Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/09/2018 in all areas

 1. 4 points
  In primul rand consider ca nimeni (legat de acest subiect) nu ar trebui primeasca o avertizare (cel putin din partea mea). Mi se pare destul de penibil sa va certati pe chestia cu care a fost primu, nu conteaza, nu are nici o relevanta cine a fost primul. Chiar daca nu sunt de acord cu ce faceti, eu va inteleg, este singura voastra "arma" pe acest forum. S-a mai disctutat despre subiectul asta si in alte ocazii, dar (din cate imi aduc eu aminte), nu s-a ajuns la o concluzie. Asta inseamna practic ca noi din staff ne uitam la comportamentul vostru iar in unele cazuri (asta e printre ele) radem de voi. Pana nu se ajunge la un limbaj neadecvat impotriva unui alt membru de pe acest forum, nu cred ca trebuie sa avertizam pe cineva, cel putin asta e parerea mea. @snd Din cate vad, ai cerut pareri la acel topic. Ei bine, atunci cand ceri pareri, trebuie sa te astepti ca unele din ele sa fie si negative, asta pentru ca fiecare are gusturi diferite. Nu ai cum sa ceri o parere sincera despre un ceva cu speranta ca toata lumea iti va raspunde in mod pozitiv, in cazul asta, ar fi ironic. Daca tie (ma refer in general) iti place un lucru, nu ai dreptul de a obliga pe cineva sa spuna ca si lui ii place, chiar daca nu e adevarat. In cazul asta, vad ca ti-a raspuns in mod "soft negative", dar nu cred ca a facut-o cu tenta de hate in nici un caz, pur si simplu, si-a expus parerea sa sincera despre site-ul pe care tu l-ai prezentat (cred, sper)... Atunci cand prezinti un site sau orice altceva si vrei doar parerei pozitive care te fac sa te simti bine, incearca sa scrii in topic "PLZ SPUNETI-MI CA-I FRUMOS". Si sunt foarte, foarte sigur ca o sa te ajute Asta va fi ultimul meu reply pe acest subiect, nu va mai tachinati aiurea, n-are rost, nu o sa ajungeti nici o data la o concluzie, mai bine intalniti-va si luati-va la bataie. Sau, gasiti pe cineva care sa "scoata" energia negativa din voi .
 2. 2 points
 3. 1 point
  adaugă in ipb_styles.css #branding > div > a > img { display: none; }
 4. 0 points
  Acum hai să nu zicem prostii. Ce vezi tu pe https://evict.eu/ este pur și simplu „flat design”. Ca să ințelegi mai bine: Simplitatea elementelor -- Elementele sunt extrem de simple și sunt aproape întotdeauna separate unul de celălalt. Atenție la litere -- Având în vedere simplitatea care distinge acest stil, tipografia și selecția fontului sunt extrem de importante (el folosește . În general, fonturile cu un design simplu sunt preferate, fără mulțumiri, utilizate în declinul lor curajos, bold. În acest mod, este mai probabil ca acestea să aibă o consistență vizuală puternică și o mai mare lizibilitate. Exemplu! Importanța culorilor -- Paletele de culori folosite pentru designul plat sunt de obicei mai luminoase și mai pline decât alte abordări vizuale. De obicei, paletele tradiționale se disting prin utilizarea a cel mult 2 sau 3 culori. În designul plat, pot ajunge cu ușurință la 6/8. El nu este obligat să adauge elemente ca animații: dacă nu este necesar, nu le adaugi: in ziua de azi trebuie să te gândești și la dispozitivele „mai vechi” care nu au un procesor puternic. Faptul că nu le adaugă este un bine. In orice caz: pe resoluția de 768px - tablete - se vede aș adauga un buton care să deschidă și să-nchidă meniul lateral - o săgeată. Folosește un font mai frumos decât cele actuale pe care le folosești. Spre exemplu: la preturi 5e sau găzduire CS, mă aștept să fie mai atrăgătoare. Pe Detalii, la ăla „nou” - rezolvă problema de la butonul cu detalii că face figuri și intră hover-ul general. La „sidebar-wrapper” adaugă: overflow-x: hidden; Vezi poate mai rezolvi ceva probleme: https://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=https%3A%2F%2Fevict.eu%2F&profile=css3svg&usermedium=all&warning=1&vextwarning=&lang=it Hai că se poate și mai bine. In general merge. Totuși, au apărut noile iconițe Font Awesome, le poți folosii pentru un „update vizual”: https://fontawesome.com/icons --- sau ai putea folosii Google Material Icons -- https://material.io/icons/ -- : sunt mai frumoase.
 5. -1 points
  nu te-am pus sa comentezi preturile, serviciile sunt comparabile cu cele tni avand inclusiv protectia lor, nu e vreun cotet de host ca takehost,hzone si alte balarii nu te-am pus sa comentezi structura site-ului, e un meniu lateral, faptu ca se foloseste la panelurile de samp nu e relevant mersi de parere totusi
 6. -1 points
  Domnule snd, Aveti un model de respectat, modelul se gaseste fix aici: Dumneata ai facut un topic cu titlul "Evict.eu PARERI", sub o sectiune numita 'Web Design & Website Review'. Eu, incercand sa dezvolt mediul cibernetic din Romania, am incercat sa-ti spun ce nu mi-a placut la website, dupa parerea unui utilizator normal, asteptand ca tu sa intelegi acele puncte ca niste sugestii despre cum sa-ti dezvolti in continuare website-ul. Cel de mai sus este primul meu reply pe topic, tu din asta trebuia sa intelegi: Fontul nu arata bine pentru un utilizator normal, asa ca trebuie schimbat. Template design-ul nu arata bine pentru un utilizator normal, asa ca trebuie schimbat. Delimitarea chenarelor si culorile nu arata bine pentru un utilizator normal, asa ca trebuie schimbat. Un exemplu de firma extrem de vestita in domeniul hostingului in strainatate, website ce trebuie sa aiba un design bun, altfel nu mai avea atatia clienti. Parerea mea despre preturi, pentru ca, din nou: Pana aici nu vad unde am gresit. Acum, problema ta cu downvote-urile mele.. Sunday inseamna, prin traducere englez-roman, traducere efectuata cu ajutorul Google Translate, DUMINICA. mai exact ora 19:08 (7:08 PM) Yesterday inseamna, prin traducere englez-roman, traducere efectuata cu ajutorul Google Translate, IERI. mai exact, LUNI, ora 15:55 (3:55 PM) Primul ai fost tu, domnule @snd, mi-ai dat downvote pentru ca mi-am oferit parerea intr-un topic in care tu ceri pareri. Internetul este liber (in teorie), asadar, cum tu ti-ai oferit posibilitatea de a-mi da downvote la toate reply-urile mele de pe respectivul topic, asa am facut si eu. Cu ce moneda dai, pe aia o primesti. Altceva, domnule @snd? Pot face asta toata ziua.
 7. -3 points
  utilizatorul Whiskey Gtv pe langa faptul ca imi lasa un review cu tenta de hate imi mai da si -rep la toate cele 3 raspunsuri ale mele din acel topic https://prnt.sc/hxw4i6 cer sa fie avertizat
×