Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/23/2016 in all areas

 1. 1 point
  Pana pe 25 decembrie 2016 puteti obtine si descarca gratuit GRID pe Steam, prin intermediul HumbleBundle. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia jocului de tip racing este sa va creati un cont pe HumbleBundle (sau sa va autentificati in cazul in care aveti deja unul), sa va legati profilul de Steam de contul HB, si apoi veti putea genera o cheie pentru GRID ce va putea fi activata pe Steam si care va ramane acolo pentru totdeauna. Grabiti-va!
 2. 1 point
  Salut, ce versiune de ipb folosesti ? Ai incercat sa pui un ipb "nou", doar folderele "upload" si "style_images" ( /public_html/public/style_images ) sa sa le refolosesti (le suprapui in ftp dupa ce ai pus ipb-ul nou ). Ftp -> "conf_global.dist.php" vei configura datele pentru aceeas baza de date.
 3. 1 point
  intra in ipb_style.css si cauta urmatoarele linii: #notify_link img { background-image: url('{style_images_url}/icon_notify.png'); } #inbox_link img { background-image: url('{style_images_url}/icon_inbox.png'); } Si schimbale cu : #notify_link img { background-image: url('http://i.imgur.com/9tQ3FIF.png'); } #inbox_link img { background-image: url('http://i.imgur.com/iMWQMdt.png'); }
 4. -1 points
  www.invision-virus.com/files/ aici poti gasi !
 5. -1 points
 6. -1 points
  Mda, stiu tema asta, dami forumul tau in privat, si te voi ajuta eu ! Cauti in global tamplate pe CTRL + F "imgur" , si mi se pare ca vei gasi 4 linkuri cu imgur !
 7. -4 points
  Erroare tipica backup, cand descarci backup-ul, nu toate fisierele sunt compatibile pentru descarcare , deaceea nu prea se foloseste backup ! +1 ! PUTETI DA T/C
×