Jump to content

rraulinio

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

rraulinio last won the day on July 13 2012

rraulinio had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About rraulinio

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

38,363 profile views
 1. Adica i-am zis de 3 ori lui Gabi ca ma voi tine de treaba si nu m-am tinut, din pacate. In acest caz, nu mai am ce sa fac si nici nu mai are rost.
 2. Esti cam smecher asa tu pe internet, ai? Fata de tine, eu am fost de 3 sau 4 ori moderator aici si da, nu am reusit niciodata sa duc o treaba la capat pentru ca pur si simplu numai aveam chef atunci cand gaby avea nevoie mai mare si pentru asta imi pare rau, dar raul este facut.
 3. De la CSS. Trebuie sa codezi divul respectiv si pentru IE. Nu iti pot da niste exemple concrete daca nu am sursa ta, in schimb cauta si tu tutoriale de codare pentru IE in CSS.
 4. Pune-mi custom title te rog -

  Silence, not!

 5. Am facut acest topic deoarece respectivul membru este Veteran si este necesar. A primit 10% dupa un report pentru urmatorul post:
 6. rraulinio

  Cs Dc Script Problem

  upper() nu prea exista, nu ai vrut sa folosesti defapt litere mari? Daca da, functia este strtouper()
 7. rraulinio

  Cs Dc Script Problem

  Nu are legatura cu scriptul. Ai pus ceva in htacces sau chestii gen? Oricum, pune un ss sa vad.
 8. rraulinio

  Cs Dc Script Problem

  $data = mysql_query("SELECT * FROM server WHERE CELULA = '".$find."'"); Inlocuieste celula cu ce ai tu!
 9. rraulinio

  Cs Dc Script Problem

  L-ai declarat undeva si nu vad eu ($_POST['find'])? Ia verifica scriptul si dupa posteaza aici, te rog.
 10. Ceea ce am vrut sa spun e ca nu are rost ce zici tu. Se instaleaza ambele scripturi pe aceiasi baza de date, useless something else.
 11. <form action="" method=post> Subdomeniu: <input type=text name=subdomeniu><br> <input type=submit name=submit value=Trimite> </form> <?php if(isset($_POST['submit'])) { if(isset($_POST['subdomeniu']) && empty($_POST['subdomeniu'])) { echo "Nu ai completat campul !"; } if(isset($_POST['subdomeniu']) && !empty($_POST['subdomeniu'])) { $_SESSION['subdomeniu'] = $_POST['subdomeniu']; echo "Subdomeniul este: ".$_SESSION['subdomeniu']; // alte actiuni } } ?>
 12. Alo, despre ce vorbesti tati? In primul rand, fa ce ti-a zis gaby, anume muta forumul pe /forum si cauta in config.php sau cum e la VB path si pune domeniu.com/forum si de asemenea la cookies (probabil in tabelul config din sql) dupa care poti instala si cms pe aceiasi baza de date dar pune la instalare prefix la tabelele lui, gen la vbulletin ai vb_tabel iar aici o sa ai cms_tabel. Sper ca ai inteles !
 13. La multi ani, scuze intarzierea!
×
×
 • Create New...