Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. dOc MFX

  CyberPixelz SHOP 2019

  THREME DISCOUNT PERIOD: 19.04.2019 - 31.04.2019 Theme price: 22$ from 25$ CYBER APEX DARK DISCOUNT PERIOD: 19.04.2019 - 31.04.2019 Theme price: 26$ from 30$ CYBER APEX LIGHT DISCOUNT PERIOD: 19.04.2019 - 31.04.2019 Theme price: 26$ from 30$
 5. Portocala

  Shop puffysticks.

  https://puffysticks.com/ Goodies up for sale, let us know if you want 'em!
 6. Last week
 7. Portocala

  Adugare actiune la buton

  Posteaza si tu continutul fisierelor aici, nu stau sa le descarc pe telefon, ca sa vad ce nu merge. Si nu, nu ofer suport inafara forumului. PS. nu mai da quote la reply-ul imediat anterior ca e clar ca vorbesti cu respectivul.
 8. DSandu

  Adugare actiune la buton

  Am incercat, dar nu merge la cele 2 butoane de jos cu camera si lanterna. La butonul de notificare merge, duce pe o noua pagina doar ca se deschide si acea cutie in despre care am zis ca vreau sa o faca doar prima notificare. Ai skype sau ts, ceva? Sa discutam si sa iti arat live ce vreau?
 9. Portocala

  Adugare actiune la buton

  <a href="https://puffysticks" target="_blank">PuffySticks</a> Pai un redirect intr-un tab nou il faci fara javascript, e html pur.
 10. Cum scrie și în titlu, caut un webdeveloper care poate realiza un site de știri eSports cum ar fi hltv.org / gosugamers.net. Precizez că în cadrul proiectului vrem sa fie implementata afișarea meciurilor și scorului echipelor în mod automat, crearea paginilor pentru tournamente, echipe, jucători, etc. Bugetul maxim este de 1500€. În funcție de seriozitate, este posibil ca bugetul sa creasca. Contact: Discord: Daniel H.#4409 Facebook: https://www.facebook.com/hira.daniel.9 Instagram: hira.daniel Rog seriozitate. Mulțumesc pentru timpul acordat
 11. DSandu

  Adugare actiune la buton

  Descarca te rog fisierele pe care le-am atasat, probabil o sa intelegi mai usor ce vreau sa spun. Nu le am deloc cu js si de aia nu stiu nici sa explic. Ideea e ca deja sunt butoane, de fapt imagini, alea jos, vreau cand dai click pe ele sa redirectioneze pe o pagina, intr-un nou tab. Si mai sus era o "notificare" pe ecran si cand dai click pe ea apare o cutie si un scris, am copiat tagul din html si acum apar 3 notificari, dar eu vreu decat prima sa aiba functioa originala, cu cutia si scrisul, iar celelalte 2 sa duca pe alte pagini diferite.
 12. Portocala

  Adugare actiune la buton

  Eu personal nu inteleg, nimic, din ce vrei, cu notificari, redirect... Lasa de o parte toate detaliile estetice cu giftbox de iphone si blah blah blah, si incearca sa dai o explicatie mai ca lumea la ceea ce vrei sa faci de exemplu: Vreau un buton care sa ma redirectioneze la pagina X
 13. DSandu

  Adugare actiune la buton

  Chiar nimeni? Nici dupa o saptamana?
 14. dOc MFX

  CyberPixelz SHOP 2019

  Temele Cyber Apex Dark & Light, pot fi folosite de acum chiar si pe versiunea 4.3
 15. T. Petrisor

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  Gradele copiate de pe indungi, inclusiv culorile, topicul de la anunturi cu "Recurtare It Specialist" copiat in totalitate de pe indungi. Toate modelele sunt copiate inclusiv acest userbar - cu emblema iDg pe el ! Topicul de la "Cerere DNS" cu "Asistenta gratuita Counter-Strike 1.6", pana si ala este copiat de pe indungi, doar ca am observat ca ai sters 1/2 lini din el pentru ca nu va incadrati si voi ! "Incercam sa facem ceva frumos din comunitate pe viitor" ? Dupa parerea mea, ai inceput foarte prost. Daca pui tema deflection, forumul tau este o copie dupa indungi! Vrei sa faci ceva frumos? Incearca sa vii cu propriile ideei!
 16. AssAssiN

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  1. Incercam sa facem ceva frumos din comunitate pe viitor. 2. O sa incerc sa il modific sau sa il scot de tot. 3. Index-ul nu l-am vazut pe nici un forum pe care am fost eu momentan, dar cum am zis mai sus o sa facem unu special pentru forum. 4. Multumim.
 17. Portocala

  Shop puffysticks.

  Marfa noua pe raft https://invisioncommunity.com/files/file/9341-hidden-attachments/
 18. mmateas

  Un windows?...

  De ce neapărat Windows 7? Rulezi o anumită aplicație incompatibilă cu versiuni noi ale sistemului de operare? Dacă nu, nu-i văd rostul, atâta timp cât poți descărca Windows 10 gratis de pe o sursă oficială Microsoft. E un trial, dar dacă ai depășit perioada admisă de utilizare, ți se blochează numai funcțiile de personalizare și îți apare watermark-ul acela cu "Activate Windows". Atâta tot. În plus, poți recurge și la "ilegalități", și să descarci un software care îți activează Windows-ul pe loc, cum ar fi KMSAuto. Totuși, nu-ți recomand. Am spus-o doar ca să-ți aduc la cunoștință faptul că se poate.
 19. HTML/CSS

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  Nimik deosebit, totul este ca si pe cele lalte mii de comunitati. Incercati sa realizati ceva propriu. Scroolbaru din sidebar, ala de jos nu se arata bine acolo el, luatil de acolo. Indexul lasa de dorit. Bafta mai departe.
 20. AssAssiN

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  Stiu o sa mai scot din ele, mersi pentru părere / sfat! Da o sa schimbam hostul luna viitoare. Iar daca ne merge bine o sa cumparam si licenta, mersi pentru părere / sfat.
 21. Sebastian C.

  Caut server de CS! Ca admin.

  Din nou, ți se pare asta comunitate pe domeniul jocurilor ? Ți-am oferit răspuns la ce căutai, la tine se potrivește proverbul „cazi pară mălăiață în gura lu nătăfleață”, vrei totu întins pe tavă.
 22. Needless

  Păreri forum DARKVIBE Romania

  BUMP ! Cautam staff activ!
 23. Needless

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  Se misca cam greu webostul In rest ce sa zic? aveti 2 timp 2 ani de zile sa strangeti bani pentru licenta (daca o sa mai fie pe atunci comunitatea)
 24. mmateas

  Caut un partener

  Dețin eu un domeniu: migr.ro. Am început să lucrez la forum, dar mai am nevoie de cineva care să mă ajute în ceea ce fac. Dacă vrei să ținem legătura adaugă-mă pe Discord: hex#0399.
 25. Domeniu (sper că nu se consideră reclamă): www.migr.ro Am decis să încep să lucrez la o comunitate care se bazează atât pe aspecte ale gaming-ului, cât și pe restul lucrurilor care țin de tehnologie (software și hardware). Am însă nevoie de niște membri serioși, cu vârsta minimă de 16 ani, care mă pot ajuta să o ridic la un nivel înalt (comunitatea ). De asemenea, aș avea nevoie de servere care ar dori să obțină un DNS și o categorie specială pe forum. Cine vrea să se ofere, reply cu ID-ul de Discord. Vorbim acolo.
 26. kottoxx

  Caut server de CS! Ca admin.

  nu vreau link-uri pe alte forumuri ,ca asa puteam si eu sa caut..google, vreau un server. sa mi se bage admin..fara cerere Daca chiar are nevoie de admini,.. si activi. ! si grad multumitor..
 27. Sebastian C.

  Ce afaceri mai faceti?

  Din punctul meu de vedere fiecare afacere este profitabilă, trebuie doar să te ducă creierul să-ți maximizezi profitul, poți scoate bani și din piatră dacă te duce capul să o prelucrezi sau găsești o piață unde să o vinzi. În momentul de față activez în cadrul unei săli de jocuri dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3/6 ani, 6/12 ani, 12/18 ani și tot așa fiind câte o zonă pentru fiecare vârstă folosind o aparatură diferită de restul locurilor de joacă. Ceea ce te face unicat e modul în care te dezvolți și ceea ce aduci nou față de concurență. Profitul meu este destul de bun, nu pot oferi o cifră pentru că depinde de clienți, planuri de activitate și alte bazaconii însă-mi este suficient să mă întrețin și să duc un mod de viață „luxos” în sensul în care dacă văd ceva ce-mi place mi-l permit.
 28. Sebastian C.

  Un windows?...

  A fost lansat în anul 2009 nu există o altă versiune ieșită-n alt an, s-au oferit doar mici actualizări de sistem privind securitatea și / sau actualizări de programe în rest n-ai alt an pentru această versiunea. Încearcă să rulezi o versiune licențiată în locul uneia piratate.
 29. Sebastian C.

  Caut server de CS! Ca admin.

  Există astfel de zone special create pe categorii dedicate domeniului de jocuri, cu o singură căutare pe google ai fi găsit, asta e o comunitate dedicată mai mult zonei IT. https://csblackdevil.com/forums/forum/8-offers-for-admins/ https://www.indungi.ro/forum/forum/515-cereri-admin/ https://playarena.ro/forum/forum/21-offers-admin/ https://ev1ct.ro/forum/index.php?/forum/178-oferte-admin/ Și lista poate continua dar ți-am oferit link către comunitățile mai populate în momentul actual și cu un staff administrativ capabil.
 1. Load more activity
×