Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/16/2017 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
  Nu vreau sa fac post-uri aiurea, insa cred ca ar trebui sa iei legatura cu gadeas sau Courage, sau cineva care se pricepe bine la WordPress.. in cazu` in care este o urgenta.. risti ca mai apoi sa-ti inchida topicul din cauza ca produci flood sau spam, cu fiecare mesaj ce-l postezi in decurs de foarte putin timp, doar pentru UP for answer! Succes!
 3. 0 points
  Salut sunt in cautare de scripter pentru un server de samp platesc:nu cine doreste sase bage sami dai add pe skype sau sami scrie in privat skypeKB.HERO o seara buna
 4. 0 points
  Ma umfla rasul :))))) daca nu ai avut niciodata o licenta nu vorbii
 5. -1 points
  Dupa acest incident, ar fii trebuit sa scoti toate sursele de curent de la laptop, atat cablul de alimentare cat si bateria. Lichidul poate patrunde foarte usor la placa de baza si se poate intampla altceva. E posibil sa fie o problema de la tastatura. Tastatura are ca baza o matrice, e ceva de genul ca o placa de baza a tastaturii daca pot sa zic asa si este o componenta care nu se repara. In cel mai rau caz ar fii o problema la placa de baza a laptopului, cel mai bine ar fii sa te duci cu el la un service specializat si sa vada ei ce au de facut pentru a nu strica altceva. Daca ai putine cunostinte, poti sa iti comanzi o tastatura noua de pe net si sa o montezi in locul cele vechi, iar daca ai noroc sa mearga, daca nu tot la service ajunge. Un sfat pentru viitor cand ti se mai intampla chestii de genul, scoate orice sursa de alimentare cum am zis si mai sus, iar dupa pune o laveta absorbanta pe birou si laptopul peste laveta cu tastatura pentru laveta. Asa poti evita contactul lichidului cu alte componente si posibil sa nu se strice nimic.
 6. -1 points
  De ce ti-ai lasa prietena sa umble la asa ceva? ON: Nu il mai folosi (daca apa ajunge la placa de baza si pornesti laptop-ul poti sa dai dracu totul) Incearca sa-l duci la un service, poate ai vre-o sansa sa ti-l faca.
 7. -1 points
  Lasă-ne câteva informații cu ce dorești pentru ați putea recomanda persoanele potrivite.
×
×
 • Create New...