Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/2016 in Posts

 1. 1 point
  Încearcă un Rebuild la ShoutBox și Recache la tema ce o folosești pe forum la momentul actual! Revi cu reply în caz că nu funcționează nici asta!
 2. 1 point
  Ai o versiune mai actuală , a ShoutBox-ului să mă exprim așa?!.. Modificări în ultima perioadă ? De când apare acest inconvenient ?
 3. 1 point
 4. 1 point
  parcurgi matricea (ai 2 for-uri pentru asta..). Dupaia pentru fiecare element verifici valoarea vecinilor. De exemplu pentru punctul a[j], vecinu din dreapta e a[i-1][j], vecinu din dreapta sus e a[i-1][j-1], vecinu de jps e a[j+1] si tot asa.
 5. -1 points
  E și normal ca se vor devalorizarea din cauza ca se uzează. Dar totuși voi face niște schimbări dacă tot zici ca am pus ce e mai scump. Nu am pus ce e mai scump am pus cea ce e mai performant și e logic ca e mai scump dar tu nu ești capabil sa i televiziune lucrul asta. Voi astia amărâți va faceți gaming în 2000 lei.
 6. -1 points
  Cine cauta ma anturaj pe net? Ti-as putea fi tata.. Am zis jocuri pana în 2013 pe high la rezolutia 1280x1080 Și poți și pe Full hd la low sau mediul maxim.. Jocuri pana în 2013! Ascultă-mă nu are rost sa dai nici măcar 1 leu degeaba! Tu practic dai acei 1700 lei și îți face un pc care sa ruleze ceva jocuri pana în 2012 la rezoluție hd pe medium sau high maxim și restul de jocuri populare.. Dar după câțiva ani e complet inutil acel pc.. Dacă mai pui ceva bani îți vei face ceva care sa te tina 4 ani măcar. . Sa nu dai banii degeaba.. Nu e bine sa te grabesti
×
×
 • Create New...