Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/20/2018 in all areas

  1. 3 points
    De ce ti-am dat ban? Simplu: un profil cu 0 posturi, 0 activitate, care da like-uri la un singur profil, la ce pot sa ma gandesc? Stai linistit ca nu ti-am dat ban asa dintr-o data, pentru ca m-am trezit rau dimineata. M-am uitat si la activitatea ta, la activitatea lui, cand ai intrat tu, cand a iesit el si am ajuns la concluzia ca era un cont clona. Faza ca nu am verificat IP-urile, aici gresesti, le-am verificat. Aici am zis, vazand ca erau diferite, ca ai fi folosit un VPN. Inainte sa iti dau ban, am mai verificat inca o data inainte sa iti dau ban, nu dau ban aiurea. Si ca m-ai facut in toate felurile in primul post, ce ai rezolvat? Nimic. Ti-ai luat si o suspendare pentru asta. Si ca tu ai fost pe "cele mai tari comunitati din Romania", nu are relevanta.
  2. 2 points
  3. 2 points
    .ipsSpoiler, .ipsStyle_spoiler { background: transparent; border: 0; } .ipsSpoiler_header { background-color: transparent !important; padding: 20px; } .ipsSpoiler_header > a { opacity: 0; } .ipsSpoiler_header > span { font-size: 0; position: relative; } .ipsSpoiler_header > span:before { content: 'Spoiler'; position: absolute; display: block; font-size: 11px; color: #e0e0ee; font-weight: 400; background: #353054; padding: 1px 25px; border-radius: 3px; border: 1px solid #484463; } .ipsSpoiler_header.ipsSpoiler_open > span:before { content: 'Hide'; } That should do the trick. Nu am mai stat sa fac exact desgin-ul din poza aia, la asta te descurci tu.
  4. 2 points
    Ah perfect nu apare decat la membrii inregistrati, deci nu-ti pot da mura-n gura Well anyway, daca iti bati putin capul poti sa o faci tu folosindu-te de border-radius: {numar}px; faci ceva "rotund", cauti clasa elementului la care vrei sa-i aplici proprietatea, sa presupunem ca e "siderbarProfileAvatar' atunci in css o sa ai ceva de genul: .sidebarProfileAvatar { border-radius: 5px; } Cod pe care il pui la sfarsit de style.css
  5. 2 points
    Introducere Cooler-ul celor de la deepcool, pe nume GAMAXX 300 este un cooler de buget ce costa 100 de ron. Specificatii Intel LGA 775: Da Intel LGA 1150: Da Intel LGA 1151: Da Intel LGA 1155: Da Intel LGA 1156: Da Intel LGA 1366: Da AMD 754: Da AMD 939: Da AMD 940: Da AMD AM2: Da AMD AM2+: Da AMD AM3: Da AMD AM3+: Da AMD FM1: Da AMD FM2: Da Tip racire: Aer Racire: Activ Bearing ventilator: HDB (Hydro Dynamic) Numar heatpipe-uri: 3 Inaltime: 144 mm Numar ventilatoare: 1 Dimensiune ventilator: 120 mm Viteza de rotatie ventilator: 900 – 1600 rpm PWM ventilator: Da Flux aer: 55.50 CFM Greutate: 473 g Nivel zgomot ventilator: 17.8 – 21 dB(A) Dimensiuni generale: 121 x 75.5 x 144 mm Alimentare: 12VDC Infatisarea cutiei + Continut Cooler-ul vine ambalat intr-o cutie cu marimi destul de mari, facuta din carton tare si aspect glossy. Partea din spate este si ea simpla, unde este afisata o poza cu radiatorului si baza acestuia. Partile laterale contin informatii si specificatii legate de acest cooler. In cutie se gaseste inca o cutie mai mica, complet alba ce contine prinderea pentru sistemele AMD si Intel alaturi de o punga mica de plastic ce contine suruburi pentru prinderea sistemelor pe cooler. Ventilatorul vine montat pe radiator, cablul de alimentare este destul de lung, asta este un plus pentru cable management. Cooler-ul vine cu pasta termoconductoare deja preaplicata, producatorul ne-a scapat de un cost, iar pasta termoconductoare de pe acesta este chiar foarte buna. Concluzie + pro si contra: PRO: Pot spune ca sunt foarte multumit de acest cooler de cand l-am cumparat, il folosesc pe un sistem Intel Xenon E5450, 4GB RAM impreuna cu o placa video GTX 550 TI, raceste foarte bine continutul, in idle ajung sa am 20-25 de grade, iar in full load 55 maxim. Impachetarea, cutia si cooler-ul sunt bine puse in cutie, si contine tot ce este nevoie. Marimea acestuia este destul de mare, insa ajunge sa aibe loc in aproape orice tip de carcasa. Pretul este unul de 100 de ron, iar calitatea este destul de mare. Cooler-ul pe langa ca face fata pe mai multe sisteme chiar bine, este si super silentios, ajungi sa il auzi putin cand ajunge la numarul maxim de rotatii. CONTRA: Montarea pe placile ce au socket-urile intel este destul de greu de facut, deoarece clemele sunt chiar sub ventilator si este foarte incomod. CONCLUZIE: O achizitie ieftina si buna, calitate pret, recomand cumpararea acestuia.
  6. 1 point
    Hello fellas, Scurt si la subiect: Tocmai am lansat pe market o noua tema pe care o puteti achizitiona de pe market: https://invisioncommunity.com/files/file/9131-crankychips/ sau cu un mesaj pe facebook pe pagina https://www.facebook.com/puffysticks/ sau pe cea de instagram https://www.instagram.com/puffystickscom/ sau pe twitter https://twitter.com/puffysticks.
  7. 1 point
    https://css-tricks.com/snippets/css/truncate-string-with-ellipsis/
  8. 1 point
    <title>{expression="output.getTitle( $title )"}</title> Asta inlocuiesti cu ce am dat eu mai sus -.-
  9. 1 point
    <title> {{if $location['app'] == "forums" && $location['controller'] == "index"}} {$noAppTitle = \IPS\Settings::i()->board_name} {{else}} {expression="output.getTitle( $title )"} {{endif}} </title>
  10. 1 point
    Ah, wow, nu am observat niciodata, o sa ma uit si revin cu reply. Edit: E trimis ca o variabila direct in template dintr-o functie de baza a platformei... Deci da, there is no easy way of doing it... O sa fac un plugin cand am putin mai mult timp liber.
  11. 1 point
    Nu e un plugin ce ai cerut nici ce ti-am dat Dar pentru aia cu likes given trebuie un plugin, si nu stiu daca exista.
  12. 1 point
    That should do the trick.
  13. 1 point
    center.desc.member_title a img { width: 80px; height: 80px; border-radius: 50px; }
  14. 1 point
    DataLife Engine , articolele sunt afisate prin custom category Da este foarte bine de postat articole cât mai unice, înţeleg foarte bine chestia asta, în ziua de azi este uşor de creat un site, dar mai greu este să îl întreţii.. Propunem ca să fie un site total de gaming, pe site se va găsi articole despre jocuri/gaming, videouri din lumea gamingului, fişiere pentru jocuri (presupun că majoritatea să fie pentru cs şi cs:go), vor fi jocurile pentru pc, xbox şi playstation...
  15. 1 point
    Salut , as dori niste sugestii , idei despre proectul https://artgame.ro , proectul nu este finalizat complect cer niste idei pentru al finaliza... WebHosting : https://hostia.ru
  16. 1 point
  17. 1 point
    Salut, sunt de ceva vreme pe forumul acesta, am vazut ca mai sunt persoane pe el si voiam sa te intreb cum pot obtine functia de Helper? Ma pasioneaza domeniul acesta si nu m-ar deranja daca pot da o mana de ajutor si celorlalti, am mai ajutat oameni pana acum prin topicurile recente facute de ei, am facut cateva tutoriale, astept un mesaj, salut. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) http://pctroubleshooting.ro/topic/39913-tutorial-dimensiunea-avatarelor-in-topicuri/ [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid? http://pctroubleshooting.ro/topic/39852-ghid-cum-sa-faci-computerul-sa-se-miste-mai-rapid/ [TUTORIAL] Cum sa instalezi un server de sa-mp pe o distributie LINUX (VPS) http://pctroubleshooting.ro/topic/39820-cum-sa-instalezi-un-server-de-sa-mp-pe-o-distributie-linux-vps/ [TUTORIAL] Cum sa faci un stick bootabil cu windows/linux http://pctroubleshooting.ro/topic/39843-cum-sa-faci-un-stick-bootabil-cu-windowslinux/
  18. 1 point
    Totusi care e bugul ? Nu recomand această comunitate, nici acest tip bluhasky sau cum naiba are numele, tipul te ţine de vorbă vreo 2 ore, ca să-i dai grad pe comunitate, şi să mă întrebe de 100000 ori dacă e de durată, şi după 2 zile, îi spune unu-i coleg că eu nu îmi dau interesul şi îl cheamă pe colegul meu pe o comunitate fantomă. Stafful la fel DANI S, l-am avut pe darkmind de vreo 3 ori, de fiecare dată să luat şi a plecat şi din cauza lui de fiecare dată ajungeam la reinstal. Stafful comunităţi e incompetent să ţină un proiect viu măcar câteva luni, nu vă recomand înregistrarea pe acest forum pentru folosesc nulled
  19. 1 point
    Vreau si eu sa ma bag ca musca doar putin. A nu se intelege ca ii tin neaparat partea lui Denis, dar... @Sn!k3rs, mesajul tau nu arata decat ca esti ipocrit. @D!abLo^, tu ai doua postari in total pe forum. De unde il cunosti pe Denis? Sa inteleg ca asta ar fi unul din conturile clona de care se discuta? @Tudorx1 nu intereseaza pe nimeni cat de barosan esti pe alte forumuri. Aici esti pe PCTroubleshooting, prietene. Daca stii sa dai un sfat, stai. Daca te ploua in gat, ura si la gara. Va rog sa reveniti pe forum cand vi se mai usuca cerneala pe buletine.
  20. 1 point
    Foarte unică prezentarea...
  21. 1 point
    adaugi in body { font-family: 'Open Sans',sans-serif; } - ipb_styles.css si in <head> adaugi <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400" rel="stylesheet">
  22. 1 point
    Salut pct ! Vreau si eu sa pun un home ... inainte de a intra pe forum sa te directioneze acolo. Am descarcat un index, doar ca am nevoie sa imi spuneti unde sa il bag pas cu pas.. Si ce ar mai trebuii sa fac cand intru pe forum are /forum. (nu m-am exprimat prea bn) AU MAI FOST TOPICURI FACUTE DE ALTII DAR NU AM INTELES.
  23. 1 point
    Introducere: Ce este JavaScript ? -este un limbaj de scripting -este un limbaj client-side -este gratis, nu necesita licenta! -a fost creat pentru a da interactivitate paginilor web -este deobicei inclus in codul HTML ATENTIE!!! * JavaScript NU este acelasi lucru cu Java ! * Java este un limbaj de programare avansat ! [ din categoria 'C'-urilor] Hai sa incepem... Apropo, pentru a incepe sa invatati JavaScript trebuie sa stiti HTML ! Ignorand elementele de HTML (<html> , <body> ....) , observam scriptul nostru: <script type="text/javascript"> document.write("PC Troubleshooting.ro") </script>[/code] Sa incepem cu codul: [code]<script type="text/javascript">Scriptul nostru</script> Ce face acest cod ? Ei bine, ii spune browserului unde incepe si unde se termina scriptul nostru. document.write("PC Troubleshooting.ro") Ce se intampla aici ? E destul de usor... document.write("") este sintaxa care ii spune browserului sa scrie pe pagina noastra textul definit. Deci pana acum i-am 'comandat' browserului sa scrie un anumit text pe o pagina, nu-i rau pentru cateva minute ... Cum putem pune niste commenturi sau indicatii in interiorul scriptului fara sa afecteze cu ceva ? Si aici este destul de simplu doar introduceti: <!-- Comentariu sau indicatie //--> Cum putem pune niste scripturi inafara unei pagini web dar ele sa fie executate ? Introducand codul de mai jos: <script src="numele_scriptului_nostru.js"></script> Foarte mare atentie, in fisierul nostru .js nu mai introducem tagurile <script> </script> Adaugam doar continutul scriptului, in exemplul meu: document.write("PC Troubleshooting.ro") Conditional Statements Cu siguranta ati auzit de if...else si nu ati stiut ce sunt sau ce fac de fapt... Sa incepem cu cu if: Sintaxa: if (conditie) { codul care va executat daca conditia este adevarata }[/code] Exemplu: [code]<script type="text/javascript"> var data=new Date() var timp=data.getHours() if (timp<11) { document.write("Bun venit pe <b>PC Troubleshooting.ro</b>!") } </script> Ce face codul de mai sus ? In primul rand: var data=new Date() Stocheaza data curenta in variabila 'data'. var timp=data.getHours() Folosind o functie a lui: new Date() , codul de mai sus stocheaza ora curenta in variabila 'timp'. if (timp<11) { document.write("Bun venit pe <b>PC Troubleshooting.ro</b>!") } Daca variabila 'timp' esta mai mica de '11' , folosind comanda document.write se va afisa textul: Bun venit pe PC Troubleshooting.ro!, presupun ca ati observat ca am folosit tag-urile: <b></b>, deci PC Troubleshooting.ro va fi afisat bolduit(ingrosat). Dar daca am vrea sa afiseze ceva chiar daca 'timp' nu este mai mica de '11', cum facem ? Aici intervine else! Sintaxa: if (conditie) { cod care va fi executat daca conditia este adevarata } else { cod care va fi executat daca conditia nu este adevarata }[/code] Exemplu: [code]<script type="text/javascript"> var data=new Date() var timp=data.getHours() if (timp<11) { document.write("Bun venit pe <b>PC Troubleshooting.ro</b>!") } else { document.write("PC Troubleshooting.ro") } </script>
  24. -1 points
    Nu descarcati... in primul rand a fost blocata de antivirus, dupa ce l-am dezactivat tot nu sa extras tema din el.
  25. -1 points
    Am dezactivat AdBlock Plus nu ma deranjeaza cu nimic pe acest site
×