Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. JuNNNNkie

  JuNNNNkie Gallery <3

  Inca o creatie:
 3. -coLd-

  Vand Domenii

  up !
 4. Sebastian C.

  nu mai porneste laptop

  Dacă pui înapoi unitatea HDD și laptopul pornește poate fi din cauză că acea unitate SSD este goală și din cauza asta forțează închiderea automată, o să ai nevoie de o unitate externă pentru a putea copia totul de pe HDD pe SSD. Am mai văzut la multe persoană această problemă prin anul 2014 și era din cauza unității SSD.
 5. Sebastian C.

  Widget Discord

  Un link către forum ?
 6. Artanis

  nu mai porneste laptop

  Hai salut. Daca nu ma insel, trebuie desfacut mai tot laptopul sa ajungi la HDD. Esti sigur ca ai pus tot la loc cum a fost? Ai reconectat toate benzile/mufele? Ai pus HDD vechi inapoi si a pornit la loc?
 7. wearevenom

  Widget Discord

  Nu cred ca poti schimba culoarea, asa sunt facute bannerele de cei de la Discord.
 8. -coLd-

  Vand cont de steam

  Up sunt retarzi cu steam-ul mi-au dat ban ca am mai avut alt cont csgo pe nr .. rlly .
 9. Last week
 10. JuNNNNkie

  JuNNNNkie Gallery <3

  Am revenit cu inca 1 lucrare:
 11. Sebastian C.

  Cerere logo - text

  https://i.imgur.com/D9XjMe9.png
 12. cosminP

  Cerere logo - text

  salutare! As vrea si eu un logo ca acesta daca se poate IMAGINEA text: DOAR1CLICK. as vrea sa fie exact la fel cu punct verde la final sau daca nu,simplu.
 13. Andrei T.

  Vând Voucher Netflix de 60€ (6 luni acces)

  O dovada ceva ca functioneaza voucherele?
 14. Sebastian C.

  ipsLayout

 15. Vând Voucher Netflix de 60€ (6 luni acces) Am cateva vouchere Netflix in valoare nominala de 60 Euro (59.94 Euro mai exact).Se pot adauga pana la 4 vouchere (limita Netflix este 240 Euro).Daca aveti abonamentul Premium cu 4 ecrane HD/UHD 4K (4 device simultan), aveti creditul pentru 5 luni (60Eu/12Eu).Abonamentul se poate "imparti" cu rude/prieteni/colegi/etc si astfel ajungeti la un cost mai mic per utilizator.Pretul pentru un voucher in valoare de 60 Euro (59.94 Euro exact) este 100 lei. Detalii suplimentare la cerere prin PM (lasati nr prin PM sa putem comunica mai usor).
 16. F L A S B I N G

  ipsLayout

  Salutare, cum pot sa largesc layout-ul de la forum intr-un stil "polonez"? http://prntscr.com/m6rcqr imi cer scuze daca poza nu este foarte clara
 17. F L A S B I N G

  .SQL IPB 4.2

  am rezolvat, multumesc oricum
 18. DeNyS.

  Cum modific latimea la Userpanel

  Eu nu aș modifica codul, dar imaginea aia de la „fondator”. O redimensionezi și ai rezolvat problema decât să faci alte probleme.
 19. Salut, as dori si eu sa modific latimea userapanel-ului in asa fel incat group icon-ul sa nu imi mai intre in topic, si nu nu vreau sa micsorez group icon-ul doresc doar sa latesc userpanel https://imgur.com/a/tHN1uoa aici este poza sa vedeti cum sta treaba. Aici aveti si codurile. ipb_style.css Si aici aveti userpaneinfo Va rog sa ma ajutati, am cautat si pe google si pe acest forum dar nu am gasit nimic concret. Multumesc !
 20. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  Servicii Graphic & Web Design De astazi, 13.01.2019 preturile temelor si imaginilor se vor ajusta in functie de complexitatea si durata template-urilor. Portofolio 2018 : ( https://www.behance.net/docwebdesignro ) ( https://www.behance.net/docdesignro ) ( https://www.behance.net/compactdes2579 ) Market IPS: https://invisioncommunity.com/profile/586784-rovisiontech/content/?type=downloads_file
 21. dOc MFX

  Cum adaug arhiva la forum

  Arhiva este un alt forum creat din acp, deci o faci ca pe restul forumurilor si pui o parola. Nu ai buton de arhiva, ai buton de move, iar cand dai move, te pune sa alegi unde vrei sa trimiti topicul respectiv.
 22. EMKing

  Cum adaug arhiva la forum

  Salut , doresc sa adaug si eu o arhiva la forum, Si sa fie inloc de delete sa fie butonul arhiva
 23. dOc MFX

  Probleme la stergerea unu fisier

  Daca te uitai la titlul lui, vedeai ca scrie Folder In Use, adica ceva din acel folder ruleaza in background.
 24. Salut tuturor am o problema ce nu ii gasesc o rezolvare , de ce nu pot sterge un fisier ? Imi spune ca nu am permisiunea si sa incerc din nou https://imgur.com/JRZRAUq
 1. Load more activity
×