Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/12/2017 in all areas

 1. 2 points
  Cum sa pierzi licenta din moment ce tu ai platit pentru ea ? De unde ai auzit tu despre treaba asta ? E ok proiectul dar nu e nimic diferit fata de webflake sau invision virus . Daca vrei sa mearga treaba trebuie sa atragi in echipa baieti care se ocupa cu creerea sau modificarea temelor si sa le puna la vanzare pe site-ul tau . Trebuie sa ai exclusivitate , daca nu e posibil sa fi facut o investitie ratata .
 2. 1 point
  mai bine cumpara-ti de 1 euro de la o firma si nu umbla cu webhost free
 3. 1 point
 4. 1 point
 5. 1 point
  M-a ajutat KeNNyAdv, te pwp
 6. 1 point
  Salut, este foarte simplu, da-mi link-ul forumului tau. Daca nu ai timp sa ma astepti: 1. Intra in "Look & Feel" > "tema ta" > globalTemplate > si cauta acolo textul "png" pana gasesti o imagine, o pui in link si vezi daca ala e logo-ul. 2. Tot la Look & Feel doar ca intri in "Board Index" > boardindexTemplate > la fel cauti acolo textul "png" pana gasesti o imagine. Daca in alea 2 nu e logo-ul, il gasesti in defaultHeader sau in Replacements-urile temei. O seara faina. Daca totusi nu ai reusit, scrie-mi inapoi si te ajut eu cu placere.
 7. 1 point
  lasă link-ul de la forumul tău cu tema online. Numai faceți OFF-TOPIC aiurea.
 8. 1 point
  De la @HaLoGeK , sau iti fac eu una (Tot costa)
 9. -1 points
  Cred ca engleza o intelege tot romanul . dar acum cred ca mai sunt si inculti ca tine [ sa-mi fie cu iertare ca zic asta , dar de asta dai dovada ]
×