Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/22/2017 in all areas

 1. 2 points
  Bună, Sugestia mea este următoarea, mărirea limitei de upload când dorești să-ți schimbi avatarul, momentan este 49.9712kb, propun să fie mărită măcar la 1mb.
 2. 1 point
  Este mai bine să nu modifici nimic din cod. Sunt făcute cu o logică anume; ștergi unul și după poți creea probleme cu codul, dar cel mai urât poți să devii vulnerabil.
 3. 1 point
  Probabil asta este comunitatea http://www.evils.ro/forum (s-ar putea sa ma insel) 1. Da un recache la tema (si la aplicatii daca ai instalat vreo aplicatie recent). 2. Verifica log-urile sa vezi ce modificari au fost facute si eventual le poti da revert sau dezactiveaza orice hook a fost instalat recent. 3. Intreaba-l pe respectivul ce modificari a efectuat
 4. 1 point
  Nu îmi asum drepturile de autor pentru această creație! Eu doar am schimbat textele! CLICK PE IMAGINE PENTRU DIMENSIUNEA COMPLETA!
 5. 1 point
  Nu pot să-ți fac dacă nu văd cum arată forum-ul, plus că e o comunitate gratuită, n-ai șanse să faci ceva mare.. dar îți urez succes.
 6. 1 point
  nu e mare ce dar arata ok
 7. 1 point
  Pur și simplu ștergi / refaci setările din fabrică (setările implicite ale aplicației / hook-ului) Dacă este de la temă vorbește cu respectivul sa vezi ceea ce a facut în temă pentru a vedea care-i problema.
 8. 1 point
  Salut doresc niste pareri despre http://unitedgamers.ro/ !
 9. 1 point
  salut inca suntem in modernizare Ș)
 10. 0 points
  Ești bătut în cap? De ce nu lași mă link de la forum/comunitate? Ți-e rușine să nu te faci de râs sau cum? Dacă tot ceri ajutor de la noi, lasă-ne să vedem problema.
 11. -1 points
×
×
 • Create New...