Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/11/2017 in all areas

 1. 1 point
  Pentru inceput arata foarte bine
 2. 1 point
  De la ce tema e pornita tema http://ultraplay.ro/forum/ Stiu ca este undeva pe net conceptul temei. Multumesc!
 3. 1 point
  UPDATE 1.6: - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație. @gadeas
 4. 1 point
  Arata foarte bine atat forumul cat si tema . Imi place ca toate sunt aranjate , imi place foarte tare tema , culoarea violet se potriveste la fix si da o nota de originalitate . Felicitari si multa bafta !
 5. 1 point
  In seara asta am pus o tema noua pe forumul meu si am observat ca topic-urile nu sunt aranjate cum trebuie, sunt putin mai la dreapta. Ma puteti ajuta? Iata o poza. https://imgur.com/a/3H2Qo
 6. 1 point
  lasă link-ul de la forumul tău cu tema online. Numai faceți OFF-TOPIC aiurea.
 7. 1 point
  Ups,eu nu am fost atent la unele detalii...Deci am rezolvat. Toata solutia a fost , dupa ce descarc aplicatia,in fisier folder este un fisier Read me sau ceva de genul,un fisier .txt.Deci acolo arata concret tot ce trebuie de facut,de unde de luat acel API key (steampowered.com/dev) , acolo e generator de key-uri,iei key-ul tau,care ti-l genereaza,il introduci la setarile aplicatiei (ACP>Community>Steam,la mine e ultima de jos>seetings) si introduci key-ul si faci setarile care le doresti.Apoi,cand esti pe pagina forumului,in stanga la sageata unde sunt setarile cu block-urile dorite,la fel,la mine e ultima setare,o pui ori in sidebar,ori mai jos de total members sau etc.Apesi EDIT si la fel pui setarile care iti convin,e simplu defapt. Va salut cu respect!
 8. 1 point
  Acele imagini îți lipsesc din temă sau tema pe care o folosești nu este compatibilă cu versiunea platformei !
 9. 1 point
  La fel si eu am patit cu ei. Asistenta lucreaza foarte greu, pentru ca sa imi schimbe niste ns-uri a trebuit sa astept vreo 4 zile. Dupa ce le-am trimis un mesaj asa mai urit, imi raspund ca sa nu fiu agresiv. O sa platesc si o sa mut domeniul in alta parte, cu ei nu mai dai inainte.
 10. 1 point
  Nu va contraziceti putin pe site si aici? Si dupa: Acum aici spuneti:
 11. -1 points
  Uite aici Si pentru zapada http://webflake.sx/files/file/1604-snowstorm-v101/
×
×
 • Create New...