Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/27/2019 in all areas

 1. 1 point
  In mare, tema este ok, avand in vedere ca aveti doar un forum. Totusi va recomand sa va faceti si un portal. Aici - > Era frumos daca era si titlul topic-ului, nu doar autorului lui. In consola am gasit doar o eroare, legata de favicon, ati uitat sa puneti un favicon la forum, e foarte usor de rezolvat. Si vedeti ca retele de socializare nu sunt setate, banuiesc ca daca abia s-a deschis nu ati avut timp, totusi va urez mult succes.
 2. 1 point
  Doua chestii ce le-am observat la tema asa din prima care mi s-au parut nasoale... Tema full width, yikes. Nu stiu ce e cu moda asta cu temele pe toata latimea ecranului, inteleg ca pe unele rezolutii mai mici e okey, dar de la 1080p in sus e nasol rau, poate si mai jos, dar n-am stat sa verific dar pe monitorul 1080p e naspa rau, pe ala 2K nici nu mai zic. box-shadow-ul ce-i pe la forumTitle, breadcrumb ala pe alb, nu are nici o legatura cu tema.
 3. 1 point
  Ala nu e facut in photoshop... E facut in Adobe Ilustration si acela nu e un border si tu il poti face dar nu cred ca iese exact asa.. Deschizi un layer nou cu dimensiunile dorite selectezi Rectangular Marquee Tool (Sau apasa tasta M) Dai culoare acelui dreptunghiu apoi faci un nou layer si faci alt dreptunghi peste celalalt si ii dai culoare neagra... apoi selectezi cu atentie partea care vrei sa o tai cu Pen Tool ( apasa tasta M) si decupezi sa fie inclinat ca si in imagine.. apoi aplici textul. Succes daca nu reusesti imi lasi PM.
 4. -1 points
  Ce elemente împrumutate vezi tu în tema asta? Nu mai fa posturi pentru +1 te rog. Am cerut părerea despre forum, nu recomandări de webdesigneri!
×
×
 • Create New...