Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/14/2017 in all areas

 1. -1 points
  GOH nu sunt frate, sunt chiar glumet. Dar aici pe forum lumea nu citeste ce scriu si ceilalti si nu mai intelegi nimic pentru ca, probabil, audienta se mai uita si la desene animate in timp ce rasfoieste forumul si na... Singurele metode sunt: 1) ai un prieten angajat la Facebook care are acces in culise; 2) cu ajutorul interogarii conexiunilor stabilite (netstat -an -> State: Established) se poate afla IP-ul serverului prin care se face dialogul cu persoana in cauza. Pe urma: if (hacker) { sparge_serverul_facebook_si_afla_IPul(); }
 2. -1 points
  Toate floodurile din lume pe IP se fac, altfel cum ? Numai ca victima trebuie sa aiba net teapan si floodul trebuie sa fie distribuit ca sa simta ceva. Sunt sanse mari sa pice si providerul.
 3. -1 points
  Pentru ca este mai convenabil. Orice distributie Linux folosita de desktop-isti contine Python in base-system. Ia fa un poll aici sa vedem cati dintre Windoze-ari au Python instalat. Mai ai de invatat. Ai incercat vreodata sa implementezi un firewall minimal ? Ce crezi ca se intampla de fapt, atunci cand un server refuza o conexiune ? De unde stie daca trebuie sa o refuze sau nu si cine se ocupa de refuzul conexiunii ?
 4. -1 points
  Cu o singura sursa de flood poti lasa confuz lejer un server mai de Doamne-ajuta, eventual daca dai si cu mai multe instante. Cu flood distribuit dai jos orice, ori pentru ca banda, ori pentru ca resurse server, ori pentru ca provider, ori pentru ca filme.
×
×
 • Create New...