Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/04/2017 in all areas

 1. 2 points
  Cu "binele şi răul" ar fi aceeaşi treabă ca şi cu "lumina şi întunericul": întunericul nu există, e doar o lipsă a luminii sau a reflecţiei acesteia. Răul nu există, e doar "absenţa lui Dumnezeu din inima unei persoane" (un citat dintr-o carte legată de această temă). Dumnezeu nu e o persoană, nu e bărbat sau femeie, e o entitate prezentă în fiecare dintre noi. Asta e o temă de discuţie super controversată, deoarece îţi dă bine de gândit în sensul că: după cum a spus şi Alex, de exista Dumnezeu, de ce există şi răutate? De ce Cel a tot Puternic a avut nevoie de o zi de odinhă când a creat lumea (Duminica)? Dar cum a apărut lumea, nici măcar ştiinţa nu poate explica. Big Bangul e doar o teorie, sau noi sunteam doar un experiment "într-un borcan" al extratereştrilor. E un lucru pe care nimeni nu va primi nici un răspuns, până într-un anumit punct.
 2. 1 point
  Salut, de ceva vreme vad sectia de "grafica 2D si 3D" floodata cu topicuri "cerere logo" "cerere banner" "cerere iubire" etc. Majoritatea cererilor sunt la fel, create de utilizatori cu 10 post-uri. Salut fratie, fa mie un banner fein din bannerul de la comunitatea X oXoXoX . Intra pe salam^striat.euvc sa-ti iei marimile dacolo, vezi sa iesa bine. Va pupa Jhean bump, bump, bump, bump, bump, bump, bump, bump, bump Inteleg rolul acelei categorii dar de fiecare data ultimul topic e ceva "cerere icon youtube, voi fi vedeta" si nimeni nu apuca sa vada creatiile utilizatorilor deoarece tot timpul apar cereri noi. Din acest motiv vad ca multi nu mai posteaza acolo (inclusiv eu). In loc sa vezi discutii despre desen si arta, tu vezi 7000 cereri banner. Iar cand intri in "photoshop/creatii" vezi cateva topicuri vechi, uitate. Un topic cu vizualizari multe este un topic in care s-a postat recent si apare in prima pagina. Cererile fiind multe si bump-uite tot timpul sunt cu "postari" recente. Sectia "grafica 3d si 2d" a devenit sectia "cereri munca gratis plux" Daca se poate muta sectia de cereri atunci ar putea fi resuscitata "grafica 2d si 3d". Poate ar aduce noi membri care vor sa-si arate lucrarile dar in acelasi timp ramanand sectia de cereri nu s-ar pierde vizualizarile ei si utrilizatori care o folosesc (abuzeaza)
 3. 1 point
 4. 1 point
 5. 1 point
  La mulţi ani sănătoşi, Gabi! Să ne trăieşti o mie de ani, să ajungem să disctutăm upgradeuri la calculatoarele cuantice.
 6. 1 point
  ACp>> Forums>>Topic-Multi-Moderation>>Add New multi-Moderation>. de acolo cred ca te descurci bafta
 7. 1 point
  Mutat la secțiunea corespunzătoare, data viitoare te rog să fii mai atent unde și ce postezi. On: Hm...sincer, nu cred în ''Dumnezeu'' din diferite motive: 1. Sunt o persoană care crede doar în ce vede, și până acum nu am văzut așa ceva. 2. Se zice că ''Dumnezeu'' vrea binele tuturor, atunci, de ce naiba sunt atâtea războaie în lume, de ce este criza asta? De ce naiba ne omorâm între noi, atunci, dacă ar fi să existe cum zic alții că stă cu picioarele pe pământ și se uită la noi, să înțeleg că stă cu punga de pop-corn în mână? Cum zicea un profesor ateu, dacă acest ''Dumnezeu'' există cu adevărat și el a creat totul pe pămînt, a creat și răul nu? Părerea mea este că toți cei care cred în ''Dumnezeu'' o fac pentru că așa au fost crescuți, au fost crescuți cu ideea că ''Dumnezeu'' există, și nu vor să audă contrariul, însă vă sfătuiesc să stați puțin singuri în cameră și să vă gândiți foarte adânc la asta, și apoi să-mi spuneți la ce concluzie ați ajuns. *Vreau să fie clar că pe mine nu mă interesează ce credeți voi și nici nu vreau să fi-ți ca mine, asta a fost părerea mea și atâta tot. Sunt foarte mult pe care le pot spune pe baza acestui subiect, însă acesta nu exte contextul potrivit.
 8. 1 point
  Am gasit mai multe Heather pe google. Care dintre ele ? Surprinzator sunt blonde majoritatea.. Probabil te referi la 'header' ?
 9. 1 point
  Serverele pe un forum de gaming sunt importante. În prim plan, te ajută foarte mult la popularea acestei comunități (dacă și serverele sunt populate, bineînțeles) plus, suntem în 2017, toți s-au obișnuit că pe forum / comunitate de gaming, trebuie să fie câteva servere dacă nu, ești egal cu zero. De exemplu, îndungi, cum crezi că a făcut 200 de mii de membri? Doar pentru că se ocupă puțin de it? Hmm...nu prea cred. Au la activ mai mult de 70 de servere, deci...gândește-te puțin.
 10. 1 point
  Nu trebuie sa urlii nici in posturi si nici in titlu ca vedem si fara all caps. A spus omu clar sa stergi "... Poti lasa <font color=red>Nume categorie</font> si va merge la fel culoarea. Pe viitor citeste regulamentu:
 11. 1 point
  Va multumesc foarte mult pentru urari!
 12. 1 point
  Ai folosit culoare la numele categorii, domnu ti-a dat un raspuns corect. Intri ADMINCP / FORUMS / CATEGORIA DATA / SI STERGI " sau tot codul care il ai acolo.
 13. 1 point
  Intri in acp si dai la editare categorie si stergi " de la nume
 14. 1 point
  O comunitate poate fi doar de gaming ? Furat ? https://dexonline.ro/definiție/fura , deci eu găsesc ceva gratuit pe net , îl descarc și bum l-am furat ? de unde până unde ai ajuns la concluzia asta ? vi cu niște acuze grave , fără rost . Poate un client de la ipbfocus a postat temă , care ar fi problema ta ? poftim : http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_126965/model-sesizare-politie-furt.html
 15. 1 point
  Despre nulled în general nu ai ce părere să ai, decât una foarte proastă. Nici măcar copyright-ul către Invision Power Services Inc. nu mai există, cam acesta este nivelul vostru. Citisem un subiect care este de-a dreptul penibil în care vă plângeți că cineva a copiat tema voastră - păi voi n-ați furat tema făcută de Ehren via IPSfocus.com? Voi n-ați furat platforma și o folosiți gratuit, plină de bug-uri? Adică...despre ce vorbim, hoțul strigă hoțul? Ăsta-i forum de amuzament, zău dacă nu. Până la urmă e forum de design sau gaming, că nu înțeleg? Ce atâta preț pe temă când este un forum de jocuri unde simplitatea, eleganța și atenția către jocuri ar trebui să fie prioritatea? Numai bine.
×