All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. O sa trec iar pe win 10 doar pentru a auzi-o pe Cortana cum face roast.
 3. Sterge toate driverele instalate in pc cu programul ddu, apoi descarcale iar de pe site-ul nvidia sau amd, nu folosi programe pentru detectarea automata a driverelor. vsync off.
 4. Salut, și eu am făcut exact cum specificați voi mai sus și nu îmi merge
 5. Am pornit de la carbon red cu default am spus mai sus , multumesc de review
 6. Arată bine, felicitări dacă tu ai lucrat la ea.. curios de la ce temă ai pornit.. în rest, e bine. Schimbă limbă, e spaniolă, nu?
 7. Salut PCT , se pare ca iar m-am jucat cu o tema de data asta e tema carbon red. Am incercat sa folosesc numai elemente simple , facute de mine . Astept review-urile voastre , daca nu ti-a placut nu da dislike nu iti place fa un review cu cea ce nu ti-a placut iar eu voi remedia. Vedeti aici tema live : http://ashezdesign.hol.es/board/ Multumesc , i'm out!
 8. verifica daca e in filtru ban , posibil din cauza asta sa fie
 9. Acum câteva zile am pățit și eu la fel, chestia este foarte simplă, Adobe Flash-ul necesită un update. Dezinstalează-l și instalează versiunea nouă. Dacă nu merge, e ceva de la tine.
 10. UP
 11. Nu este nicio problemă de CSS. Ceea ce trebuie să faci este să iei clasa / id de la Last visit spre exemplu și s-o adaugi la last visited, tață etc. Dar, trebuie să stai atent. Și data viitoare citește regulamentul fără să pui titluri aiurea.
 12. nu are spati
 13. Posibil acel nume are spații în el și din această cauză nu te lasă sau este adăugat la filtrul de ban.
 14. Buna ziua, nu pot sa dau grad pe forum uitati ce imi apare si cu o zi in urma a mers sa bag ori ce grad daca ma puteti ajuta scz der eclama
 15. UP4CD!
 16. Salut revin dinnou cu o problema nu gasesc chestii aceea de la forum de unde pot da topic close , muta in anunturi etc. Forumul ruleaza pe PHPBB
 17. Yesterday
 18. Stimati utilizatori ai forum-ului si simpatizanti ai comunitatii WorldGame Romania, [ http://worldgame.ro ] Tinem sa va anuntam ca dorim sa facem cateva schimbari in bine pentru acest forum cat si pentru comunitate, iar pentru acest lucru am avea nevoie si de ajutorul vostru, bineinteles. Vrem sa pornim o reconstructie a forum-ului, prin a alcatui echipe in functie de grade/ranguri acces pe forum, pentru o alta infatisarea a sectiunilor cat si a sub-forumurilor! Dorim ca fiecare sectiune/sub-forum sa aibe cate minim 1 Moderator pentru o mai buna conduita cat si pentru extinderea comunitatii/forumului! Echipele vor fii impartite in 3 dupa cum sunt si rang-urile: Moderator (principalul responsabil a unei sectiuni alese sau unde este nevoie). Global-Moderator (principalul responsabil sectiunilor/categoriilor din sub-forumul ales cat si unde este nevoie). Administrator ( Supervizor al echipelor Moderatorilor si Global-Moderatorilor, responsabil de conduita acestora, controlul activitatii membrilor staff-ului, contolul subiectelor postate pe intreg forumul, controlul sectiunilor/categoriilor cat si a sub-forumurilor si vizarea lor pentru respectarea regulamentului in vigoare ). Inainte de toate (pentru Moderatori in general) dorim sa vedem activitate din partea voastra cat si dedicare. Incercati sa va alegeti cate-o sectiune de care sa aveti grija si sa postati dar si anuntati in acest timp pentru monitorizarea acesteia. Daca nu sunteti de acord cu regulamentul forumului va rugam sa explicați și motivul, in caz contrar, cererea nu va fi luată în calcul. Daca sunteți de acord, înseamnă că ați luat la cunoștință sancțiunile și pedepsele care se aplica utilizatorilor cu intenții rele sau interese ascunse. Trebuie să respectati anumite obligații minore , pe care le aflați la secțiunea staff only , imediat cum primiti accesul. Secțiunea este accesibila doar celor din personalul forumului. Puteti ajunge la un grad avansat daca aveti deja moderator, iar activitatea dumneavoastră este in continua creștere pe întregul forum. Veți obține mult mai repede aceasta funcție daca va implicați în proiectele locale. Avem aceste cerințe pentru că oferim oricarei persoane posibilitatea de a intra în echipa noastră. Depinde de dumneavoastră dacă sunteți îndeajuns de serios și va respectati obiectivele. In funcție de acest lucru vom alege accesul pe care il veți primi și va vom stabili permisiunile. Pentru a face cerere de alaturare http://worldgame.ro/index.php?/forum/80-aplica-pentru-grad/
 19. http://pctroubleshooting.ro/topic/23241-regulament-arie-ipboard/
 20. Up, ma ajuta cineva sau?
 21. Mergi in ACP la Look and Feel și iți alegi tema ta, Dai „EDT HTML / CSS” și după mergi in TAB-ul CSS de sus in stânga și o să apară gen o listă; cauți și alegi „ipb_styles.css”. După ce ai făcut tot ce ți-am zis, cu CTRL+F cauți „.maintitle”. O să găsești, in cazul tău codul următor: .maintitle { background: #272727 url(http://i.imgur.com/WQzkayA.png) no-repeat; color: #fff; text-shadow: rgba(0,0,0,0.25) 0px -1px 0px; padding: 12px; font-size: 12px; font-weight: 300; -moz-border-radius: 4px; overflow: hidden; margin-bottom: 4px; -webkit-box-shadow: inset rgba(255,255,255,0.1) 0px 0px 0px 1px; -moz-box-shadow: inset rgba(255,255,255,0.1) 0px 0px 0px 1px; box-shadow: inset rgba(255,255,255,0.1) 0px 0px 0px 1px; border: 0px solid #2b2b2b; border-top: 0px solid #313131; -webkit-box-shadow: rgba(0,0,0,0.6) 0px 0px 12px; -moz-box-shadow: rgba(0,0,0,0.6) 0px 0px 12px; box-shadow: rgba(0,0,0,0.6) 0px 0px 12px; } Schimbi: http://i.imgur.com/WQzkayA.png cu link-ul tău și voilà.
 22. Salut.Caut un partener pentru a deschide un site de webdesign. PM pentru detalii.
 23. Buna ziua / seara. Am si eu o intrebare legata de forum. De unde as putea sa schimb imaginea aia de pe categorie ? http://imgur.com/lmXv9kg (la aia cu rosu ma refer). As dori sa stiu de unde se modifica.
 24. Pana acum o luna - doua nu-mi aparea asa, toate videoclipurile mi le arata, nu e vorba de un videoclip, ci de toate videoclipurile postate pe comunitate, toate care initial mergeau.
 1. Load more activity