Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/24/2018 in all areas

 1. 2 points
  Cum pot muta userbar si search , cei care nu stiu sa nu se bage aici .
 2. 1 point
  Gregory eu ascult doar melodia
 3. 1 point
 4. 1 point
  Presupunand ca site-ul respectiv este firma ta de hosting, iar site-ul lor este picat (am observat din imagine), cel mai probabil si serverul tau este picat. Acum vad ca site-ul merge, deci cel mai probabil ar trebui sa-ti mearga sa te conectezi pe server. Daca nu, inseamna ca te-au banat pentru un anumit motiv (pentru o scurta perioada de timp).
 5. 1 point
  Ce pot să zic. Intri pe pagina de prezentare a comunității și mă uit la secția cu STAFF-ul forumului: UNKNOWN face parte in STAFF? Chestia asta cu STAFF-ul forumului este de toată jena. Sub numele administratorilor, eu mă aștept să găsesc link de contact a celor din STAFF nu cel de la pagina de facebook, dacă tot a-ți adăugat iconița. Uitădu-mă la descrierea forumului (UPDATE-URI ZILNICE -- USER CONTROL PANEL -- AFILIATI) dacă vreau să „citesc mai mult”, link-urile sunt inexistente. Foarte frumos! Parcă creatorul se numește GROMP nu GROMPD. Index-ul, in momentul actual, e inutil, prost făcut. http://worldgame.ro/forum/index.php?/forum/357-stunt-blueworldgamero/ ---- server inactiv. http://worldgame.ro/forum/index.php?/forum/22-counter-strike-16/ --- aveți platformă de boost, dar după ce văd și aici: http://worldgame.ro/forum/boost/ --- e OUT! Board Life Information e inutil.
 6. 1 point
  Din nou, depinde de model. Sunt procesoare i5 mai slabe decat i3 care au doar 2 nuclee in loc de 4. Mai les daca pot beneficia de overclock. Nu e ceva batut in cuie, mai ales cnad vine vorba de anul in care au fost lansate
 7. 1 point
  ughm....zi ce model :/ Depinde de cash, cati w consume, arhitectura, seria si mai ales culoarea !
 8. 1 point
  Tehnologia hyper-threading permite executia simultana, pe un singur nucleu a doua fire de executie diferite, dand impresia ca se comporta ca 2 nuclee CPU distincte. In cazul procesorului 1, ai doua duclee fizice, deci eu as opta pentru acesta.
 9. -1 points
  Mare update a-ti facut , doar sa plagiati stiti , sa nu uitam ca inca copiati , meniu darkcs , maintitle bloodwolves , userinfopanel preluat de pe area-games secondary_nav e copiat de la mine cand lucram la tema pentru drawn . Sa trecem peste astea shop-ul este albastru tema neagra , remediaza asta Index hidos dupa parerea mea Categoriile sunt aceleasi de ani de zile ..
×
×
 • Create New...