Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/11/2018 in all areas

 1. 1 point
  Salut Am decis sa redeschid comunitatea darkmind, aceasta comunitate a mai fost detinuta de mine acum cativa ani dar din anumite motive am decis sa o vand. De data aceasta nu mai am planuri sa o inchid. Comunitatea nu se bazeaza pe servere cs 1.6 sau csgo cum se bazeaza majoritatea comunitatilor, ne-am decis sa ne bazam pe absolut orice tip de joc indiferent de popularitatea lui, avem deja deschise 2 servere de left 4 dead 2 si urmeaza sa deschidem mai multe servere de diferite tipuri cum ar fi minecraft,7daystodie,garry mod,team fortress 2 si altele. Am facut parteneriat cu un vechi amic de-al meu, el ne va ajuta pe viitor cu urmatoarele servere pe care le vom deschide https://www.twitch.tv/fartoobaked Nu am facut acest topic pentru a face reclama, nu consider ca este important daca ai 10 sau 1000 membri pe forum, tot ce conteaza este sa te distrezi. Forumul nu este inca gata in totalitate , mai este de lucru la interfata dar asteptam parerile sau sugestiile voastre. Link:https://darkmind.ro/forum/
 2. 1 point
  Creez: bannere web, logo, Facebook cover & profil photo, carti de vizita, afise, flyere, pliante, invitatii, felicitari, etc. Claritatea lucrărilor a scazut de la uploadul pe internet. Pentru informații / întrebări nu ezitați să mă contactați Contact: andreeas.zaharia@yahoo.com / PM Exemplu lucrari:
 3. 1 point
  Salut, mulţumesc, dar dispun de găzduire şi nu am treabă deloc cu ea.
 4. 1 point
  Ai inceput să folosești același „concept” pe toate comunitățile. Ai schimbat 2-3 chestii și ai adăugat acel meniu in sidebar, dar nu e nimic diferit față de celelalte teme pe care le-ai făcut. A trecut ceva timp de când Needlees a făcut post in topicul precedent și incă nu ai completat acel meniu cu setări sus in dreapta. Cel mai probabil a fost Needless care ți-a cerut s-o faci așa. Mă așteptam mai mult. Văzând că ai pus meniul din sidebar pe „on-click”, fă că atunci când dai click și este vizibil să schimbe iconița cu alta, iar când nu este vizibilă să fie cea actuală. Pentru ăia mai noi. Informațiile din partea stângă din topic se poate și mai bine: https://darkmind.ro/forum/threads/human-resource-machine-la-reducere-pe-steam.104/#post-128 ---- elementele sunt prea inghesuite. Iconița aia cu cercul și + ce rost are? că văd că nu este merge. Ultimele 2 iconițe sunt in conflict. Mai mult pentru aspect: schimbă scrollbaru'. Fă să fie mai șmecher.
 5. -1 points
  recomand Kenzor si mie el mia facut
×
×
 • Create New...