WEBDIZAINER , ar trebuie sa faci cu proprile tale elemente. Dar mna , în ziua de azi
 12. dOc MFX

  Ips 4 ( Eligius Project )

  Cine a zis ca elementele sunt originale ( in sensul ca e css / html ), normal ca toti folosesc unul de la celalalt, doar ca mai conteaza si imaginile, asezarea in pagina, efectele puse pe diferite parti din forum.Toti ce lucram pe ips / phpbb sau alte platforme, ne folosim de css / html / php / js, e normal sa se asemene sau sa imprumutam uneori.Multumesc de parere!
 13. 饼干设计

  Background corp topic

  da forum-ul și ți le setez eu, și tu o să trebuiască doar să da-i copy + paste .
 14. Needless

  Estrike Romania - With Grace .

  De ce faci offtopic? ce treaba are tema mea ? ON: Arata mult mai bine acuma
 15. 饼干设计

  Ips 4 ( Eligius Project )

  Să-ți zic sincer fratele meu , nu-i cine știe ce , deoarece aproape toți webdesigneri folosesc unu de la altu script-uri .. oricum baftă.
 16. dOc MFX

  RankBar Members Online[HELP]

  Folosesti asta https://invisioncommunity.com/files/file/7310-group-legend/
 17. ChituD

  RankBar Members Online[HELP]

  Eu ma refer cum sa fac sa-mi apara si mie alea cu Founder si RPG Administrator etc
 18. Yesterday
 19. str

  RankBar Members Online[HELP]

  Daca te referi la plugin https://invisioncommunity.com/files/file/7328-who-was-online/ ( trebuie sa ai cont de client pentru a descarca ) Cu un research il gasesti si in alta parte pentru a il putea descarca.
 20. Mixlight

  Estrike Romania - With Grace .

  Observ ostilitate in privinta aceluias subiect si anume platforma aleasa . Tema este una responsive ce se pliaza zic eu si alti oameni care si-au dat cu parerea bine . Pe forumul asta in general phpbb nu a fost favorizat ( din motive zic eu evidente ) totusi incercati sa iesiti din bula voastra de invision ( majoritar nulled ) si sa largiti orizonturile cand vine vorba de stilul unui forum . PS : Multumita lui D3nyo de acuma va puteti conecta si pe GO16.ESTRIKE.RO - mod cs:go remake
 21. Decat sa platesca pentru o tema ca asta...
 22. dOc MFX

  Ips 4 ( Eligius Project )

  Salutare, astazi am lansat o noua tema pentru market denumita Eligius Project. Tema poate fi cumparata de pe invision folosind urmatorul link: https://invisioncommunity.com/files/fil ... -10-42-43/ De asemenea daca apreciezi munca mea imi poti da un follow si un like pe : https://www.behance.net/docwebdesignro Pentru detalii suplimentare astept un pm!
 23. Mixlight

  Estrike Romania - With Grace .

  TEma actualizata ;) www.estrike.ro/forum Nu uitati de imagehost-ul nostru propiu : www.estrike.ro/img Cat despre platforma nu are cum sa fie invechita deoarece phpbb 3.2.3 a aparut pe 13 septembrie 2018
 24. ChituD

  RankBar Members Online[HELP]

  Salut! Cine ma poate ajuta cu acel rank bar? Vreau sa stiu cum il pot face si eu asa
 25. Barlap

  Background corp topic

  Cum identific mai exact nr categoriei am incercat sa le iau de sus in jos a mers la 2 categorii dupa la restul n a mai mers
 26. Last week
 27. 饼干设计

  Background corp topic

  Salut Look & Fell -> Tema ta -> CSS -> ipb_style.css si jos de tot pui urmatorul script . #category_247 tr:nth-child(2) { background-image: url(https://image.ibb.co/fethV8/RBLcategory2.png); background-position: center; background-position-x: center; background-position-y: center; background-repeat: repeat; } #category_247 tr:nth-child(3) { background-image: url(https://image.ibb.co/g0j6q8/RBLcategory1.png); background-position: center; background-position-x: center; background-position-y: center; background-repeat: repeat; } #category_247 tr:nth-child(4) { background-image: url(https://image.ibb.co/g0j6q8/RBLcategory1.png); background-position: center; background-position-x: center; background-position-y: center; background-repeat: repeat; } La #category_247 și în loc de 247 pui id-ul categoriei tale . daca te-am ajutat aștept +1
 1. Load more activity
×