Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/05/2018 in all areas

 1. 2 points
  https://scriptznull.nl/threads/new-skin-gamesnodie.6307/ -- trebuie să o cumperi. https://nulledbb.com/thread-New-skin-Gamesnodie - faci 15 postări, fără spam, și descarci tema.
 2. 1 point
  @Courage voiam sa zic cat am putut eu de responsive, mersi nu stiam ca apar asa tabelele alea @DeNyS. mersi frumos nu stiam de material icons, le cautam de mult dar nu stiam cum se numesc vad ca fontu de pe butoane nu apare cum trebuie la voi mersi frumos de sugestii, stiam ca daca postez aici o sa gasesc baieti interesati sa ajute iar @Whiskey Gtv tu invata ce e aia sugestie, nu te-am intrebat daca iti place sau nu site-ul, am cerut sugestii, faptu ca tie nu iti place nu e o sugestie invata diferenta si dupa poti sa raspunzi in categoria asta
 3. 1 point
  Acum hai să nu zicem prostii. Ce vezi tu pe https://evict.eu/ este pur și simplu „flat design”. Ca să ințelegi mai bine: Simplitatea elementelor -- Elementele sunt extrem de simple și sunt aproape întotdeauna separate unul de celălalt. Atenție la litere -- Având în vedere simplitatea care distinge acest stil, tipografia și selecția fontului sunt extrem de importante (el folosește . În general, fonturile cu un design simplu sunt preferate, fără mulțumiri, utilizate în declinul lor curajos, bold. În acest mod, este mai probabil ca acestea să aibă o consistență vizuală puternică și o mai mare lizibilitate. Exemplu! Importanța culorilor -- Paletele de culori folosite pentru designul plat sunt de obicei mai luminoase și mai pline decât alte abordări vizuale. De obicei, paletele tradiționale se disting prin utilizarea a cel mult 2 sau 3 culori. În designul plat, pot ajunge cu ușurință la 6/8. El nu este obligat să adauge elemente ca animații: dacă nu este necesar, nu le adaugi: in ziua de azi trebuie să te gândești și la dispozitivele „mai vechi” care nu au un procesor puternic. Faptul că nu le adaugă este un bine. In orice caz: pe resoluția de 768px - tablete - se vede aș adauga un buton care să deschidă și să-nchidă meniul lateral - o săgeată. Folosește un font mai frumos decât cele actuale pe care le folosești. Spre exemplu: la preturi 5e sau găzduire CS, mă aștept să fie mai atrăgătoare. Pe Detalii, la ăla „nou” - rezolvă problema de la butonul cu detalii că face figuri și intră hover-ul general. La „sidebar-wrapper” adaugă: overflow-x: hidden; Vezi poate mai rezolvi ceva probleme: https://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=https%3A%2F%2Fevict.eu%2F&profile=css3svg&usermedium=all&warning=1&vextwarning=&lang=it Hai că se poate și mai bine. In general merge. Totuși, au apărut noile iconițe Font Awesome, le poți folosii pentru un „update vizual”: https://fontawesome.com/icons --- sau ai putea folosii Google Material Icons -- https://material.io/icons/ -- : sunt mai frumoase.
 4. 1 point
 5. 1 point
  Cănd pui o poză ca background trebuie să ai grijă la extensie. Ca să iți fac un exemplu: dacă pui următorul link: https://i.imgur.com/SAQYRZS.jpg --- o să meargă pentru că are extensia la sfășit cu .jpg dacă pui o poză fără extensie ex: https://imgur.com/a/SZWs9 -- nu o să meargă pentru că nu reușește să indetifice poza. Lasă-ne link-ul de la forumul tău in caz că nu reușești să rezolvi.
 6. 1 point
  Încearcă să dai o reparare la tabele din baza de date.
 7. -1 points
  1. https://www.techsmith.com/video-editor.html 2. https://filehippo.com/download_sony_vegas_pro/
×