Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/21/2016 in all areas

 1. 1 point
  Salut, sunt sound, probabil unii mă știți de pe extreamcs. Aș dori și eu niște păreri despre http://www.cyberz.ro în special păreri despre partea de design. În colaborare cu http://pctroubleshooting.ro/profile/33986-filip-cristian/
 2. 1 point
  Documentatia pentru pluginuri, si ce vrei tu sa faci este un Widget, nu hook aplicat la tema sau la altceva. https://invisionpower.com/4docs/advanced-usage/development/plugins-an-example-r72/ https://invisionpower.com/4docs/advanced-usage/development/plugins-r71/ Daca vrei ceva basic, poti folosi si: https://invisionpower.com/files/file/7337-txt-php-widget/
 3. 1 point
  <if test="$this->memberData['member_id']==xx"> <div class=mesaj"> conținut mesaj </div> </if> înlocuiești xx cu id utilizator.
 4. 1 point
  Se pot face multe lucruri cu phpBB, grande, dar multi nu stiu lucrul asta. Multumim pentru pareri, va asteptam in numar cat mai mare pe forum.
 5. 1 point
  Link forum in PM si te ajut.
 6. 1 point
 7. 1 point
  S-a lasat de asa ceva. Dupa cum vezi creatiile astea sunt de anul trecut.
 8. -1 points
  Schimbă te rog textele mele, vreau să cred că ești capabil să scrii un text de unul singur. Nimic original, temă furată de pe http://www.ipsfocus.com/themes/titan Te felicit în schimb pentru platformă. Succes!
 9. -1 points
  Nota 1 pentru nulled, nota 2 pentru „inteligența” de care dai dovadă folosind un nulled. Numai bine.
 10. -1 points
  Bravo sound - mai ales că știu ce experiență ai, nu pot decât să-ți urez imaginație cât mai creativă și frumoasă. Copilașii cu nulled, învățați de la sound ce se poate face cu phpBB. Numai bine.
×