Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. KathrynOxida

  Ce Este Blu-Ray ?

  it will be a niche product for high-end experts for at least the next 2-3 years. i personally dont give a fuck about HD-DVD and BLU-RAY. that is all.
 4. Yesterday
 5. heAdgN

  Pc nu vede HDD secundar

  Salut! Am achizionat recent un pc pe bucati , l am asamblat totul ok. Am pus ssd pe care am instalat si windows dar hdd nu mi=l vede, daca pun separat hdd il vede dar nu mai vede ssd. Hdd - https://www.pcgarage.ro/hard-disk-uri/seagate/barracuda-1tb-sata-iii-7200rpm-64mb/ Ssd- https://www.pcgarage.ro/ssd/kingston/a400-240gb-sata-iii-25-inch/ Placa de baza - https://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/b450m-ds3h/
 6. heAdgN

  Pareri achizionate Windows G2A

  Am mai gasit si pe ebay sau pe olx la 29 lei , de acelea ce parere aveti?
 7. dOc MFX

  Pareri achizionate Windows G2A

  Eu l-am luat de pe https://www.igvault.com/ Sincer mi se pare destul de ok + ca stii 100% sigur ca nu ai chestii nedorite in el, il iei de pe microsoft si direct ii bagi licenta.
 8. heAdgN

  Pareri achizionate Windows G2A

  de pe ce site ? si cum ti se pare?
 9. dOc MFX

  Pareri achizionate Windows G2A

  Eu nu am luat de pe g2a, dar am gasit pe alt site, si iti recomand windows 10 home, in loc de pro.Are mai putine cacanarii instalate decat pro-ul.
 10. Sebastian C.

  Pareri achizionate Windows G2A

  Acest videoclip se aplica în cazul oricărui magazin care vinde la un preț foarte mic.
 11. Sebastian C.

  IP

  Te referi la verificarea unor site-uri să vadă dacă ești sau nu robot ?
 12. heAdgN

  Pareri achizionate Windows G2A

  Salut ! Am gasit pe G2A licenta la windows 10 si as dori si eu sa achizionez una . Sunt persoane care au achizionat si a fost totul ok?
 13. KathrynOxida

  Sfaturi Achizitionare Hard Disk

  Remove the 4 screws on the side of the hard disk, you can see two of them on your picture. There are two on lefthand side and two on righthand side. After that the disk can be lifted and taken out after disconnecting the cables for power and sata
 14. Last week
 15. LegendB0Y

  IP

  Cum sa fac sa nu mai am captcha la ip.Va rog ajutor!
 16. Well I know some of us are excited over the next installment of the new Starcraft 2, Heart of the Swarm in which I assume we are to have a full fledged Zerg Campaign.
 17. KathrynOxida

  Ce Este Si Cum Functioneaza Un Hard Disk ?

  Dupa cum ati observat probabil, de cativa ani s-a impamantenit atat in mass media cat si in alte medii aceasta expresie care cu timpul a devenit chiar enervanta, folosita in general de personaje care vor sa pozeze in oameni "culti" dar care este de fapt doar o penibila evitare a unei cacofonii care nu exista. Desigur ca nu poti spune ca colaborator, ca casnica, sau ca cantaragiu si daca nu reusesti sa inchegi o fraza coerenta folosind in calitate de colaboratorvarianta corecta, poti apela la solutia mai simplista ca si colaborator. Dar in nici un caz ca si presedinte, ca si desert si daca va uitati la tv veti vedea cata creativitate au cei de pe sticla. Mai nou ecranele tv nici macar nu mai sunt din sticla...dar sa zicem.
 18. Gabriel R.

  Memorie Ram

  În BIOS se văd 5.97 GB sau în sistemul de operare?
 19. Foloseste verificarea prin e-mail. In caz de nu ai folosit un e-mail la inceput, contacteaza suportul.
 20. Salut. Am intampinat o problema, nu stiu daca am postat unde trebuie însă ideea e ca am un cont de facebook am dat recuperare parola am resetat parola am intrat si imi cere verificare identitate cu un cod de 6cifre de pe număr ul pe care l am pierdut. Eu nu am acces la ăla ce pot să fac?
 21. Luciad54

  Apple a lansat iPhone SE

  Dar noi, care nu suntem foarte puternici, facem matematică. Cum putem rezolva ghicitoarea?
 22. debraeckstein

  Cum Pot Descarca Fisiere Apk Din Google Play Store?

  lucky patcher a tool to remove ads, modify apps permissions, backup and restore apps. You can get it in Lucky Patcher apk.
 23. Buna am cumpărat un laptop care imi arată ca am 8 ram dar am liberi doar 5.97ram și placa video integrată nu consuma memoria ram care ar fi cauza?
 24. Website: https://kript.ro/forum Firma de host unde este găzduit website-ul: www.mxhost.ro Tema este un Deflection Editat. Așteptăm păreri cât și critici.
 25. Earlier
 26. rServer ofera servere gratuite de minecraft si cs1.6 . Pentru mai multe informatii accesati site-ul https://rserver.ro/index.html
 1. Load more activity
×