Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/16/2017 in all areas

 1. 7 points
  Ia-ţi o carte de gramatică şi lasă forumurile.
 2. 3 points
  So.. Cum a zis Valentin, scoateți iconițele de la grade. Merge dacă le pui la grade speciale gen Premium sau ce vreți voi, nu la toate. In sidebar, la Discord, poza de background este prea low quality: schimbați-o, dar nu numai, chiar și tranzițiile sunt luate din altă parte, copiate. Faceți ceva simplu, este mult mai acceptabil. La logo, na, să zicem că text-ul principal se poate lăsa, dar cel secundar este prea urât. Luăm ca exemplu: http://booter.ro/forum/index.php?/topic/60-web-online-update/, pe unde este cu grii, nu stă deloc bine. Alegeți altă culoare.
 3. 2 points
  Știi să pui un titlu corespunzător problemei tale? E greu să respecți un regulament? http://pctroubleshooting.ro/topic/23241-regulament-arie-ipboard/ -- ai aici un tutorial:
 4. 2 points
  Modificați culoarea la border, aceasta este prea deschisă. V-aș recomanda să faceți alt logo sau să apelați la un profesionist. Combinația culorilor gri și albastru din userinfopane nu dă bine deloc. Lăsați doar bulina sau textul "OFFLINE". Nu arată bine cu ambele. Scoateți efectele și iconițele de la grade, deoarece arată foarte urât.
 5. 2 points
  Mare dreptate are, incercati sa faceti ceva mai original sa nu mai copiati depe alte forumuri. Stati si voi sa ganditi acest proiect daca tot e online. Oricum mult succes cu acest proiect.
 6. 2 points
  Hellgate România, dar voi folosiți un sub-domeniu in care nu are nicio legătură cu România -- domeniu free. Da' eu mă intreb, de ce nu terminați de făcut tot forumul cu modele, regulamente și ce mai aveți de făcut și după cereți un review, de ce nu faceți asta? Practic, acum, dacă e să-mi dau cu părerea nu este una bună. Categoria servere goală, niciun post sau măcar un server. Categoria cu clan-urile este o mare prostie, doar pe forumurile neserioase se mai face așa ceva crezând că o să aibe activitate, dar se obține efectul nedorit. Forumul Auto-welcome nu-și are rostul, la fel și roboțelul care face doar spam pe chat, chestie care merge imnpotriva regulamentului de la chat -- dacă aveți unul. Forumul „Sugestie / Propunere”, lol, sunt sinonime. Ori Propunere, ori sugestie. Oricum, in general nu avem ce să zicem. Despre topicuri, despre conținut nu avem despre ce dacă sunt doar „modele și regulamente” și alea copiate cel mai probabil.
 7. 2 points
  Circulă pe net niște notificări false în limba română, care spun că v-a fost accesat contul și că trebuie să reintroduceți datele personale pentru a avea acces la cont - sursa. Evident că link-urile trimise de ei nu au legătură cu Facebook sau Apple. Sunt făcute special pentru a fura date de acces. După cum știți, puteți seta pe conturile importante protecția second-step, accesul nu va mai fi permis chiar dacă au numele de utilizator și parola. Există și un ghid de protecție pentru contul de Facebook aici ->>
 8. 2 points
  Daca nu se gaseste pe net, le cauta pe OLX, sau de prin dezmembrari.
 9. 2 points
  1. Admin Control Panel - Look & feel - tema ta > templates > BoardIndex > BOARDINDEXTEMPLATE 2. Dacă nu mă înșel a 2-a linie e ceva de genu <if test='$this->settings['removestatscolumn']='yes'"> </if> 3. Șterge yes și pune no. ce am zis acum e din amintiri, nu mai am un forum să-ți zic exact Edit: uite și tutorialul lui @Alex6ndru.
 10. 1 point
  Salut VPS-urile de pe OVH, mai exact VPS-ul acesta https://www.ovh.ie/vps/vps-cloud-ram.xml ( cel de 8 euro ), ar fii bun pentru un server de samp sa tine 150-200 de jucatori? Ce parere aveti despre protectiile DDOS?Risc ceva sau mai bine raman la zeroping?
 11. 1 point
  Pe dektop se vede intr-un mod, pe telefon se vede in alt mod. Depinde totul de rezoluție. Pe PC vezi toate butoanele (edit, quote, multiquote etc), insă pe telefon poți vedea doar Edit, quote și atât. Depinde cum este setat in breakpoint-uri -- breakpoint este un punct de întrerupere în codul unui program.
 12. 1 point
  Platforma IPS 4.x este Responsive: ce inseamnă responsive? Website-uri care se pot adapta grafic și automat la dispozitivul cu care il afișează (calculatoare cu diferite rezoluții, tablete, smartphone-uri, telefoane mobile, Web TV), minimizând nevoia utilizatorului de a redimensiona și de a parcurge conținutul. Deci, pe platforma IPS 4.x este normal. Oricum, ar trebuii să se vadă spre ex. când redimensionezi fereastra de la browser. Pentru problema respectivă trebuie să scoți class-ele și id-urile de la breakpoint-uri și ar trebuii să se rezolve.
 13. 1 point
  Lasă link de la forum -- data viitoare respectă regulamentul și pune un titlu asemănător problemei.
 14. 1 point
  Nu imi place cu ce va ocupati
 15. 1 point
  Cu tema pe care o ai, ar venii așa: http://imgur.com/a/fI3mO -- lasă-mi link de la forum și te rezolv, depinde cum ai tema făcută.
 16. 1 point
  Tema de pe Nephrite este „furată -- luată de pe net, mic edit” și de ei, dacă vreți s-o puneți așa. Vă numiți OneGame, dar aveți faviconul de la Darkmind. Restul, v-a zis gadeas tot ce trebuia să zică.
 17. 1 point
  Baieti.. Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat. Review-urile trebuie sa reflecte obiectivitate. Comentariile subiective, daca intrec anumite limite, vor fi sterse. Si pentru autoru topicului: Cererile de review trebuie sa contina cateva informatii generale despre site sau comunitate, cum ar fi domeniul de activitate, tipul website-ului, platforma, tehnici folosite.
 18. 1 point
  Trebuie să-l faci prin cod. Adică, eu dacă vreau să-l adaug in partea stângă a forumului, trebuie să găsesc template-ul care-mi permite să adaug secția dorită. Dacă nu, poți adaugă Custom Blocks direct din platformă: in partea stângă a ecranului ai o săgeată, dai pe ea și cauți acolo custom block (dacă nu mă-nșel), de-acolo te descurci.
 19. 1 point
  Până și tema de default are bug-uri, cine știe de ce. Și răspunsul este nu, nu este. Setează tema pe default, așa faci mai intâi. Și de-acum gata cu posturile aiurea, dacă nu știi, dă-mi PM.
 20. 1 point
  Să văd problema, să văd dacă se poate rezolva sau nu. Dacă nu știi cum, intri din ACP la profilul meu și parcă in global trebuie să dai, acolo alegi tema care vă dă probleme și dai save.
 21. 1 point
  Setează-mi tema pe contul DeNyS.
 22. 1 point
  Adaugă codul următor in ipb_styles.css: .column_view .post_body ul.post_controls { margin-left: -208px !important; } ** -- Ar trebuii să fie asta soluția, nu știu dacă are efecte pe alte elemente.
 23. 1 point
  Oricum vei avea Dual Channel daca pui 2 placute simultan. Eu, unul, iti recomand sa folosesti mai mult de 4 GB RAM (pana in 8 GB suporta placa de baza), sistem de operare pe 64 biti, si dual channel. Procesorul va scrie si citi informatia ceva mai rapid
 24. 1 point
  Atunci le poti utiliza fara griji. Chiar si de nu s-ar potrivi, le poti returna in 30 de zile si nici nu ai ce arde la PC.
 25. 1 point
  E ok ce ai gasit, s-ar potrivi. Ce recomand e sa cauti placute unde la specificatii au trecut si voltajul. Cel mai probabil placa ta de baza are nevoie de memorii 1.5v (exemplu <- click), fiind chipset G41 de la Intel.
 26. 1 point
  Cereți păreri, dar nici noi nu știm la ce să dăm păreri. La forumul vostru, spre exemplu, ce putem să spunem? Temă luată de pe net, schimbate 2-3 chestii și copyrigh pe ea, chiar dacă a făcut acel 0.5% de edit. Prezintă-te! Mișto idee, păcat că aveți acel forum care se numește „welcome” de la robotul vostru; ori una, ori alta. Mai mult il țineți să vă facă spam pe forum pentru 2-3 posturi aiurea care nu vă ajută cu nimic. Cerere grad forum, Cerere DNS și Oferte admin, bine gândite. Cine nu se incadrează in forumul respectiv? bim, bum, bam: Cerere grad forum; v-ați gândit 2 secunde la ce ați adăugat pe forumul ăla? Faceți cum face toată lumea, copy-paste de pe alt forum cu categoriile bine gândite și done, treaba făcută și mai frumoasă. Campionatul de 8ball nu se mai face de ani buni, nu vă aduce nimic bun: 0 activitate. Gaming Newsletter: STEAM, VALVE și EA. Ce pana mea e aici mă? Cereți păreri dar nici nu ați terminat să puneți forumul la punct (modele, forumuri, categorii etc). Categorii-forumuri făcute cu fundul, modele inexistente, temă pe care nu aveți niciun drept (ca toți românii, puneți drepturi de autor pe ce nu este al vostru), și Roboțelu' care are mai multă activitate decât STAFF-ul. „WE MAKE THE DIFFERENCE”, nu faceți nicio diferență. Faceți parte din acel 90% de forumuri care azi deschid, peste 2 zile-nchid. Succes. Fără replică, ai dreptate. 110% dreptate. // N-am nimic cu voi, doar că faceți lucrurile doar ca să fie făcute, nu stați timpul necesar. Practic, din start ați eșuat cu proiectul vostru.
 27. 1 point
  Wtf.. H3llGate Romania deja exista.. (www.h3llgate.ro), macar daca nici nu ai bani sa iti iei un domeniu si tot il faci free, gaseste un nume original.
 28. 1 point
  Idem. @DeNyS. Stai calm ca fix de acum 2 minute, orice topic nou de cerere ce are domeniu free sau e pe subdomeniu, va fi respins.
 29. 1 point
  Update la regulament.
 30. 1 point
  La 499 dolari (care oricum va mai scadea in timp) e ok, avand in vedere ca e cat o tableta. Tastarea va fi o problema pentru persoane cu cremvurshti in loc de degete (recte eu). L-as cumpara pentru "office on the go" si sa incerc StarCraft pe el. :))))
 31. 1 point
 32. 1 point
  Incarca si normal, nu-ti va umfla nici o baterie. Fast Charge se activeaza doar la telefoanele care au setare pentru asa ceva.
 33. 1 point
 34. 1 point
 35. 1 point
  mie imi place ca a fost dat afara
 36. 1 point
  Admin Control Panel > Other Apps > IPB Shoutbox > Settings > Global configuration - Feature Settings - Allow the @ link? pune-l pe yes.
 37. 1 point
  Arată foarte bine, bravo (IMGUR). Scoate sunetul de la shoutbox, este enervant. Mult succes cu ea @Artick .
 38. 1 point
  .cAuthorPane_photo span{ max-width: 170px; } .cAuthorPane_photo span img{ max-width: 170px; } in custom.css 170px e un exemplu
 39. 0 points
 40. -1 points
  frumoasa tema incearca sa faci unu pe albastru ps imi poti oferi si mie tema transcede?
 41. -1 points
  foarte tare tema ar trebuie sa iti faci un forum ips4
 42. -1 points
 43. -1 points
 44. -2 points
  Asta e tema ecila editata , dar ma rog e destul de nice
 45. -3 points
  O faci pe grozavul? Devii penibil.