Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/13/2018 in all areas

 1. 1 point
  Cu timpul, dacă văd că totuşi încearcă să facă ceva serios o să vorbesc cu Răzvan să facă un sub-utilizator cu acces la acel domeniu sau dacă nu merge cu sub-utilizator o să îi dau acces la contul principal. Dar asta se va întâmpla doar dacă o să văd interes.
 2. 1 point
  Succes @HaLoGeK, sper ca de data asta să ai alături persoane care se țin de treabă
 3. 1 point
  O sa fac forumul pe 2 limbi in curand , l-am facut in engleza acum pentru ca vreau sa ma bazez mai mult pe publicul strain pentru ca majoritatea serverelor pe care vreau sa le deschid o sa fie situate ori in franta ori in germania. Comunitatile romane nu mai sunt ce au fost odata , acum toti vor sa se fure unii pe altii si sa se injunghie intre ei. Acum 4-5 ani pe vremea cand era comunitatea joinet la putere, trebuia sa muncesti mult pentru gradul de moderator,pe vremea aia insemna ceva, acum toti vor sa sara direct la gradele mari. Nu ma intereseaza ori ca am 10 membri on ori ca am 2, conteaza ca cei care intra pe forum sa se simta bine
 4. 1 point
  Mărește limita de uploadare la avatare și vezi dacă merge.
 5. 1 point
  Altul care nu intelege ca in aceasta categorie nu vin sa cer pareri. Uite asta e tara in care traim, una plina cu indivizi ca tine.
 6. 1 point
  totul e ok, am ajutor + am invatat unele chestii de la Sebastian C. (Sebastioane poate ma scoti de la ignore).
 7. -1 points
  Eu cred ca pozele sunt suficiente, de ce sa isi expuna munca? Numai ai materiale pentru forumu` tau? ON: Succes cu vanzarea tema arata foarte bine, si intradevar, niciodata nu a dezamagit prin temele pe care le-a facut.
 8. -1 points
  Adauga .ipsType_sectionTitle, a.ipsType_sectionTitle, .ipsType_sectionTitle a { background: url(https://IMAGINEA.png); } in custom.css jos de tot.
 9. -1 points
  Cauta ipsMenu ipsMenu_normal ipsHide ipsMenu_bottomRight in templates, si vei gasi ..
 10. -1 points
  ce ar fi sa lasati cearta . pustiul lucreaza bine . acum daca alex a vrut o tema de prost gust . el i-a facut o tema de prost gust . ce atata invidie frate ..
 11. -1 points
  Tipul ti-a spus ca orcine ar vrea sa faca ceva serios, isi cumpara un domeniu, sa stie ca e al lui, 100%, iar tu spui ca ii faci subutilizator Sigur il va ajuta
×