Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/27/2017 in Posts

 1. 9 points
  În primul rând trebuie să avem Font Awesome pus pe forum . Ori puneţi codul de aici, https://fortawesome.github.io/Font-Awesome/get-started/ , adică <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.5.0/css/font-awesome.min.css">în globalTemplate, după <head>Ori descărcaţi fişierele CSS de aici : https://fortawesome.github.io/Font-Awesome/ (este în header un buton mare Download). Din boardIndexTemplate, înlocuim <img src='{$this->settings['img_url']}/f_icon.png' />cu <php> $icon = 'fa fa-comments'; switch( $forum_data['id'] ) { case 3: $icon = 'fa fa-globe'; break; case 4: $icon = 'fa fa-home'; break; // etc default: break; } </php> <div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="{$icon}"></i></div>Unde $icon = 'fa fa-comments';reprezintă icon-ul default, iar în cadrul blocului switch, îi vom atribui variabilei $icon codul iconiţei dorite, în funcţie de ID-ul forumului. De exemplu, dacă dorim acest icon: http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/icon/map/ la categoria cu ID-ul 255, vom adăuga, înainte de default: break;asta: case 255: $icon = 'fa fa-map'; break;Aşa.. tot din boardIndexTemplate, schimbăm <img src='{$this->settings['img_url']}/f_icon_read.png' />cu <div class='icon_awesome_forum_citit'><i class="{$icon}"></i></div>iar asta: <img src='{$this->settings['img_url']}/f_redirect.png' />cu <div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="fa fa-external-link"></i></div>unde schimbăm <i class="fa fa-external-link"></i>cu iconiţa ce vrem să fie pusă la forumurile de tip redirect. Şi în ipb_styles.css adăugăm, jos de tot, asta: .icon_awesome_forum_necitit { text-align: center; font-size: 25px; color: #eee; } .icon_awesome_forum_citit { text-align: center; font-size: 25px; color: #444; }P.S. Tutorialul e destul de basic, pentru teme negre. Puteţi customiza iconiţele din codul CSS (adăugat border, background, etc etc) Dacă aveţi întrebări / nelămuriri, postaţi aici .
 2. 7 points
  Ia-ţi o carte de gramatică şi lasă forumurile.
 3. 6 points
  1.Go: AdminCP > Support > SQL Management > SQL ToolBox - jos de tot e un tabel , adaugi codul: update members set title='<b><span style="color:#FF030D">Administrator</span></b>' where member_id='3097'; Modifici culoarea dupa bunul plac, iar la: member_id='3097'; Intri in profiulul celui care vrei sa pui member title si vezi ce ID de membru are ( al catelea membru este inregistrat pe forum ) Apesi Run Query dupa ce adaugi codu` Done! Ps: Mentionez Member Title nu merge pe 3.3.4 :-" ..
 4. 3 points
  So.. Cum a zis Valentin, scoateți iconițele de la grade. Merge dacă le pui la grade speciale gen Premium sau ce vreți voi, nu la toate. In sidebar, la Discord, poza de background este prea low quality: schimbați-o, dar nu numai, chiar și tranzițiile sunt luate din altă parte, copiate. Faceți ceva simplu, este mult mai acceptabil. La logo, na, să zicem că text-ul principal se poate lăsa, dar cel secundar este prea urât. Luăm ca exemplu: http://booter.ro/forum/index.php?/topic/60-web-online-update/, pe unde este cu grii, nu stă deloc bine. Alegeți altă culoare.
 5. 3 points
  O versiune mai noua si mai rapida ( In doar 1 minut ) daca cineva e interesat:
 6. 2 points
  Circulă pe net niște notificări false în limba română, care spun că v-a fost accesat contul și că trebuie să reintroduceți datele personale pentru a avea acces la cont - sursa. Evident că link-urile trimise de ei nu au legătură cu Facebook sau Apple. Sunt făcute special pentru a fura date de acces. După cum știți, puteți seta pe conturile importante protecția second-step, accesul nu va mai fi permis chiar dacă au numele de utilizator și parola. Există și un ghid de protecție pentru contul de Facebook aici ->>
 7. 2 points
  Știi să pui un titlu corespunzător problemei tale? E greu să respecți un regulament? http://pctroubleshooting.ro/topic/23241-regulament-arie-ipboard/ -- ai aici un tutorial:
 8. 2 points
  Modificați culoarea la border, aceasta este prea deschisă. V-aș recomanda să faceți alt logo sau să apelați la un profesionist. Combinația culorilor gri și albastru din userinfopane nu dă bine deloc. Lăsați doar bulina sau textul "OFFLINE". Nu arată bine cu ambele. Scoateți efectele și iconițele de la grade, deoarece arată foarte urât.
 9. 2 points
  Mare dreptate are, incercati sa faceti ceva mai original sa nu mai copiati depe alte forumuri. Stati si voi sa ganditi acest proiect daca tot e online. Oricum mult succes cu acest proiect.
 10. 2 points
  Cereți păreri, dar nici noi nu știm la ce să dăm păreri. La forumul vostru, spre exemplu, ce putem să spunem? Temă luată de pe net, schimbate 2-3 chestii și copyrigh pe ea, chiar dacă a făcut acel 0.5% de edit. Prezintă-te! Mișto idee, păcat că aveți acel forum care se numește „welcome” de la robotul vostru; ori una, ori alta. Mai mult il țineți să vă facă spam pe forum pentru 2-3 posturi aiurea care nu vă ajută cu nimic. Cerere grad forum, Cerere DNS și Oferte admin, bine gândite. Cine nu se incadrează in forumul respectiv? bim, bum, bam: Cerere grad forum; v-ați gândit 2 secunde la ce ați adăugat pe forumul ăla? Faceți cum face toată lumea, copy-paste de pe alt forum cu categoriile bine gândite și done, treaba făcută și mai frumoasă. Campionatul de 8ball nu se mai face de ani buni, nu vă aduce nimic bun: 0 activitate. Gaming Newsletter: STEAM, VALVE și EA. Ce pana mea e aici mă? Cereți păreri dar nici nu ați terminat să puneți forumul la punct (modele, forumuri, categorii etc). Categorii-forumuri făcute cu fundul, modele inexistente, temă pe care nu aveți niciun drept (ca toți românii, puneți drepturi de autor pe ce nu este al vostru), și Roboțelu' care are mai multă activitate decât STAFF-ul. „WE MAKE THE DIFFERENCE”, nu faceți nicio diferență. Faceți parte din acel 90% de forumuri care azi deschid, peste 2 zile-nchid. Succes. Fără replică, ai dreptate. 110% dreptate. // N-am nimic cu voi, doar că faceți lucrurile doar ca să fie făcute, nu stați timpul necesar. Practic, din start ați eșuat cu proiectul vostru.
 11. 2 points
  Hellgate România, dar voi folosiți un sub-domeniu in care nu are nicio legătură cu România -- domeniu free. Da' eu mă intreb, de ce nu terminați de făcut tot forumul cu modele, regulamente și ce mai aveți de făcut și după cereți un review, de ce nu faceți asta? Practic, acum, dacă e să-mi dau cu părerea nu este una bună. Categoria servere goală, niciun post sau măcar un server. Categoria cu clan-urile este o mare prostie, doar pe forumurile neserioase se mai face așa ceva crezând că o să aibe activitate, dar se obține efectul nedorit. Forumul Auto-welcome nu-și are rostul, la fel și roboțelul care face doar spam pe chat, chestie care merge imnpotriva regulamentului de la chat -- dacă aveți unul. Forumul „Sugestie / Propunere”, lol, sunt sinonime. Ori Propunere, ori sugestie. Oricum, in general nu avem ce să zicem. Despre topicuri, despre conținut nu avem despre ce dacă sunt doar „modele și regulamente” și alea copiate cel mai probabil.
 12. 2 points
  O temă simplă, imi place. Aș schimba ceva elemente precum butoanele: report, back to top etc. Insă, PENTRU O NAVIGARE OPTIMĂ VĂ RECOMANDĂM UN MONITOR FULL HD ȘI UN BROWSER CARE SUPORTĂ ȘI HTML & CSS Nu are sens ceea ce este scris. Toate browser-urile, fiind vechi suportă HTML și CSS. Oricum, merge, dar să Alex să facă ceva mai complex.
 13. 2 points
  Pornind de la subiectul de mai jos vreau sa propun interzicerea subiectelor "cum fac si eu ca ei", "imi da si mie cineva scriptul asta" etc. Nu ar trebui promovat si ajutat plagiatul, chiar daca intr-adevar oricine poate fura orice de oriunde, nu ar trebui ajutat. Pe forumul asta sunt exemple fara numar de astfel de subiecte si nu mi se par normale. Nu zice nimeni sa nu oferiti ajutor, dar indrumati membri sa faca singuri nu sa copieze cod cu cod din alta parte. Astept pareri pe baza acestui subiect.
 14. 2 points
  inteleg, stiu ca n-ai ce sa faci ca la un moment dat oricum te fura cineva, frustrarea cea mai mare e in momentul cand apar subiecte de genul pe forumuri ca pct daca cineva imi fura mie ceva singur si pune la el, da n-ai ce sa-i faci (eventual ce am facut in cazul de fata) dar atunci cand nu e in stare nici sa fure si intreaba pe un forum ca pct e o problema, aici da se poate face ceva, in opinia mea n-ar trebui permise subiectele de genul; acum oricine chiar si fara cunostinte poate folosi bucata aia de cod, ceea ce nu mi se pare normal, voi doar ajutati plagiatorii.. in orice caz te rog sa ma scuzi daca n-am respectat vreo regula
 15. 2 points
  Iți apare din cauză că acel nu este disponibil; nu este un link de avatar de default (nu are extensia .png .jpg etc) ca să-l recunoască. Caută acel link in temă și inlocuiește-l cu un link de la un avatar și vezi dacă-ți merge; nu uita să mai șterge și cache-ul de la browser.
 16. 2 points
  Asta e doar inceputul.
 17. 2 points
  Stefan Chimu esti de acum iStefan. Dang3r esti de acum Daniel H.
 18. 2 points
  Daca nu se gaseste pe net, le cauta pe OLX, sau de prin dezmembrari.
 19. 2 points
  Problemă rezolvată.
 20. 2 points
 21. 2 points
  Aveți un regulament, l-ați citit ?
 22. 2 points
  1. Admin Control Panel - Look & feel - tema ta > templates > BoardIndex > BOARDINDEXTEMPLATE 2. Dacă nu mă înșel a 2-a linie e ceva de genu <if test='$this->settings['removestatscolumn']='yes'"> </if> 3. Șterge yes și pune no. ce am zis acum e din amintiri, nu mai am un forum să-ți zic exact Edit: uite și tutorialul lui @Alex6ndru.
 23. 2 points
  Cauta in boardIndexTemplate {parse variable="sidebar_disable" default="$show_side_blocks"} si inlocuiesti cu: {parse variable="sidebar_enabled" default="$show_side_blocks"}
 24. 1 point
  Vrei sa spui ca eu nu pot construi un link de genul: apple.recovery.com? Daca cineva e paralel cu informatica si pune botul asta inseamna ca e prost?
 25. 1 point
  Intră în ACP --> Other Apps --> Shoutbox --> Settings --> [Hook] Global Shoutbox. Calută Global Shoutbox Look și alege Theme 2.
 26. 1 point
  Mergi la tema ta și dai pe TAB-ul CSS, caută: cAuthorPane_photo Acolo o să găsești un nume gen: <img src="Default%20Image%20Url"> Inlocuiește acel Default%20Image%20Ur cu link-ul de la no-avatar-ul tău.
 27. 1 point
  Pe dektop se vede intr-un mod, pe telefon se vede in alt mod. Depinde totul de rezoluție. Pe PC vezi toate butoanele (edit, quote, multiquote etc), insă pe telefon poți vedea doar Edit, quote și atât. Depinde cum este setat in breakpoint-uri -- breakpoint este un punct de întrerupere în codul unui program.
 28. 1 point
  Platforma IPS 4.x este Responsive: ce inseamnă responsive? Website-uri care se pot adapta grafic și automat la dispozitivul cu care il afișează (calculatoare cu diferite rezoluții, tablete, smartphone-uri, telefoane mobile, Web TV), minimizând nevoia utilizatorului de a redimensiona și de a parcurge conținutul. Deci, pe platforma IPS 4.x este normal. Oricum, ar trebuii să se vadă spre ex. când redimensionezi fereastra de la browser. Pentru problema respectivă trebuie să scoți class-ele și id-urile de la breakpoint-uri și ar trebuii să se rezolve.
 29. 1 point
  In primul rând, nu avem nevoie de cont de test. Dacă unul vrea să vadă ceva iși face cont pe forum și gata. După cum văd, pare că tema asta a fost făcută de către cei de la Darkmind, nu de Cristi, cum scrie-n footer. Anyway: Imi place banner-ul și logo-ul, insă meniul când il deschizi ar fi frumos să fie pe inălțimea banner-ului. Unde este Breadcrumb cu numele forumului, in dreapta sunt iconițele cu Facebook, Twitter etc; schimbați link-urile sau scoateți-le. Aș scoate „Time Online” din userInfoPane. Nu prea am ce să zic, tema asta am mai văzut-o de xx tot de ori.
 30. 1 point
  Setează-mi tema pe contul DeNyS.
 31. 1 point
  Atunci le poti utiliza fara griji. Chiar si de nu s-ar potrivi, le poti returna in 30 de zile si nici nu ai ce arde la PC.
 32. 1 point
  E ok ce ai gasit, s-ar potrivi. Ce recomand e sa cauti placute unde la specificatii au trecut si voltajul. Cel mai probabil placa ta de baza are nevoie de memorii 1.5v (exemplu <- click), fiind chipset G41 de la Intel.
 33. 1 point
  E cel mai sexy forum <3
 34. 1 point
  Update la regulament.
 35. 1 point
  Si penalizat din nou. (Data valida pentru a cere redechiderea era 17/06/2017, si daca nu ma insel in momentu de fata, in nici-o tara de pe lume nu este inca 17) * Domeniile care au data langa numele lor, au fost penalizate pana in data respectiva. Nu deschideti topicuri noi pana in data respectiva sau se va dubla zilele de penalizare. Odata ce a trecut data respectiva, trimiteti un PM lu un Moderator (@gadeas sau @Dan O.) cu o cerere pentru a redeschide topicu domeniului. Urmatoarea penalizare va fi permanenta mai ales daca nu respecta regulamentu pe cand se cere sa redeschidem topic-ul.
 36. 1 point
  Am o poza !care vreau unde scrie numele si cand sunt pe forum sa apara si culoarea aveti in poza !sper ca ma intelegeti! Trebuie sa apara culoarea rosie dc nu apare unde scrie Qatar?ar trebui sa apara colorat!
 37. 1 point
  Puteţi da up la topic odată la 48h.
 38. 1 point
  Nu se mai primesc cereri pentru lucrari in categoria asta ! Asa cum este mentionat in regulament: Totusi, se poate discuta aici pentru viitorul acestei categorii. Cei interesati/dezinteresati pot posta in acest thread.
 39. 1 point
  Incarca si normal, nu-ti va umfla nici o baterie. Fast Charge se activeaza doar la telefoanele care au setare pentru asa ceva.
 40. 1 point
  Cei car au tema respectivă, mergeți in ACP și mergeți la temă și in „showCard” schimbați codul respectiv cu: <div class='vcard userpopup'> <H3 class = "wa_showcard" style = ' <if test="hasBackgroundColor:|:$member['customization']['bg_color']"> background-color: #{$member['customization']['bg_color']} !important; </if> <if test="hasBackgroundImage:|:$member['customization']['_bgUrl']"> background-image: url("{$member['customization']['_bgUrl']}?nc={$member['pp_profile_update']}") !important; background-color: rgba(0, 0, 0, 0.5); height: 75px !important; line-height: 150px; background-repeat: no-repeat; -webkit-background-size: cover !important; -moz-background-size: cover !important; background-size: cover !important; background-position: 50% 50%; <else /> background: -webkit-linear-gradient(transparent, black); /* For Safari 5.1 to 6.0 */ background: -o-linear-gradient(transparent, black); /* For Opera 11.1 to 12.0 */ background: -moz-linear-gradient(transparent, black); /* For Firefox 3.6 to 15 */ background: linear-gradient(transparent, black); /* Standard syntax (must be last) */ height: 75px !important; line-height: 150px; /*background-image: url("http://i.imgur.com/RLe61aa.png") !important;*/ background-position: 50% 0%; background-repeat: no-repeat; -webkit-background-size: cover; -moz-background-size: cover; background-size: cover; </if> </if> background-image: url({$member['customization']['_bgUrl']}) !important;'> <a href="{parse url="showuser={$member['member_id']}" seotitle="{$member['members_seo_name']}" template="showuser" base="public"}" class="fn nickname url"><div class="hovername">{$member['prefix']}{$member['members_display_name']}{$member['suffix']} </div></a></h3> <div class='side left ipsPad'> <a href="{parse url="showuser={$member['member_id']}" seotitle="{$member['members_seo_name']}" template="showuser" base="public"}" class="ipsUserPhotoLink"> <img src="{$member['pp_thumb_photo']}" alt="{$this->lang->words['get_photo']}" class='ipsUserPhoto ipsUserPhoto_large' /> </a> <br /> <if test="cardRep:|:$this->settings['reputation_enabled'] && $this->settings['reputation_show_profile']"> <if test="cardRepPos:|:$member['pp_reputation_points'] > 0"> <div class='reputation positive'> </if> <if test="cardRepNeg:|:$member['pp_reputation_points'] < 0"> <div class='reputation negative'> </if> <if test="cardRepZero:|:$member['pp_reputation_points'] == 0"> <div class='reputation zero'> </if> <span class='number'>{$member['pp_reputation_points']}</span> </div> </if> <a href='{parse url="app=core&amp;module=search&amp;do=user_activity&amp;mid={$member['member_id']}" base="public"}' title='{$this->lang->words['gbl_find_my_content']}' class='ipsButton_secondary ipsType_smaller'>{$this->lang->words['gbl_find_my_content']}</a> <if test="cardSendPm:|:$this->memberData['member_id'] AND $this->memberData['member_id'] != $member['member_id'] AND $this->memberData['g_use_pm'] AND $this->memberData['members_disable_pm'] == 0 AND IPSLib::moduleIsEnabled( 'messaging', 'members' ) AND $member['members_disable_pm'] == 0"> <a href='{parse url="app=members&amp;module=messaging&amp;section=send&amp;do=form&amp;fromMemberID={$member['member_id']}" base="public"}' title='{$this->lang->words['pm_this_member']}' id='pm_xxx_{$member['member_id']}' class='pm_button ipsButton_secondary ipsType_smaller'>{$this->lang->words['pm_this_member']}</a> </if> </div> <div class='ipsPad'> <if test="cardStatus:|:$member['_status']['status_content']"> <p class='message user_status'>{$member['_status']['status_content']}</p> </if> <div class='info'> <dl> <dt>{$this->lang->words['m_group']}</dt> <dd>{$member['_group_formatted']}</dd> <dt>{$this->lang->words['m_posts']}</dt> <dd>{parse format_number="$member['posts']"}</dd> <dt>{$this->lang->words['m_member_since']}</dt> <dd>{parse date="$member['joined']" format="joined"}</dd> <dt>{$this->lang->words['m_last_active']}</dt> <dd><if test="cardOnline:|:$member['_online']"><span class='ipsBadge ipsBadge_green'>{$this->lang->words['online_online']}</span><else /><span class='ipsBadge ipsBadge_grey'>{$this->lang->words['online_offline']}</span></if> {$member['_last_active']}</dd> <if test="cardWhere:|:$member['_online'] && ($member['online_extra'] != $this->lang->words['not_online'])"> <dt>{$this->lang->words['m_currently']}</dt> <dd> {$member['online_extra']} </dd> </if> <if test="isadmin:|:$this->memberData['g_access_cp'] == 1"> <dt>{$this->lang->words['m_email']}</dt> <dd><a href='mailto:{$member['email']}'>{$member['email']}</a></dd> </if> </dl> </div> <ul class='user_controls clear'> <if test="authorspammer:|:$member['spamStatus'] !== NULL && $member['member_id'] != $this->memberData['member_id']"> <if test="authorspammerinner:|:$member['spamStatus'] === TRUE"> <li><a href='#' title='{$this->lang->words['spm_on']}' onclick="return ipb.global.toggleFlagSpammer({$member['member_id']}, false)">{parse replacement="spammer_on"}</a></li> <else /> <li><a title='{$this->lang->words['spm_off']}' href='{$this->settings['base_url']}app=core&amp;module=modcp&amp;do=setAsSpammer&amp;member_id={$member['member_id']}&amp;auth_key={$this->member->form_hash}' onclick="return ipb.global.toggleFlagSpammer({$member['member_id']}, true)">{parse replacement="spammer_off"}</a></li> </if> </if> <if test="cardFriend:|:$this->memberData['member_id'] AND $this->memberData['member_id'] != $member['member_id'] && $this->settings['friends_enabled'] AND $this->memberData['g_can_add_friends']"> <if test="cardIsFriend:|:IPSMember::checkFriendStatus( $member['member_id'] )"> <li><a href='{parse url="app=members&amp;module=profile&amp;section=friends&amp;do=remove&amp;member_id={$member['member_id']}&amp;secure_key={$this->member->form_hash}" base="public"}' title='{$this->lang->words['remove_friend']}'>{parse replacement="remove_friend"}</a></li> <else /> <li><a href='{parse url="app=members&amp;module=profile&amp;section=friends&amp;do=add&amp;member_id={$member['member_id']}&amp;secure_key={$this->member->form_hash}" base="public"}' title='{$this->lang->words['add_friend']}'>{parse replacement="add_friend"}</a></li> </if> </if> <if test="cardBlog:|:$member['has_blog'] AND IPSLib::appIsInstalled( 'blog' )"> <li><a href='{parse url="app=blog&amp;module=display&amp;section=blog&amp;show_members_blogs={$member['member_id']}" base="public"}' title='{$this->lang->words['view_blog']}'>{parse replacement="blog_link"}</a></li> </if> <if test="cardGallery:|:$member['has_gallery'] AND IPSLib::appIsInstalled( 'gallery' )"> <li><a href='{parse url="app=gallery&amp;user={$member['member_id']}" seotitle="{$member['members_seo_name']}" template="useralbum" base="public"}' title='{$this->lang->words['view_gallery']}'>{parse replacement="gallery_link"}</a></li> </if> </ul> </div> </div>
 41. 1 point
  atat mi a sarit mie in ochi ... fieacare are altceva la care se uita cand exista un topic de acest gen... parerea mea , om care a avut o astfel de comunitate e sa incerci sa nu obosesti ochiul omului care intra la tine pe site incearca sa iti pastrezi paleta de culori orice ar fi si sa ai un forum cat mai aerisit creezi o categorie noua in momentul in care ai neaparata nevoie de ea, nu preventiv
 42. 1 point
  Salut , cum ași putea face rost de meniul, de toată bara aia în sine, csforce.ro (îmi cer mii de scuze pentru reclamă) ? Mulțumesc mult.
 43. 1 point
  @snd & @~ FREAK ~ - Dacă mai văd mesaje gen "astea-s de pe forumul meu / esti plagiator / etc", hide. Next warn. Si grija la limbaj.
 44. 1 point
  Caută: <img class="logop1" src="http://i.imgur.com/wI22eJ0.png"> și schimbă acel link unde este src="".
 45. 1 point
  Aveti dreptul sa reamintiti de cerere o data la 2 zile daca nu a postat altcineva. In caz contrar se va lua in considerare post dublu. UP se dă o dată la 48h.
 46. 1 point
  Deci, tema asta am avut-o și eu, tot de pe internet au descărcat-o. Problema este de la temă, doar la meniul respectiv. Unica chestie care poți s-o faci e să schimbi 2-3 culori la meniu, culoarea la iconițe și revine totul la normal și ce mai este e modificat. Asta este singura soluție, aia e unica problemă. Imaginile nu iți apar pentru că link-ul pus in temă nu mai este dispnobil. Trebuie să il modifici cu alt link care să fie disponibil (nu uuita că are nevoie nevoie de extensia .png .jpg etc ca să iți meargă).
 47. 1 point
  Vezi daca mai ai avataru default , sau incerca sa-l pui din nou . Daca avataru este gif , vezi sa ai functia .gif activata . Si sterge si chacke de la browser , poate fi si asta o rezolvare...
 48. 1 point
  Noi nu oferim teme ipb, nu înţeleg de ce tot postaţi tâmpenii că astea..., e un regulament în această secţiune, te rog citeşte-l..
 49. 1 point
  mie imi place ca a fost dat afara
 50. 1 point
  Admin Control Panel > Other Apps > IPB Shoutbox > Settings > Global configuration - Feature Settings - Allow the @ link? pune-l pe yes.