Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Nu trebuie neaparat un tichet, poate sa adauge aceste lucruri in .htaccess in caz ca nu are accessul in php.ini php_value memory_limit 999M php_value post_max_size 999M php_value upload_max_filesize 999M
 3. Pentru a schimba această limită trebuie să editezi limita din setările găzduirii, te duci în cPanel, cauți php manager și de acolo setezi upload limit, dacă tu n-ai acces trimite un tichet către firma de găzduire.
 4. Salut , revin cu o noua problema . De aceasta data am o un document XML pe care vreau sa il urc in ACP insa depaseste dimensiunea de care reprezinta limita ! Se poate mari acea valoare din ftp ?
 5. Bună.Pentru prima dată incerc si eu sa gasesc un raspuns si sper ca acest site sa ma ajute si imi cer scuze daca nu pun intrebarea unde trebuie.De curând mi-am cumpărat o placa video nvidia GEFORCE GTX 1070 Ti,este mana a doua dar încă un an garanție.Am luat-o pentru jocuri puternice si VR pe viitor. Am dat o sumă frumușică pe ea ,dar nu sunt sigur daca placa este vinovată. Imi merge ok pe unele jocuri cum ar fi "Fornite", "Detroit become human", insa la un joculet precum "the witness" după maxim un minut se dă restart la calculator.Am placa de baza " P6T SE" ,24 ram,procesor i7 920,sursa 600w.Va rog din suflet sa ma ajutati in rezolvarea problemei, ca nu stiu ce sa mai fac. Astept un raspuns. Va multumesc!
 6. Salut, driverele video pentru windows 7 sunt valabile si pentru windows 8.1? deoarece am avut windows 8.1 iar driverele video nu se instalau cum trebuia, practic nu mergeau. Am instalat windows 7 iar totul a decurs ok, s-au instalat cum trebuia driverele. Am driverele descarcate in PC si vreau sa le pun pe un stick iar dupa ce instalez windows 8.1, sa instalez si aceste drivere pentru placa video.
 7. Last week
 8. Poti sa faci cu un backup vechi cu versiunea 4.3 daca ai avut-o inainte sa fii dat update la platforma. Daca n-ai trebuie sa faci totu de la 0
 9. Din păcate nu, trebuie să o iei de la 0. Nu am văzut nicăieri să se facă așa ceva.
 10. Salut, eu in prezent am instalata platforma 4.4.9 si as vrea sa pun 4.3.x acum. E posibila aceasta mutare? Adica fara sa pierd nimic de pe forum (membri, topicuri, etc).
 11. RaulAvr

  Problema AdminCP

  Rezolvat ! Multumesc pentru ajutor ! Se poate da T/C !
 12. AdminCP - System - Application si ar trebui sa apare acolo sa-l instalezi cred
 13. RaulAvr

  Problema AdminCP

  Nu o am . Cum pot face sa o instalez ?
 14. BlawAdv

  vand domenii

  mai ai invision-virus?
 15. Pai ai instalata aplicatia Pages? Daca nu, cel mai probabil nu vrei/trebuie sa importezi template-ul.
 16. RaulAvr

  Problema AdminCP

  Buna seara ! Mi-am deschis de curand o comunitate pe care am instalat IPB 4.4.9.2 si cand vreau sa adaug teme , incarc xml apoi trebuie sa incarc article templates in TAB-ul Pages insa la mine acest TAB lipseste ! Cum pot rezolva problema ? Las aici o imagine :
 17. Pentru un logo ( contra-cost ) ne poti contacta aici : https://www.facebook.com/cyberpixelz/
 18. Va salut. Am si eu nevoie de un logo sa fie potrivit pentru magazinul www.darkgoblin.ro Daca intrati pe site o sa vedeti design-ul, ca si sigla as dori un cap de goblin sau ceva, nu ma intereseaza dimensiunile, sa fie cat mai mare
 19. Versiunea de 4.x folosește alte cerințe pentru PHP cât și MySQL ( mai exact alte versiuni față de 3.x ). Faci doar o schimbare a versiunii, dacă tu nu poți iei legătură cu firma de găzduire, mai jos ai un link pentru 4.4.9.1 momentan fiind doar cu o versiune în urmă față de licență ( licența rulează 4.4.9.2 ). https://easyupload.io/l9v61r Topic închis la cererea creatorului ! Pentru alte adăugări îi dați un mesaj privat !
 20. Inca poti face aceea schimbare decat sa ramai pe o platforma veche in care greu mai gasesti un suport p-aici
 21. is a very cool phrase that I really love "what we love is us".
 22. Mna, pana la urma am ramas la 3.4.x. t/c va rog.
 23. Păi din poza ta nu reiese nici o restricție pe grup, doar o restricție pe utilizator, tot din rubrica aceea faci și restricțiile grupurilor dacă-mi aduc bine aminte din ce ținea de 3.4.x, totuși nu înțeleg de ce n-ai ales 4.4.x fiind mult mai ușor de folosit și cu un suport activ în continuare.
 24. Xep

  Problema site

  Poti sa selectezi tot si sa stergi, fisierele importante sunt protejate si chiar daca se sterg se vor copia inapoi automat. Verifica permisiunile pe folderul public_html sa fie 777. Si folderul asta se poate sterge din cate imi amintesc,dar se poate create manul din click dreapta. https://www.w3schools.com/tags/ref_httpmessages.asp
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...