Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/16/2019 in all areas

 1. 1 point
  Stand si cautand hosturi fiabile pentru site-ul meu am descoperit acest site, care din documentatia mea este o firma de web host fondata de o alta firma foarte mare de web design.Acest lucru m-a convins sa colaborez cu acest site ( pentru ca m-am gandit ca si ei la randul lor stiu cat este de necesara o viteza buna ) , am host deja de cateva luni si pot sa spun ca sunt multumit 100% Ce primesti ca si client? - La plata anuala primesti inca 3 luni gratuite de webhost, ceea ce mi se pare super ok - Poti cere 1 luna de test, sa te convingi chiar tu de serviciile acestora. - Support-ul este foarte bun, adica timpul de raspuns la un ticket este de maxim 5 minute - Multe alte oferte atragatoare pentru voi Aspectul site-ului este unul ingrijit, ceea ce m-a facut si mai mult sa ma inregistrez, se vede ca acestia tin sa ofere atat calitate cat si cantitate. Link: SITE BUNKET CLICK ( click aici sau puteti da click direct pe banner )
 2. 1 point
  oricum arata destul de bine ! usor usor inveti .
 3. 1 point
  M-am inspirat putin din niste teme facute de Doc, in rest totul este facut de mine, eu nu am vrut sa copiez ceva pentru ca in ziua de azi multe comunitati au teme luate de pe net si nimic facut original.
 4. 1 point
  O intrebare (nu o lua ca pe o critica), ai inceput cumva de la tema Threme sau macar te-ai inspirat de la ea?
 5. 1 point
  putin cam dezordonata tema 3.0 gen nu-ti dai seama care sunt categoriile si care este descrierea forumului . aici sunt foarte mari imaginile iar cand intrii in topic totul este mic abia daca se vede .. culorile sunt putin obositoare . in rest totul este ok .
 6. 1 point
  Intri in phpmyadmin intri in in tabelul spam_service_log apesi pe Structura si modifici log_code cu varchar(255)
 7. 1 point
  WWW.TWO-HOST.COM - Gazduire Web, Joucuri si domenii web ! domenii .ro la 7.50 euro + super-oferte la hosturile de samp !
 8. 1 point
  Daca esti ok pe partea financiara si poti sa acoperi toate cheltuiele (incluzand si un certificat de inregistrare) da, fa-ti si tine-ti pumni sa ai noroc!
 9. 1 point
  incearca atunci {\IPS\Member::loggedIn()->member_id}
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  Ma intereseaza sa cumpar o capota de bmw e39 facelift fara defecte .... accidente / infundaturi / crapaturi .... nevalurita... astept oferte .. am patit o mica harjoneala prin Bucuresti in care am iesit vinovat. Multumesc _____ XRumer 16.0 + XEvil 4.0: NEW cel mai bun software pentru soluția automată a CAPTCHA
 14. 1 point
  acest lucru creează linkul de descărcare prin Google Play https://chrome.google.com/webstore/detail/apk-downloader-apknite/jhfkhajonjafefdhilbcnpaccepkfgni și acesta conține fișierul apk de aplicații în mai multe versiuni https://apknite.com/
 15. 1 point
  Da, la tine o fi perfect pentru ca ai rezolutia mica. La mine pe 1920px e in lateral. Fa asa la: #logo Sterge: float: center; /* Center nici nu exista la float ( Left / Right / Inherit / Initial / None ) */ margin-left: 300px; Si adauga: text-align: center;
×
×
 • Create New...