Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/09/2018 in all areas

  1. 1 point
    Deci cumperi licenta, cu 175 de dolarei, si o sa poti descarca ultima platforma aparuta, , si adaugi key-u de licenta oferit de ei, nu e mare lucru, si daca vrei ipb 3.4.x le dai doar un tiket si iti ofera ei, doar ca nu o sa mai primesti suport, dar tu vei avea licenta !
  2. 1 point
    Da, normal, primesti platforma cu aplicatiile pentru care platesti. Apropo, acuma am vazut ca topiv asta e facut la categoria IPB 3.x, pentru versiunea asta nu poti cumpara licenta.
  3. 1 point
    Salut, sunt de ceva vreme pe forumul acesta, am vazut ca mai sunt persoane pe el si voiam sa te intreb cum pot obtine functia de Helper? Ma pasioneaza domeniul acesta si nu m-ar deranja daca pot da o mana de ajutor si celorlalti, am mai ajutat oameni pana acum prin topicurile recente facute de ei, am facut cateva tutoriale, astept un mesaj, salut. [TUTORIAL] Dimensiunea avaterlor in topicuri (IPB 3.X) http://pctroubleshooting.ro/topic/39913-tutorial-dimensiunea-avatarelor-in-topicuri/ [TUTORIAL] Cum sa faci computerul sa se miste mai rapid? http://pctroubleshooting.ro/topic/39852-ghid-cum-sa-faci-computerul-sa-se-miste-mai-rapid/ [TUTORIAL] Cum sa instalezi un server de sa-mp pe o distributie LINUX (VPS) http://pctroubleshooting.ro/topic/39820-cum-sa-instalezi-un-server-de-sa-mp-pe-o-distributie-linux-vps/ [TUTORIAL] Cum sa faci un stick bootabil cu windows/linux http://pctroubleshooting.ro/topic/39843-cum-sa-faci-un-stick-bootabil-cu-windowslinux/
×
×
  • Create New...