Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/27/2019 in all areas

 1. 2 points
  Buna la toti! Acuma citeva zile in urma am editat pluginul Steam Group. Si uitaiva ce sa primit. Astept ceva pareri.
 2. 1 point
  era greu sa ma ajuti, e mai usor sa faci hate aia e!
 3. 1 point
  N-am să înțeleg de ce vă cumpărați domenii și găzduire dacă n-aveți pic de idee despre cum se mănâncă, prietene, ce fișier de INDEX vrei tu să găsești ? Ăla e un text setat predefinit, dacă vrei INDEX crează-ți unu. Cum vrei tu să-ți bage un INDEX dacă tu n-ai nici unul urcat ? Mai nou găzduirile vin cu un magician ascuns care să-ți facă o magie să ai tu INDEX urcat ? Când vă văd pe unii îmi vine să-mi închid abonamentul la internet.
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  add skype anonims.md
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
  Trebuie sa treci in Designer's mode si dupa o sa ai o optiune la fiecare tema sa editezi setarile. Sa nu faci asta direct pe forum, pot aparea bug-uri in cazuri rare.
 10. 1 point
 11. 1 point
  div#forum_active_users ul.ipsList_inline { margin-top: 17px; } p.statistics_brief { float: right; margin-right: 15px; }
 12. 1 point
  .logo img:hover { transform: rotate(360deg); transition: 0.4s all ease-out; } Acum am observat si partea cu rotatia. Schimbi tu din 360deg in cat vrei, eu am pus atat ca sa revina la pozitia normala, la fel si cu durata animatiei, o setezi tu la cate secunde vrei + adauga "transition" si in [.logo img { ] pentru a se rotii inapoi cand nu mai faci hover.
 13. 1 point
 14. 1 point
  Nu stiu cati ai sa gasesti pe aici care au avut tangenta cu acel IDF .. : )) Personal cand e vorba de certificari pe un anumit domeniu / produs X, am mai multa incredere in cele oferite direct de catre dezvoltator (gen certificate Oracle pentru Java). Cat despre De obicei cand aplici pentru un job ai acolo si cam care ar fi cerintele minimale de eligibilitate (la ce fel de cunostinte se asteapta de la tine, daca e cazul de diploma de licenta intr-un anumit domeniu etc). Probabil in domenii de genul se asteapta sa vada creativitate din partea ta + portofolii, si ca iti place sa inveti lucruri noi.
 15. 1 point
  Pentru Magento @CsN https://www.youtube.com/results?search_query=Configuring+Magento+2+-+Ep01
 16. 1 point
  Spre ex poti folosii: https://magento.com/ https://woocommerce.com/
 17. 1 point
  Ce cauti tu e o platforma de e-commerce, iti recomand sa cauti pe google si sa alegi ceea ce iti serveste cel mai bine.
 18. 1 point
  @Needless salut, aștept în privat o dovadă cu acea reclamă te rog făcută de acei puradei ^^. Iar legat de comentariile lăsate aici se pot face observații pe următoarele tematici : administrația comunității ( în limita bunului simț ) aspectul comunității organizarea acesteia Iar legat de comunitate, succes cu ea, măcar acum a ajuns pe mânuia unuia care are buletin și știe ce face cu ea, nu o mai dețin toți școlarii cu banii părinților.
 19. 1 point
×