Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/04/2017 in all areas

 1. 2 points
  #ipsLayout_footer #elCopyright, #ta-Copyright { display: none; } Profilul in sidebar trebuie să-l faci tu de la 0. // Ți-am mai spus, respectă regulamentul și pune un titlu corespunzător problemei tale: ăsta e titlu? Un titlu corespunzător problemei tale ar putea fii: greu să formulezi o propoziție?
 2. 1 point
  Nu stii cum sta treaba da tot iti bagi nasu'. Zici ca ai ajuns la "concluezia" ca tema pe un forum nu mai conteaza nimic, dar totusi in reply-ul lasat de tine vorbesti doar de aia.
 3. 1 point
  https://invisioncommunity.com/profile/301364-licentakenny/ Fericit ? ti-am postat numele pe profil , am ambele asa ca sign out
 4. 1 point
  Nu sunt obligat să ofer nimic, unu-i obsedat ca tine, şi nici nu îţi voi oferi nicio dovadă, cică şi nu poză:)) dar ce vrei prietene ? Contul ? Du-te prietene tare, şi vezi-ţi de treabă. Aşteptam păreri despre tema .
 5. 1 point
  Dă-mi acces că cred că știu care-i problema.
 6. 0 points
  Nu esti obligat? Eu zic ca da atat timp cat ai spus ca ai licenta. Ha nu poza, vreau sa mi trimiti link catre profilul tau de pe siteul IPB. la un site tema este importanta sau licenta?
 7. -1 points
 8. -1 points
  Ce putem să zicem despre temă? Este frumoasă și modernă. Probabil, aș schimba doar logo-ul cel din stânga, in rest nimic. gg!
 9. -1 points
  Prietene, ti-am sarit in cap cum zici tu, deoarece ce esti prost informat dar tot ai lasat reply-ul ala fara nici un sens. Daca citeai 2-3 reply-uri in acest topic, aflai ca tema de pe darkmind, e cea originala. Iti zic 100% sigur ca asa deoarece sunt prieten bun cu cel care a creat acea tema. Subiect inchis
 10. -2 points
  Sti ca nu e legal asa ceva nu??? Sa vezi reporturi ce primesti si cum ti se inchide siteul. Trimite mi un pm cu siteul tau
×