Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/22/2017 in all areas

 1. 3 points
 2. 2 points
  Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta. Nu prea avem la ce să ne dăm cu părerea; tema luată de pe net, nu putem nici să vedem conținutul forumului in moment ce nu o permiteți (că la final, imi imaginez că ce aveți pe forum sunt doar modele). Și numele „Virtual Gaming Evolution”, evolution la ce? Nu văd nicio evoluție intre voi și celelate comunități. Despre categorii: incomplete. Repet: evoluție 0!
 3. 1 point
  RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !on RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} adaugi acest cod in .htaccess,la mine o mers.
 4. 1 point
  Salutare tuturor, Suntem o comunitate redeschisa , cu un potential dornic de-a construii cat si reconstruii alaturi de toti doritorii. Ne-am infiintat in data de 19-mai-2017 , orice inceput este dificil , dar suntem o echipa care gandim pozitiv si capabili de-a face multe lucruri alaturi de persoanele potrivite. In ciuda faptului că FragBite este o comunitate cu tradiție și vechime în spate, am decis împreuna cu un prieten să o redeschidem. Nu avem niciun fel de standarde de respectat/îndeplinit, nu ne propunem să fim "cei mai buni", nu ne dăm de fund în sus că "noi facem, noi dregem". Comunitatea a fost deschisă pentru cei care nu își găsesc locul în alte părți sau pentru cei care vor o schimbare. Un prim' target al nostru este să ne creăm un staff competent/matur atât în ceea ce privește forumul cât și serverul oficial. Asta nu înseamna că suntem "vulnerabili" și ne vom arunca în a oferi accese doar de dragul de a avea. "Aviz amatorilor" deschiderea comunității reprezintă acordul/acceptul nostru față de responsabilitățile implicate. Stafful comunității poate fi contactat la adresa : contact@FragBite.ro Asteptam noi pareri de la voi , orice parere este bine-venita si dintotdeauna va fi. Forum: http://fragbite.ro/forum Tema este facuta de HaLogeK pentru DarkZ si achiztionata de mine de la el,folosesc fostul logo al comunitatii,mi s-a parut interesant iar pana vom face noi ceva nou e perfect,mometan avem doar 3 servere online de teamspeak + 2 de mix,inca 1 de samp care este in lucru,si 2 publice la fel in lucru din cauza addons-ului. De licenta inca nu dispun financiar iar pana nu e ceva serios nu doresc sa arunc cu banii degeaba,cred ca sunt destul de clar,pentru ca nu doresc atacuri la persoana mea cum ca nu am licenta sau ca va fi un forum 2 doi bani,pe langa asta as dorii inchiderea acestui topic: Multumesc,Frumos.
 5. -3 points
  Poate nu am creat topicul la categoria potrivita nu am vazut care s-ar potrivi doresc tema aceasta de ipb 4.0.4 scuzati pentru reclama