Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/23/2017 in all areas

 1. 9 points
  În primul rând trebuie să avem Font Awesome pus pe forum . Ori puneţi codul de aici, https://fortawesome.github.io/Font-Awesome/get-started/ , adică <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.5.0/css/font-awesome.min.css">în globalTemplate, după <head>Ori descărcaţi fişierele CSS de aici : https://fortawesome.github.io/Font-Awesome/ (este în header un buton mare Download). Din boardIndexTemplate, înlocuim <img src='{$this->settings['img_url']}/f_icon.png' />cu <php> $icon = 'fa fa-comments'; switch( $forum_data['id'] ) { case 3: $icon = 'fa fa-globe'; break; case 4: $icon = 'fa fa-home'; break; // etc default: break; } </php> <div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="{$icon}"></i></div>Unde $icon = 'fa fa-comments';reprezintă icon-ul default, iar în cadrul blocului switch, îi vom atribui variabilei $icon codul iconiţei dorite, în funcţie de ID-ul forumului. De exemplu, dacă dorim acest icon: http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/icon/map/ la categoria cu ID-ul 255, vom adăuga, înainte de default: break;asta: case 255: $icon = 'fa fa-map'; break;Aşa.. tot din boardIndexTemplate, schimbăm <img src='{$this->settings['img_url']}/f_icon_read.png' />cu <div class='icon_awesome_forum_citit'><i class="{$icon}"></i></div>iar asta: <img src='{$this->settings['img_url']}/f_redirect.png' />cu <div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="fa fa-external-link"></i></div>unde schimbăm <i class="fa fa-external-link"></i>cu iconiţa ce vrem să fie pusă la forumurile de tip redirect. Şi în ipb_styles.css adăugăm, jos de tot, asta: .icon_awesome_forum_necitit { text-align: center; font-size: 25px; color: #eee; } .icon_awesome_forum_citit { text-align: center; font-size: 25px; color: #444; }P.S. Tutorialul e destul de basic, pentru teme negre. Puteţi customiza iconiţele din codul CSS (adăugat border, background, etc etc) Dacă aveţi întrebări / nelămuriri, postaţi aici .
 2. 7 points
  Ia-ţi o carte de gramatică şi lasă forumurile.
 3. 6 points
  1.Go: AdminCP > Support > SQL Management > SQL ToolBox - jos de tot e un tabel , adaugi codul: update members set title='<b><span style="color:#FF030D">Administrator</span></b>' where member_id='3097'; Modifici culoarea dupa bunul plac, iar la: member_id='3097'; Intri in profiulul celui care vrei sa pui member title si vezi ce ID de membru are ( al catelea membru este inregistrat pe forum ) Apesi Run Query dupa ce adaugi codu` Done! Ps: Mentionez Member Title nu merge pe 3.3.4 :-" ..
 4. 3 points
  So.. Cum a zis Valentin, scoateți iconițele de la grade. Merge dacă le pui la grade speciale gen Premium sau ce vreți voi, nu la toate. In sidebar, la Discord, poza de background este prea low quality: schimbați-o, dar nu numai, chiar și tranzițiile sunt luate din altă parte, copiate. Faceți ceva simplu, este mult mai acceptabil. La logo, na, să zicem că text-ul principal se poate lăsa, dar cel secundar este prea urât. Luăm ca exemplu: http://booter.ro/forum/index.php?/topic/60-web-online-update/, pe unde este cu grii, nu stă deloc bine. Alegeți altă culoare.
 5. 3 points
  Ce părere să avem când vedem chestii de genu': http://i2.wp.com/devilgame.ro/forum/public/style_images/wars_red/profile/default_large.png Și pe lângă asta nu ai respectat regulamentul: Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.
 6. 3 points
  O versiune mai noua si mai rapida ( In doar 1 minut ) daca cineva e interesat:
 7. 2 points
  Știi să pui un titlu corespunzător problemei tale? E greu să respecți un regulament? http://pctroubleshooting.ro/topic/23241-regulament-arie-ipboard/ -- ai aici un tutorial:
 8. 2 points
  Modificați culoarea la border, aceasta este prea deschisă. V-aș recomanda să faceți alt logo sau să apelați la un profesionist. Combinația culorilor gri și albastru din userinfopane nu dă bine deloc. Lăsați doar bulina sau textul "OFFLINE". Nu arată bine cu ambele. Scoateți efectele și iconițele de la grade, deoarece arată foarte urât.
 9. 2 points
  Mare dreptate are, incercati sa faceti ceva mai original sa nu mai copiati depe alte forumuri. Stati si voi sa ganditi acest proiect daca tot e online. Oricum mult succes cu acest proiect.
 10. 2 points
  Hellgate România, dar voi folosiți un sub-domeniu in care nu are nicio legătură cu România -- domeniu free. Da' eu mă intreb, de ce nu terminați de făcut tot forumul cu modele, regulamente și ce mai aveți de făcut și după cereți un review, de ce nu faceți asta? Practic, acum, dacă e să-mi dau cu părerea nu este una bună. Categoria servere goală, niciun post sau măcar un server. Categoria cu clan-urile este o mare prostie, doar pe forumurile neserioase se mai face așa ceva crezând că o să aibe activitate, dar se obține efectul nedorit. Forumul Auto-welcome nu-și are rostul, la fel și roboțelul care face doar spam pe chat, chestie care merge imnpotriva regulamentului de la chat -- dacă aveți unul. Forumul „Sugestie / Propunere”, lol, sunt sinonime. Ori Propunere, ori sugestie. Oricum, in general nu avem ce să zicem. Despre topicuri, despre conținut nu avem despre ce dacă sunt doar „modele și regulamente” și alea copiate cel mai probabil.
 11. 2 points
  O temă simplă, imi place. Aș schimba ceva elemente precum butoanele: report, back to top etc. Insă, PENTRU O NAVIGARE OPTIMĂ VĂ RECOMANDĂM UN MONITOR FULL HD ȘI UN BROWSER CARE SUPORTĂ ȘI HTML & CSS Nu are sens ceea ce este scris. Toate browser-urile, fiind vechi suportă HTML și CSS. Oricum, merge, dar să Alex să facă ceva mai complex.
 12. 2 points
  Circulă pe net niște notificări false în limba română, care spun că v-a fost accesat contul și că trebuie să reintroduceți datele personale pentru a avea acces la cont - sursa. Evident că link-urile trimise de ei nu au legătură cu Facebook sau Apple. Sunt făcute special pentru a fura date de acces. După cum știți, puteți seta pe conturile importante protecția second-step, accesul nu va mai fi permis chiar dacă au numele de utilizator și parola. Există și un ghid de protecție pentru contul de Facebook aici ->>
 13. 2 points
  Pornind de la subiectul de mai jos vreau sa propun interzicerea subiectelor "cum fac si eu ca ei", "imi da si mie cineva scriptul asta" etc. Nu ar trebui promovat si ajutat plagiatul, chiar daca intr-adevar oricine poate fura orice de oriunde, nu ar trebui ajutat. Pe forumul asta sunt exemple fara numar de astfel de subiecte si nu mi se par normale. Nu zice nimeni sa nu oferiti ajutor, dar indrumati membri sa faca singuri nu sa copieze cod cu cod din alta parte. Astept pareri pe baza acestui subiect.
 14. 2 points
  inteleg, stiu ca n-ai ce sa faci ca la un moment dat oricum te fura cineva, frustrarea cea mai mare e in momentul cand apar subiecte de genul pe forumuri ca pct daca cineva imi fura mie ceva singur si pune la el, da n-ai ce sa-i faci (eventual ce am facut in cazul de fata) dar atunci cand nu e in stare nici sa fure si intreaba pe un forum ca pct e o problema, aici da se poate face ceva, in opinia mea n-ar trebui permise subiectele de genul; acum oricine chiar si fara cunostinte poate folosi bucata aia de cod, ceea ce nu mi se pare normal, voi doar ajutati plagiatorii.. in orice caz te rog sa ma scuzi daca n-am respectat vreo regula
 15. 2 points
  Iți apare din cauză că acel nu este disponibil; nu este un link de avatar de default (nu are extensia .png .jpg etc) ca să-l recunoască. Caută acel link in temă și inlocuiește-l cu un link de la un avatar și vezi dacă-ți merge; nu uita să mai șterge și cache-ul de la browser.
 16. 2 points
  Asta e doar inceputul.
 17. 2 points
  Schimbi la domenii că pe ciorapi =))) şi vrei să ai succes ? La sfântul aşteaptă Şi de ce ai poza cu altcineva la profil? Fragbite cu vechime în spate? Ori eşti beat ori eşti fumat Ăla e logo? Abia l-am observat:)))
 18. 2 points
  Stefan Chimu esti de acum iStefan. Dang3r esti de acum Daniel H.
 19. 2 points
  Daca nu se gaseste pe net, le cauta pe OLX, sau de prin dezmembrari.
 20. 2 points
  Problemă rezolvată.
 21. 2 points
 22. 2 points
  Aveți un regulament, l-ați citit ?
 23. 2 points
  1. Admin Control Panel - Look & feel - tema ta > templates > BoardIndex > BOARDINDEXTEMPLATE 2. Dacă nu mă înșel a 2-a linie e ceva de genu <if test='$this->settings['removestatscolumn']='yes'"> </if> 3. Șterge yes și pune no. ce am zis acum e din amintiri, nu mai am un forum să-ți zic exact Edit: uite și tutorialul lui @Alex6ndru.
 24. 2 points
  Cauta in boardIndexTemplate {parse variable="sidebar_disable" default="$show_side_blocks"} si inlocuiesti cu: {parse variable="sidebar_enabled" default="$show_side_blocks"}
 25. 1 point
  Pe dektop se vede intr-un mod, pe telefon se vede in alt mod. Depinde totul de rezoluție. Pe PC vezi toate butoanele (edit, quote, multiquote etc), insă pe telefon poți vedea doar Edit, quote și atât. Depinde cum este setat in breakpoint-uri -- breakpoint este un punct de întrerupere în codul unui program.
 26. 1 point
  Platforma IPS 4.x este Responsive: ce inseamnă responsive? Website-uri care se pot adapta grafic și automat la dispozitivul cu care il afișează (calculatoare cu diferite rezoluții, tablete, smartphone-uri, telefoane mobile, Web TV), minimizând nevoia utilizatorului de a redimensiona și de a parcurge conținutul. Deci, pe platforma IPS 4.x este normal. Oricum, ar trebuii să se vadă spre ex. când redimensionezi fereastra de la browser. Pentru problema respectivă trebuie să scoți class-ele și id-urile de la breakpoint-uri și ar trebuii să se rezolve.
 27. 1 point
  Nu imi place cu ce va ocupati
 28. 1 point
  Cu tema pe care o ai, ar venii așa: http://imgur.com/a/fI3mO -- lasă-mi link de la forum și te rezolv, depinde cum ai tema făcută.
 29. 1 point
  Tema de pe Nephrite este „furată -- luată de pe net, mic edit” și de ei, dacă vreți s-o puneți așa. Vă numiți OneGame, dar aveți faviconul de la Darkmind. Restul, v-a zis gadeas tot ce trebuia să zică.
 30. 1 point
  Baieti.. Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat. Review-urile trebuie sa reflecte obiectivitate. Comentariile subiective, daca intrec anumite limite, vor fi sterse. Si pentru autoru topicului: Cererile de review trebuie sa contina cateva informatii generale despre site sau comunitate, cum ar fi domeniul de activitate, tipul website-ului, platforma, tehnici folosite.
 31. 1 point
  Până și tema de default are bug-uri, cine știe de ce. Și răspunsul este nu, nu este. Setează tema pe default, așa faci mai intâi. Și de-acum gata cu posturile aiurea, dacă nu știi, dă-mi PM.
 32. 1 point
  Să văd problema, să văd dacă se poate rezolva sau nu. Dacă nu știi cum, intri din ACP la profilul meu și parcă in global trebuie să dai, acolo alegi tema care vă dă probleme și dai save.
 33. 1 point
  Setează-mi tema pe contul DeNyS.
 34. 1 point
  Atunci le poti utiliza fara griji. Chiar si de nu s-ar potrivi, le poti returna in 30 de zile si nici nu ai ce arde la PC.
 35. 1 point
 36. 1 point
  Intri in ACP »»Other Apps»»IPB Shoutbox»»Settings»»Shouts si apoi in stanga ai chiar prima »Global Configuration si dai click apoi dai in jos si ai ceva cu »»Allow Shoutbox Popup? si bifezi NO uite aici si niste imagini cu tot ce trebuie sa faci daca nu intelegi din ce am spus mai sus e foarte simpu Sper ca te-am ajutat
 37. 1 point
  Am vazut ca pe forumul pct sunt mai multe tutoriale ,m-am uitat la ele si nu merge,nu inteleg! Cum pun rainbow unui grup ipb! Unde bag scriptul in globaltemplate? Cum scriu la grup Ce cod trebuie bagat?
 38. 1 point
  Intră în temă și caută locația fiecărei imagini după care schimbă cu una care o dorești. Intră în setări și oferă grupurilor acces de a oferit realizări.
 39. 1 point
  Puteţi da up la topic odată la 48h.
 40. 1 point
  Incarca si normal, nu-ti va umfla nici o baterie. Fast Charge se activeaza doar la telefoanele care au setare pentru asa ceva.
 41. 1 point
  Buna! Sub nici o forma sa nu mai dai click pe o astfel de reclama. Sunt niste indieni imputiti care iti vor cere acces la PC-ul tau si iti vor da totul peste cap, doar sa te prosteasca sa le dai bani "sa il repare". Tot ce trebuie sa faci e sa inchizi tabul din browser si cand te interogheaza cu mesajul "Sure to leave (sau) close the tab?", tu selectezi Yes.
 42. 1 point
  In realitate, platforma este 3.4.x, design-ul temei este pe versiunea 4.1.x. Și inafară de asta, se poate face acel design ca pe ghotic.
 43. 1 point
  Hmmm, ciudat. Ai cumva in URL cand iti da eroarea de doua ori // ? Dexemplu: domeniu.ro//admin/install/?start=1 Daca da, sterge unu din el sa fie: domeniu.ro/admin/install/?start=1
 44. 1 point
  Salut , cum ași putea face rost de meniul, de toată bara aia în sine, csforce.ro (îmi cer mii de scuze pentru reclamă) ? Mulțumesc mult.
 45. 1 point
  Ce s-a intamplat cu asta si ce a spus @Dan O.?
 46. 1 point
  Tovarășe tu ești cel care a și oferit răspunsul în acel topic iar acum vii cu o astfel de întrebare ? Să revenim la acest topic, este cam improbabil să facem acest lucru deoarece nu va veni un subiect spre exemplu „Doresc efectul x văzut pe forumul c”, poate cere doar niște informații despre acel efect și altă persoană să-i ofere codul folosit de către tine sau de către altă persoană. Ideea este bună însă nu știu cât de mult va ajuta rezolvarea problemei.
 47. 1 point
  Eu as intelege destul de clar ca daca posteaza la categoria de IPB, sa fie vorba de IPB, omu poate gresi categoria, dar probabil ne spunea cand i-am dat eu reply-ul.
 48. 1 point
  http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/1679-theme-play-arena/
 49. 1 point
  mie imi place ca a fost dat afara
 50. 1 point
  Tot in ipb_styles cauta: a:hover, a:active { Si adauga: cursor: url(http://cur.cursors-4u.net/cursors/cur-2/cur117.cur),default;