New design by Avasilcai Stefan

  STF
  By STF,
  Salut PCT , se pare ca iar m-am jucat cu o tema  de data asta e tema carbon red. Am incercat sa folosesc numai elemente simple , facute de mine . Astept review-urile voastre , daca nu ti-a placut nu da dislike nu iti place fa un review cu cea ce nu ti-a placut iar eu voi remedia. Vedeti aici tema live : http://ashezdesign.hol.es/board/ Multumesc , i'm out!  

  Nu merge sa dau acces

  KenTLS
  By KenTLS,
  Buna ziua, nu pot sa dau grad pe forum uitati ce imi apare si cu o zi in urma a mers sa bag ori ce grad daca ma puteti ajuta  scz der eclama  

  Problema PHPBB

  DeadworldHd
  By DeadworldHd,
  Salut revin dinnou cu o  problema nu gasesc chestii aceea de la forum de unde pot da topic close , muta in anunturi etc.  Forumul ruleaza pe PHPBB

  Parteneriar WebDesign

  STeFaNN99
  By STeFaNN99,
  Salut.Caut un partener pentru a deschide un site de webdesign. PM pentru detalii.

  Cum schimb maintitle / imaginea deasupra la fiecare categorie?

  Seek.Me
  By Seek.Me,
  Buna ziua / seara. Am si eu o intrebare legata de forum. De unde as putea sa schimb imaginea aia de pe categorie ? http://imgur.com/lmXv9kg (la aia cu rosu ma refer). As dori sa stiu de unde se modifica.

  Cum pun o tema pe ips?

  Eugen
  By Eugen,
  Salut, cum pot schimba tema pe ips?.

  Nu apare bara de AdminCP & ModeratorCP

  VaSeA[]
  By VaSeA[],
  Deci, eu in globalTemplate am 'admin_bar'-ul, dar nu mi-l arata pe tema. Ce are? Ma ajutati sa fac altul manual sau ceva sa apara admin_bar-ul?

  Cum rezolv acest bug ?

  OcC
  By OcC,
  Cum pot rezolva bug-ul din poza de mai jos. Cand spun bug ma refer sa asez Last visit  Tara Favorite Game  Time Online  una sub alta cum este si Member Number, Join, etc. Si sa scot mention de jos deoarece il am sus. 

  Problema tema IPB

  Geoka
  By Geoka,
  Salut, am si eu o problema, imi puteti spune va rog cum scot acest Mos Craciun din tema ? http://imgur.com/95meje6 Multumesc anticipat.

  Icons

  DeadworldHd
  By DeadworldHd,
  Salut am revenit cu o noua intrebare ! Cum bag acele iconite atunci cand dau de exemplu pro a apara o iconita cum le bag ? forumul ruleaza pe PHPBB

Portal by DevFuse · Based on IP.Board Portal by IPS