Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/15/2017 in all areas

 1. 4 points
  Nu cred ca este problema sa vin si eu cu un raspuns la aceasta intrebare. Am avut si eu curiozitatea sa vad cum pun legenda pe centru. Eu am facut in felul urmator: HOOK instalat de mine Group Name Indicator v1.1.0 Am mers in ACP > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Manage Templates & CSS (Tema in care trebue sa modificati este cea in care aveti instalat hookul) Aici dam pe Templates si cautam Board Index Si cautam fisierul numit hookGroupNameIndicator Codul vostru arata in felul acesta: <if test="showGroupNameIndicator:|:count( $groups )"> <br /><h4 class='statistics_head clearfix'><span style="color:red">Legendă</span></h4> <ul> <li>{parse expression="implode( " | ", $groups )"}</li> </ul> </if> Adaugam in prima linie in fata lui if: <div align="center"> si la finalul codului, dupa if adaugam: </div> Nu uitati sa dati SAVE Succes
 2. 3 points
 3. 3 points
  Salut, pe 4 nu se mai numesc hooks ci plugins, nu o spun ca si critica doar asa sa stii pe viitor. Cat despre lista ar fi lunga, cele pe care eu le folosesc sunt urmatoarele: Chatbox: inlocuitor pentru shoutbox Group color on user link General statistics Who view that topic Name history Topic Bump Featured Twitch Streamers Group name indicator Sidebar polls Country field Member id field Insert nick Online indicator Php & txt widget Member experience Secondary group icons Cloak Who was online
 4. 2 points
  Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta. Nu prea avem la ce să ne dăm cu părerea; tema luată de pe net, nu putem nici să vedem conținutul forumului in moment ce nu o permiteți (că la final, imi imaginez că ce aveți pe forum sunt doar modele). Și numele „Virtual Gaming Evolution”, evolution la ce? Nu văd nicio evoluție intre voi și celelate comunități. Despre categorii: incomplete. Repet: evoluție 0!
 5. 2 points
  Destul de clar din titlu. IPS 4.X aduce (nu mai stiu sigur daca era si pe 3.4.X) optiunea de a obliga userii sa citeasca motivu warnului si sa confirme inainte de a continua sa posteze pe forum. Poate cu asta odata ce dam un warn, userii macar isi dau silinta de a citii ce am scris la motivu warnului si sa inteleaga ca nu ne jucam aiurea cu warnurile. Unde se gaseste optiunea? AdminCP > Members > Member Settings > Warnings > Settings Tab Si optiunea este: Users must acknowledge issued warnings before posting again? Trebuie mutat pe On.
 6. 2 points
  Drama Queen "Imi iau jucariile si plec..ca mi se vorbeste urat... buhuhu" Ai probleme prietene Poseidon. Daca tu ai crescut in puf, nu inseamna ca toti trebuie sa te tratam cu manusi aici. Eu vorbesc frumos cu cine merita, dar daca observi nu intrec niste limite, pe care tu deja le-ai intrecut. Mai ai putin si se rupe firul. Nu vorbi de lucruri de care nu stii nimic (nazism sau alte lucruri pe care le-ai auzit din povestile cu care adormeai seara). Reclama este permisa in anumite situatii, nu este un drept al utilizatorului. Repet ca sa intelegi, iti postezi comunitatea aici pe forum, din bunatatea lui Gaby. Forumul functioneaza dupa un set de reguli, si trebuie sa te conformezi daca iti zice moderatorul sau administratorul. Ca sunt eu, sau altcineva, trebuie sa te conformezi. Pana acum esti singurul care te bati in piept aiurea. Pana si alti utilizatorii iti spun ca esti beat. Iar cand mai multi oameni iti spun ca esti beat, te duci la culcare. N-am mituit pe nimeni sa tina cu mine si fi sigur ca la fel as fi procedat si cu ei daca ar fi intrecut de o anumita limita. Uite idee. As vrea sa vin eu la tine pe comunitate, sa fac reclama fara sa-mi pese de regulament, sa postez tot ce vreau unde vreau, agresiv, arogant, sa te fac copil care si-a pierdut alocatia (referitor la ce porcarie ai scris mai sus), si apoi sa te vad eu pe tine cat de amabil esti in conversatii. Facem pariu ca-ti scapa click-ul pe butonul de ban ? Linisteste-te prietene ca am mancat pe paine de-astia ca tine pe internet. Nu esti primul si nici ultimul de pe forumul asta cu care am avut altercatii sau discutii contradictorii. Chiar si cand nu eram Moderator. Nu mai lua totul personal ca acelasi regulament se aplica la toti. @DeNyS. imi pare rau, dar asta e exact tipul de om care vine in curtea altuia, isi face nevoile in fata usii si dupa care cere si hartie. E exact subiectul pe care l-ai deschis. Reclama nu e nu mai in semnatura, e peste tot, semnatura cred ca e ultimul loc unde apare. Si nu, nu ar trebui sa fie, dar din nou Gaby e permisiv si un om bun. Iar oamenii ca misterul asta, profita si iau totul de-a gata, si cand li se atrage atentia ca nu e ok, invoca motivul 'drepturile userului', de parca se aplica ca in viata de zi cu zi..
 7. 2 points
  Ce părere să avem când vedem chestii de genu': http://i2.wp.com/devilgame.ro/forum/public/style_images/wars_red/profile/default_large.png Și pe lângă asta nu ai respectat regulamentul: Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.
 8. 2 points
  Nu stiu cat de clar voi fi in exprimare, dar sper sa ma intelegeti cat mai bine... Cititorul doar citeste propriu-zis codul EAN al unui produs (de ex: casele de marcat, borne de aflare a unui pret), scanerul ofera detalii legate de stock, raionul din care ar face parte, detalii legate de receptie, vanzare, ofera detalii despre un produs asemanator, dar cu ambalaj si cod EAN diferit ( de ex: o placa de par de la firma X face doua modele, una mov, alta verde. Dar e acelasi produs, acelasi pret. Aici mai mult depinde si de cine integreaza produsele in sistem). De obicei ele se leaga la un server al unui lant de magazine prin Java (sau prin alte limbaje de codare - depinde de politica magazinului respectiv). Poate fi programat sa aive mai multe functii, sunt foarte multe detalii si m-as intinde cu acest post de o sa devina plictisitor.
 9. 2 points
  La unele creații, logo-ul ăla îți poate strica tot aspectul avatarului. Mie-mi place cum arată avatarul per total, eu nu mă uit cu zoom la fiecare pixel să văd dacă ai greșit ceva. Dar când văd logo-ul ăla care iese în evidența mai ceva ca avatarul, deja dispare interesul de a utiliza acea lucrare. Pe viitor, încearcă sa mai scazi din 'Opacity'.
 10. 2 points
  el vrea reclama la comunitatea aia in care e el ca nu mai are oameni nu faceti asa ceva, cel putin nu gratuit e suficienta reclama de la "pareri website"
 11. 1 point
  RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !on RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} adaugi acest cod in .htaccess,la mine o mers.
 12. 1 point
  Index unic? Vad ca este folosit pe gta-mp deci nu poti zice ca e unic si plus il poti lua foarte usor fara sa il cumperi... Nu o sa cumpere nimeni
 13. 1 point
  Ce client FTP folosesti? Daca folosesti WinSCP trebuie sa ai aceasta functie pornita ca sa vezi .htaccess
 14. 1 point
  ce flamand esti tovarase
 15. 1 point
 16. 1 point
  Mergi la tema ta și caută: .ipsLayout_container // o să găsești ceva de gen: .ipsLayout_container { max-width: 90%; padding: 0 15px; margin: 0 auto; position: relative; } // schimbă acel 90% in 100%. .ipsLayout_container { max-width: 100%; padding: 0 15px; margin: 0 auto; position: relative; }
 17. 1 point
  Schimbi la domenii că pe ciorapi =))) şi vrei să ai succes ? La sfântul aşteaptă Şi de ce ai poza cu altcineva la profil? Fragbite cu vechime în spate? Ori eşti beat ori eşti fumat Ăla e logo? Abia l-am observat:)))
 18. 1 point
  Salutare tuturor, Suntem o comunitate redeschisa , cu un potential dornic de-a construii cat si reconstruii alaturi de toti doritorii. Ne-am infiintat in data de 19-mai-2017 , orice inceput este dificil , dar suntem o echipa care gandim pozitiv si capabili de-a face multe lucruri alaturi de persoanele potrivite. In ciuda faptului că FragBite este o comunitate cu tradiție și vechime în spate, am decis împreuna cu un prieten să o redeschidem. Nu avem niciun fel de standarde de respectat/îndeplinit, nu ne propunem să fim "cei mai buni", nu ne dăm de fund în sus că "noi facem, noi dregem". Comunitatea a fost deschisă pentru cei care nu își găsesc locul în alte părți sau pentru cei care vor o schimbare. Un prim' target al nostru este să ne creăm un staff competent/matur atât în ceea ce privește forumul cât și serverul oficial. Asta nu înseamna că suntem "vulnerabili" și ne vom arunca în a oferi accese doar de dragul de a avea. "Aviz amatorilor" deschiderea comunității reprezintă acordul/acceptul nostru față de responsabilitățile implicate. Stafful comunității poate fi contactat la adresa : contact@FragBite.ro Asteptam noi pareri de la voi , orice parere este bine-venita si dintotdeauna va fi. Forum: http://fragbite.ro/forum Tema este facuta de HaLogeK pentru DarkZ si achiztionata de mine de la el,folosesc fostul logo al comunitatii,mi s-a parut interesant iar pana vom face noi ceva nou e perfect,mometan avem doar 3 servere online de teamspeak + 2 de mix,inca 1 de samp care este in lucru,si 2 publice la fel in lucru din cauza addons-ului. De licenta inca nu dispun financiar iar pana nu e ceva serios nu doresc sa arunc cu banii degeaba,cred ca sunt destul de clar,pentru ca nu doresc atacuri la persoana mea cum ca nu am licenta sau ca va fi un forum 2 doi bani,pe langa asta as dorii inchiderea acestui topic: Multumesc,Frumos.
 19. 1 point
  Mergi in ACP -> Look&Feel -> Tema ta -> ipb_styles și cauți: #primary_nav // o să găsești ceva de gen: #primary_nav { font-size: 13px; float: right; text-transform: uppercase; } // schimbă float:right in float: left; -------------------------------- #user_navigation // o să găsești ceva de gen: #user_navigation { float: left; color: #9f9f9f; font-size: 12px; line-height: 42px; height: 42px; overflow: hidden; } // schimbă float: left; in float: right;
 20. 1 point
  Lasă link de la forum și tema să fie e default.
 21. 1 point
  .ipsType_sectionTitle { background: url(link-ul de la imaginea ta); } /*Exemplu: */ .ipsType_sectionTitle { background: url('http://play-arena.ro/forum/uploads/set_resources_16/84c1e40ea0e759e3f1505eb1788ddf3c_zsl4OGz.png'); }
 22. 1 point
  Problemă rezolvată - soluția este valabilă.
 23. 1 point
  Dacă nu te descurci cu chestiile de baza las-o baltă. Nu am platforma la indemână să iți arăt; ți-am explicat pas cu pas cum să faci și incă n-ai inteles..
 24. 1 point
 25. 1 point
  Stefan Chimu esti de acum iStefan. Dang3r esti de acum Daniel H.
 26. 1 point
  Dacă e la doar la bara aia de sus, mergi in ACP și caută: .cke_top, când ai căutat asta codul pe care o să-ș găsești o să fie gen: .cke_top { white-space: normal; background: #f7f7f7; } // schimbi acel '#f7f7f7 in ce culoare vrei tu. // Iconițele alea sunt simple imagini, nu iconițe FA, culoare nu se poate schimba.
 27. 1 point
  Deci, uită-te in FTP să nu fie vreun fișier care se numește „.htacces”, dacă este șterge-l. Dacă nu găsești htacces pe acolo, setează toate dosarele și fișierele pe permisiile: 777; Nu uita să dai „clear” la cache; Problemele cu o versiune stocată în cache a paginii pe care o vizualizați ar putea provoca 403 de probleme interzise. o mică căutare pe Google: https://www.devfuse.com/forums/topic/3583-help-403-forbidden/
 28. 1 point
  Nu are timp Gaby, cel mai probabil. Dar ti-l va schimba, stai chill.
 29. 1 point
  Daca nu se gaseste pe net, le cauta pe OLX, sau de prin dezmembrari.
 30. 1 point
 31. 1 point
  Imi plac categoriile sitema,nu observ logo ul si am vazut o reclama care nu cred ca ar trebuii sa fie acolo : Wars.ro ? ce treaba are?
 32. 1 point
  Mai toate sistemele sunt setate sa se inchida atunci cand temperatura depaseste o anumita limita presetata in bios. Ca sa nu se strice, sa ia foc...etc. Cel mai probabil nu functioneaza corect racirea. Instaleaza HWMonitor si monitorizeaza temperatura. Vezi care componenta se supraincalzeste. Practic trebuie sa-l duci la un service sa iti faca o diagnosticare, si eventual cel mai probabil trebuie pusa alta pasta termoconductoare.
 33. 1 point
  Ce recomanzi copilas ? E vorba de review aici, adu puncte tari, puncte slabe.. etc. Ia de aici un warn micut. M-am saturat sa tot alerg dupa voi sa postati ceva concret. NU e zona de reclama aici ! Ori faci review/recenzie sau cum vrei sa-i spui (Daca nu stii ce inseamna, cauti pe google.), ori te abtii de la postat @PoseidonNzi mersi ca-ti resuscitez topicul ca sa nu fie nevoie sa intervii tu cu topic bump.
 34. 1 point
 35. 1 point
 36. 1 point
  Defapt categoria Web Design & Website Review nu este o categorie pentru "Promovare". Si asta cu "Lumea vine aici pentru promovare", e intr-o parte adevarat, dar majoritatea vine pentru ajutor la IPB, care nu stiu din ce motiv este asa de cautata platforma IPB. Despre treaba cu semnatura si reclama, din cate imi aduc aminte, este voie atat timp cat nu atrage atentia gen sa fie: http://pctroubleshooting.ro/ Si asta nu se aplica doar la reclame, se aplica la orice semnatura care depaseste niste marimi care nu is normale.
 37. 1 point
  Mergi in ACP -> Look&Feel -> Tema ta -> TAB-ul CSS si ar trebuii să fie-n ipb_styles.css, oricum, cauți: .column_view .post_wrap // și ar trebuii să găsești codul următor: .column_view .post_wrap { background: url(http://i.imgur.com/hBNbHIO.png) no-repeat right; } // il ștergi și ar trebuii să iți meargă. Cât despre userInfoPane, copiezi direct din tema următoare: https://darkmind.ro/forum/topic/1466-temahardplay/
 38. 1 point
  Lasă link-ul de la forum și tema să fie vizibilă la vizitatori.
 39. 1 point
  Verifica setarile din config daca is corecte setate pentru noua baza de date daca a schimbat parola sau ceva de genu.
 40. 1 point
  Cum să nu funcționeze mă expertule poți muta orice dorești oriunde dorești, trebuie doar să te ducă capu să faci asta, uite mai jos câțiva pași : Dezarhivează fișierul care-l ai și extrage doar „partea” de care ai nevoie, spre exemplu dacă ai un forum extragi din el doar folderul „forum” după care-l urci pe noul host. Urci baza ta de date pe noul host dar schimbă parola, user poate fi la fel doar că se va adăuga prefixul hostului ( dacă-ți impune un prefix ). Mergi în „forum” și deschide „conf_global.php” și editează câmpurile din poza de mai jos ( editezi doar ce ți-am încercuit ) :
 41. 1 point
  Spune ce părere ai despre Power By Limma Group! Invită-ţi prietenii să aprecieze această Pagină Power By Limma Group Photography Cars & Clips https://www.facebook.com/ByLimmaGroup/
 42. 1 point
 43. 0 points
  JS, de la JavaScript. Fara suparare si vorbiind serios, fa un bine pentru toata lumea de pe pamantu acesta si inchide forumu. Inca nu e cazu de asaceva, poate mai incolo si pe viitor citeste:
 44. 0 points
  Pe bune, tu chiar compari activitatea PC Troubleshooting cu toate comunitatile voastre care se inchid dupa maxim 2 saptamani ? Sa zici mersi ca poti sa postezi fara sa aprobe un moderator intai (cum se intampla pe forumurile mari), si apoi sa vi sa comentezi despre activitatea si userii de pe PC Troubleshooting. Ia uite ma, 70 de postari, si majoriatea spam si ne da lectii de administrare si moderare...
 45. 0 points
  Doamne ce titlu ai dat si tu -_- daca nu iti merge netu 1 minut gata se inchide digi?
 46. -1 points
  Din câte-mi aduc eu aminte creatorul original este @Seso dar revin la ideea mea, vinzi ceva gratuit pe net deci meriți reputația de „țepar” păcat că nu este implementat așa ceva aici.
 47. -1 points
  UP ICA MAI CAUT #SCUZE
 48. -1 points
 49. -1 points
  ma tu intelegi ca nu merge!imi apare sa scriu,scriu si cand dau enter nu merge nu il baga mesaju in chat!
 50. -1 points
  O tema pe care o gasesti peste tot pe net.. Asta probabil ati incercat sa o editati dar arata si mai urat... Cat despre comunitate vad doar servere cu 0 online.. nu vad ce ar fi asa wow si ceva posturi la zona dezvoltare in rest putine posturi. Se pare ca nu aveti nici logo,si nici un favicon custom il folositi pe cel de la ipb default. # Este strict parerea mea,daca nu iti convine nu este nevoie sa ma ameniti sau alte chestii,tu ai cerut pareri #