Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/15/2016 in all areas

 1. 1 point
  Buna seara pct ! 1. Vreau sa stiu cum pot sa adaug un efect hover pe categorii, am cautat linia ".column_view .post_body" de unde vine modificata culoarea 2. Am adaugat inca o linie jos ".column_view .post_body:hover" si i.am schimbat backgroun ul. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dupa ce dau "save" si ma duc cu cursorul pe orice categorie nu ar trebui sa se schimbe culoarea ? este ul alt id/class de modificat ?
 2. 1 point
  Instalare Custom Moderator Team Page 2.1.5 Descarci Custom Moderator Team Page 2.1.5 Tragi folderul admin din arhivă pe folderul admin de pe host-ul tăul Admin CP > System > Applications & Modules > Manage Applications & Modules Apăsăm install (http://prntscr.com/b48f6z) Apăsăm continue (http://prntscr.com/b48fco) Așteptăm până se instalează The end
 3. 1 point
  Mai bine ai descarca o tema, si modifici partile nesatisfacatoare tie.. Sau cumperi o tema,
 4. 1 point
  Va trebuie o tema facuta de cineva care se pricepe.
 5. -1 points
  Salut, am si eu o problema. Am facut toti pasii pentru a instala Forum Icons, am editat in tema, dar imi apare doar la categorii in ACP, nu si pe forum. Vreo idee?
 6. -1 points
  Deci, mai exact, nu vo.i mai avea PC? sau cum...
×
×
 • Create New...