Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/10/2015 in all areas

 1. 1 point
  De curand am redeschis comunitatea BLZ , care în trecut a fost ceva de succes cu 14k membri . Vreau părerile și sugestiile voastre. Momentan recrutăm servere de orice tip și staff matur și priceput.
 2. 1 point
  Frumos, succes cu el și-ți urez un proiect de durată!
 3. 1 point
  LimitCs are acum o tema noua creata in totalitate de echipa de design LCS, astept pareri. Am modificat si gradele, pentru ca deja suntem in luna decembrie, si trebuie sa ne punem la curent. Astept pareri si propuneri.
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  Admincp >>>> Look & Feel >>>>> Tema ta >>>>> CSS >>>>> Ipb_styles.css dai pana jos si acolo pui codu.
 7. 1 point
 8. 1 point
  Acum cat e bugetul tau? Daca ti-ai permite un 35 de mil, eu as merge pe al 2lea. Mi-as mai cumpara pe langa si o placa video cu 900 de lei (www.emag.ro/placa-video-gainward-nvidia-geforce-gtx960-phantom-2048mb-gddr5-128-bit-2-x-dvi-hdmi-display-port-426018336-3415/pd/DB3F7MBBM/) + o placa de ram de inca vreo 4-8 giga. Dar daca vrei sa il cumperi si sa nu mai adaugi nimic, as merge si eu pe prima varianta (cum a zis si gaby) Ca sfat..sa nu mergi pe variante all-in-one. Sunt echipate cu procesoare mai slabe (de alea cu U in spate, care consuma mai putin da si merg ceva mai incet) + daca il fortezi mult s-ar putea sa se supraincalzeasca si sa mearga si mai incet.. plus faptul ca nu poti face upgrade la componente.
 9. 1 point
 10. 1 point
  Cel mai posibil. Mi se pare ca incearca sa faca un soft cat se poate de 'stupid proof' ..sau cum erau brichetele alea speciale, de aveau protectie pentru copii.
 11. 1 point
  Poate te-ai bagat in o gramada de beta-uri care erau gratis, si acu' nu mai vrei sa auzi de ele
 12. 1 point
  Rezolvarea pentru toata lumea: http://webflake.sx/topic/1964-custom-background-for-admin/ ... stiu ca-l postase Courage undeva dar nu gasesc acum, insa oricum acela este raspunusul sau puteti incerca si: http://invisionmodding.com/tutorials/article/511-admins-post-background/ ... N1NT3ND0 te chinui degeaba sa nu oferi raspunsul, tot se va afla mai devreme sau mai tarziu!
×
×
 • Create New...