Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/12/2019 in all areas

 1. 2 points
  unde esti tu @dOc MFX sigur o sa iasa ceva frumos . success cu proiectul .
 2. 1 point
  O sa incep aceasta prezentare prin a va spune salut la toti si sa va multumesc ca v-ati rapit 5 minute din viata voastra sa cititi aceste randuri Eminesciene. Pentru inceput vreau sa va spun ca administratia subnet nu doreste sa fie in competitie cu nici-o alta comunitate.Dorim sa facem ceva din pasiune, sa oferim utilizatorilor un mediu cat mai placut, desii suntem bazati pe aceiasi platforma ce ruleaza deja in cadrul a peste 100.000 de comunitati din Romania.Nu ne axam pe ceva anume, ne axam pe oferirea de suport in toate domeniile de activitate adica ceva in genul acestui forum pe care tocmai stati si cititi acest mesaj.Pentru moment suntem la inceput, deci orice critica este constructiva, indferent daca aceasta este jignitoare sau nu. In al 2-lea rand vreau / vrem sa va cerem o parere despre aspect-ul forumului, sa stim daca template-ul ( adica tema ) este placuta ochiului si daca mai sunt lucruri ce trebuiesc schimbate. Iar in incheiere vreau sa va multumesc inca odata pentru ca ati citit aceste randuri si va asteptam cu placere sa cladim un proiect cat mai solid si de durata. Informatii necesare & folositoare: Forum: https://subnet.ro/ Fondatori: - V!ber / insane / doc Gazduire : https://www.mxhost.ro/
 3. 1 point
  Eu chiar m-am uitat la toate paginile din acest topic, ai o evoluție frumoasă, complimentele mele. Keep it up!
 4. 1 point
  UPDATE - A fost lansata prima tema light marca CyberPixelz ( Elix 1.0 ) Pretul temei este de - 25$ Support Topic
 5. 1 point
 6. 1 point
  Am revenit cu inca 1 lucrare:
 7. 1 point
  https://i.imgur.com/D9XjMe9.png
 8. 1 point
  Mergi in ACP la tema actuală și caută in ipb_styles.css următoarea linie: .column_view .post_wrap o să găsești: .column_view .post_wrap { background: url(http://i.imgur.com/hBNbHIO.png) no-repeat right; } modifică link-ul ăla cu ce vrei tu (http://i.imgur.com/hBNbHIO.png).
 9. 1 point
  Unele chestii pe care le vezi pe site-urile wordpress ori sunt widget-uri care vin direct cu tema pe care o au ori sunt widget-uri cumparate. Altele sunt făcute la comandă. Uită-te pe la codul sursei și vezi daca găsești informații despre widget-ul ăla / prin fișierele .JS etc. Probabil e făcut anume pentru site-ul respectiv. Vorbește cu experti să ți-l facă, plătești.
 10. 1 point
 11. 0 points
  Salut, am ts.playhard.ro (scuze de reclamă) și nu găsesc pe nicăieri niște iconițe care să îmi placă și să le pun. Vă rog mult să îmi faceți niște iconițe sau care le are să mi le dea. Le vreau ca pe ts celor de la indungi. Dau +1 oricăruia mă ajută ! De asemenea, caut un om experimentat în TS pentru a mă ajuta să fac permisiunile gradelor, canalele sunt gata făcute, doar permisiunile sunt de făcut. Pentru contact WinstoN. (eu) : wazzup.boss19@yahoo.com (pe skype).
 12. -1 points
  Castiga bani din completarea de chestionare si sondaje! Plata prin PayPal la minim 200 puncte (~2 eur). click aici Bafta
×