Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/20/2015 in all areas

 1. 1 point
  Edit -> Preferences -> Perofrmance -> Scratch Disks. Acolo schimbi locaţia fişierelor temporare din PS.
 2. 1 point
  Asa e facut css-ul temei. Acela nu e un border, e shadow, iar acel shadow e imprejurul intregului miniavatar, inclusiv a avatarului, nu doar sus. Ai noroc, tocmai acum cateva zile am scos si eu acel shadow ca mi se parea deranjant. Uite aici cum am facut: ACP -> Look and Feel -> Sageata jos la tema dorita -> Manage Templates and CSS -> Tab-ul CSS -> ipb_styles.css Cauta dupa a.ipsUserPhotoLink:after{ si comenteaza linia asta: top: 0px; left: 0px; right: 0; bottom: 0; Prin comenteaza ma refer sa adaugi // in fata liniei, exemplu: //top: 0px; left: 0px; right: 0; bottom: 0; PS: Nu stiu exact daca si tu ai tot 0 la top, left, right, bottom, eu m-am mai jucat cu ele si se poate sa le fi modificat, tu poate ai alte valori acolo. Anyway, nu conteaza valorile, daca vrei sa faci sa dispara shadow-ul ala, comenteazalinia aia cu top, left, right, bottom.
 3. 1 point
  https://community.invisionpower.com/files/file/3324-advanced-tags-amp-prefixes/ Daca tu nu iti dai macar interesu sa inveti sau sa cauti cum s-ar putea face, nu stiu la ce te astepti. Si pana la urma, daca aveai licenta IPB, ai putea cere suport oficial de la IPB. Dar na, cum nu ai licenta, vi aici, ceri ajutor si te mai si astepti sa primesti raspuns instant gratis. Lumea mai are un job, mai face freelance sau chiar is in concediu plecati.
 4. 1 point
  Personal nu as merge pe varianta asta. Dureaza si mai mult si e posibil sa primesti o eroare cand iti e lumea mai draga. Cel mai simplu, dupa mine, e asa : 1. Descarci de aici tool - ul pentru crearea unui stick usb / dvd cu windows in functie de ce arhitectura alegi : X86 / X64 2. Dai instalare de pe stick/dvd direct din windows 7 : ai optiune ca windows - ul sa iti pastreze programele instalate ( cele compatibile cu windows 10 ) si ceva setari, sau alegi sa nu pastreze nimic. Indiferent ce alegi, daca ai windows 7 cu licenta sau activat via emulator OEM, ar trebui ca windows 10 sa ramana activat. Bafta!
 5. 1 point
  In medie dureaza cam 1 ora. Inafara de Cortana care-mi face fite cateodata (nu vrea sa-mi afiseze ''Listen...'' la cautare vocala) e foarte ok.
 6. 1 point
  System -> System Settings -> Advanced -> Date, Time and Number Formats -> Native server time zone -> ( GMT +2:00 hours ) South Africa Asta iti va rezolva problema doar pentru viitoarele conturi si timpul de la forum. Contruile deja create au setat automat ce aveai tu la Native server time zone, asadar, trebuie sa-si seteze manual timpul din profilul lor, adica, sa intre pe profil, edit my profile si sa selecteze la Time Zone acelasi lucru care ti l-am dat mai sus.
 7. 1 point
  Urmeaza instructiunile care iti apar pe ecran. Nu ai nevoie de DVD, el va downloda fisierele dupa care va face update. In timpul update-ului nu poti folosi calculatorul. Deci fi pregatit vreo 2 ore sa nu te atingi de el (nu tine 2 ore, dar asa ca masura de siguranta).
 8. 1 point
  Du-te in settings -> Search Engine Optimization si jos ai google analytics. Acolo trebuie bagat tot codul, nu doar bucata aia. Sigur o ai acolo !
 9. 1 point
  ACP -> System -> System Settings -> General Configuration -> Upload URL verifica daca e bun directorul catre uploads. Exemplu: http://zdupp.com/forum/uploads
 10. 1 point
  ce va mai place sa copiati, tema aceea este editata de ei. Asa ca, nu ai de unde sa faci rost de ea. vorbeste cu @Data
 11. 1 point
  Faci un back-up/imagine de sistem si ar trebui sa te poti intoarce inapoi la configuratia si sistemul de operare instalat in momentul de fata.
 12. 1 point
  Nu, nu l-am desenat eu. Vezi daca gasesti ceva folositor pe aici: EDIT: Am mai gasit cateva care mi se par 'atragatoare':
 13. 1 point
  Odata ce upgrade-ul platformei forumului a fost realizat, au aparut noi functii. In acest post voi vorbii despre cum putem sa dam reputatie pe forum. Ati pus o intrebare pe forum (ati deschis un nout topic), iar eu, sa presupunem ca v-am ajutat sa rezolvati problema sau nelamurirea. Atunci, daca doriti, puteti sa-mi acordati reputatie. Cum? In partea dreapta jos fiecarui post, avem in buton de like prin intermediul caruia putem acorda diverse reactii (Thanks, Haha, Confused, Sad, Upvote si Downvote). Pentru a adauga 1 punct de reputatie, apasam pe Like: . De asemenea, daca nu apasati pe butonul Like, ci doar tineti cursorul pe iconita, puteti opta pentru Thanks respectiv Haha: , sau Upvote: (cand este disponibil). Odata ce ati adaugat reputatie in casuta in care scrie 0, va aparea 1; daca scrie deja 1, inseamna ca un alt user, a acordat deja reputatie, dar aveti posibilitatea sa o faceti si dumneavoastra, si astfel va aparea 2, si tot asa. Pentru a acorda reputatie negativa, apasam pe Downvote: (cand este disponibil). Odata ce ati acordat reputatie negativa reputatie in casuta in care scrie 1, va aparea 0; daca scrie deja 0, inseamna ca nimeni nu a acordat reputatie postului respectiv, sau un alt user a considerat ca postul nu este adecvat si a i-a acordat reputatie negativa (-), dar aveti posibilitatea sa o faceti si dumneavoastra, si astfel va aparea -1, si tot asa. Reactia Confused sau Sad nu adauga nici reputatie positiva, nici negativa, este neutra. Reputatia acordata se salveaza in profilul fiecarui membru. Reputatia fiecarui membru, ne poate arata cat de utile (sau nu) au fost raspunsurile date, precum si daca acesta este un utilizator in care putem avea o oarecare incredere. In incercarea de a estompa spamarea cu reputatie (pozitiva sau negativa), am introdus urmatoarele limitari (comuniste): Membrii obisnuiti ai forumului pot da maxim 3 puncte de reputatie pozitiva si 3 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore); Membrii cu rangul de +Helpers pot da maxim 4 puncte de reputatie pozitiva si 4 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore); Membrii cu rangul de *Vetaran pot da maxim 5 puncte de reputatie pozitiva si 5 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore); Membrii cu rangul de Amabsadors pot da maxim 10 puncte de reputatie pozitiva si 10 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore); P.S: Nu puteti sa va dati reputatie singuri, deci, de aceea nu vedeti iconitele si la posturile voastre. Succes
 14. -1 points
×
×
 • Create New...