Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/18/2019 in all areas

 1. 2 points
  Toata problema provine din globaltemplate, deoarece categoriile si statisticile sunt marite cu un tutorial foarte prost gandit. Cauti in global template: <main role='main' id='ipsLayout_body' class='ipsLayout_container'> <div id='ipsLayout_contentArea'> <div id='ipsLayout_contentWrapper'> {template="breadcrumb" app="core" group="global" params="true, 'top'"} {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'left'" app="core" group="global" params="'left'"} <div id='ipsLayout_mainArea'> <a id='elContent'></a> {advertisement="ad_global_header"} {template="acknowledgeWarning" if="\IPS\Member::loggedIn()->members_bitoptions['unacknowledged_warnings']" params="\IPS\Member::loggedIn()->warnings( 1, FALSE )" group="global" app="core"} {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'header', 'horizontal'"} {$html|raw} </div> {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" app="core" group="global" params="'right'"} {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"} {template="breadcrumb" app="core" group="global" params="false, 'bottom'"} </div> </div> {template="inlineMessage" if="member.msg_show_notification and $conversation = \IPS\core\Messenger\Conversation::latestUnreadConversation()" app="core" group="global" params="$conversation->comments( 1, 0, 'date', 'desc' )"} </main> Inlocuiesti cu : <main id='ipsLayout_body' class='ipsLayout_container'> <div id='ipsLayout_contentArea'> <div id='ipsLayout_contentWrapper'> {template="breadcrumb" app="core" group="global" params="'top'"} {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'left'" app="core" group="global" params="'left'"} <div id='ipsLayout_mainArea'> <a id='elContent'></a> {advertisement="ad_global_header"} {template="acknowledgeWarning" if="\IPS\Member::loggedIn()->members_bitoptions['unacknowledged_warnings']" params="\IPS\Member::loggedIn()->warnings( 1, FALSE )" group="global" app="core"} {{if !in_array('ipsLayout_minimal', \IPS\Output::i()->bodyClasses ) and !member.members_bitoptions['profile_completion_dismissed'] and $nextStep = member.nextProfileStep()}} {template="profileNextStep" group="global" app="core" params="$nextStep, true"} {{endif}} {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'header', 'horizontal'"} {$html|raw} {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"} </div> {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" app="core" group="global" params="'right'"} {template="breadcrumb" app="core" group="global" params="'bottom'"} </div> </div> {template="inlineMessage" if="member.msg_show_notification and $message = \IPS\core\Messenger\Conversation::latestUnreadMessage()" app="core" group="global" params="$message"} </main> Posibil sa fie necesara regandirea statisticilor din FOOTER.Daca doresti sa maresti satisticile fara a provoca acel bug, lasi in reply.
 2. 2 points
  Doua chestii ce le-am observat la tema asa din prima care mi s-au parut nasoale... Tema full width, yikes. Nu stiu ce e cu moda asta cu temele pe toata latimea ecranului, inteleg ca pe unele rezolutii mai mici e okey, dar de la 1080p in sus e nasol rau, poate si mai jos, dar n-am stat sa verific dar pe monitorul 1080p e naspa rau, pe ala 2K nici nu mai zic. box-shadow-ul ce-i pe la forumTitle, breadcrumb ala pe alb, nu are nici o legatura cu tema.
 3. 2 points
  unde esti tu @dOc MFX sigur o sa iasa ceva frumos . success cu proiectul .
 4. 1 point
  O sa incep aceasta prezentare prin a va spune salut la toti si sa va multumesc ca v-ati rapit 5 minute din viata voastra sa cititi aceste randuri Eminesciene. Pentru inceput vreau sa va spun ca administratia subnet nu doreste sa fie in competitie cu nici-o alta comunitate.Dorim sa facem ceva din pasiune, sa oferim utilizatorilor un mediu cat mai placut, desii suntem bazati pe aceiasi platforma ce ruleaza deja in cadrul a peste 100.000 de comunitati din Romania.Nu ne axam pe ceva anume, ne axam pe oferirea de suport in toate domeniile de activitate adica ceva in genul acestui forum pe care tocmai stati si cititi acest mesaj.Pentru moment suntem la inceput, deci orice critica este constructiva, indferent daca aceasta este jignitoare sau nu. In al 2-lea rand vreau / vrem sa va cerem o parere despre aspect-ul forumului, sa stim daca template-ul ( adica tema ) este placuta ochiului si daca mai sunt lucruri ce trebuiesc schimbate. Iar in incheiere vreau sa va multumesc inca odata pentru ca ati citit aceste randuri si va asteptam cu placere sa cladim un proiect cat mai solid si de durata. Informatii necesare & folositoare: Forum: https://subnet.ro/ Fondatori: - V!ber / insane / doc Gazduire : https://www.mxhost.ro/
 5. 1 point
  Ca sa iti faci gradele 'ingrosate' -> te duci la groups in ACP, apoi selectezi gradul pe care vrei sa-l faci ingorsat, te duci aici, , in primul spatiu pui <b>, iar in al doilea pui </b> *Depinde daca legenda este pusa cu un hook care copiaza automat gradele si culoarea acestora, daca nu este o modifici singur.
 6. 1 point
  Când editezi grupul adaugi în codul de culoare sintaxa „font-weight: bold;”, uite un model „<span style="color: red;font-weight: bold;">”. A doua problemă ține de editarea în temă a pluginului, îl găsești în temă sub forma de „gni”. Ai voie să postezi așa ceva odată la 24 de ore, nu e nimeni obligat să-ți răspundă când ai tu chef.
 7. 1 point
  In mare, tema este ok, avand in vedere ca aveti doar un forum. Totusi va recomand sa va faceti si un portal. Aici - > Era frumos daca era si titlul topic-ului, nu doar autorului lui. In consola am gasit doar o eroare, legata de favicon, ati uitat sa puneti un favicon la forum, e foarte usor de rezolvat. Si vedeti ca retele de socializare nu sunt setate, banuiesc ca daca abia s-a deschis nu ati avut timp, totusi va urez mult succes.
 8. 1 point
  Pentru un incepator nu-i rau de loc . arata bine
 9. 1 point
  Ai 2 zile să refaci permisiile daca nu iți inchid topicul.
 10. 1 point
  N-are nici un dumnezeu portocaliul ala, mai bine ati fi lasat tema cum era, sau daca tot schimbati culori, schimbati culori cheie, nu adaugati culori aiurea doar ca sa aratati ca stiti schimba si altceva decat o culoare. Poti adauga asta in custom.css ca sa dispara bara aia goala si sa arate putin mai bine partea unde arata statisticiile .ipsWidget.ipsWidget_horizontal[data-blocktitle="General Statistics"] .ipsWidget_title { display: none; } .ipsWidget.ipsWidget_horizontal[data-blocktitle="General Statistics"] .ipsWidget_inner { border-top: 1px solid #505050; } Si trecand peste ce am zis in primul paragraf, forum portocaliu, banner in sidebar albastru, nu prea se pupa.
 11. 1 point
  <main id='ipsLayout_body' class='ipsLayout_container'> <div id='ipsLayout_contentArea'> <div id='ipsLayout_contentWrapper'> {template="breadcrumb" app="core" group="global" params="'top'"} {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'left'" app="core" group="global" params="'left'"} <div id='ipsLayout_mainArea'> <a id='elContent'></a> {advertisement="ad_global_header"} {template="acknowledgeWarning" if="\IPS\Member::loggedIn()->members_bitoptions['unacknowledged_warnings']" params="\IPS\Member::loggedIn()->warnings( 1, FALSE )" group="global" app="core"} {{if !in_array('ipsLayout_minimal', \IPS\Output::i()->bodyClasses ) and !member.members_bitoptions['profile_completion_dismissed'] and $nextStep = member.nextProfileStep()}} {template="profileNextStep" group="global" app="core" params="$nextStep, true"} {{endif}} {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'header', 'horizontal'"} {$html|raw} </div> {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" app="core" group="global" params="'right'"} {template="breadcrumb" app="core" group="global" params="'bottom'"} </div> </div> {template="inlineMessage" if="member.msg_show_notification and $message = \IPS\core\Messenger\Conversation::latestUnreadMessage()" app="core" group="global" params="$message"} </main> <div class='ipsLayout_container'> {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"} </div>
 12. 1 point
  E posibil să fi greșit la configurarea uneia dintre conectările externe. Încearcă să le refaci și probează înregistrarea după fiecare conexiune adăugată
 13. 1 point
  Trecand peste faptul ca ai incalcat regulamentul... Eu va inteleg ca e greu sa gasiti un nume original, dar decat asa mai bine de loc sincer... area-games.ro e de cativa ani buni, folosesc exact aceeasi prescutare "AG" ca si voi, ce crezi ca va face pe voi sa iesiti in evidenta?
 14. 1 point
  .cForumRow[data-forumid="id"] .ipsDataItem_stats, .cForumRow[data-forumid="id"] .ipsDataItem_lastPoster{ display:none; }
 15. 1 point
  "Yikes", daca pun tema pe latime prestabilita o sa fie nasol, abia atunci. Se vede mult mai rau pe un monitor lat o tema cu latime fixa, probabil o sa se vada jumatate de ecran forum, jumatate background, ceea ce e o prostie pe care o faceti toti. O sa iau in considerare ceea ce ai zis cu box-shadow, initial am vrut sa il scot si eu, dar am zis sa il las totusi, nici pe mine nu ma prea incanta.
 16. 1 point
  Daca ar fi fost pinii indoiti nu cred ca ar fi reusit sa-l monteze, intrucat piesa are slot fix. Hai ca m-am interesat eu totusi sa vad mai amanuntit problema. Tu ai ram de 3000MHz si placa de baza suporta maxim 2.666MHz ! Incearca sa montezi alt ram care are pana in 2.666MHz si daca porneste ai gasit buba, daca nu revin-o sa gasim impreuna rezolvarea ca deja m-ai facut curios.
 17. 1 point
  Procesorul nu prea are cum sa se strice; doar daca exagerezi cu overclockul sau daca sufera vreun scurt circuit. Vezi sa nu atinga cumva placa de baza vreo parte metalica a carcasei. Sau poate nu ai montat ceva cum trebuie in sistem (conectori, pinii din socketul procesorului sunt indoiti etc)
 18. 1 point
  Eu chiar m-am uitat la toate paginile din acest topic, ai o evoluție frumoasă, complimentele mele. Keep it up!
 19. 1 point
  Dacă era de la RAM, la aprindere nu încarcă și se aud o serie de bip-uri. Cred că e de la placa video și ar fi următoarele motive: Nu primește destul curent deci nu pornește. Încearcă să verifici dacă se învârte coolerul de la respectiva. Pornește dar nu încarcă/transmite din cauza unei incongruențe, cel mai probabil între placa de bază și cea video cum a spus și Artanis.
 20. 1 point
  Unele chestii pe care le vezi pe site-urile wordpress ori sunt widget-uri care vin direct cu tema pe care o au ori sunt widget-uri cumparate. Altele sunt făcute la comandă. Uită-te pe la codul sursei și vezi daca găsești informații despre widget-ul ăla / prin fișierele .JS etc. Probabil e făcut anume pentru site-ul respectiv. Vorbește cu experti să ți-l facă, plătești.
 21. 1 point
  Ai nevoie sa afli o parola de Facebook?Contacteaza in privat Echipa Contact365 la adresa de mai jos :info.contact365@gmail.comI-a legatura cu un operator pentru mai multe informatii.
 22. 1 point
  Chiar nu cred ca esti in pozitia de a vindeo o tema https://invisioncommunity.com/files/file/9190-warz-theme-43x/ https://invisioncommunity.com/files/file/9168-evoplayze-100/ https://invisioncommunity.com/files/file/9158-eligius-project-100/ De ce? au un aspect urat folosesti acelasi gradient obosit la fiecare background folosesti un font la care trebuie iti trebuie lupa sa intelegi ce scrie ai multe elemente copiate Elementele copiate aici: Folosit de @Alex6ndru anul trecut. Folosit de tine in tema warz. Folosit de @strongtaz anul trecut. Folosit de tine in tema warz. Tentativa de material design? una nu foarte reusita... Ai folosit pana si acel background de @Portocala pentru tema crankychips https://invisioncommunity.com/files/file/9131-crankychips-42-off/ crankychips evoplayze
 23. 1 point
  Ala nu e facut in photoshop... E facut in Adobe Ilustration si acela nu e un border si tu il poti face dar nu cred ca iese exact asa.. Deschizi un layer nou cu dimensiunile dorite selectezi Rectangular Marquee Tool (Sau apasa tasta M) Dai culoare acelui dreptunghiu apoi faci un nou layer si faci alt dreptunghi peste celalalt si ii dai culoare neagra... apoi selectezi cu atentie partea care vrei sa o tai cu Pen Tool ( apasa tasta M) si decupezi sa fie inclinat ca si in imagine.. apoi aplici textul. Succes daca nu reusesti imi lasi PM.
 24. 1 point
  O alta intrebare care cu siguranta va fi comuna odata ce ati instalat IPB 4.x.x, face referire la eliminarea cuvantului "Forums" care apare deasupra categoriilor comunitatii detinute: Astfel, daca sunteti interesati sa stergeti "Forums" de deasupra categoriilor, urmati pasii de mai jos: 1. Accesati ACP -> Customization -> Templates -> tema folosita -> Forums -> Index -> Index 2. Cautati si stergeti urmatoarea linie: {template="pageHeader" group="global" app="core" params="IPSMember::loggedIn()->language()->addToStack('forums')"} sau Accesati ACP -> Customization -> Templates -> tema folosita -> css -> custom.css si adaugati urmatoarea bucata de cod: body[data-pageapp=forums][data-pagelocation=front][data-pagemodule=forums][data-pagecontroller=index] .ipsPageHeader { display:none; } Ambele metode fac acelasi lucru.
 25. 1 point
  Te duci la: Templates --> core --> front --> widgets --> whosOnline și la sfârșit (înainte de </div>) adaugi: <hr class="ipsHr"> <ul class="ipsList_inline"> <li><a href="LINK GRUP"><span style="font-weight: bold; color: #ff0000">Founders</span></a></li> <li><a href="LINK GRUP"><span style="font-weight: bold; color: #a52a2a">Administrators</span></a></li> etc. </ul> În loc de "LINK GRUP" pui link către grupul respectiv. Pentru aceasta mergi la Search --> Members, cauți câte un grup și pui link-ul acolo. Pentru editarea culorii gradului ai [ color: culoare ], iar pentru a scoate fontul îngroșat, ștergi [ font-weight: bold ]. Sper că ți-a fost util.
×