All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Defapt nu dati tc.. am o alta problema.. cand dau sa vad profilul meu imi da eroare.. Fatal error: Call to a member function memberProfileDonate() on a non-object in /home/u890934790/public_html/forum/hooks/ibEconomyMemBrdProfDon_98d5dbf98f59b02df8aa67879290d5bf.php on line 23 Mi-l poate instala cineva va rog...????
 3. Cineva?
 4. Today
 5. Mersi mult. T/C Defapt nu dati tc.. am o alta problema.. cand dau sa vad profilul meu imi da eroare.. Fatal error: Call to a member function memberProfileDonate() on a non-object in /home/u890934790/public_html/forum/hooks/ibEconomyMemBrdProfDon_98d5dbf98f59b02df8aa67879290d5bf.php on line 23 Uitati ce este acolo.. in acel php <?php class ibEconomyMemBrdProfDon { public $registry; public function __construct() { $this->registry = ipsRegistry::instance(); $this->settings =& $this->registry->fetchSettings(); $this->request =& $this->registry->fetchRequest(); $this->member = $this->registry->member(); $this->memberData =& $this->registry->member()->fetchMemberData(); } public function getOutput() { #init $return = ""; if ( $this->memberData['g_eco'] && $this->request['section'] != 'friends' && $this->request['module'] == 'profile' && $this->request['filter'] != 'ALL' ) { $return = $this->registry->output->getTemplate('ibEconomy')->memberProfileDonate($this->request['showuser']); } return $return; } }
 6. lasa aici in reply ce ai in globaltemplete si ce taburi ai vrea sa adaugi si surse/link-uri catre acestea
 7. Nu are Readme ?
 8. Sall PCT cum instalez si eu asta? https://webflake.sx/files/file/1744-e34-ibeconomy-points-system/ unde pun folderul "extras" dar "tools" mersi
 9. Ok gadeas imi cer scz . dar na nu avea rost sa se bage daca nu imi poate da si ajutor .
 10. le-am setat dar degeaba, tot nu se aud..
 11. Nu este obligat nimeni sa te ajute. Daca eu raspund la alte topicuri sau oricare alta persoana, aia nu inseamna ca voi raspunde si aici. Din moment ce la celalate topicuri stiu raspunsu din memorie de cand foloseam IPB 3 am sa raspund, dar din moment ce eu nu am folosit ProMenu si nici nu mai am forum pe IPB 3, e si normal sa nu raspund. Cu astea spuse, asta nu inseamna ca poti da UP-uri la fiecare 2 ore.
 12. Seteaza castile ca fiind default, adica Realtek HD Audio etc si nu primu care este "Speakers".
 13. Sa fim sinceri , eu unul intru pentru ca am nevoie de tutoriale si de resurse , nu ca intram sa citim nustiu ce "bla bla bla" nu am un topic preferat . In fine toti acum cauta cate un topic/post etc sa castige un telefon Citeste Troubleshooting "cica" si uni dintre voi intrati doar ca aveti nevoie de suport , recunosc de asta intru si eu . poate am lasat acest reply si va supara dar am spus adevarul .
 14. Am lasat pm cu forumul ZEW.
 15. Aveți un regulament, l-ați citit ?
 16. Noi nu oferim teme ipb, nu înţeleg de ce tot postaţi tâmpenii că astea..., e un regulament în această secţiune, te rog citeşte-l..
 17. Lasă-mi un link de la forum.
 18. Multumesc mult, am dat search in ACP
 19. Daca o gasesti cea de la bny dami si mie PM te rog
 20. Salut pctroubleshooting are cineva o tema asemanatoare ca la comunitatile acestea? http://ghotic.ro/forum/ http://bny.ro/forum/ http://bloodwolves.ro/forum/
 21. Folosesc versiunea 4.1.18, am reinstalat pana la urma versiunea sa-mi mearga, nu stiu ce a fi avut.
 22. puteai sa ma si ajuti daca tot teai bagat aici .
 23. UP se da odata la 24/48 de ore , nu doar dupa o singura ora .
 24. UP.
 25. Poate nu se potriveste cu versiunea care o ai tu . Incearca sa stergi aplicatia si sa descarci alta , dar fati un forum de test sa nu mai strici ceva .
 1. Load more activity