Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/27/2018 in all areas

 1. 2 points
  Vrei un gradient dintre culorile respective?
 2. 1 point
  Foarte frumos design buna treaba echipa darkmind
 3. 1 point
  loss incearca sa operesti torenturile sau programele inutile din msconfig ! si pune serverul pe hight sau realtime
 4. 1 point
  De ce faceti off topic.. ? Tema e abia la 60 %, in mare parte a fost facuta in "graba", mai e de munca la ea. Comunitatea nu o mai detin eu ci halogek, asa ca nu conteaza de cate ori am reinstalat, si asta ar fii a doua oara :))).
 5. 1 point
  indiferent de ce ai sub capota masini, cel mai important - este cine stă în spatele volanului! Succes, pote acuma nu veţi reinstala earăşi platforma.
 6. 1 point
  Nu ca jur ca nu o sa ma mai bag in asemenea topicuri nu am cu cine sa discut si nici nu am pretentii sa inteleaga cineva mesajul spus de mine.Pai in pastele masii de treaba, am ajuns eu la concluzia asta, dar am lasat si o parere despre tema.Ce dracu e ma asa greu de inteles? Faceti fratilor 1000 de comunitati pe care sa fiti doar voi si cu colegii de clasa.Daca imi dau cu parerea imi sare lumea in cap. Stiu ce am zis, dar am zis sa las si o parere sau mai bine zis o comparatie.
 7. 0 points
  Vezi ca ai pus link-ul cu imaginea gresit, pune-l din nou ca sa ma pot uita.
 8. -1 points
  Normal ca ne bagam, nu iei teme de le google si le vinzi ! Nu te mai da mare webdesigner, ca nu esti ! Oamenii ca mine ? Da, oamenii ca mine care iti strica tentativele de teapa !
×
×
 • Create New...