GodsOtherHand

Ambassadors
 • Content count

  6,697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

GodsOtherHand last won the day on May 10 2016

GodsOtherHand had the most liked content!

Community Reputation

638 Eminent

6 Followers

About GodsOtherHand

 • Rank
  Mielu'
 • Birthday 02/03/1992

Contact Methods

 • MSN
  Florin_wwe@me.com

Profile Information

 • OS
  Linux + Win8
 • Location
  Timisoara
 1. Nu vad legatura.Si nici tortul.
 2. Pe steam parca puteai sa ceri returnarea banilor daca vezi ca nu merge jocul (trebuie sa ceri returnarea la 40 de minute dupa cumparare sau ceva de genu parca). http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=romanian
 3. Sau il iei direct de la cei care fac proiectu, nu versiuni io stiu ce modificate: http://www.android-x86.org/ sau varianta pentru desktop, care are o interfata mai comoda: http://www.jide.com/remixos-for-pc#downloadNow Si e foarte util pentru netbook-uri. Merge ceva mai bine decat un Windows pe o masina slaba.
 4. is curios daca ai aceasi problema cu chrome pe linux.. daca mai ai chef de depanari
 5. Ca idee, ala nu e virus cand iti cere permisiunea sa faca ceva si tu ii acorzi acea permisiune. Virus e ala care face ceva fara sa aibe acea permisiune.
 6. Eventual Locked.
 7. Un virus pe care deja il ai pe sistem e greu de scos. El poate sa infecteze alte executabile. Tu scoti ala initial, dar tot probleme ai pentru ca executabile de la alte programe au fost infectate. Si daca e asa usor de vazut 'ce e' si 'ce nu e' virus, de ce firmele investesc milioane de euro si tot nu sunt 100% safe?
 8. Multa lume cumpara 'Samsung' nu 'Android' si nu le pasa.
 9. Si ai grila la temperaturi. Daca trece de 90 de grade, opreste compu cat mai repede..
 10. da, pe vremea aia scoteai 10 dolari. Dar acelasi bitcoin ca si atunci valoareaza acum ceva sute Deci privind in timp, se merita.
 11. De ce asus? Eu chiar am acel model de lenovo la lucru si pot sa zic ca e foarte bine facut si racirea e destul de bina. Tastatura faina, ecran fain, boxe foarte bune pentru un laptop..Despre acel asus nu pot sa zic nimic ca nu stiu cum e.
 12. Bah ce destepti astia de la Altex, trec procesorul ca avand 4 nuclee cand el e defapt cu 2... Pe subiect.. Incearca sa cauti pe net care sta mai bine cu racirea..degeaba iei laptopul cu placa video mai puternica daca se incalzeste si din cauza asta merge mult mai incet.. Ambele laptopuri sunt destul de subtiri deci racirea e o problema serioasa..
 13. Nu stiu despre acel site. Bitcoin deja e vechi, nu prea se merita sa minezi tu dupa bitcoins. Platesti mai mult pe curent decat scoti. Si chiar daca ai curent gratis, tot nu se merita ca o sa tine foarte mult sa minezi pe un hardware normal.
 14. partea de jos se poate schimba. Poti sa pui acolo un modul pentru o camera mai faina sau ce vrei tu.