Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/15/2017 in all areas

 1. 3 points
  http://i.imgur.com/mzKOIMs.png
 2. 3 points
  Arata bine, imi place, chiar daca meniul nu iti apartine, dar muta logo-ul de acolo, strici tot headerul cu pozitionarea aia.
 3. 3 points
  Vreți să vă certați? In privat, nu aici, topic închis !
 4. 2 points
 5. 2 points
  Scut viking pentru jocuri
 6. 2 points
  Nu prea le am eu cu Photoshop-ul, dar nu strica un portofoliu in plus unde sa primesc critici constructive (sper). Momentan am doar o lucrare, insa voi reveni azi/maine cu noi lucrari. Asta e facuta pentru o pagina de Facebook:
 7. 2 points
  Pai....in orice joc, blender, substance, 3d coat, cinema 4d, zbrush Texturile le desenez pe model, de obicei caut pe internet forme sau tablouri abstracte si iau de la una de la alta si la urma mai adaug si eu Aa chiar, uitasem sa postez si spatele
 8. 2 points
 9. 2 points
  Îţi sună cunoscut? Până şi topicurile le copii bravo bă mare dizlaic.
 10. 2 points
 11. 1 point
  Acesta este primul topic deschis in cadrul clubului The Samethiefs Aici se vor discuta chestii total random, ceea ce inseamna ca nu se va dezbate un subiect anume. P.S. Bun venit tuturor noilor membri!
 12. 1 point
  Vezi daca nu ai cumva ajustarea culorii (color adjustement) activa in: setari -> accesibilitate -> vedere De obicei de aici e problema asta.
 13. 1 point
  Nu poți. Topicurile șterse le poți vedea in ModeratorCP; posturile insă nu. Dacă le-a șters, le-a șters.
 14. 1 point
 15. 1 point
  Baieti.. Mai are rost sa zic? Daca e sa postati chestii de genu, mai bine nu postati deloc.
 16. 1 point
  Bună dimineața/seara stimați utilizatori ai forumului PCtroubleshooting. După ce am pus la punct tema și categoriile forumului nostru în proporție de 80% , am decis să facem și o prezentare prin care să primim păreri/critici și observații despre acestea.Forumul rulează pe versiunea 4.1.19 ( penultima versiune de IPB ). Informații suplimentare: Fondatori: SHOCZ/SoLiD#/CAFFREY ( Oricând aveți o problemă puteți apela cu încredere la noi ) Licență: Deținem o licență expirată ( Dacă proiectul va avea succes vom investi și în reînoirea acesteia ) - Asta este pentru cârcotași / nu ne fermim de acest lucru. Serverele comunității: Momentan avem 2 servere ( teamspeak ~ ts.global-space.ro & mix ~ mix.global-space.ro ) Cum se oferă gradele?: Orice utilizator pleacă de la gradul de moderator iar maxim-ul unde poate ajunge este administrator dar acolo se ajunge foarte greu și în funcție de încrederea oferită. Când am deschis acest forum?: A fost deschis pe data de 13.08.2017. Ce oferiți nou?: Tot ce ține de serverul de teamspeak și forum va fi automatizat în mare parte prin scripturi create de SoLiD# ( Scripturi ca: creare canal/oferire grad premium și canal premium atunci când donați/statistici steam ș.a.m.d ) Logoul va rămâne doar un scris?: Nu, lucrăm deja la un logo să nu fie nici prea pompos și nici prea simplu. Aveți certificat SSL?: Va fi cumpărat și configurat în maxim 2 săptămâni. Altele: Domeniu principal: http://global-space.ro/ Forum: http://community.global-space.ro/ Teamspeak: ts.global-space.ro Cont de test: Nume ( Jhon Doe ) / Parolă ( 999123 ) Pentru mai multe întrebări vă aștept cu un reply în acest topic.
 17. 1 point
  Dar tu ai licență mă breazule, că văd că tot nu te saturi până nu te alegi cu-n avertisment, ce ar fi să lăsați mâncătoria asta între voi și să veniți cu un comentariu constructiv, sau voi nu vă învățați minte decât dacă vă ardeți ? Momentan comunitatea este picată datorită unor probleme tehnice la firma de găzduire însă am apucat să-mi arunc o privire acum câteva ore, forumul este bine construit și tema este un clasică fără prea multe bătăi de cap, axează-te pe mai multe jocuri dacă dorești să evoluezi altfel nu prea vei avea un viitor.
 18. 1 point
  Posibil sa fie cafea pe conector insasi. Poti folosi putina solutie de curatat geamuri, sau alcool izopropilic, pe un betisor de ureche (nu prea mult, sa nu curga in interior) si freci pini unde se conecteaza tastatura.
 19. 1 point
  Licență: Deținem o licență expirată ( Dacă proiectul va avea succes vom investi și în reînoirea acesteia ) - Asta este pentru cârcotași / nu ne fermim de acest lucru. Am scris acolo informații suplimentare: Licență avem dar este expirată, dacă are succes proiectul o să o reînoim.Asta nu înseamnă că dăm dovadă de neseriozitate. Și sunt curios dacă această părere vine din partea ta sau a lui Alexandru marele web-designer că sunt curios.Oricum tema va ajunge pe net din cauza plagiatorilor ca ( Alex6ndru ),
 20. 1 point
  Tu stii ce inseamna 10%? Nu mai dati procentaje aiurea daca nu stiti sa aproximati. Tema aia nici 10% nu este editata. Nu o lua ca pe o critica sau ceva. Si, dupa parerea mea, de ce incepi de la o tema a altcuiva? Incepe tu sa faci ceva de la 0 si sa vezi cam cat poti, si apoi ar fi cazul sa ceri pareri. Totusi, succes in ce ti-ai propus sa faci din tema aia.
 21. 1 point
  Misto frate, geniale pot spune. Felicitari, tot asa!
 22. 1 point
  Interesanta ideea de tema, mai ales ideea meniului, insa in rest nu-mi pot da cu parerea, ceva simplu. Succes cu ea!
 23. 1 point
  Descarca aplicatia Gear 360 din Samsung Galaxy Apps.
 24. 1 point
  Apreciez ca sunt nume reale/mature in loc de Bo$$_Shukar2017p3System .
 25. 1 point
  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv
 26. 1 point
  Decât să postezi aiurea mai bine cască ochii în pozele alea. @Stefanel schimbă următorul cod din temă : ul.post_controls { margin: 0; background: #262626; border-top: 1px solid #0080ff; margin-top: 10px; padding: 7px; clear: both; } cu: ul.post_controls { margin: 0; background: #262626; margin-top: 10px; padding: 7px; clear: both; } Și ca să scapi de acel bug închide codurile de la grupuri.
 27. 1 point
  De curiozitate, câte domenii ai de gând să mai cumperi și să le abandonezi după nici măcar 4/5 luni de existență ? M-am plictisit eu la câte topic-uri au fost aici legate de comunități unde apăreai și tu printre deținători, mă rog. Ai un bug de așezare sus la meniul de înregistrare / logare + o temă care deja e identică din multe puncte de vedere cu restul, succes cu domeniul !
 28. 1 point
  Puteai da doar o căutare pe Sfântul Gogu și vedeai acolo o mulțime de lucruri legate de ceea ce dorești tu, majoritatea fiind gratuite. https://sourceforge.net/projects/csgowebadmin/ https://github.com/deStrO/eBot-CSGO-Web https://www.clanwarz.com/payments/knowledgebase/445/How-To-Update-Your-CSGO-Server-From-Within-Your-Control-Panel.html
 29. 1 point
  O să vă pun tema moca aici s-o luaţi şi voi culduşilor.
 30. 1 point
  Pai e la fel...si tu ai furat platforma pe care o folosesti, care e diferenta? Bafta la vanzare.
 31. 1 point
 32. 1 point
  Cred ca nici un magazin online permite metoda de plata prin paypal, insa incearca. https://ro.wikipedia.org/wiki/Listă_de_magazine_online_de_electronice_și_IT_din_România
 33. 1 point
  Baieti, ultima avertizare, urmatoarea nu va mai fi deloc avertizare. Celalalt topic s-a inchis pentru aceasi motiv, aici autoru nu a mai postat nimic, doar voi intre voi. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat.
 34. 1 point
 35. 1 point
  O mica adaugare la ce a spus @Alex6ndru, daca vrei ca sa ai si culoare de fundal foloseste <span style="background-color:#D1CF98; color:black; font-family:tahoma; padding: 3px; font-weight:bold; letter-spacing:2.5px; font-size:14px;">3:0</span>
 36. 1 point
  <span style="color:culoare;font-family:tahoma;padding: 3px;font-weight:bold;letter-spacing:2.5px;font-size:14px;">3:0</span>
 37. 1 point
  http://pctroubleshooting.ro/search/?&q=driver error&sortby=relevancy
 38. 1 point
  Din ce văd eu nu ai modificat nimic din tema OGT. Doar culoarea și două trei chestii pe acolo. Nu văd nimic făcut de tine, de alții da.
 39. 1 point
  Tema Procstrike, făcută de Sebastian C:)):)), mare greşeală ai făcut când ai schimbat background, arata ca naiba ! Nu ai lăsat nici drepturile de autor, ai schimbat background şi gata tema e făcută de tine:))
 40. 1 point
  Ultima lucrare mi se pare destul de reusita. Textul mi se pare ca e facut destul de ok, ca sa se potriveasca cu lucrarea.
 41. 1 point
  Animatie CCTV camera:
 42. 1 point
  Posibil să fie o problemă de alimentare (sursa cu defect, sau nu e suficient de puternic voltajul pentru placa de bază, etc). Cauze pot fi destul de multe. Cel mai bine ai face, totuşi, să trimiti unitatea în garanţie, fără bătăi de cap
 43. 1 point
  WooComerce si Easy Digital Downloads.WooComerce are ceva probleme cu link-ul fortat.Easy digital downloads functioneaza bine.
 44. 1 point
  Daca te-ai razgandit in 14 ore, eu zic ca nu are rost sa-l schimbam ca oricum te vei razgandi iar dupa cateva ore sau zile. Mai ales ca abia au trecut 3 luni si un pic de cand te-ai inregistrat si deja vrei sa schimbi numele..
 45. 1 point
  Caut pe cineva care imi poate oferii o diploma conform careia să fiu sudor cu "acte in regula". Precizez faptul ca sunt specializat la fostul loc de munca(FRANȚA) dar fostul director al firmei in cauza , nu dorește sa imi elibereze aceasta diploma recunoscuta la nivel international. Daca sunt persoane care au idee despre așa ceva , le rog să mă contacteze pentru a oferii mai multe detalii despre ce anume doresc prin PM / andreeas.zaharia@yahoo.com
 46. 1 point
  Orice calculator necesita trei factori esentiali pentru a putea functiona. Este vorba despre partea de Hardware, despre Sistemul de Operare si, bineinteles, despre programele Software fara de care nu vom putea rula nici macar un fisier text, audio/video sau orice alt fisier necesar noua in activitatea pe care o desfasuram. Toti cei trei factori care dau viata unui calculator sunt de o mare complexitate, iar o descriere completa a felului in care acestia functioneaza si relationeaza ar fi imposibil de redat in doar un singur articol informativ. Se poate totusi oferi o prezentare generala care sa aduca putina lumina asupra functionarii componentelor de baza ale oricarui calculator. Hardware Cand ne referim la hardware avem in vedere componentele fizice, vizibile, ale unui calculator dintre care mai familiare publicului larg ar fi Unitate centrala de procesare (CPU), Hard Disk-ul si modulele de memorie RAM. Acestea sunt instalate pe placa principala a calculatorului numita si Placa de Baza sau, mai rar, Placa Mama. Atunci cand apasam butonul de start CPU-ul incepe sa comunice cu placa de baza activand un program vital numit Basic Input Output System (BIOS) care este stocat intr-un chip special montat pe aceeasi placa de baza. Acest program verifica minutios daca toate componentele hardware sunt la locul lor si functionale si apoi va incerca sa depisteze si existenta unui sistem de operare instalat pe hard-disk. Tastatura, mouse-ul, monitorul sau imprimanta sunt si acestea componente hardware numite datorita amplasarii lor externe si componente periferice. Sistemul de Operare Sistemul de operare este de importanta vitala pentru buna functionare a unui calculator si de multe ori alegerea sa gresita va avea un impact negativ asupra performantei generale. El va aloca resursele existente componentelor hardware si celor software intr-o maniera minutioasa si va comunica eficient cu utilizatorul prin intermediul monitorului si al difuzoarelor. Orice modificare adusa sistemului de operare sau componentelor sale esentiale va avea repercusiuni de nedorit asupra bunului mers al lucrurilor si nu este recomandat sa se faca asemenea operatii decat de catre un specialist in calculatoare, dar chiar si in acest caz doar cu respectarea instructiunilor companiei care ofera sistemul de operare in cauza. Software Din punct de vedere tehnic chiar sistemul de operare poate fi considerat un program de software, dar avand in vedere faptul ca in egala masura sistemul de operare este si platforma de baza care permite utilizarea si interactivitatea altor programe el va avea in consecinta un loc aparte in categoria programelor numite software. Aplicatiile obisnuite de software isi justifica importanta prin faptul ca ele transforma PC-ul intr-o unealta cu adevarat utila si profesionala cu destinatii multiple deopotriva pentru utilizatorii casnici cat si pentru cei economici. Aceste programe ofera calculatorului instructiuni precise prin care acesta va sti ce sa faca pentru a facilita catre utilizator vizionarea unui fisier video, accesul la Internet sau simpla redactare a unui text. De asemenea pot fi rulate si programe deosebit de performante care sa imbunatateasca simtitor orice afacere sau proiect economic care se doreste de succes.
 47. 1 point
  Nui neaparat asa, o metoda mai simpla: Mergi in adminCP/Pages/Blocks, dupa asta sus in dreapta este butonul Create New Blocks, tastezi acolo va aparea o tablita unde trebuia sa selectezi Type:Custom si la Content Editor: Manual HTML, dupa asta dai next, in urmatoare tablita, va aparea: La Name/Description/Template Key scrii cum doresti se numeste block-ul, de exemplu: (Sponsored Link). La Category trebuie sa fie Custom. Dupa asta mergem la urmatoare tablita Content unde se afla linga Details. In tablita Content postati totul ce doriti. Puteti sa postati si Codurile CSS, doar sa nu uitati daca o sa postati codurile CSS in tablita Content, sa postati codurile CSS intre tagurile <style></style>
 48. 1 point
  Ok, Imi retrag partial cuvintele. Ca vad ca esti sensibil. De cand cu 'parerea mea' fiecare are o parere si nah, e plin de pareri peste tot. Lasa-ma sa-ti adresez cateva intrebari care ar trebui sa-ti dea putin de gandit. 1.De ce crezi ca mai e nevoie de INCA o comunitate de gaming ? (sunt sute, jumatate nepopulate, jumatate pe cale de disparitie. sunt foarte putine care rezista). 2.Ce aduce, saau ce va aduce comunitatea ta in plus fta de alte comunitati deja existente ? (toate sunt de gaming, toate fac acelasi lucru, cu ce va fi a ta diferita?) 3. Tu ca si fondator, trebuie sa inspiri incredere, corectitudine, maturitate, sa fi deschis la sugestii etc. Crezi ca te vor respecta utilizatorii doar pentru ca ai rang ? (eu din start nu as putea sa am incredere in tine, pentru ca nu folosesti cratima, sau semne de punctuatie. Sincer). PS: un pic, nu umpic.
 49. 1 point
  Eu oricum as fi mers in locu lu asta: <php> $icon = 'fa fa-comments'; switch( $forum_data['id'] ) { case 3: $icon = 'fa fa-globe'; break; case 4: $icon = 'fa fa-home'; break; // etc default: break; } </php> <div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="{$icon}"></i></div>Cu ( Cod-ul de mai jos nu este incercat, nu ar trebui sa deie probleme ): <php> $icons = array( '3' => 'fa-globe', '4' => 'fa-home', // Etc.. 'numaru_categoriei' => 'partea finala de la iconita' ); $dataId = $forum_data['id']; $icon = isset($icons[$dataId]) ? $icons[$dataId] : 'fa-comments'; </php> <div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="fa {$icon}"></i></div>Sau daca aveti pe hosting PHP 5.4 sau mai mare ( La fel si codu asta ): <php> $icons = [ '3' => 'fa-globe', '4' => 'fa-home', // Etc.. 'numaru_categoriei' => 'partea finala de la iconita' ]; $dataId = $forum_data['id']; $icon = isset($icons[$dataId]) ? $icons[$dataId] : 'fa-comments'; </php> <div class='icon_awesome_forum_necitit'><i class="fa {$icon}"></i></div>Cum am zis, ambele cod-uri nu is incercate, dar nu ar trebui sa fie nici-o problema. Puteti incerca cu ele, este o metoda mai curata de a baga totu intr-un array decat sa tot faci switch-uri, posibil ca daca e si vorba de un switch mare sa inceapa sa gandeasca cat mai mult pentru operatia aia ( vorbesc de peste 50-100 iconite la diferite categorii ).
 50. 1 point
  Odata ce upgrade-ul platformei forumului a fost realizat, au aparut noi functii. In acest post voi vorbii despre cum putem sa dam reputatie pe forum. Ati pus o intrebare pe forum (ati deschis un nout topic), iar eu, sa presupunem ca v-am ajutat sa rezolvati problema sau nelamurirea. Atunci, daca doriti, puteti sa-mi acordati reputatie. Cum? In partea dreapta jos fiecarui post, avem in buton de like prin intermediul caruia putem acorda diverse reactii (Thanks, Haha, Confused, Sad, Upvote si Downvote). Pentru a adauga 1 punct de reputatie, apasam pe Like: . De asemenea, daca nu apasati pe butonul Like, ci doar tineti cursorul pe iconita, puteti opta pentru Thanks respectiv Haha: , sau Upvote: (cand este disponibil). Odata ce ati adaugat reputatie in casuta in care scrie 0, va aparea 1; daca scrie deja 1, inseamna ca un alt user, a acordat deja reputatie, dar aveti posibilitatea sa o faceti si dumneavoastra, si astfel va aparea 2, si tot asa. Pentru a acorda reputatie negativa, apasam pe Sad sau Downvote: (cand este disponibil). Odata ce ati acordat reputatie negativa reputatie in casuta in care scrie 1, va aparea 0; daca scrie deja 0, inseamna ca nimeni nu a acordat reputatie postului respectiv, sau un alt user a considerat ca postul nu este adecvat si a i-a acordat reputatie negativa (-), dar aveti posibilitatea sa o faceti si dumneavoastra, si astfel va aparea -1, si tot asa. Reactia Confused nu adauga nici reputatie positiva, nici negativa, este neutra. Reputatia acordata se salveaza in profilul fiecarui membru. Reputatia fiecarui membru, ne poate arata cat de utile (sau nu) au fost raspunsurile date, precum si daca acesta este un utilizator in care putem avea o oarecare incredere. In incercarea de a estompa spamarea cu reputatie (pozitiva sau negativa), am introdus urmatoarele limitari (comuniste): Membrii obisnuiti ai forumului pot da maxim 3 puncte de reputatie pozitiva si 3 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore); Membrii cu rangul de +Helpers pot da maxim 4 puncte de reputatie pozitiva si 4 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore); Membrii cu rangul de *Vetaran pot da maxim 5 puncte de reputatie pozitiva si 5 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore); Membrii cu rangul de Amabsadors pot da maxim 10 puncte de reputatie pozitiva si 10 de reputatie negativa in decursul unei zile (24 de ore); P.S: Nu puteti sa va dati reputatie singuri, deci, de aceea nu vedeti iconitele si la posturile voastre. Succes
×