Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/12/2018 in all areas

 1. 2 points
  Salutare baieti, acum 3 zile am inceput sa lucrez la un template ( index ) de gaming si am reusit sa il aduc intr-o forma destul de ok zic eu.Dar inainte de a face al 2-lea pas si anume punerea la vanzare a acestuia, vreau sa imi dati si mie sfaturi despre ce as putea adauga / modifica / scoate. Aici puteti vedea un preview static cu acesta ( este blurat de la site-ul unde este uploadat ) : Aici puteti vedea un prewiew video ( calitate proasta, laptop foarte prost ) In primul rand vreau sa spun ca nu este o reclama, am ales fictiv acel server de ts + domeniul nu exista. Despre index: Contine script pentru back to top. Contine un tabel manual pentru servere ( ceva simplu si frumos ) Contine un wrapper cu our team ( cu o tranzitie fina ) Contine o tranzitie de tip glitch text pe primul wrapper. Template-ul este responsive cap - coada Astept pareri si sugestii!
 2. 1 point
  In acelasi fel nu, am folosit pana acum chestia de wrappere unul sub celalalt si pe stil drept, o sa folosesc pe la urmatoarele si ceva skew and stuff. Mersi de parere!Si sincer chiar nu vad nici-o asemanare.
 3. 1 point
  Imi place ceea ce vad,dar dupa parerea mea le cam faci pe toate toate la fel... dar imi place cum ti-a iesit acest index , este chiar cel mai reusit. Este simplu si elegant. Mult succes.
 4. 1 point
 5. 1 point
  Prețul? Culoarea se poate schimba?
 6. 1 point
  ACP > Look & Feel > Templates > Profiles > profileModern Ctrl + F background-image: url(http://i.imgur.com/RLe61aa.png) !important;
 7. -1 points
  Dupa logica ta te-ai nascut nemultumit, nu cred ca vad vre-un like sau upvote dat de tine. Peste tot numai downvote. Se vede ca iei la misto pe toata lumea si arunci vorbe aiurea, toxici ca tine nu au ce cauta aici. De ce iei la misto? Ti se pare ca esti interesant? Asta e opinia ta? De ce trebuie sa jignesti? Fara cuvinte urate nu stii sa-ti exprimi opinia? Da, ceea ce faci tu se numeste 'hate': Din cate vad prin postarile tale ai fost o persoana foarte okay, multumeai tuturor, cereai frumos ajutor si ofereai la fel de frumos ajutor. Incepand cu postul asta ai inceput sa fii o mica 'javra' (ca sa-ti vorbesc pe limbajul tau) si sa arunci 'ura' (ca voi mai batrani nu va aveti bine cu engleza) peste tot. Ti se pare normal?
×