Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Data Saver - salvează datele mobile, când ai telefonul blocat, oprește accesul la internet al aplicațiilor.
 3. http://lowdown.carphonewarehouse.com/how-to/what-do-the-symbols-on-my-screen-mean/29341/ -- aici găsești ceea ce inseaamnă iconița aia. https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s3/204161-what-plus-sign-icon-notification-bar.html -- pare că iconița aia apare atunci când ai prea multe notificări. https://www.quora.com/What-does-the-+-and-circle-icon-denote-in-Android-Nougat-7-0 Caută pe internet: Plus sign inside circle android și o să găsești informații.
 4. Today
 5. Salutari, am un S7 Edge si am observat ca in bara de notificari mi-a aparut de ceva vreme o iconita noua care nu stiu de la ce si pentru ce este. Este vorba despre un cerculet cu un plus in interior (+), ca in imaginea de mai jos: Are cineva idee cum o pot scoate de acolo? Multumesc!
 6. taste nefunctionale lenovo g500

  De acord cu Artanis. Cel mai probabil conectorii trebuie curatati.
 7. Cum vi se pare Devilzone România?

  Baieti.. Mai are rost sa zic? Daca e sa postati chestii de genu, mai bine nu postati deloc.
 8. Cum vi se pare Devilzone România?

  Evict v4, mai sunteti multi?
 9. Cum vi se pare Devilzone România?

  Bugurile au fost rezolvate !
 10. Cum modific forma avatarului?

  Șterge, din tema ta, la .ipsUserPhoto_large { codul border-radius: 60px;
 11. Cum modific forma avatarului?

  http://oldskills.ro/
 12. Cum modific forma avatarului?

  Lasă un link de la forumul tău.
 13. Te rog să nu mă mai implici în discuţii aiurea. Nu am nicio treabă cu Yoghe. \ @Sebastian C., nu văd de ce era necesar să laşi un astfel de comentariu.. ON: Culorile gradelor sunt cam închise, personal le-aş mai deschide puţin (puţin). Succes cu ea! ps: e john doe edit: măcar V.I.P.-ul mai deschis 'oleacă'. (vezi: #c3ad2f)
 14. Yesterday
 15. Dar tu ai licență mă breazule, că văd că tot nu te saturi până nu te alegi cu-n avertisment, ce ar fi să lăsați mâncătoria asta între voi și să veniți cu un comentariu constructiv, sau voi nu vă învățați minte decât dacă vă ardeți ? Momentan comunitatea este picată datorită unor probleme tehnice la firma de găzduire însă am apucat să-mi arunc o privire acum câteva ore, forumul este bine construit și tema este un clasică fără prea multe bătăi de cap, axează-te pe mai multe jocuri dacă dorești să evoluezi altfel nu prea vei avea un viitor.
 16. Nu mai bine ai lăsa off-topic ştim cu toţii cât va ţine acest proiect al tău nu mai mult de 3 luni garantez eu, degeaba spui că alex plagiază când voi aveţi deja ips plagiat deci mai bine ai lăsa comentariile pe alte teme, eu din ce văd alexandru creează ceva nu ca voi btw ai forumul picat când scriu acest mesaj deci ai şi fani din câte văd, oricum vom trăi şi vom vedea ce va ajunge de el.
 17. Salut! Cum pot modifica forma avatarului sa arate dreptunghiular si nu un cerc? http://imgur.com/a/fvWGr
 18. taste nefunctionale lenovo g500

  Posibil sa fie cafea pe conector insasi. Poti folosi putina solutie de curatat geamuri, sau alcool izopropilic, pe un betisor de ureche (nu prea mult, sa nu curga in interior) si freci pini unde se conecteaza tastatura.
 19. Legare USB cu jack 3.5 mm audio?

  Nu va functiona, mufa USB tip A (cea din poza) e doar de alimentare sau transfer de date. Ce poti face, in schimb, e sa pui modulator FM cu Bluetooth si imprechezi cu telefonul.
 20. Licență: Deținem o licență expirată ( Dacă proiectul va avea succes vom investi și în reînoirea acesteia ) - Asta este pentru cârcotași / nu ne fermim de acest lucru. Am scris acolo informații suplimentare: Licență avem dar este expirată, dacă are succes proiectul o să o reînoim.Asta nu înseamnă că dăm dovadă de neseriozitate. Și sunt curios dacă această părere vine din partea ta sau a lui Alexandru marele web-designer că sunt curios.Oricum tema va ajunge pe net din cauza plagiatorilor ca ( Alex6ndru ),
 21. Multumesc! Daca ai stii cat am cautat un raspuns si nu am gasit pana acummm.
 22. Pentru a ti se afisa acea bula trebuie sa activezi Edge Lighting (iluminare ecran lateral): Setari -> Ecran lateral -> Iluminare ecran lateral Daca vrei sa ti se afiseze pop-up la care sa poti raspunde, trebuie sa dezactivezi Edge Lighting.
 23. Detin un Samsung Galaxy S8, si am vazut la un coleg care are acelasi telefon ca atunci cand primeste un mesaj ii apare o previzualizare a acestuia intr-o bula albastra, pe ecran. Nu poate raspunde din ea, ci doar apare afisandu-i continutul mesajului. Am gasit cu greu o poza pe internet in care sa va arat despre ce vorbesc: E vorba de mica bula de sus. La mine nu apare sub nicio forma. Am popup notifications activat in mesaje, degeaba.. Stie cineva cum pot activa aceasta functie? Multumesc!
 24. Tu stii ce inseamna 10%? Nu mai dati procentaje aiurea daca nu stiti sa aproximati. Tema aia nici 10% nu este editata. Nu o lua ca pe o critica sau ceva. Si, dupa parerea mea, de ce incepi de la o tema a altcuiva? Incepe tu sa faci ceva de la 0 si sa vezi cam cat poti, si apoi ar fi cazul sa ceri pareri. Totusi, succes in ce ti-ai propus sa faci din tema aia.
 25. Ii poti suna si de acum sa ceri detalii ce se intampla cu internetul tau, si sa soliciti sa se rezolve mai repede, e banu' tau totusi.
 26. I got broads in Atlanta.

 27. Portofoliu Zx. Andrew

  Misto frate, geniale pot spune. Felicitari, tot asa!
 1. Load more activity
×