All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. CPU-ul... problema e puterea ce ofera, 2.4Ghz pe 1 Core sa tina 150-200 simultan as spune ca nu va duce, pur si simplu va fi 100% cpu-ul si probabil va crashuii pana la urma, nu stiu tickrate-ul cum o sa fie.. Despre OVH pot sa spun ca eu am host de la ei de aproape 2 ani si 0 probleme, nu is siteuri active, dar a fost un forum gaming tinut pe ele fara probleme, atat timp cat sti cum sa-ti configurezi VPS-ul nu ar trebuii sa ai probleme de atacuri, tine minte ca OVH are preturile asa mici fiindca trebuie sa administrezi tu totu, ei te pot ajuta, dar nu stiu cat, eu unu nu am cerut support de la ei. Si in primu rand, daca e sa ai 150-200 jucatori pe server, nu vad de ce ai merge pe o optiune asa cheap, eu unu as lua momentan asa si as seta maxim 70 jucatori, nu credca s-ar umple dintr-o data serveru sa steie macar 12h pe zi full.
 3. Ai mai multi vizitatori decat membri.
 4. Daca maresc banda la VPS adica mai multi mbps poate scadea PINGul serverului?
 5. Today
 6. Mufa verde ai incercat-o? Pe aia trebuie sa conectezi orice sistem audio sau casti. Pentru 5.1 ai nevoie de toate 3 (roz, albastru, verde) si, implicit, de un sistem audio capabil de sunet 3D. De asemeni, trebuie sa ai si un driver audio instalat, care sa-ti permita sa controlezi canalele audio
 7. Intr-o seara am incercat sa bag un sistem la pc ca sa ascult muzica, nu a mers, nu se auzea bine. A 2-a zi am observat ca nu-mi mai merge sunetul, el arata ca merge dar nu se mai aude nimic. Am incercat sa bag niste casti in mufa albastra din spatele calculatorului si se aude foarte putin in casca stanga si ok in casca dreapta daca aleg optiunea 5.1 surround, se aude doar "surround speakers" adica RL si RR. Am facut de mai multe ori windows-ul dar degeaba, mentionez ca am windows 7.
 8. traffic generator zici,vin-o cu dovezi sau mai bine ardeti o palma am luat cateva elemente din tema halogek si nu am pus skin made by cristi ;x ci edited si la most online today nici nu cred ca se poate modifica
 9. Exista o setare de la shoutbox care era ceva de gen "Theme 2" si era pozitia, daca cauti putin prin setariile de la aplicatia Shoutbox sigur gasesti. Cine are IPB 3.4.X si poate sa confirme exact cum se numea ar fi bine.
 10. Cer inchiderea acestui topic. Am decis sa vand tema, intrucat ma alatur altui proiect
 11. - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație. Credca se intelege ca nu aceptam nici cereri de Index-uri, mai ales ce legatura are asta cu IPB?
 12. Mergi la tema ta, pe stânga dai jos și caută Profiles, după mai jos caută showCard. Caută: wa_showcard sau caută direct link-ul http://i.imgur.com/RLe61aa.png Il inlocuești cu ce poză vrei tu. După ce ai găsit link-ul, trebuie doar să-l schimbi cu alt link.
 13. www.exhod.ro
 14. „Să ne dăm seama unde este”. Unde vrei să fie? Il găsești la profil, sau când pui mouse-ul pe un numele unui membru. Decăt să ceri un „screemshot”, ceri link-ul de la forum, că cu SS-ul doar il admiri și nu poți face nimic. Insă, cu link-ul de la forum poți să faci mult mai mult decât faci cu un ss. Think before write ! Lasă link de la forum, nu SS.
 15. Da-ne un screenshot total ca sa ne dam seama unde este.
 16. E tema darkmind făcută de halogek, nu îţi pune credite ca ai ediatat două chestii. Şi mă rog de ce naiba folosiţi trafic generator? Şi la most online today, e pe 3/4 zile nu pe o zi cum scrie, pe cine credeţi că păcăliţi?
 17. Salut, Vand tema ips cu tot cu pluginuri (pluginurile nu afecteaza pretul) Tema este modificata de mine in jur de 70%, si optimizata, ofer si un .htaccess pentru o optimizare mai buna a forumului (nu e cel default de la ips) Preview: https://forum.gg-hub.com Pret: 100 Lei / 20 Euro (Paysafe/Bancar) Ce ofer: Tema IPS 4.1.X Plugin-urile (doar numele lor) Update-uri pentru a rezolva toate bugurile la tema (deocamdata nu sunt, astept report-uri) Un .htaccess optimizat pentru a creste viteza site-ului si o cautare mai bune pe google (Posibil sa mai mearga greu site-ul, totusi este de 1 euro pe luna, webhostul) Vine cu psd-uri grade, "noavatar", "nocover" Backup forum pentru a avea toate categoriile si iconitele in regula Cont pe forum pentru a sesiza gradele si a primi support Ce am editat la tema: Cont de test pentru forum: Vand panel Samp (asemanator nephrite), mai are cateva buguri ,pretul il discutam, am sa dau edit cand il termin total am scris in titlu pentru ca nu stiu daca il mai pot edita Link: panel.gg-hub.com Contact: skype: valixd2 , King Of Salt O zi/seara buna!
 18. Am si eu o tema ipb si nu stiu de unde sa modific imaginea asta. De unde o sterg?
 19. Salutare PCT! Vreau sa fac un userInfoPane, iar pentru el am nevoie de o variabila. Variabila {$author['_group_name']} afiseaza numele grupului, dar il si formateaza. Am nevoie de un cod asemanator, dar care sa nu formateze, ci doar sa afiseze numele grupului. De asemenea, unde pot gasi o lista cu variabilele pentru skinurile ipb?
 20. Buna pct . vreau sa stiu cum fac sa arate shoutboxul la fel ca aici , ma refer la dimensiuni gen e mai mic
 21. iti fac eu index dar contra cost
 22. nu e darkmind,are cateva elemente in comun ceea ce face sa para
 23. Ba chiar ScreenShot-ul este mai sus, sunt chiar doua.
 24. Buna seara am cumparat o plăcută de 4 gb ddt3 1333 mhz Am încercat sa o montez calculatorul face beep beep beep după 2 minute maxim nu mai face Înainte sa dau comanda am verificat voltaj tot
 25. Salut, stiu cineva un index smecher pentru forumul meu dpz.ro?
 26. Salut,băieți! Mă puteți ajuta să adaug chenar la Member Title?! Mulțumesc!
 27. In template-ul unde ai pus tu codul, adica presupun ca in boardIndexTemplate, caută <div id='board_statistics' class='statistics clearfix'> DEASUPRA LUI va trebui sa adaugi urmatoarele: <br> CODUL FOLOSIT PENTRU STATISTICI </br> Si in locuiesti "CODUL FOLOSIT PENTRU STATISTICI" cu codul tau de la statisticile acelea. +1 daca te-am ajutat te rog
 1. Load more activity