Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/24/2017 in all areas

 1. 3 points
  Deschideți artwork-urile într-o fereastră separată ca să se vadă bine.
 2. 3 points
  Nu gasesti asa ceva pe net din cate stiu eu, sau daca gasesti nu tine doar de html + css.Orice chestie free de pe net pentru ceea ce ceri tu contine buguri, sau are fisiere lipsa. Ia legatura cu un webdesigner, dai un ban si iti face ce vrei tu.Daca vrei sa pornesti o afacere nu te zgarci la bani.Pentru a scoate, trebuie mai intai sa investesti. O zi buna.
 3. 3 points
  Sper sa iti placa https://i.imgur.com/jYKm3r1.png
 4. 2 points
  Caută: .nav-bar, .ipsType_sectionTitle, .cPost:before, #elMobileNav, .ipsItemStatus.ipsItemStatus_large și o să găsești următorul cod: .nav-bar, .ipsType_sectionTitle, .cPost:before, #elMobileNav, .ipsItemStatus.ipsItemStatus_large { background: #a60000 url(http://forum.radiogaming.ro/uploads/set_resources_2/005d20f…_maintitle.png) repeat 50% 50%; box-shadow: inset rgba(255, 255, 255, 0.15) 0px 0px 0px 1px, inset rgba(255, 255, 255, 0.35) 0px 1px 0px; text-shadow: rgba(0, 0, 0, 0.7) 0px -1px 0px; } Modifică ce este la background. Dacă nu reuseștii, contactează-mă prin PM.
 5. 2 points
  Nu am ințeles nimic din ceea ce vrei. Poți să te exprimi in mod corect ca să ințeleagă lumea?
 6. 2 points
  upload_to_root inseamnă că trebuie să le bagi in FTP, unde ai instalat platforma in dosarele respective pe care le găsești in ZIP-ul ăla.
 7. 2 points
  @Needless hai că voi ați inventat gradul Premium. Succes cu forumul.
 8. 2 points
  Dacă-l lași pe StrongTAZ să iți facă design-ul de la temă, las-o baltă. Ăla e un element care nu este afidabil.
 9. 2 points
  Gata, pentru a evita situatia descrisa mai sus de @Courage si completata de @VladOcs, acum avem asa: Like, Thanks, Haha inseamna +1 reputatie; Confused si Sad nu aduc nicio schimbare reputatiei (neutral); Downvote inseamna -1 reputatie.
 10. 2 points
  -Iphone X este atât de rezistent încât dacă (virgulă) cade se strică Samsungul altcuiva. -Iphone X este atât de puternic încât dacă ștergi un contact din agendă, acea persoană moare cu adevărat. -Încărcătorul auto al telefonului Iphone X nu încarcă telefonul, ci mașina. -Iphone X nu e scump, ești tu care nu ai suficienți bani. -Iphone X este atât de exclusiv încât coverul sau este un Galaxy 8. -Dacă cu Iphone X suni un număr inexistent, acel număr va începe să existe. -În magazinul online Apple, este o secțiune dedicată în care Iphone X te poate cumpăra. -Când activezi modalitatea "Do Not Disturb", Iphone X închide telefoanele prietenilor tăi. -Iphone X este atât de realistic, încât pentru a te uita la un video porno va trebui să folosești un prezervativ. -Ecranul telefonului Iphone X este atât de bun încât dacă te uiți la un film, actorii se simt observați. -Flashul din Iphone X alimentează soarele. -Când un call center sună, Iphone X îi vinde ceva. -Vibrația din Iphone X este principala cauză de cutremure din Japonia. -Aplicația meteo din Iphone X nu spune cum e vremea, ea o decide. -Iphone X este atât de exclusiv încât pentru a asculta soneria, trebuie să plătești biletul. -Iphone X îți îmbunătățește atât de mult viața, încât după duminică va fi iarăși vineri. -Dacă pui ceasul să sune pe Iphone X, în diminiața următoare nu va suna, îți va aduce direct cafeaua la pat. -Galeria din Iphone X, în realitate este muzeul Louvre. -IOS 11 este atât de avansat, încât el însuși propune upgradeurile către programatorii săi. -Iphone X șție tot ce faci, mereu. Am dat de astea pe o pagină de facebook italiană și am zis să le traduc și să dau un share. Voi aveți altele?
 11. 2 points
  HTML il găsești 100% in globalTemplate. CSS-ul nu este intotdeauna in ipb_styles.css -- deobicei autorii il adaugă intr-un fișier separat care il găsești in tab-ul CSS.
 12. 2 points
  iPhone X a fost schitat pe un clipboard, doar ca... berbecii aia de chinezi ca nu le poti spune altfel, au copiat clipboardul cu totul...
 13. 2 points
  Incepand cu versiunea 56, care la mine tocmai ce s-a instalat, browser-ul Mozilla Firefox introduce o noua functie "by default": Firefox Screenshots. Prin intermediul acesteia utilizatorii pot face capturi de ecran partiale sau totale fara a mai fi necesara parasirea browser-ului. Practic, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul responsabil de "Take a screenshot" (ce poate fi gasit in partea superioara dreapta a browser-ului) dupa care din cateva click-uri ati realizat o captura de ecran dupa bunul plac, ce poate fi descarcata in PC sau salvata in biblioteca Mozilla si ulterior impartasita cu prietenii prin intermediul link-ului generat automat. Capturile de ecran stocate in biblioteca online a browser-ului pot fi pastrate pe timp nedeterminat sau sterse oricand se doreste acest lucru. Totusi, daca nu setati data expirarii ele vor fi pastrate implicit pentru maxim doua saptamani. Informatii suplimentare aici: https://screenshots.firefox.com/
 14. 2 points
  Sau.. La clasa .statistici adaugi: overflow: hidden; https://www.w3schools.com/css/css_overflow.asp
 15. 2 points
  #ipsLayout_footer #elCopyright, #ta-Copyright { display: none; } Profilul in sidebar trebuie să-l faci tu de la 0. // Ți-am mai spus, respectă regulamentul și pune un titlu corespunzător problemei tale: ăsta e titlu? Un titlu corespunzător problemei tale ar putea fii: greu să formulezi o propoziție?
 16. 2 points
  De ceva timp, Denuvo era cel mai temut adversar al pirateriei, dar nu mai este cazul. Doar ieri a fost anunțat că Total War: Warhammer II a fost spart într-o zi. Astăzi aceeași soartă este atinsă de FIFA 18. Pe scurt, chiar și ideea de a proteja jocul, astfel încât să păstreze lansarea, a căzut cu siguranță. În acest moment, Electronic Arts ar putea face ceea ce a făcut cu Mass Effect: Andromeda, care ar putea elimina complet Denuvo din joc. Cine știe, poate chiar SEGA va elimina Denuvo din noul Total War. Ne întrebăm de ce ar trebui să continuăm să folosim un sistem de securitate care este acum complet ineficient, deoarece generează, de asemenea, inițiative de boicot din partea utilizatorului. Sursă (a fost tradus de mine): http://multiplayer.it/notizie/189246-fifa-18-denuvo-e-un-colabrodo-crackato-in-un-giorno-sia-su-fifa-18-sia-su-total-war-warhammer-ii.html
 17. 2 points
  Problemă rezolvată. Ăla care a modificat template-ul nu a știut să editeze o linie de cod. In orice caz, in codul sursă, in postContainer avea codul următor: <span class='ipsUserPhoto ipsUserPhoto_variable'> <img src="<Path_to>/default_photo.png" /> </span> A trebuit să inlocuiesc codul <img src="<Path_to>/default_photo.png" /> cu: <span class='ipsUserPhoto ipsUserPhoto_variable'> <img src="http://hellarea.ro/uploads/set_resources_4/default_large.png" /> </span>
 18. 2 points
  Dă-mi acces că cred că știu care-i problema.
 19. 2 points
  ... In fine, TC. Nu deschide alt topic, credca am fost destul de clar in ambele posturi, stiu ca aldoilea nu era pentru tine, dar incaz de nu ai vazut regulamentu mai sus..
 20. 2 points
  lucreaza , nu astepta.
 21. 2 points
  O să fie amuzant când cineva postează o ştire tragică sau ceva de genul şi vine turma de "Sad"
 22. 2 points
  Saluut! Cât de curând am redeschis acest domeniu , acestă comunitate este deschisă de 3 zile iar până acum avem 3 servere . Astept niște păreri , critici pentru aspect , tema nu este făcută de mine, dar vreau sa-i dau alt aspect. www.gamefear.ro/forum
 23. 2 points
  @VladOcs Exista sub alta forma . Daca cineva te face sa te simti trist, reactia "Sad" ii scade reputatia cu un punct.
 24. 2 points
  Ce face Părintele Ion din oameni. Pentru legendă trebuie să o faci manual. Intră în ACP -> Look & Feel -> Tema Ta -> boardIndex -> hookGroupNameIndicator și înlocuiește tot ce ai acolo cu: <if test="showGroupNameIndicator:|:count( $groups )"> <ul> <li><div id="grad1">Grad 1</div> <div id="grad2">Grad 2</div> <div id="grad3">Grad 3</div></li> </ul> </if> <style> #grad1{ margin-right:3px; margin-left:4px; padding:2px 6px; border-radius:5px; transition:all .6s ease-in-out; cursor:pointer; text-transform:uppercase; line-height:2; font-size:10px; color:rgb(191, 6, 13); box-shadow:inset 0px 0px 0px rgb(191, 6, 13); } #grad1:hover{ box-shadow:inset 0px 50px 0px transparent; } #grad2{ margin-right:3px; margin-left:4px; padding:2px 6px; border-radius:5px; transition:all .6s ease-in-out; cursor:pointer; text-transform:uppercase; line-height:2; font-size:10px; color:rgb(191, 6, 13); box-shadow:inset 0px 0px 0px rgb(191, 6, 13); } #grad2:hover{ box-shadow:inset 0px 50px 0px transparent; } #grad3{ margin-right:3px; margin-left:4px; padding:2px 6px; border-radius:5px; transition:all .6s ease-in-out; cursor:pointer; text-transform:uppercase; line-height:2; font-size:10px; color:rgb(191, 6, 13); box-shadow:inset 0px 0px 0px rgb(191, 6, 13); } #grad3:hover{ box-shadow:inset 0px 50px 0px transparent; } </style> #grad1-3 le modifici cum vrei tu și cu ce culori vrei tu. Modifici color:rgb(191, 6, 13); box-shadow:inset 0px 0px 0px rgb(191, 6, 13); Pentru a schimba culorile. Sper că îți dai seama că trebuie să le faci manual pe fiecare în parte, da?
 25. 2 points
  @gaby te rog seteaza timpul de edit sa fie mai mult nu doar cateva mine sa nu se faca double post multumesc! Am revenit cu edit:
 26. 2 points
  In acel header nu se potriveste logo,da mai bine text. https://i.imgur.com/j126gIg.png
 27. 2 points
 28. 2 points
  Aria este de website review ... nu nickname review sau alte tampenii unde se ajunge la certuri ... fara offtopic pls.
 29. 2 points
  Pareri? Gaming banner
 30. 2 points
  Multumesc! Creatii noi
 31. 2 points
  S-a ajuns la prea multe subiecte / mesaje făcute complet aiurea / prost construite. Pentru a clarifica situaţia, am văzut o mulţime de titluri la subiecte de genul "AJUTOR PLZZZ", sau mesaje gen "Am instalat aplicaţia x / hook-ul x şi nu merge", lucruri ce nu permit membrilor care vor să vă ajute ce problemă aveţi mai exact. Ar fi bine sa aveti un comportament uman (am văzut multe cazuri de crizaţi / persoane care îşi vărsau supărarea pe forum din cauza problemelor care le au), pentru ca nimeni de aici nu este obligat sa va ajute sau sa va suporte "crizele". Va ajutam din placere . Pentru întrebări banale / de bază, vă rugăm să consultaţi ghidurile oferite de Invision Power. 1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv 2. Începeţi cu elementele de bază Nu trântiţi doar hook-ul / aplicaţia care vă cauzează probleme. Oferiţi şi alte detalii, precum: Versiunea IP.Board folosită Versiunea hook-ului / aplicaţiei Este hook-ul / aplicaţia compatibilă cu versiunea IP.Board folosită? Postaţi o copie a tuturor erorilor care apar pe forum 3. Elaboraţi conţinutul subiectului Nu vă putem citi gândurile ca să ne dăm seama ce doriţi mai exact. Oferiţi o descriere clară şi concisă a problemei cu care vă confruntaţi Ce măsuri aţi luat deja pentru rezolvarea problemei? Ce ghiduri / tutoriale aţi încercat să folosiţi? Furnizaţi link-uri relevante / screenshots / etc. Folosiţi un titlu clar şi concis care să reflecte în cât mai puţine cuvinte problema întâlnită Nu uitaţi să includeţi informaţii adiţionale, precum: Screenshot, text, log-uri, etc ale problemei / erorii Locaţia unde apare eroarea / problema Când a apărut problema / eroarea Dacă este cazul, ultimele pluginuri instalate pe forum Imagini exemplu Orice care ne-ar putea ajuta să rezolvaţi problema. Nu postaţi doar pentru a vă băga în seamă! Am văzut mulţi utilizatori care pretind că ştiu ce fac atunci când oferă o soluţie, însă nu fac nimic altceva decât să ofere sfaturi proaste, producând alte erori Nu ezitaţi să ne spuneţi dacă suntezi confuz sau aveţi nevoie de explicaţii suplimentare. Puteţi da up la topic odată la 48h. UPDATE 1.0: - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic - Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou UPDATE 1.1: - Dacă mai văd mesaje gen "astea-s de pe forumul meu / esti plagiator / etc", hide. Next warn. UPDATE 1.2: - Citiţi înainte ce doreşte să facă utilizatorul care a deschis topicul, nu postaţi direct rărspunsul . UPDATE 1.3: - Înainte să deschideţi un subiect nou citiţi UPDATE 1.4: - NU postaţi link-uri către girlshare. Recomandăm http://imgur.com pentru upload de imagini şi http://zippyshare.com pentru alte fişiere UPDATE 1.5: - Dacă un membru se oferă să rezolve problema prin Teamviewer, Skype sau direct pe forum, respectivul membru sau autorul topicului sunt obligați să posteze soluția pas cu pas sau un link spre alt topic unde se poate găsi soluția. - În cazul în care vreți să oferiți acces AdminCP cuiva, va recomandăm să o faceti doar catre membri cu gradul Ambassador sau mai mare. UPDATE 1.6: - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație. - Dacă aveți probleme cu o tema/hook/aplicație, va trebuii sa oferiți cât mai multe detalii posibile, numele și versiunea temei/hook/aplicație este obligatorie.
 32. 2 points
  Back Again ! Update 1.0 Animație logo „ back again”, pe stânga. Animație la - home, portofolio, #basong”. Web fonts. Diverse fonturi la fiecare text; nu e același la fiecare text. Orice text, are un font anume. Recomand să dați pe „basong”. Scrollbar nou; un mic redesign. ** Titlul este de la o melodie progressive house făcută de Julian calor. Această pagină este pentru melodia asta; Ca să puteți vedea toată pagina completă, puteți să o vedeți in acțiune pe : http://authe03.tk/
 33. 1 point
  Vand index gaming ( general, nu pentru un joc anume ) Pretul este negociabil - astept cele mai bune oferte pentru el. Metoda de contact pm pe forum sau florin.dct pe facebook. Demo nu se ofera pentru a evita furtul. Daca aveti nevoie de detalii, va astept in privat. BUTONUL DE BACK TO TOP SE REPETA DIN CAUZA EXTENSIEI DE FACUT POZE ( NU APARE PE FIECARE WRAPPER ) DESKTOP http://img.pixady.com/2017/10/217378_screencapturefilecuserscddesktopgrompv10indexhtml1508600507875.png TELEFON http://img.pixady.com/2017/10/954274_screencapturefilecuserscddesktopgrompv10indexhtml1508600757625.png
 34. 1 point
  Nume film: The Revenant Nota: 5/5 Parere personala: Actiune pura si emotii multe. Am stat lipit de ecran tot timplul filmului si nu mi-a parut rau la final. Film cu imagini foarte puternice, om impotriva omului, animale impotriva omului, natura impotriva omului. Dar cine este intr-adevar creatorul unei astfel de violente? Trailer:
 35. 1 point
  IPS / IPB e tot aia. In cazul lui folosește IPS 4.x
 36. 1 point
  Kript, nu o sa mai fie niciodata, ceea ce a fost pe vremuri (cand il detineam eu)! A avut 2 perioade de glorie, daca pot spune asa! Acum a ajuns pe mana unor copii. Daca ai un domeniu, un webhost, si o tema de pe net, asta nu inseama ca ai comunitate! O comunitate necesita, timp, banii, maturitate si experienta ! Si nu vad ceva de viitor in Kript, maxim 2 luni ii dau, mai mult nu ! Ia-l ca pe un up "justcosty" (cu "Y")
 37. 1 point
  Stai sa il chemam pe nostradamus sa ne spuna el ce ai tu in tema respectiva care e pe hide. Dude cum vrei sa te ajute cineva cand oferi o parte din informatii, nu zice nimeni sa arati tema dar fa o poza ceva sa ne dam seama.
 38. 1 point
  Salut, iti apreciem munca ta, thanks!
 39. 1 point
 40. 1 point
  De fapt, e cu totul altceva. Bionicul e atat de puternic ca se infoaie, isi mareste bicepsii si impinge bateria afara.
 41. 1 point
  BUMP, Am refacut index-ul (mai este de lucru la el) Am rezolvat cateva buguri de securitate/aspect la shop Astept pareri despre index ***Reminder ::: Daca nu va exprimati parerea intr-un mod constructiv mai bine nu comentati
 42. 1 point
  Nu stii cum sta treaba da tot iti bagi nasu'. Zici ca ai ajuns la "concluezia" ca tema pe un forum nu mai conteaza nimic, dar totusi in reply-ul lasat de tine vorbesti doar de aia.
 43. 1 point
  Am mai citit cu ceva timp in urma ca Denuvo nu mai este atat de sigur. Era de asteptat ca la un moment dat sa devina "outdated".
 44. 1 point
  Cu acele suplimente iti dai doar "placebo", nu te ajuta cu nimic. La urma urmei sunt niste chimicale. E mai mult o chestie de metabolism: cat de bine asimilezi proteinele, vitaminele etc. Toti suntem diferiti si nu trebuie sa-ti distrugi organismul doar de dragul de a avea mana cat noptiera. Seara, cand tragi linie, trebuie sa tii cont de urmatoarele: avand in vedere ca faci sport, la anii tai trebuie sa consumi, in medie, undeva la 2.000 de kcal zilnic. Sa faci diferenta dintre cat arzi prin sport si cat mananci, sa nu cazi sub 2.000, altfel ajungi anemic.
 45. 1 point
 46. 1 point
  Aaaaaa, deci sad e noul dislike ? Maaama, vin timpuri triste @Courage Ii vezi cu cate -205 la reputatie "am vrut doar sa le arat ca a murit elvis"
 47. 1 point
  Au ieșit foarte bine: hover-ul de la categorii, unde iți arată statisticile; topicView -- ăsta chiar imi place cum a venit; Hover-ul de la logo sus in stânga; User menu cu bg cu GIF; A ieșit bine pân' la Urmă.
 48. 1 point
  Pentru Android, se poate face din Setari/Settings -> Accessibilitate/Accessibility -> Auz/Hearing -> Notificare prin blit/Flash Notification *daca nu iti apare setarea, exista si aplicatii care fac acelasi lucru precum Flash Alerts 2 Pentru iOS: Configurari/Settings -> General -> Accesibilitate/Accessibility -> bifezi Blit LED pentru alerte, de sub Auz/Hearing.
 49. 1 point
  Salut, Lasa-mi mai multe detalii despre mouse, firma,model etc. Se blocheaza jocul sau mouse-ul? In caz ca se blocheaza jocul, trebuie sa-i dai restart pentru a se debloca sau pur si simplu isi revine dupa cateva secunde? Inainte sa-mi raspunzi iti las aici cateva POSIBILE rezolvari: 1. Scurata laser-ul mouse-ului, poate are putin praf inauntru. 2. Sterge cfg-ul jocului si da-i verify game files. 3. Incearca sa schimbi portul usb unde ai alocat mouse-ul. Verifica te rog in momentul in care "se blocheaza" daca cumva sensivitatea din joc scade la 0. Astept noi detalii din partea ta.
 50. 1 point
  Ex Machina,, nota 10! Alt film care vi-l recomand.
×