Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/26/2014 in all areas

 1. 1 point
  Cum sa faci bani online pe internet dand clic-uri In urmatoarele randuri veti invata cum sa faceti bani GRATIS pe net Se intra aici faceti cont (SUS IN DREAPTA Registre) Dupa creearea contului se intra pe el.Iar undeva pe centru scrie Surf Ads. Dati click pe Surf Ads Si Osa va apara ceva de genul Computers & Internet Iar in aceea Categorie va , va aparea niste Descrieri .Dati click si stai 35 De Secunde pe fiecare site. Asa faceti cu toate descrierile care sunt afisate acolo. Iar apoi dati la My Status si vedeti cati bani ati acumulat. Asa faceti in fiecare zi. Eu in 3 minute am strans $ 0.2100 . Iar asa faceti zilnic. Merge sigur. TUTORIAL BY LoLeK. Cum imi iau bani? Pe acel site ai un card VIRTUAL.Cu el poti sa cumperi produse online. Sau iti poti face un card de la orice banca si in el sa iti transferi bani acumulati pe site. LA REVEDERE. Cheltuiala Placuta Edit: Mi-a spus cineva pe mess ceva de genul" Crezi ca te cred ca ai facut 2000$ in 3 minute ? " Deci $ 0.2100 nu inseamna 2000 $ . Inseamna doar 2 centi.
 2. 1 point
  O singura intrebare am pentru cine a pus solutia cu: Show users full photo in topic view; maximum width : 150x250 Voi stiti exact cum functioneaza sau ce spune sub bucatica de input? If you enter a numerical value, then the full member's photo is shown with a maximum width of the entered value. If 0 or nothing is entered, then the 100x100 cropped thumb is used. Daca nu a ramas clar, trebuie sa puneti doar latimea ( width ), nu si inaltimea. Inaltimea este auto. De ce va functioneaza? Pentru ca ce e scris dupa "x" nici nu mai citeste, citeste doar prima valoare. Deci mai bine scrieti doar 150. PS: Daca spuneti ca vorbesc doi la leu, va fac un mic challange si sa setati urmatoarele setari, primadata: 100x300. Dupa incercati cu: 100x150. O sa vedeti ca avataru nu va avea 300 inaltime in primu caz, sau 150 in aldoilea, ci 200px in ambele cazuri.
 3. 1 point
  salut . cum pot redeschide o comunitate din nou daca cineva a sters tot din ftp ?
 4. 1 point
  pfff.. antivirus. ma mir ca mai exista chestia aia Antivirusul nu mai face fata avalansei de virusi inteligenti care apar in ultima perioada. http://krebsonsecurity.com/2014/05/antivirus-is-dead-long-live-antivirus/ tin sa mentionez ca tipul care a scris articolul e destul de bazat.
 5. 1 point
  Am vazut intr-un topic de mai jos ca daca am niste cerinte ma puteti ajuta. Am si eu un Golf III dar nu prea mai imi place culoarea si jentile.Va dau si eu doua poze , una cu masina iar una cu jentile daca se poate sa imi schimbati si mi-e jentile si culoarea intr-un mov mai inchis as vrea sa vad cum ii sta .A si daca se poate sa fie masina mai lasata.Multumesc> < 1.Masina 2. Jentile Cer miii de scuze ca poza cu masina este prea mare daca se poate atunci cand o "vopsiti" sa o faceti mai mica.Va multumesc:) Hai ca fac cinste cu o cartela
×
×
 • Create New...