Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/15/2019 in all areas

 1. 2 points
  Ati pus Chatbox-ul ca aplicatie default puneti Forums
 2. 2 points
  <li class='cAuthorPane_photo ipsType_break'> <img src='{{if $comment->author()->pp_thumb_photo}}{file="$comment->author()->pp_main_photo"}{{else}}{$comment->author()->photo}{{endif}}'> </li> O varianta mai scurta/simplificata a partii HTML cu care sa inlocuiti ce aveti acolo deja daca vreti (teoretic merge pe orice versiune 4.x)
 3. 1 point
  Salut , am umblat eu pe undeva cand intru pe url-ul "p4f.ro/forum" imi apare doar chatul? inainte imi aparea si categoriile de pe forum casa-mi apara si categoriile trebuie sa intr-o duc urmatorul url "https://p4f.ro/forum/index.php?/forums/" Ce fac cand scriu "p4f.ro/forum" sa-mi apara asa https://i.imgur.com/x3l7iuh.png
 4. 1 point
  Update time. Dupa cum ati observat unii deja daca ati avut resurse cumparate de pe marketplace, am renuntat la ele (se vor ocupa altii de ele, nu sunt moarte, clam down 🌶) pentru a avea timp de alte proiecte. Intre timp vom mai face in continuare la cerere aplicatii / plugin-uri / teme pentru ipb. In legatura cu temele, de acuma vom practica o politica mai transparenta cu preturile, aveti aici o lista cu cat va poate costa o tema IPB.Cea mai basic tema va costa 90€ (ETA ~5zile) si de acolo se adauga costuri (si zile la ETA) precum: De asemenea, in continuare vom crea si elemente de design la cerere, nu avem un pret stabilit decat pentru logo-uri momentan: Logo de tip sigla - 40€ (exemple: https://imgur.com/a/XBvriR5) Logo de tip mascota - 70€ (exemple: https://imgur.com/a/8yZcFWG) In rest, stiti unde sa ne gasiti
 5. 1 point
  pui [data-forumid="6"] .fa-comments:before { content: "\f1b9" !important; }
 6. 1 point
  Ce parere aveti despre design-ul temei Dawn Of Gaming? Indexul temei Profilul in tema Topicul in tema Astept pareri sincere.
 7. 1 point
  https://www.cel.ro/adaptoare/adaptor-oem-usb-2-0-pentru-casti-si-microfon-3-5mm-argintiu-pNSc2NTUt-l/
 8. 1 point
 9. 0 points
  font: 16pt arial,helvetica,sans-serif;
 10. -1 points
  Pentru cunoștință ta și al altora care vor să cumpere conturi ieftine, acestea nu stau mai mult de 2-3 ore la voi. Simplu și ușor deținătorul poate să își recupereze contul cu un email support către Netflix cum ca contul său a fost spart. Tot ce imi vinzi tu acum sunt niște conturi folosite de 999 de oamenii pe care le-au găsit pe site-uri/generatoare.
×