Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/21/2016 in all areas

 1. snd

  Păreri cyberz.ro

  Salut, sunt sound, probabil unii mă știți de pe extreamcs. Aș dori și eu niște păreri despre http://www.cyberz.ro în special păreri despre partea de design. În colaborare cu http://pctroubleshooting.ro/profile/33986-filip-cristian/
  1 Points
 2. gadeas

  Creare HOOK?

  Documentatia pentru pluginuri, si ce vrei tu sa faci este un Widget, nu hook aplicat la tema sau la altceva. https://invisionpower.com/4docs/advanced-usage/development/plugins-an-example-r72/ https://invisionpower.com/4docs/advanced-usage/development/plugins-r71/ Daca vrei ceva basic, poti folosi si: https://invisionpower.com/files/file/7337-txt-php-widget/
  1 Points
 3. Alex6ndru

  Afisare mesaj pentru un membru anume.

  <if test="$this->memberData['member_id']==xx"> <div class=mesaj"> conținut mesaj </div> </if> înlocuiești xx cu id utilizator.
  1 Points
 4. Filip Cristian

  Păreri cyberz.ro

  Se pot face multe lucruri cu phpBB, grande, dar multi nu stiu lucrul asta. Multumim pentru pareri, va asteptam in numar cat mai mare pe forum.
  1 Points
 5. HTML/CSS

  Problema membri online

  Link forum in PM si te ajut.
  1 Points
 6. 1 Points
 7. Alexandru C.

  Portofoliu Filip Cristian

  S-a lasat de asa ceva. Dupa cum vezi creatiile astea sunt de anul trecut.
  1 Points
 8. grande_ecks

  PROFLG.COM - Din pasiune pentru gaming

  Schimbă te rog textele mele, vreau să cred că ești capabil să scrii un text de unul singur. Nimic original, temă furată de pe http://www.ipsfocus.com/themes/titan Te felicit în schimb pentru platformă. Succes!
  -1 Points
 9. grande_ecks

  Parere www.croud.ro ?

  Nota 1 pentru nulled, nota 2 pentru „inteligența” de care dai dovadă folosind un nulled. Numai bine.
  -1 Points
 10. grande_ecks

  Păreri cyberz.ro

  Bravo sound - mai ales că știu ce experiență ai, nu pot decât să-ți urez imaginație cât mai creativă și frumoasă. Copilașii cu nulled, învățați de la sound ce se poate face cu phpBB. Numai bine.
  -1 Points