Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/14/2017 in all areas

 1. 2 points
  Parca e alta viata. Logo-ul mi se pare marit, gen a fost facut la o dimensiune mica si apoi nemaiavand psd-ul pur si simplu l-a marit si se vede putin blurat. Atat meniul cat si barile + iconitele de la forumuri arata super. Sidebar-ul mi se pare aranjat bine. Felicitari! Statisticile cat si partea de jos a forumului arata genial, imi place. In topicuri imi place userinfopanel-ul, arata foarte bine, dar si pozitionarea butoanelor reply / quote / report cat si efectele aplicate. Cand accesezi un profil interfata este destul de frumoasa. As schimba numai imaginea din sidebar de la TS. Concluzia mea, felicitari pentru noul design, este foarte frumos!
 2. 2 points
  Interfața a fost schimbată, așteptăm în continuare păreri. Mai multe informații pe forum.
 3. 1 point
  Salut ! Aș dori și eu niște păreri/critici/propuneri în privința forumului https://darkwars.ro/forum/index.php
 4. 1 point
  Intri in userinfopane la accea tema copiezi tot de acolo si il pui la tine, si nu uita sa copiezi si css-ul de la tema si sa o pui in a ta. (CSS de la userinfopane, nu tot) Daca imi dai link de la forumul unde ai vazut acel userionepane iti extrag eu codurile daca nu sti sau nu ai tema.
 5. 1 point
  Foarte frumos logo-ul, simplu, imi place. La logo, as modifica font-ul de la www.darkwars.ro Foarte frumos meniul, imi place foarte mult. Nu imi place bara de sus unde este Sign In, Create Acc. etc, nu sta bine acolo. Incercati sa-i dati un aspect mai placut. Iconitele fa-fa, unde este f_icon, sunt prea pe stanga, baga-le pe centru. Statisticile nu-s faine. Sincer sa fiu, nu mi-a placut niciodata modelul respectiv. Anyway, schimba font-ul. Gradul 'girls', pentru mine, nu isi are rostul. Daca vrei sa ii dai grad special ii dai Premium si termini treaba. La grade, eu le-as baga la toate un 'text-shadow' la toate. Insa, pe alea pe care vrei sa le remarchezi (cum este Moderators, SM etc) ii bagi font-weight: bold; si gata ! Scoate Shoutbox-ul de la 'Guest', vizitatori. // Index Index-ul asta l-am mai vazut, nu e ceva 'wow'. As face doar un index de imagini, text, css si ceva. Unde este 'Link', modifica numele si scoate ce nu iti trebuie.
 6. 1 point
  Fisierele trebuie sa le copiezi in "public_html". Nu trebuie sa copiezi dosarul, trebuie sa copiezi elementele care sunt in dosarul respectiv. (index.html, css, images etc)
 7. 1 point
  Nem english ? Pai, intra pe al 2-lea link si downloadeaza fix-ul pentru extensiile de tip LNK. (ca din screenshotul tau, asta apare sa fie problema). Ai umblat la default programs, sau dai dat click pe vreun virusache... ceva..
 8. 1 point
  @Kovac, atâta timp cât nu ai maturitatea necesară să știi ce înseamnă o licență, ești un copil - văd din profilul tău că ai 16 anișori, o vârstă extrem de frumoasă - eu în 2005 am avut primul server de Counter-Strike 1.6 și în 2007 am deschis fragmasters.ro, tu aveai cam 4-5 anișori pe atunci, nici măcar la grădiniță nu erai. Mai bine profită de vârsta ta frumoasă, înainte să scrii un reply imatur. @HazZaRD, e subiectul meu și atâta timp cât eu permit anumite discuții, mi se pare de bun gust să nu scrii nimic - nu se ceartă nimeni, discutăm, că facem o ironie, e bună și aia câteodată. @Alex6ndru, da, mi-ai dat câteva exemple bune de comunități mari și frumoase însă din păcate cu foarte puțină imaginație și care nu ridică standardul în niciun fel. Studiază forum-urile din străinătate și ai să vezi că nu găsești asemenea categorii banale pe forum-urile lor (nici nu se coboară la un altfel de nivel mic cum e la noi - copy-paste-ul de la comunitățiile enumerate de tine își spun cuvântul dar nimeni nu s-a întrebat dacă așa arată într-adevăr o comunitate de gaming). Muzica este o artă, tehnologia este o știință iar gaming-ul a devenit deja un sport - nu le poți îmbina într-un forum de jocuri. Combină și tu Cola-Cola cu Fanta și Sprite și exact gustul acela îl am eu când văd asemenea categorii pe un forum care se vrea axat pe jocuri. BattleArena.ro (așa simpatic cum te-ai amuzat tu) a ridicat ștafeta la un alt nivel față de ceilalți și dacă te uiți la unele reply-uri pe diferite site-uri de la oamenii care sunt pasionați de jocuri și au o vârstă, ai să vezi ce înseamnă o apreciere frumoasă față de acest forum. Am primit foarte multe laude în ce privește structura lui și design-ul său simplist, elegant și aerisit. Unii spun de statistică, că în 6 luni sunt „doar” 200 de utilizatori, gândește-te că am deschis o firmă special doar pentru acest forum, pentru a vinde licențe și accesorii - crezi că nu aș avea 200-300$ pentru publicitate? Prin ivabusiness.com am 3.000 € fonduri disponibile pentru online (aceste fonduri pot crește dar am considerat că 3.000 € sunt suficienți pentru planurile mele în ceea ce privește acest forum), din care 500 € sunt deja investiți în licențe, cum am scris aici. Nu vreau să fiu răutăcios și nu-mi stă în caracter să scriu așa ceva dar unii nici PC-uri de 500 € nu au dar vin să-mi scrie un reply banal și de prost gust despre acest forum. @Sebastian C., de acord. Este extrem de greu să ai o activitate mare pe toate genurile de jocuri iar România este o piață foarte mică - există un reply aici în acest subiect în care cineva menționa: cine se joacă Call of Duty (online)? Doar de aici îți dai seama că el în afară de 1.6 și SA:MP nu se joacă. Îi răspund că foarte multă lume joacă Call of Duty, Rust, MU Online și alte jocuri, nu sunt limitați la două jocuri. Să ne auzim în jocuri cu drag și plăcere și vă invit pe fiecare în parte să faceți parte din acest proiect. Am nevoie de un Administrator foarte serios și Staff. Numai bine.
 9. 1 point
  Nu stiu inca, a facut si el miscarea recent, posibil ca ceva sa fi pierdut, dar avand in vedere ca acum pentru Google HTTPS > HTTP todeauna va favoriza pe cineva cu HTTPS fata de non. Probabil chiar si daca pui doar login + Admin cp-ul, tot va fi favorizat un site full pe HTTPS. Mai bine cat mai devreme decat mai tarziu, asa sanse mari sa mai castigi si pozitii pe Google la unele linkuri fata de altii care inca nu au trecut pe HTTPS.
 10. 1 point
  Și din câte poți observa fiecare dintre acele comunități se axează doar pentru un singur joc ca și proiect principal, de ce dai ca și exemple comunități cu peste 4 ani vechime ? Arată-mi o comunitate cu maxim doi ani vechime care este populată pe toate tipurile de joc posibile ( sau măcar încearcă ), fiecare dintre acele comunități a pornit câte un proiect separat pentru mai multe ramuri ale internetului, când o să ai niște exemple recente te rog să-mi dai mesaj.
 11. 1 point
  https://www.extreamcs.com/forum/anunturi/vand-domenii-t335313.html A ținut mult, într-adevăr.
 12. 1 point
  Asta vom face. Multumim pentru feedback.
 13. 1 point
  Design nou creat de phasefx.ro
 14. 1 point
  Incearca asta : userInfoPane: CSS:
 15. 1 point
  Aici poti gasi totu despe audio si cum sa setezi ceva: http://www.w3schools.com/htmL/html5_audio.asp Optiuni care poti seta la tagu audio: http://www.w3schools.com/tags/tag_audio.asp Daca vrei sa nu se vada panoul ala de play, pauza, etc, scoate din codu: <audio controls> <source src="horse.ogg" type="audio/ogg"> <source src="horse.mp3" type="audio/mpeg"> Your browser does not support the audio element. </audio> Optiunea controls, si daca vrei sa inceapa automat melodia, atunci adauga "autoplay" in locu lu controls, deci ar arata asa: <audio autoplay> <source src="horse.ogg" type="audio/ogg"> <source src="horse.mp3" type="audio/mpeg"> Your browser does not support the audio element. </audio>
 16. 1 point
  In userInfoPane cauti: si dupa asta va trebui sa faci coduri pentru toate grupele un exemplu ai jos pentru fondator: Trebuie sa faci un cod pentru fiecare grup si le pui unul subaltul si inloculiesti cu ce ti-am dat ami sus sa cauti in userInfoPane si in ipb_style.css adaugi:
 17. -1 points
×
×
 • Create New...