Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/13/2013 in Posts

 1. 1 point
  adauga in mess: mihaiz2008 pe skype: double.web1
 2. 1 point
  Diferenta este cam aceeasi ca la Mai pe larg, in cazul procesoarelor BOX ai dreptate, primesti cooler, abtibild, surubele, manual, pe scurt, pachetul complet. In cazul procesoarelor TRAY (destinate initial doar integratorilor de sisteme) vei primi strict procesorul (fara cutie, cooler, manual abtibild, surubele, etc.) dar de regula si o garantie mai mica. Diferente de performanta intre cele doua versiuni, nu exista. Eu unul as cumpara un TRAY doar daca diferenta de pret este semnificativa.
 3. 1 point
  pentru multiplaer ai nevoie si de php, eventual si de mysql. PHP: pentru procesarea datelor (comunicari cu baza de date, afisari mesaje, etc.) MySQL: ai nevoie de o baza de date, daca vrei sa faci un joc cu Login / Register, etc. (exemplu: daca vrei sa faci un sistem cu puncte/bani/viata/etc. trebuie sa pastrezi intr-o baza de date toate aceste informatii). Pana acum ai cam 3 limbaje de invatat / aprofundat (flash / php / mysql). Fiind un joc browser, o sa mai ai nevoie de limbajele de markup (HTML / CSS). Mai pe scurt, cu acestea modifici aspectul paginii. Din fericire acestea sunt usor de invatat. Daca vrei ca jocul sa fie interactiv (adica totul in timp real), o sa mai ai nevoie de cateva tehnologii, ca sa nu existe lag / sau intarziere de comunicare intre cei 2/3/4... jucatori. => NodeJS <= Cam astea ar fi in principiu. O sa vezi ca daca te apuci de un joculet browser, o sa mai dai de chitibusuri, iar unele nu se vor face decat cu un anume limbaj de programare. Foarte pe scurt, iata o lista cu toate limbajele de programare de care ai nevoie sa rezolvi orice problema: - HTML / CSS - PHP / MYSQL - FLASH - AJAX / JAVASCRIPT Nu e greu, dar e mult de munca. Daca ai si o echipa pe langa tine (tu si 2-3 persoane) nu o sa te plictisesti, iar atmosfera de lucru o sa fie foarte ok. Daca incerci sa te lupti singur cu un munte, in cazul in care nu o sa iti iasa ceva, o sa te dai batut (asa am facut eu de multe ori ). Spor !
 4. 1 point
  Copierea unui fisier de pe o partitie a hard-ului extern pe alta partitie a hard-ului extern presupune citirea si scrierea pe acelasi dispozitiv, deci viteza poate sa fie mai mica. Incearca sa folosesti si programe ca TeraCopy http://codesector.com/teracopy sau Ultracopier http://ultracopier.first-world.info/, indica mai bine viteza de transfer si au mai multe optiuni, inclusiv pauza
×
×
 • Create New...