Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/18/2014 in all areas

 1. 1 point
  N - ar fi rău . Am să încerc toate cele 3 soluții oferite de tine . In fond , cu ajutorul tău am mai rezolvat o problema la Windows , fiind cam singurul care nu mi - ai sărit în cap nici când nu aveam dreptate - >> . . .
 2. 1 point
  gadeas, frumos raspuns.. ai mare dreptate! de acord cu tine! cam asa ar trebuii! .. IP.Board e o sectiune solicitata si in acelasi timp cam incurcata.. argumentele le-ai adus tu mai sus ( multumesc ) .. Trebuie sa se schimbe ceva odata! Ba da eu sunt de acord sa vina cineva capabil de moderare , plus de alta nu strica Staff ( + / - ) tot da casa cu masa!.. GodsOtherHand , Courage este Ambasadors acum! :-" Da acel Pavilion exact.. .. observ ca are cutia de PM full ( gaby ) .. insa i-am mai atras atentia odata asupra acestui subiect.. doar ca atunci nu era scris negru pe alb ( vorba vine ) .. O sa-l astept.. sper sa revina curand! multumesc.. Ps: Cu placere gadeas, evident ca te-am propus atata timp cat ai multe raspunsuri utile.. avem ce invata de la tine si ai ajutat multa lume, esti capabil ( om cu capu` pe umeri , in toata firea , nu ca toti copiii ) .. + buna chestia cu best answer :>
 3. 1 point
  Clar, m-am lamurit. Ai un mod de a gandi de aolo doamne. Nici la 10 ani nu aveam asa conceptii. Pleaca, du-te in lume; taie o vena enventual, am auzit ca ajuta.
 4. 1 point
  O da pe sentimentalisme omul, mor aici =). Vorbesti ca si cum ai salvat viata cuiva. Sa inteleg ca te-ai simtit obligat sa ajuti, fiind moderator?
 5. 1 point
  Nu știu cum vă simțiți voi, dar eu simt că NU mai pot... Să scrie toți membrii staff-ului ce cred despre Pavilion, deși nu știu ce ar mai trebui să spunem și să închidem topicurile astea total inutile!
 6. 1 point
  Ti-am dat explicatii mai sus, nu-ti plac, asta este, ai rabdare pana vine Gabi si le primesti de la el. Voi inchide topicul pentru moment, nu-i vad rostul. Iar vine Gabi diseara si gaseste discutii eronate; daca vrea sa-ti raspunda, il va redeschide.
 7. 1 point
  Daca citeai sus, ai fi vazut ca ti-am raspuns. Tu in cateva luni te-ai pus in gura cu mai toti, eu in 6 ani mi-am vazut de treaba, mai mult de avertisment ce ai vrea? Ti-am mai zis, putin imi pasa daca-mi scoate sau nu accesul, eu voi sta aici si imi voi continua activitatea indiferent. Spre deosebire de tine, eu NU am cerut rangul, l-am acceptat pentru a ajuta cand a fost nevoie. Dar totusi, mi-ai dat suspend o zi pentru injurii, ce mai vrei? Serios, las-o balta si ai putin bun simt, nu fata de mine ci de ceilalti, in special Gabi.
 8. 1 point
  Tu ai zis prin PM, amice; ce a fost acolo au vazut toti, deci nu are relevanta. A fost spus la nervi si ai meritat-o din plin, daca tu esti artagos si vrei sa o tii pe-ata in contiunare, nu ai decat. Hai ca am zis ceva si nu prea imi iese, salut.
 9. 1 point
  Of, si te-am simtit atat de hartuit incat ai avut o cadere nervoasa. Imi pare rau pentru tine atunci. I-am promis lui Gabi ceva si am sa ma tin de cuvant, asa ca, te-am tucat. Ai ceva de obiectat, trimite-i PM. Ce sa mai, te-am facut in tot felul. Sa-ti explic si ce inseamna? Pubertar presupun ca stii, deci nu o luam ca o jignire; ametit/inteligent, nici atat, chiar ai meritat sa fii numit asa avand in vedere ca nu ai fost atent; milog, poate, dar din punctul meu de vedere, nu, si am si argumente dar nu prea mai are conteaza.
 10. 1 point
  Daca te face sa te simti mai bine, vorbesc sa mi-l scoata, iaca scart, de asta nu mai pot eu. Sa-ti amintesc ca tu ai inceput toata treaba asta? Inafara de faptul ca ti-am umplut frigiderul si ca m-am amuzat facand asta, nu vad ce altceva am gresit. Avand in vedere ca in 6 ani nu am facut nimic decat sa ajut forumul cum am putut, avertismentul pe care mi l-a dat Gabi a fost bine venit, asa ca stai pe banda ta si nu mai cauta anturaj. LE: Chiar nu poti inchide ochii si sa treci peste? E chiar atat de importanta viata asta pe web pentru tine? Serios acum.
 11. 1 point
  1. Pastrati-va calmul! 2. Tu ai cazut de vina, pentru ca tu i-ai dat ban unui alt moderator, in acest caz Lus. 3. Cu ce moneda platesti, cu acceeasi primesti, asa ca..vorba lui Goh.. Chill mane si nu mai cere atatea motive!
 12. -1 points
  Gata am rezolvat .....a fost de la ei vreo 3zile
 13. -1 points
  Tu de ce te bagi? Acelasi lucru i l-am spus si eu
 14. -1 points
  Nu pricepe ca tot ce e mai sus, trebuie facut din custom profile fields.
 15. -1 points
  GuLi Giuliano, doar ca mi-am facut alt cont.
 16. -1 points
 17. -1 points
  Cred ca el vrea fara Indungi ROMANIA, sa isi puna site-ul lui acolo. Dar pentru asta trebuie photoshop
×
×
 • Create New...