Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/23/2017 in all areas

 1. 9 points
  În primul rând trebuie să avem Font Awesome pus pe forum . Ori puneţi codul de aici, https://fortawesome.github.io/Font-Awesome/get-started/ , adică <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.5.0/css/font-awesome.min.css">în globalTemplate, după <head>Ori descărcaţi fişierele CSS de aici : https://fortawesome.github.io/Font-Awesome/ (este în header un buton mare Download). Din boardIndexTemplate, înlocuim <img src='{$this->settings['img_url']}/f_icon.png' />cu <php> $icon = 'fa fa-comments'; switch( $forum_data['id'] ) { case 3: $icon = 'fa fa-globe'; break; case 4: $icon = 'fa fa-home'; break; // etc default: break; } </php> <div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="{$icon}"></i></div>Unde $icon = 'fa fa-comments';reprezintă icon-ul default, iar în cadrul blocului switch, îi vom atribui variabilei $icon codul iconiţei dorite, în funcţie de ID-ul forumului. De exemplu, dacă dorim acest icon: http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/icon/map/ la categoria cu ID-ul 255, vom adăuga, înainte de default: break;asta: case 255: $icon = 'fa fa-map'; break;Aşa.. tot din boardIndexTemplate, schimbăm <img src='{$this->settings['img_url']}/f_icon_read.png' />cu <div class='icon_awesome_forum_citit'><i class="{$icon}"></i></div>iar asta: <img src='{$this->settings['img_url']}/f_redirect.png' />cu <div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="fa fa-external-link"></i></div>unde schimbăm <i class="fa fa-external-link"></i>cu iconiţa ce vrem să fie pusă la forumurile de tip redirect. Şi în ipb_styles.css adăugăm, jos de tot, asta: .icon_awesome_forum_necitit { text-align: center; font-size: 25px; color: #eee; } .icon_awesome_forum_citit { text-align: center; font-size: 25px; color: #444; }P.S. Tutorialul e destul de basic, pentru teme negre. Puteţi customiza iconiţele din codul CSS (adăugat border, background, etc etc) Dacă aveţi întrebări / nelămuriri, postaţi aici .
 2. 7 points
  Ia-ţi o carte de gramatică şi lasă forumurile.
 3. 6 points
  1.Go: AdminCP > Support > SQL Management > SQL ToolBox - jos de tot e un tabel , adaugi codul: update members set title='<b><span style="color:#FF030D">Administrator</span></b>' where member_id='3097'; Modifici culoarea dupa bunul plac, iar la: member_id='3097'; Intri in profiulul celui care vrei sa pui member title si vezi ce ID de membru are ( al catelea membru este inregistrat pe forum ) Apesi Run Query dupa ce adaugi codu` Done! Ps: Mentionez Member Title nu merge pe 3.3.4 :-" ..
 4. 3 points
  So.. Cum a zis Valentin, scoateți iconițele de la grade. Merge dacă le pui la grade speciale gen Premium sau ce vreți voi, nu la toate. In sidebar, la Discord, poza de background este prea low quality: schimbați-o, dar nu numai, chiar și tranzițiile sunt luate din altă parte, copiate. Faceți ceva simplu, este mult mai acceptabil. La logo, na, să zicem că text-ul principal se poate lăsa, dar cel secundar este prea urât. Luăm ca exemplu: http://booter.ro/forum/index.php?/topic/60-web-online-update/, pe unde este cu grii, nu stă deloc bine. Alegeți altă culoare.
 5. 3 points
  Ce părere să avem când vedem chestii de genu': http://i2.wp.com/devilgame.ro/forum/public/style_images/wars_red/profile/default_large.png Și pe lângă asta nu ai respectat regulamentul: Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.
 6. 3 points
  O versiune mai noua si mai rapida ( In doar 1 minut ) daca cineva e interesat:
 7. 2 points
  Știi să pui un titlu corespunzător problemei tale? E greu să respecți un regulament? http://pctroubleshooting.ro/topic/23241-regulament-arie-ipboard/ -- ai aici un tutorial:
 8. 2 points
  Modificați culoarea la border, aceasta este prea deschisă. V-aș recomanda să faceți alt logo sau să apelați la un profesionist. Combinația culorilor gri și albastru din userinfopane nu dă bine deloc. Lăsați doar bulina sau textul "OFFLINE". Nu arată bine cu ambele. Scoateți efectele și iconițele de la grade, deoarece arată foarte urât.
 9. 2 points
  Mare dreptate are, incercati sa faceti ceva mai original sa nu mai copiati depe alte forumuri. Stati si voi sa ganditi acest proiect daca tot e online. Oricum mult succes cu acest proiect.
 10. 2 points
  Hellgate România, dar voi folosiți un sub-domeniu in care nu are nicio legătură cu România -- domeniu free. Da' eu mă intreb, de ce nu terminați de făcut tot forumul cu modele, regulamente și ce mai aveți de făcut și după cereți un review, de ce nu faceți asta? Practic, acum, dacă e să-mi dau cu părerea nu este una bună. Categoria servere goală, niciun post sau măcar un server. Categoria cu clan-urile este o mare prostie, doar pe forumurile neserioase se mai face așa ceva crezând că o să aibe activitate, dar se obține efectul nedorit. Forumul Auto-welcome nu-și are rostul, la fel și roboțelul care face doar spam pe chat, chestie care merge imnpotriva regulamentului de la chat -- dacă aveți unul. Forumul „Sugestie / Propunere”, lol, sunt sinonime. Ori Propunere, ori sugestie. Oricum, in general nu avem ce să zicem. Despre topicuri, despre conținut nu avem despre ce dacă sunt doar „modele și regulamente” și alea copiate cel mai probabil.
 11. 2 points
  O temă simplă, imi place. Aș schimba ceva elemente precum butoanele: report, back to top etc. Insă, PENTRU O NAVIGARE OPTIMĂ VĂ RECOMANDĂM UN MONITOR FULL HD ȘI UN BROWSER CARE SUPORTĂ ȘI HTML & CSS Nu are sens ceea ce este scris. Toate browser-urile, fiind vechi suportă HTML și CSS. Oricum, merge, dar să Alex să facă ceva mai complex.
 12. 2 points
  Circulă pe net niște notificări false în limba română, care spun că v-a fost accesat contul și că trebuie să reintroduceți datele personale pentru a avea acces la cont - sursa. Evident că link-urile trimise de ei nu au legătură cu Facebook sau Apple. Sunt făcute special pentru a fura date de acces. După cum știți, puteți seta pe conturile importante protecția second-step, accesul nu va mai fi permis chiar dacă au numele de utilizator și parola. Există și un ghid de protecție pentru contul de Facebook aici ->>
 13. 2 points
  Pornind de la subiectul de mai jos vreau sa propun interzicerea subiectelor "cum fac si eu ca ei", "imi da si mie cineva scriptul asta" etc. Nu ar trebui promovat si ajutat plagiatul, chiar daca intr-adevar oricine poate fura orice de oriunde, nu ar trebui ajutat. Pe forumul asta sunt exemple fara numar de astfel de subiecte si nu mi se par normale. Nu zice nimeni sa nu oferiti ajutor, dar indrumati membri sa faca singuri nu sa copieze cod cu cod din alta parte. Astept pareri pe baza acestui subiect.
 14. 2 points
  inteleg, stiu ca n-ai ce sa faci ca la un moment dat oricum te fura cineva, frustrarea cea mai mare e in momentul cand apar subiecte de genul pe forumuri ca pct daca cineva imi fura mie ceva singur si pune la el, da n-ai ce sa-i faci (eventual ce am facut in cazul de fata) dar atunci cand nu e in stare nici sa fure si intreaba pe un forum ca pct e o problema, aici da se poate face ceva, in opinia mea n-ar trebui permise subiectele de genul; acum oricine chiar si fara cunostinte poate folosi bucata aia de cod, ceea ce nu mi se pare normal, voi doar ajutati plagiatorii.. in orice caz te rog sa ma scuzi daca n-am respectat vreo regula
 15. 2 points
  Iți apare din cauză că acel nu este disponibil; nu este un link de avatar de default (nu are extensia .png .jpg etc) ca să-l recunoască. Caută acel link in temă și inlocuiește-l cu un link de la un avatar și vezi dacă-ți merge; nu uita să mai șterge și cache-ul de la browser.
 16. 2 points
  Asta e doar inceputul.
 17. 2 points
  Schimbi la domenii că pe ciorapi =))) şi vrei să ai succes ? La sfântul aşteaptă Şi de ce ai poza cu altcineva la profil? Fragbite cu vechime în spate? Ori eşti beat ori eşti fumat Ăla e logo? Abia l-am observat:)))
 18. 2 points
  Stefan Chimu esti de acum iStefan. Dang3r esti de acum Daniel H.
 19. 2 points
  Daca nu se gaseste pe net, le cauta pe OLX, sau de prin dezmembrari.
 20. 2 points
  Problemă rezolvată.
 21. 2 points
 22. 2 points
  Aveți un regulament, l-ați citit ?
 23. 2 points
  1. Admin Control Panel - Look & feel - tema ta > templates > BoardIndex > BOARDINDEXTEMPLATE 2. Dacă nu mă înșel a 2-a linie e ceva de genu <if test='$this->settings['removestatscolumn']='yes'"> </if> 3. Șterge yes și pune no. ce am zis acum e din amintiri, nu mai am un forum să-ți zic exact Edit: uite și tutorialul lui @Alex6ndru.
 24. 2 points
  Cauta in boardIndexTemplate {parse variable="sidebar_disable" default="$show_side_blocks"} si inlocuiesti cu: {parse variable="sidebar_enabled" default="$show_side_blocks"}
 25. 1 point
  Adaugă codul următor in ipb_styles.css: .column_view .post_body ul.post_controls { margin-left: -208px !important; } ** -- Ar trebuii să fie asta soluția, nu știu dacă are efecte pe alte elemente.
 26. 1 point
  Cereți păreri, dar nici noi nu știm la ce să dăm păreri. La forumul vostru, spre exemplu, ce putem să spunem? Temă luată de pe net, schimbate 2-3 chestii și copyrigh pe ea, chiar dacă a făcut acel 0.5% de edit. Prezintă-te! Mișto idee, păcat că aveți acel forum care se numește „welcome” de la robotul vostru; ori una, ori alta. Mai mult il țineți să vă facă spam pe forum pentru 2-3 posturi aiurea care nu vă ajută cu nimic. Cerere grad forum, Cerere DNS și Oferte admin, bine gândite. Cine nu se incadrează in forumul respectiv? bim, bum, bam: Cerere grad forum; v-ați gândit 2 secunde la ce ați adăugat pe forumul ăla? Faceți cum face toată lumea, copy-paste de pe alt forum cu categoriile bine gândite și done, treaba făcută și mai frumoasă. Campionatul de 8ball nu se mai face de ani buni, nu vă aduce nimic bun: 0 activitate. Gaming Newsletter: STEAM, VALVE și EA. Ce pana mea e aici mă? Cereți păreri dar nici nu ați terminat să puneți forumul la punct (modele, forumuri, categorii etc). Categorii-forumuri făcute cu fundul, modele inexistente, temă pe care nu aveți niciun drept (ca toți românii, puneți drepturi de autor pe ce nu este al vostru), și Roboțelu' care are mai multă activitate decât STAFF-ul. „WE MAKE THE DIFFERENCE”, nu faceți nicio diferență. Faceți parte din acel 90% de forumuri care azi deschid, peste 2 zile-nchid. Succes. Fără replică, ai dreptate. 110% dreptate. // N-am nimic cu voi, doar că faceți lucrurile doar ca să fie făcute, nu stați timpul necesar. Practic, din start ați eșuat cu proiectul vostru.
 27. 1 point
  Wtf.. H3llGate Romania deja exista.. (www.h3llgate.ro), macar daca nici nu ai bani sa iti iei un domeniu si tot il faci free, gaseste un nume original.
 28. 1 point
  Idem. @DeNyS. Stai calm ca fix de acum 2 minute, orice topic nou de cerere ce are domeniu free sau e pe subdomeniu, va fi respins.
 29. 1 point
  Update la regulament.
 30. 1 point
  Salutare, acum ceva timp mi-am achiziţionat o tastatură Marvo Scorpion KG805, sperând că va fi una decentă de care să mă pot folosi având în vedere preţul acesteia. După o zi - două de utilizare am observat că are o problemă în jocuri, atunci când ţin o tastă apăsată nu primesc reacţia obişnuită, ci pur şi simplu se apasă şi apoi se eliberează tasta şi tot aşa. Am făcut un video din care sper să vă daţi seama ce fel de problemă întâmpin. În acest video ţineam apăsat tastele A respectiv D. Apoi am încercat, desigur, să vă arăt un gameplay de pe tastatura poznaşă. Ţineam apăsat W şi D respectiv W şi A însă pur şi simplu degeaba. Dacă aveţi idee de la ce ar putea fi aştept sugestii EDIT: Am aruncat-o pe geam, nu mai este nevoie. Mulţumesc!
 31. 1 point
  Mersi am reusit +1 gg pentru veteran
 32. 1 point
  E un răspund care mă ajută pe mine sau pe cel care vrea să te ajute, să nu pierdem timpul aiurea. Oricum, ca să pui efect la categorii, luam ca exemplu <!-- HTML --> <section class="efect"></section> <!-- CSS --> .efect { width: 300px; height: 300px; background-color: #222; transition: ease-in-out 1s; } Ca să pui un „efect” de tranziție adaugi :hover la clasa respectivă, exemplu: .efect:hover { background-color: #cf371d; } Practic o să facă un efect de tranziție de 1 secundă prin care o să schimbe culoarea de la o culoare neagră spre una portocalie. Pe lângă asta, unde la categorie? Oferă-ne un SS.
 33. 1 point
  Bine ai venit pe comunitate, exista un regulament de respectat. - Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou
 34. 1 point
  Pai avand in vedere ca ai: 1x HDMI 1x VGA 1x DVI Poti conecta 1 monitor cu HDMI si altu prin portu VGA sau DVI, daca monitoru tau nu are DVI, poti gasii un adaptator pentru VGA -> DVI si sa conectezi monitori in DVI daca ai vrea.
 35. 1 point
  Click dreapta pe ecran -> View -> Show Desktop Icons
 36. 1 point
  Am bagat si nu merge!!
 37. 1 point
  Citim și noi ce ni se dă doar acționăm ca turcu ?
 38. 1 point
  Multam de postare, bine de stiut! Multa prostime pune botul, din pacate, la lucruri de genul
 39. 1 point
  Topicul va ramane inchis permanent. Comunitatea nu mai are ce cauta aici.
 40. 1 point
 41. 1 point
  Creeaza un fisier phpinfo.php cu urmatoru content: <?php phpinfo(); ?> Si uploadeaza-l in folderu principal de la host, si acceseaza domeniu.com/phpinfo.php Acolo iti va spune ce versiune PHP ai.
 42. 1 point
  Datele din fisieru config is valabile la IPB?
 43. 1 point
  #primary_nav { font-size: 12px; font-family: "Trebuchet MS", Arial, Helvetica, sans-serif; text-transform: none; float: left } #community_app_menu>li { margin: 0px 4px 0 0 } #community_app_menu>li>a { color: #9a9a9a; display: block; outline: none; padding: 0px 15px; line-height: 34px; height: 34px; position: relative } #community_app_menu>li>a:hover, #community_app_menu>li>a.menu_active { background: url("https://www.csforce.ro/forum/public/style_images/BuBu/trans30.png") repeat; background: rgba(0, 0, 0, 0.3); -webkit-box-shadow: inset rgba(0, 0, 0, 0.8) 0px 1px 5px, rgba(255, 255, 255, 0.03) 0px 0px 0px 1px, rgba(255, 255, 255, 0.1) 0px 1px 0px; -moz-box-shadow: inset rgba(0, 0, 0, 0.8) 0px 1px 5px, rgba(255, 255, 255, 0.03) 0px 0px 0px 1px, rgba(255, 255, 255, 0.1) 0px 1px 0px; box-shadow: inset rgba(0, 0, 0, 0.8) 0px 1px 5px, rgba(255, 255, 255, 0.03) 0px 0px 0px 1px, rgba(255, 255, 255, 0.1) 0px 1px 0px; color: #fff } #community_app_menu>li.active a { background: url("https://www.csforce.ro/forum/public/style_images/BuBu/trans50.png") repeat; background: rgba(0, 0, 0, 0.5); -webkit-box-shadow: inset rgba(0, 0, 0, 0.8) 0px 1px 5px, rgba(255, 255, 255, 0.03) 0px 0px 0px 1px, rgba(255, 255, 255, 0.1) 0px 1px 0px; -moz-box-shadow: inset rgba(0, 0, 0, 0.8) 0px 1px 5px, rgba(255, 255, 255, 0.03) 0px 0px 0px 1px, rgba(255, 255, 255, 0.1) 0px 1px 0px; box-shadow: inset rgba(0, 0, 0, 0.8) 0px 1px 5px, rgba(255, 255, 255, 0.03) 0px 0px 0px 1px, rgba(255, 255, 255, 0.1) 0px 1px 0px; color: #fff; position: relative } Trebuie sa mai faci si tu cateva modificari.
 44. 1 point
  Caută: <img class="logop1" src="http://i.imgur.com/wI22eJ0.png"> și schimbă acel link unde este src="".
 45. 1 point
  Aveti dreptul sa reamintiti de cerere o data la 2 zile daca nu a postat altcineva. In caz contrar se va lua in considerare post dublu. UP se dă o dată la 48h.
 46. 1 point
  S-a dezintegrat cum, mai exact? Lovit, scapat, strivit, jucat fotbal? Incearca sa misti de el cand il introduci in PC, dar nu prea tare, sa nu pui presiune mare pe mufa USB. Daca nu porneste de niciun fel, din pacate nu ai cum sa recuperezi datele. Eventual, sa mergi la un service GSM/laptopuri, sa vezi daca pot face "mesterii" ceva.
 47. 1 point
  Salut,pana acum nu am intalnit o platforma speciala pentru filme,dar iti recomand wordpress pentruca are teme speciale pentru filme si poti pune foarte usor reclame,anunturi,etc. Daca am ajutat +1
 48. 1 point
  Noi nu oferim teme ipb, nu înţeleg de ce tot postaţi tâmpenii că astea..., e un regulament în această secţiune, te rog citeşte-l..
 49. 1 point
  Mai are cineva acces acp, sau phpmyadmin, asta e sigur, că nu se scot gradele singure.:))
 50. 1 point
  Dute in ipb_style.css si cauta #branding si trb sa ai acolo.Daca nu se afla acolo dute in globalTemplate si cauta BRANDING AND STRIP LOGO si vezi daca e acolo.Daca nici acolo nu se afla dute in defaultHeader.