Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/08/2017 in all areas

 1. 2 points
  mergi la ACP>System>System Settings>Security and Privacy>New registration email validation si alegi "User Email Validation"
 2. 1 point
  Salut PCT, nu sunt cel mai priceput în a editate teme IPB, so am plecat pentru art-cheaters de la tema default și am editat în așa fel încât să nu mai semene cu cea default ca și imagini, ca și aspect.Meniul am vrut să fie cel default să se îmbine cu bg-ul. Tema nu este wow, este zic eu potrivită pentru site-urile de tip resurse, sau chiar și gaming dacă vreți să treceți pe versiunea light. Tema vine cu: -Support 7/24 pentru editarea imaginilor. -Rankbarurile din poza, rankbaruri dorite ( cu tot cu psd ) -Awards-uri custom, daca vreti sa va bagati sistem de awards ma ocup personal. -Editarea culorilor ș.a.m.d -Logo personalizat ( cu tot cu ai-ul ) -Bg personalizat ( cu tot cu psd ) -Suport instalare plugin/hook -Configurare forum -Creare grade !!!Aviz amatorilor care vin sa isi bata joc, nu imi pasa parerea voastra.Este o tema simpla, o tema light nu o tema de gaming neagra pe care o gasesti la fiecare pas. Pentru cei interesati de oferta mea pm.
 3. 1 point
  Eu sugerez să încetezi cu astfel de mesaje, este forum de ajutor nu să-ți oferim mură-n gură tot ce vezi pe internet și dorești, mai jos ai un link cu tutoriale despre acele efecte, aruncă o privire peste ele și învață cum să le creezi. https://www.w3schools.com/cssref/sel_hover.asp https://www.google.ro/search?client=opera&q=hover+effects+css+tutorial&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
 4. 1 point
  Eu unul primesc un redirect pe darkwars.Comunitatea arata ok.acum nu stiu cat de originala e tema dar din punctul meu de vedere e bine structurata.As mai lucra putin la primary_nav
 5. -1 points
  cefel dq de hook nici nu arata cum si cefel se foloseste laso naiba de trb
 6. -1 points
  cat vine ley in ron ? n-am gasit pe site-ul bnr
 7. -1 points
  Nu ai cum!Acea tema contine reclame nu ai cum sa le modifici!alege alta tema fara reclame!
 8. -1 points
  Salut ! Aș dori și eu niște păreri/critici/propuneri în privința forumului http://ghotic.ro/forum/index.php Doresc sa mi se sterga toate topicurile alea care le-am facut si asta este ultima data cand mai fac topic va rog sa nu dati TC sau sa imi deschideti celalalt topic mersi frumos.
 9. -1 points
  Buna tuturor! VideoxpNet Romania va ofera servici gratuite de hosting cpanel pentru cei care nu isi permit sa isi cumpere! Suntem pe internet din 2011 si pana astazi! http://vxpcenter.eu Pentru orice problema nu ezitati sa folositi support tehnic care va raspunde in maxim 1h la tickete!
×
×
 • Create New...