Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/31/2017 in all areas

 1. 1 point
  Frumos, elemente originale si nemaivazute. Putem spune, ceva inovativ. Totusi, nu e complet. KW!
 2. 1 point
  Up, noul update la tema este online. A fost schimbat user interface si toate bugurile raportate au fost reparate. Toate laudele merg spre @HaLoGeK Check it
 3. 1 point
  Aia este o imagine pe care și-a adăugat logo-ul pe ea și după a adăugat-o-n temă. Ca să editezi imaginea aia, caută in: ipb_styles.css numele: maintitle Acolo găsești un link de la o poză externă: o editezi și pui link-ul de la poza pe care ai editat-o tu.
 4. 1 point
  După ce folosești Inspect Element, te aștepți să rezolvăm problema aia când nici nu știm ce ai adăugat / modificat? Courage ți-a inchis topicul pentru că nu ai respectat ceva din regulament, ai făcut aceiași greșeală. Când te decizi să-l citești? Nu te aștepta ca cineva să vină și să rezolve pampletu' ăla pe care l-ai făcut tu.
 5. 1 point
  Singura data cand le voi da bani celor de la Valve va fi cand vor lansa Half Life 2: Episode 3 sau Half Life 3. Pana atunci, canci parale de la mine.
 6. 1 point
  e prima oara cnd fac dominatie nu ma certati
 7. 1 point
  Poate ca ati observat sau poate ca o sa observati pe viitor ca din cand in cand anumite topicuri din categoria IP.Board dispar (sunt sterse). Acest topic are rolul de a va explica care este motivul pentru care acestea dispar si care sunt consecintele. Asadar, toate topicurile care nu respecta au un titlu fara sens, iar din descrierea problemei nu se intelege nimic sau este inexistenta (este trantita o poza mazgalita) vor fi sterse. Nici eu si nici echipa administrativa nu suntem absurzi, si dorim pe cat se poate sa va ajutam, dar cerem in schimb un minim de bun simt si respect fata de noi si munca pe care o depunem. Incercam sa editam titlurile topicurilor astfel incat sa fie cat mai descriptive, sa corectam greselile gramaticale si sa asezam corect textul in pagina, insa atunci cand un topic este prea "mizerabil" (titlu si descriere a problemei/intrebare din care nu se intelege nimic, toate sau majoritatea posturilor contin greseli gramaticale si de exprimare, sau probleme care sunt discutate si rezolvate cel putin o data pe forum) atunci se incadreaza in categoria topicurilor care urmeaza si vor fi sterse. Daca un utilizator continua sa posteze acelasi gen de topicuri chiar si dupa stergerea acestuia, acesta va fi avertizat verbal si/sau cu suspendare, dupa care daca se continua in acelasi mod accesul i se va interzice pe forum. P.S: Chiar vi se pare ceva iesit din comun (un abuz din partea noastra) sa cautati inainte problema pe forum, sa stabiliti un titlu cat mai descriptiv si o descriere cat mai corecta si completa a problemei/intrebarii pe care o aveti?
×