Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/12/2017 in all areas

 1. 1 point
  ACP >> Look&Fell >> tema ta >> css >> ipb_styles.css >> CTRL + F #branding {url("{style_images_url}/banner_bg.jpg") height: 105px; position: relative;} Inlocuiesti {style_images_url}/banner_bg.jpg EX: #branding {url("https://i.imgur.com/W2NHhJL.png") height: 105px; position: relative;}
 2. 1 point
  Eram un copil mic si prost si cautam cum sa-mi fac comunitate fara bani ca nu ma lasa mami sa bag bani pe net. Curent sunt un copil mare si prost si caut ajutor sa fac comunitate pe banii altora pentru ca mami inca nu ma lasa sa bag bani pe net. (glumesc, evident, nici tati nu ma lasa)
 3. 1 point
  Da. Daca te uiti in codul CSS postat (cel din dreptul "Adauga la sfarsitul CSS-ului"), ai sa vezi niste adrese de genul: '/forum/public/style_images/marble/subforum_nonew.png' Simply a spus ca daca forumul se afla in alt folder, sau in root (adaug eu), va trebui modificat CSS-ul, referindu-se strict la aceste linii, adica, daca ai forumul in foder-ul goanga, accesibil la adresa: www.site.ro/goanga, atunci va trebui sa modifici liniile de genul celei de mai sus cu: '/goanga/public/style_images/marble/subforum_nonew.png' P.S: In loc de marble, la fel, trebuie sa schimbi cu numele folder-ului in care ai tu imaginile temei. Sper ca ai inteles , succes !
 4. 0 points
  Au trecut aproximativ 24 h, iar nimeni nu solicita un raspuns la cererea mea?! Cheers!
×