Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/19/2019 in all areas

 1. 2 points
  02.05.2019 - Update, acum tutorialul teoretic nu va mai da erori in cazul gravatarelor.
 2. 1 point
  De ieșit bine a ieșit bine părerea mea. Eu unul aș folosii bold pe „csone” ca să iasă-n evidență. altă chestie pe care aș schimba-o ar fi iconițele, incearcă alea de la Google, Google Material Icons, poate o să-ți placă mai mult.
 3. 1 point
  Frumos forum. Mai stă lumea pe comunități și în 2019? Bănuiesc că e urât fără yahoo messenger . Mi-e dor
 4. 1 point
  Ai nevoie de cookie-uri in care sa salvezi culoarea in care ai "skimbat" iar dupa cand reincarci pagina trebuie sa verifici daca acel cookie exist, daca da afisezi culoarea care e in el, daca nu pe cea default.
 5. 1 point
  Cauta in ACP, in 2019 pe invision se foloseste ACP-ul foarte mult, sigur este o optiune de on/off!
 6. 1 point
  E bateria CMOS, dar trebuia sa porneasca, scotea un bip lung si te avertiza BIOSul ca nu mai e buna bateria. E placa de baza moarta cu totul. Poti incerca sa o schimbi, e o baterie argintie rotunda si subtire tip 2032. Sau poti incerca sa pornesti cu GPU dedicat scos si pornesti cu placa video integrata in placa de baza.
 7. 1 point
  Iar te bagi și comentezi ca ultimul ingrat obosit care n-are habar absolut deloc despre probleme apărute în cazul platformei, nu înțeleg de ce te mai bagi să postezi când deja ți-am zis că te bagi aiurea și încurci probleme, ca să-ți luminez mintea intelectualule că deja mă apucă nervii când văd mucoși de 16/17 ani care se cred mari zei dacă le atragi atenție și le zici adevăru, PROBLEMA TIPICĂ ACESTEI PLATFORME ÎN CAZUL UNUI AVATAR ESTE CĂ INDIFERENT DACĂ ESTE DEFAULT SAU URCAT DE TINE, TOT NU-L AFIȘEAZĂ ! Dar mă rog, explic subiecte discutate de mine și alții acum o lună sau două unui „inteligent” ca tine.
 8. 1 point
  Salut @Kredock Incearca sa repui tutorialul acum, am dat update!
 9. 1 point
  Acesta este un nou update al versiunii de marire a avatarelor creat de Sebastian ( click ) Mergem în forums - topics și selectăm „postContainer” după care căutăm următorul cod : <li class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} </li> Codul de mai sus îl vom înlocui cu următorul : <li class='cAuthorPane_photo'> {{if $comment->author()->pp_main_photo AND $comment->author()->pp_thumb_photo}} <img src="{url="" base=""}/uploads/{$comment->author()->pp_main_photo}"> {{else}} <img src="{$comment->author()->photo}"> {{endif}} </li> Salvăm după care mergem în „costum.css” și adăugăm următorul cod : .cAuthorPane_photo img { max-width: 170px; width: auto; } Rezultat ( click )
 10. 1 point
  Încurci problemele băiatul meu, ce are el acolo e conceput din temă nu din cauza unui plugin, este problema specifică temelor de 4.3 pe versiunea 4.4
 11. 1 point
  Fa chatul putin mai mic,este prea lung. http://prntscr.com/njij8t Si imaginile astea http://prntscr.com/njijm5 sunt prea mici,putin mai mari daca le faci va arata mai bine.
 12. 1 point
  Chiar te rog sa nu faci un articol de genul Site-urile de genul ala sunt printre cele mai mari pierderi de timp din lume. Numai informatie fara fundatie si cuvinte goale. Articolul mentionat de tine arata ca unul facut de un copil de 13 ani. cea mai trista a fost " 9. Tuica de prune Stai la tara? O afacere foarte buna, apuca-te si fa tuica pe care sa o vinzi ulterior " Nu tu firma, nu tu nimic. Du-te dorele si vinde tuica in piata. Macar niste legi, un necesar, suma estimativa de investit. Nimic, toate sunt gen, iti place sa te scarpini in fund? devin-o scarpinator profesionist ! Daca dorest sa faci ceva in domeniul afacerilor, nu te lua dupa asa articol slab
 13. 1 point
  https://puffysticks.com/ Goodies up for sale, let us know if you want 'em!
 14. 1 point
  Posteaza si tu continutul fisierelor aici, nu stau sa le descarc pe telefon, ca sa vad ce nu merge. Si nu, nu ofer suport inafara forumului. PS. nu mai da quote la reply-ul imediat anterior ca e clar ca vorbesti cu respectivul.
 15. 1 point
  Aparent tu n-ai habar de termenul „părere” nu-i așa ? Poți cere o părere în legătură cu tot conținutul prea mărețule original care-i acuzi de conținut plagiat dar nu te-a dus neuronul să citești „nu o iau de la 0, ci o sa continui cu backupul de la comunitatea precedenta.” Modele sunt din 2014, nu prea ai cum să-i acuzi că au copiat de pe alte comunități când majoritatea comunităților existente-n prezent conduse de toți inapții au copiat de la ei. Ei sunt fosta echipă de la https://www.limitcs.ro, mă rog, o parte dintre ei. @Ezel.LCS aspectul este unul simplist care nu-ți distruge retina când vrei să-ți arunci o privire, cu toate că-s de părere că mai bine începeai de la 0 decât să continui cu sute de membrii inactivi total, tot dracul ăla era. Succes cu noul proiect. Dă-mi -1 la toate că nu-mi pasă puștan mediocru
 16. 1 point
 17. 0 points
  Salutare baietii, ma plictiseam astazi la munca si am incercat sa fac un board stats. Mie unul, imi place cum a iesit. Astept parerile si de ce nu, sfaturile voastre.
 18. -1 points
  Un logo este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, produs etc. Acesta poate fi compus din litere sau imagini.
 19. -1 points
  Mersi frumos pentru părere / sfat, am editat acum creditele de pe tema cat si de pe index.
 20. -1 points
  1. Pe viitor o sa cumparam o tema facuta special pentru comunitate 2. Categoriile sunt cam peste tot la fel nustiu cum sa le fac sa fie originale. 3. La fel ca si la 1 o sa facem noi un index sau o sa il cumparam de la un designer web. 4. Urmeaza sa aducem diferite servere de jocuri in comunitate cat si membri / clanuri, momentan avem doar un server de teamspeak3. 5. Pe parcurs o sa facem si diferite proiecte bazate pe partea de gaming. Edit: Mersi pentru păreri / sfaturi.
 21. -1 points
  Gradele copiate de pe indungi, inclusiv culorile, topicul de la anunturi cu "Recurtare It Specialist" copiat in totalitate de pe indungi. Toate modelele sunt copiate inclusiv acest userbar - cu emblema iDg pe el ! Topicul de la "Cerere DNS" cu "Asistenta gratuita Counter-Strike 1.6", pana si ala este copiat de pe indungi, doar ca am observat ca ai sters 1/2 lini din el pentru ca nu va incadrati si voi ! "Incercam sa facem ceva frumos din comunitate pe viitor" ? Dupa parerea mea, ai inceput foarte prost. Daca pui tema deflection, forumul tau este o copie dupa indungi! Vrei sa faci ceva frumos? Incearca sa vii cu propriile ideei!
 22. -1 points
  De ce mi-ai dat downvote? :)))) Ai cerut parerii, ti-am dat!
 23. -1 points
  Salut, am deschis acest topic pentru ca vreau si eu cateva păreri cu ce aș putea adăuga, modifica sau șterge de pe forum. Forumul este deschis de aproape 2 zile de aceea activitatea este 0. Modele sunt facute in proporție de 70% urmează sa le fac pe toate azi. Tema nu este cumparată, este luată de pe internet, orice sugestie pentru modificare este bine venită Link forum: http://top-gaming.ro Gazduire webhost: https://royal-server.ro Gazduire domeniu: https://www.hzone.ro/
 24. -1 points
  - O sa mai tai din descrieri cred sau mai scot din categorii. - Iar cu celalante 2 o sa vad ce pot a fac. - Mersi frumos pentru părere / sfat! - O să ascund acele pip-uri cred ca s-a buguit unul dintre hook-uri. - Iar cu categoriile, cum am precizat si mai sus o sa mai tai din descrieri sau mai scot din categorii. - Mersi frumos pentru părere / sfat!
 25. -1 points
  Salut, doresc si eu un banner pentru serverul de teamspeak3 al comunitatii. Vreau ceva gen asa: https://i.imgur.com/hGBh3hD.png Marime: 700:130 Text principal: TS.TOP-GAMING.RO Text secundar: WWW.TOP-GAMING.RO sau TOP-GAMING COMMUNITY Si dacă se poate sa fie ceva gif cu effecte ca pe ts.area-games.ro, scuze daca am facut reclama. Multumesc.
×