Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/05/2016 in all areas

 1. 3 points
  În loc să puneți și voi mâna pe o femeie, stați toată ziua cu mâna pe mouse să vedeți numai ce postează unu altu să dați reputație de-a-nsulea. Am spus-o de atâtea ori: astfel de discuții nu-și au locul pe forum, nu-ți place de o persoană, nu o bagi în seamă. Încetați cu chestii puerile de genul. Baftă!
 2. 1 point
  Hop... cam grea. Dar tot pe Alex mizez. GodsOtherHand vs Courage
 3. 1 point
 4. 1 point
  Recunosc, acel text de la tine l-am luat si o sa il schimb in curand. Multumesc . Serverul a fost mutat azi la mine pe forum. Forumul nu a fost facut in scopul de a fi printre primele, am facut din placere asta, si am platit pentru ce mi s-a facut e forum.
 5. 1 point
  Când vor avea mami și tati bani să-ți dea de-o licență vei vedea că ce a postat el e o poză din contul de client, până atunci fă pași și lasă comentariile anapoda.
 6. 1 point
  Cand va aud așa și habar nu aveti sa imbinati doua coduri in css =)))) Tema am facut-o pentru cosmin , nu pe bani. Acum e 50%
 7. 1 point
  incearca sa rebagi set-ul de imagini pe tema ta
 8. 1 point
  IP.Board: System > System Settings > General Configuration Cauta sa modifici urmatoarele Names & Addresses > Path to 'upload' directory Other URLs and Paths > Upload URL Modifici sus cu ce apare jos ingrosat. ( nu stiu tutorialul lui Gaby, daca nu ai rezolvat te-as ruga sa dai si link de la tutorial. )
 9. 1 point
  Cand voi vedea skin-ul completata atunci imi voi da cu parerea. Asta trebuia sa faci, sa postezi cand era gata. La ce sa-mi dau cu parerea? La elemente care se vad peste tot ? N-are rost, nu ?
 10. 1 point
  A fost facuta de elegance. UP, 84 de zile de existenta.
 11. 1 point
  Suntem online de aproape 80 de zile si nu ne oprim aici, comunitatea a inceput sa se ridice datorita celot 2 servere de samp. Acum avem proximativ 5-10 membrii noi pe zi. Pareri despre evolutia comunitatii, ce ar trebui schimbat? TEMA NU E FACUTA DE NOI, sa nu va aud ca nu am pastrat copyright, niciodata nu ne-am dat drept autori si stiti bine asta.
 12. 1 point
 13. 1 point
  Un designer talentat , kw , imi place cum lucrezi
 14. 0 points
  UP. Am inceput sa lucram la o tema proprie inceputa de la darkrange, ce parere aveti, nu am idei, le astept daca aveti.
 15. -1 points
  Ai șters degeaba numele forumului dacă numele pozei conține domeniul Nu prea merită să faci o temă acolo din moment ce fondatorul nu este o persoană de încredere ( părerea mea (în legătură cu tema, nu cu fondatorul) )
 16. -1 points
  Au aia bani pentru o tema ipb ? parca acceptai doar bancar , acuma accepti de la pustanu de Marian C Euro Retea ? Despre tema prea simpla , lucru de 5 minute , astept sa vad cum arata cand e la 100 % .
 17. -1 points
  Schimbă te rog textele mele, vreau să cred că ești capabil să scrii un text de unul singur. Nimic original, temă furată de pe http://www.ipsfocus.com/themes/titan Te felicit în schimb pentru platformă. Succes!
 18. -1 points
  El dă fără motiv, eu dau cu motiv, probabil nu faci diferența. Tu vorbești când dai reputație negativă când scriu ceva de nulled? Așa e când și tu folosești și nu ai bani pentru licență. Numai bine.
 19. -2 points
  bv. Nu e ok culoarea folosită.
×