Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. MOTAN

  Problema mainArea

  lasa-mi link cu forumul in privat
 3. buna am o problema, dar nu prea reusesc sa o rezolv cind merg pe pagina de search imi arata asa pagina: si adaug codul codul urmator, dar nu merge: #ipsLayout_mainArea:only-of-type { display: block; } apoi am incercat acesta cod: #ipsLayout_mainArea:last-of-type { display: block; } si totul se rezolvat, dar a aparut problema in alta parte, pe pagina pricipala se face pagina principala cum pe search
 4. Yesterday
 5. Pai te folosesti de caracterul din mijloc impartind lungimea sirului la 2. Poti lua cateva cazuri concrete sa vezi ce si cum. Dar aici depinde cum vrei sa tratezi sirurile care au numar par de caractere. Daca are un numar impar de caractere, gen abcde si vrei sa afisezi c, lungimea e 5, se afla pe pozitia 2, deci e suficient sa afisezi sir[sir.Length / 2] La numar par de caractere, metoda gen sirul abcd, metoda de mai sus iti fa afisa caracterul c. Aici depinde daca vrei sa afisezi b sau c. (sau ambele .. sau niciunul )
 6. Buna am un problema pe care nu stiu cum s-o rezolva Trebuie sa fac un program care sa afiseze prima ultima si cea din mijloc litera a unui sir de caractere { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Introduceti sirul de caractere"); string s1 = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("\nPrima litera :"); Console.WriteLine(s1[0]); Console.WriteLine("\nLitera din mijloc : "); Console.WriteLine("\nUltima litera :"); Console.WriteLine(s1[s1.Length - 1]); } } } Prima si ultima am reusit sa aflu dar pe cea din mijloc nu stiu cum. Ma puteti ajuta va rog?
 7. Last week
 8. Design-ul e unul decent pentru platforma phpBB totuși mai trebuie lucrată. https://imgur.com/d0MEJ7I - nu este bine ajustat. Butonul "Echipa" nu merge. https://imgur.com/J5ShY3d - *sneak sneak* reclamă
 9. Personal as scoate optiunea de a putea lasa reply daca nu sunt autentificat.
 10. nu se frustează omul care a făcut tema dar se frustează alții pe lângă el. "this is romania" am avut un reply în care am zis că am observat târziu că temă încă are probleme pe partea de telefon speram să nu mai săriți așa de tare - poza de profil nu e bine ajustat
 11. Cine știe, dacă o sa am timp și posibilitatea le-aș putea face singur sau o colaborare. Mersi.
 12. Ce vrei tu ar putea functiona pe baza de tag-uri, dar momentan nu exista asa ceva nici standard de la Invision nici pe internet, dar hook-urile pot fi scrise, daca gasesti pe cineva care se pricepe la back end foarte bine poate sa ti-l scrie personal (pentru un pret cinstit).
 13. Nu o să găsești așa ceva gata făcut pentru 4.x, doar pe 3.4 era ceva ce se lua după titlul la topic. Dacă vrei plugin trebuie să-l codezi manual sau să-l editezi pe ăla, altă alternativă este să folosiți tag-uri în fiecare topic.
 14. Imi incerc aici norocul, poate se intampla sa aibe cineva nevoie de ele. Am la vanzare doua placute de memorie DDR3, 4 GB fiecare, Samsung, 1600 Mhz. Ambele sunt pentru laptop/notebook. Una din placute este "single row" (un rand de chipuri), cealalta e "double row" (doua seturi de chipuri). Se vand cu 100 de lei ambele (50 bucata). Se pot vedea local in Iasi, sau se pot trimite si prin curier, cu plata transportului in avans. Daca ar fi cineva interesat, dati un PM.
 15. Estrike este un domeniu care are o vechime destul de mare in ceea ce priveste domeniul jocurilor online . Am luat acest domeniu sub tutela mea inca din 2017,in 2019 inchizandu-l iar luna acesta reluandu-i activitatea invatand din greselile trecute . Scopul forumului este de a crea un loc cat mai placut pasionatilor de jocuri in special Counter-Strike ! Forum Image Host Discord Servere : In mod direct nu aveti nici un motiv intemeiat sa alegeti estrike avand in vedere statisticile dar speram ca timpul si dezvoltarea noastra pe care momentan nu pot decat sa v-o garantez va va schimba perceptia despre noi .
 16. Multumesc, dar imi trebuie similar content dupa ce termini de citit un articol.
 17. Și aplicate când ? Că deja se face anu și n-ai mai „editat” nimic .
 18. Când creezi o temă, pornești de la tema albă și schimbi în mare parte cam 75% din codurile inițiale, automat orice ajustare care exista pentru mobil dispare și trebuie să o faci tu, nu e atât de ușor să lucrezi pe toate versiunile de rezoluții utilizate pentru a face lizibilă pentru toată lumea. Când doar editezi una de pe net, nu le mai faci, că în aia schimbi doar 15% aspect ( culori și două trei așezări ). În loc de comentariul sec puteai spune și anumite zone de pe telefon unde trebuie lucrat pentru a se vedea măcar 50% bine, dar meh, this is romania.
 19. Ce vrei tu se face la comandă. Ai ceva similar mai jos : https://invisioncommunity.com/files/file/8205-similar-content-on-post-screen/
 20. Salut, Caut de ceva timp un hook pentru forumul meu in momentul in care termin un articol de citit sa imi recomande automat alt topic din aceeasi categorie (YOU MAY ALSO LIKE). Tin sa mentionez ca forumul este pe IPB 4.4.x. Multumesc
 21. simple ips sidebar profile idea mi-a venit uitându-mă pe un forum si am zis să fac ceva de genul dar mai compact și a iesit aceste rezultate de sus more ideas coming soon..
 22. Earlier
 23. Cred ca ai raspunsul deja in mesajul postat de el. Depinde si de ce telefon ai, dar daca e aceeasi iconita, se aplica si la tine.
 24. Inseamna ca e o chestiune de racire la tine. Acel lag e defapt datorat procesorului care isi face thermal throttle si tot sistemul are de suferit ca, practic, restul componetelor asteapta CPU sa-si faca treaba. Deci e tot ok cu el, daca ai cooler mai eficient.
 25. Eu folosesc un HP ZBook 17 G5 si pot rula chiar 4 sisteme de operare, dar atentie la setarile de memorie aferente fiecarei masini virtuale, astfel ca facand diferenta dintre capacitatea totala de memorie a Laptopului si suma memoriilor de pe masinile virtuale sa fie minim 30% astfel sistemul de baza va functiona bine insa daca e mai mica, probabil laptopul se va bloca. Exemplu eu am 32Giga memorie si am setat pentru masinile virtuale cate 4 giga. La fel trebuie sa fii atent si la capacitatile Hardurilor virtuale alocate.
 26. Salutari, Detin un Notebook HP cu WIN 10 si porturi USB 3.0, aici am instalat VirtualBox 6.1 cu extensia pentru USB 3.0 ca masina virtuala am WIN7 cu drivere pentru USB 3.0. In Virtualbox am setat cititorul de carduri CFast pe care vreau sa-l utilizez sub WIN 7, cu ID producator si toate cele. Manifestari: transferul de fisiere pe si de pe Card se poate face dar cand pornesc un soft de programare Automation Studio si incerc sa fac transferul datelor pe card imi da eroare de scriere. Acelasi soft instalat direct pe WIN 10 scrie corect Cardul. Softul instalat pe un computer cu Win 7 functioneaza corect.
 27. Pana la urma, ce reprezintă triunghiul? Multumesc frumos. P.S. Sper ca nu mă ceartă Portocală!
 28. Un mic update: acum temperaturile sunt de 30 in idle si 50 cand cand deschid browserul. Tocmai am instalat Forza Horizon 4 si am ramas uimit ca sistemul functiona fara sa pice placa video. Setarile pe ultra, 1080p, 50fps cu 40 de grade la cpu si 50 la gpu. Este un foarte mic lag cand sunt in joc insa daca ma concentrez pe jocul in sine nu e sesizabil. Clar o schimb coolerul dupa ce am vazut cum se comporta sistemul, astept, ca saracu, ziua de 15 de salariu ca sa-mi pot cumpara coolerul si vedem atunci situatia. Pana acum doar la NFS Heat face placa video figuri dar la FH4, ETS 2 si Telltale TWD merge fara probleme.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...