Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/18/2017 in all areas

 1. 3 points
  Arata bine, imi place, chiar daca meniul nu iti apartine, dar muta logo-ul de acolo, strici tot headerul cu pozitionarea aia.
 2. 1 point
  Stimaţi utilizatori PCTroubleshooting, în cele câteva rânduri care vor urma am să vă prezint comunitatea elitegames. Puteţi ajunge la un grad avansat - pornind de la Moderator (click pentru aplicaţii) - dacă aveţi o activitate decentă. Veţi avea şanse mult mai mari în această creştere dacă vă veţi implica în proiectele noastre. Această comunitate se bazează pe orice tip de servere, însă noi ne vom axa doar pe Counter-Strike ( atât 1.6 cât şi Global Offensive ). Link forum: https://forum.elitegames.ro (în acest moment rulează IPS 4.2.2) De asemenea, dacă aveţi timp, puteţi încera unul din serverele noastre: surf.elitegames.ro bhop.elitegames.ro Aşteptăm orice tip de păreri, fie ele negative, prost formulate, pozitive etc - fiecare feedback este binevenit şi ne va ajuta. Mulţumim, echipa EliteGames.
 3. 1 point
  Bună dimineața/seara stimați utilizatori ai forumului PCtroubleshooting. După ce am pus la punct tema și categoriile forumului nostru în proporție de 80% , am decis să facem și o prezentare prin care să primim păreri/critici și observații despre acestea.Forumul rulează pe versiunea 4.1.19 ( penultima versiune de IPB ). Informații suplimentare: Fondatori: SHOCZ/SoLiD#/CAFFREY ( Oricând aveți o problemă puteți apela cu încredere la noi ) Licență: Deținem o licență expirată ( Dacă proiectul va avea succes vom investi și în reînoirea acesteia ) - Asta este pentru cârcotași / nu ne fermim de acest lucru. Serverele comunității: Momentan avem 2 servere ( teamspeak ~ ts.global-space.ro & mix ~ mix.global-space.ro ) Cum se oferă gradele?: Orice utilizator pleacă de la gradul de moderator iar maxim-ul unde poate ajunge este administrator dar acolo se ajunge foarte greu și în funcție de încrederea oferită. Când am deschis acest forum?: A fost deschis pe data de 13.08.2017. Ce oferiți nou?: Tot ce ține de serverul de teamspeak și forum va fi automatizat în mare parte prin scripturi create de SoLiD# ( Scripturi ca: creare canal/oferire grad premium și canal premium atunci când donați/statistici steam ș.a.m.d ) Logoul va rămâne doar un scris?: Nu, lucrăm deja la un logo să nu fie nici prea pompos și nici prea simplu. Aveți certificat SSL?: Va fi cumpărat și configurat în maxim 2 săptămâni. Altele: Domeniu principal: http://global-space.ro/ Forum: http://community.global-space.ro/ Teamspeak: ts.global-space.ro Cont de test: Nume ( Jhon Doe ) / Parolă ( 999123 ) Pentru mai multe întrebări vă aștept cu un reply în acest topic.
 4. 1 point
  Pentru a ti se afisa acea bula trebuie sa activezi Edge Lighting (iluminare ecran lateral): Setari -> Ecran lateral -> Iluminare ecran lateral Daca vrei sa ti se afiseze pop-up la care sa poti raspunde, trebuie sa dezactivezi Edge Lighting.
 5. 1 point
  Tu stii ce inseamna 10%? Nu mai dati procentaje aiurea daca nu stiti sa aproximati. Tema aia nici 10% nu este editata. Nu o lua ca pe o critica sau ceva. Si, dupa parerea mea, de ce incepi de la o tema a altcuiva? Incepe tu sa faci ceva de la 0 si sa vezi cam cat poti, si apoi ar fi cazul sa ceri pareri. Totusi, succes in ce ti-ai propus sa faci din tema aia.
 6. 1 point
  Interesanta ideea de tema, mai ales ideea meniului, insa in rest nu-mi pot da cu parerea, ceva simplu. Succes cu ea!
 7. 1 point
  Armura medieval, gata de bagat in joc.
 8. 1 point
  Descarca aplicatia Gear 360 din Samsung Galaxy Apps.
 9. 1 point
  Apreciez ca sunt nume reale/mature in loc de Bo$$_Shukar2017p3System .
 10. 1 point
  http://i.imgur.com/mzKOIMs.png
 11. 1 point
  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv
 12. 1 point
 13. 1 point
  Pai....in orice joc, blender, substance, 3d coat, cinema 4d, zbrush Texturile le desenez pe model, de obicei caut pe internet forme sau tablouri abstracte si iau de la una de la alta si la urma mai adaug si eu Aa chiar, uitasem sa postez si spatele
 14. 1 point
  Cred ca nici un magazin online permite metoda de plata prin paypal, insa incearca. https://ro.wikipedia.org/wiki/Listă_de_magazine_online_de_electronice_și_IT_din_România
 15. 1 point
 16. 1 point
  http://pctroubleshooting.ro/search/?&q=driver error&sortby=relevancy
 17. 1 point
  Din ce văd eu nu ai modificat nimic din tema OGT. Doar culoarea și două trei chestii pe acolo. Nu văd nimic făcut de tine, de alții da.
 18. 1 point
  Tema Procstrike, făcută de Sebastian C:)):)), mare greşeală ai făcut când ai schimbat background, arata ca naiba ! Nu ai lăsat nici drepturile de autor, ai schimbat background şi gata tema e făcută de tine:))
 19. 1 point
  Animatie CCTV camera:
 20. 1 point
  Posibil să fie o problemă de alimentare (sursa cu defect, sau nu e suficient de puternic voltajul pentru placa de bază, etc). Cauze pot fi destul de multe. Cel mai bine ai face, totuşi, să trimiti unitatea în garanţie, fără bătăi de cap
 21. 1 point
  Eu, când se uită o fată la mine, deşi am 23 de ani şi cu picioarele pe pământ (cred)
 22. 1 point
  Cum mi se pare? Ca trecerea de la s6 la s7, total inutila. Sper sa nu ma intelegeti gresit, cine stie cunoaste.
 23. 0 points
  Si de ce s-a deschis iaras un topic cu Elitegames? Sorry dar nu, e prea devreme pentru inca un topic de genu din partea voastra. In acest topic nu ati stiut deloc sa va linistiti. Doar pentru ca l-ai postat tu ca ai mai multe posturi nu inseamna ca va vom lasa. Reveniti peste 2-3 saptamani cel putin, ma anuntati prin PM si va deschid topicu cand e.
×