Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/23/2018 in all areas

 1. 3 points
  Helău. Index / Template de vânzare + tema ipb 3.4.x ( pentru jocuri ) TEMA: https://www.behance.net/gallery/6427544 ... wwmindfxro INDEX: https://www.behance.net/gallery/6494708 ... ing-by-dOc Info: - Template-ul contine informatii de baza, putem adauga dupa preferinte cam ce doriti. - Template-ul este format din 2 pagini ( index & preturi ) - Acestea se vand doar o singura data, nu la mai multe persoane. - Tema se poate retusa dupa preferinte. Metode de contact: - PM PE FORUM - TEAMSPEAK ( TS IN PRIVAT ) - DISCORD ( dOc #4686 ) - FACEBOOK ( soreanu.florin.9 ) - SITE-UL DIN SEMNATURA MEA ( pm dOc ) Metode de plata: Paypal / Transfer Bancar ( se accepta si alte metode dar de preferat primele 2 ) INFO 2: ~Acest topic este un topic pentru vanzare nu pentru a cere pareri si sugestii.Comentariile pe langa subiect vor fi trimise cu un report catre moderatori. ~Daca aveti intrebari suplimentare le astept intr-un pm aici sau ma puteti conctacta prin unda dintre metodele de mai sus. ~ Pentru pret discutam in privat!
 2. 3 points
  Pe tine te plouă în gât grav... torențial
 3. 2 points
  Ai citit macar titlul topicului ?
 4. 2 points
  https://puffysticks.com/ https://www.facebook.com/puffysticks ---- ii contactezi aici. https://godspower.ro/forum/ --- o tema facuta de ei. http://area-games.ro/forum/ --- alta tema facuta de ei. Sunt seriosi.
 5. 1 point
  Prima creatie de asa tip
 6. 1 point
  Ai facut update recent? ai instalat ceva recent?
 7. 1 point
  La el apelasem si eu si a facut la fel.. i-am platit sa faca o tema, a inceput si dupaia am asteptat 1 saptamana si tot nimic nu a facut. Acum mi-am facut abonament la @dOc MFX pentru teme Asa ca pentru cei care cauta o tema unica apelati la @dOc MFX Recomand!
 8. 1 point
  Bine ai venit. @Terminati cu prostiile astea "php 99%" ! Vad ca zici ca la php ai 99 % , inseamna ca ar trebui sa sti tot php-ul cap coada si ma indoiesc de asta
 9. 1 point
  Procesoarele grafice integrate isi vor lua cat le este necesar din RAM, nu ai cum sa modifici memoria dedicata din BIOS. Scrie la "Shared System Memory" cat RAM poate folosi. Cei 64 MB sunt dedicati, adica atat are din fabrica memoria dedicata.
 10. 1 point
  Hmm , este un index simplut cu un design atragator (se putea mai bine) , aranjat .. Nice , continua sa vedem ce va iesi si la "finish"
 11. 1 point
  In a doua imagine as face putin mai usor de urmarit link-urile din header (your logo / home / premium / contact) (opacitate putin mai mare).
 12. 1 point
  Bravo, e ceva calumea pentru inceput.
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
  Astfel de postări pe forumuri nu denotă altceva decât nivelul tău de inteligență asemănător unei pietre (grav pentru un puștan de 12 ani, se cheamă retard mintal dacă ai IQ sub 40). Îți recomand să pui mâna pe un manual de limba română, clasa a 5-a, să înveți cum se leagă subiect cu predicat într-o propoziție; apoi te aștept liniștit cu o opinie validă. EDIT: Pentru a nu crea confuzie printre viitorii cititori - nu mă refer la autorul topicului, ci la un utilizator "troll" căruia i-a fost suspendat contul.
 16. 1 point
 17. 1 point
  @Vata costin silviu tot am inteles Crack este denumirea pentru unul sau mai multe fisiere care permit rularea jocului ilegal, fara sa-l cumperi. Jocul original este jocul achizitionat sau primit din surse legale.
 18. 1 point
  Halogek , portocala astia sunt buni HALOGEK : http://pctroubleshooting.ro/profile/36755-halogek/ - www.afkzone.ro (index si tema facuta de el) PORTOCALA : http://pctroubleshooting.ro/profile/31378-portocala/
 19. 1 point
  Am fost intrebat recent daca recomand sa se achizitioneze o licenta de Microsoft Office (Word, Excel + Powerpoint) pentru un utilizator casnic, cam la ce pret este aceasta, sau daca exista alternative gratuite. Haideti sa vedem toate optiunile. Cea mai noua versiune a suitei Microsoft este Office 2016 si poate fi achizitionata: pe viata (one time) si include editorul de texte Word, aplicatia de calcul tabelar Excel, aplicatia de prezentari Powerpoint precum si editorul de notite OneNote. Pe site-ul Microsoft suita Office poate fi achizitionata in prezent la pretul de 650 de lei. Totusi, e bine sa verificati si site-urile tertilor, de exemplu pe eMag este acum 630 de lei, daca prindeti o promotie e posibil sa-l prindeti si mai ieftin. prin intermediul unui abonament lunar sau anual cunoscut drept Office 360. In acest caz veti primi suplimentar, comparativ cu versiunea pe viata, clientul de mail Outlook cu 50GB spatiu de stocare, 1TB spatiu de stocare pe serviciul de stocare in cloud OneDrive, aplicatia Publisher pentru machetare DTP si aplicatia de baze de date Access; ultimele doua fiind disponibile doar pe PC sau MAC. Licenta pe viata poate fi instalata pe un singur calculator si nu poate fi folosita pe dispozitivele mobile, in timp ce licenta lunara/anuala - Office 365 poate fi instalata pe maxim 5 calculatoare + 5 tablete + 5 telefoane. Totodata, exista si alternative gratuite pentru Microsoft Office dintre care as recomanda: Google Docs - va ofera acces la documentele personale de pe orice dispozitiv, iar documentele pot fi exportate in format Office pentru a nu exista nicio problema de compatibilitate; OpenOffice - ofera o interfata clasica, similara cu cea oferita de Microsoft Office 2003; LibreOffice - pentru cei care prefera o interfata clasica dar functii mai avansate; WPS Office - suita care se aseamana foarte mult cu Microsoft Office dar care pana nu de mult afiseaza reclame cam intruzive (pop-up ce pot fi inchise dupa 5 secunde de vizualizare sau reclame care apar chiar daca nu folosesti suita). Asadar, in functie de frecventa si motivele (comerciale sau nu) utilizarii suitei dar mai ales daca ~30 de lei pe luna sau ~650 de lei o singura data, nu constituie o problema, eu m-as indrepta spre suita Microsoft Office, altfel alternativele gratuite mi-ar sta la dispozitie.
 20. 1 point
  Huawei a intrat puternic pe piata telefoanelor mobile din Europa si America, si astfel au aparut pronuntii precum: "Huauei", "Huavei", "Hauai". Cea mai folosita este prima din lista si desi la prima vedere pare in regula, in realitate este gresita. Dupa ce veti urmari filmuletul de mai jos in care compania chinezeasca a incercat sa le explice oamenilor din New York cum se pronunta corect termenul, veti afla ca Huawei ar trebui sa se citeasca de fapt "wah-way", in scriere romaneasca "uauei". Detineti vreun telefon Huawei? Stiati pronuntia corecta ?
 21. 1 point
  Gata am facut si F-ul te astept cu un cont si caut si staff, daca doresti sa te alaturi te astept cu un PM
 22. 1 point
  Update : index www.afkzone.ro + panel pentru serverele de cs 1.6 , https://afkzone.ro/zombie , https://afkzone.ro/cs , https://afkzone.ro/frcso , https://afkzone.ro/go , https://afkzone.ro/furien
 23. 1 point
  Am venit cu o variantă mai simplă pentru tutorialul acesta ( click ), această variantă implică doar mutarea unui singur cod în locul schimbării unei întregi secțiuni, atenție însă, precum în tutorialul precedent pentru mărirea statisticilor și în acesta pot apărea probleme de afișare în interiorul categoriei, încă lucrez la o metodă de a remedia acest lucru. Mergem în editorul de temă - core - global și selectăm „globalTemplate” după care căutăm următorul cod : {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"} Îl decupăm după care căutăm următorul cod : {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" app="core" group="global" params="'right'"} Adăugăm ce am decupat mai devreme imediat după el și o să obținem următorul cod : {template="sidebar" if="theme.sidebar_position == 'right'" app="core" group="global" params="'right'"} {template="widgetContainer" group="global" app="core" params="'footer', 'horizontal'"} Acum salvăm și am terminat, statisticile ar trebuii să fie afișate acum pe dimensiune „largă”. Poze: Înainte - click După - click
 24. 1 point
  Incearca pe YouTube de ex SoWTF Face promovari si joaca sa-mp..
 25. 1 point
  Pentru sclipici: AdminCP - Members - Member Groups - Manage Member Groups - selectezi grupurile ( grupul ) - la Group Formatting Prefix - pune: <span style='color:yellow;background-image: url("http://www.indungi.ro/forum/textspan/background.gif");'> desigur la color: yellow , modifici cu ce culoare doresti tu! si la Group Formatting Suffix - pune: </span> si pentru index modifici din FTP :-"
×