Jump to content

ceapaev

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ceapaev

 • Rank
  Ucenic
 1. Cum scap de YOUR SEARCHING. Blocheaza FIREFOX si se pare ca mi-a sters si niste fisiere.Programele trial fac doar diagnosticarea.Nu exista si cefa free? Multumesc.
 2. Se incarca greu Chrome. Apoi apare mesajul "profilul dvs.nu a putut fi deschis corect". Este posibil ca unele functii sa nu fie disponibile.Inchid fereasra si apoi e ok.Cum scap de acest mesaj ?
 3. ceapaev

  Tutorial Adaugare Exceptie In Ad Block Plus

  Multumesc. Functioneaza.
 4. Cum scap de reclame afisate pe Google Chrome? Daca folosesc ADD BLOCK, in Faceboock nu mai vad pozele. Ce fac?
 5. Am gasit cauza. Aveam Adblock Plus activat.
 6. Nu mai vad fotografiile in Facebook sub Chrome.. Daca dau click pe spatiul rezervat ei, apare si poza.Am windows xp, si pana acum cateva zile nu am avut probleme.Chrome e actualizat.In IE si Mozilla functioneaza.Ce sa fac?
 7. FACEBOOK SUB MOZILLA 28 AM XP, MOZILLA 28 SI FACEBOOK.2 GB RAM SI 256 MB VIDEO.FUNCTIONEAZA FOARTE LENT FACEBOOK.ACUM CATEVA LUNI ERA BINE.SUB IE8 E MULTUMITOR.CE SA FAC PT.MOZILLA? MULTUMESC.
 8. Vreau sa sortez mesajele din Yahoo! Mail alfabetic. Odata se putea. Acum nu stiu, sau nu se poate?
 9. ceapaev

  Kit Pentru Imprimanta Epson Stylus C42Sx

  Unde ai vazut Epson stylus c42sx? Nu mergenimic daca nu are denumirea asta.
 10. ceapaev

  Kit Pentru Imprimanta Epson Stylus C42Sx

  Un driver (kit instalare) pt imprimanta EPSON STYLUS C42SX free.Nu am gasit prin google.Am XP. Multumesc.
 11. Kit pt imprimanta EPSON STYLUS C42SX Unde pot gasi free kit de instalare imprimanta EPSON STYLUS C42SX pt Windows XP,ca pe Google am gasit doar cu bani? Multumesc.
 12. Windows xp System Restore Am Windows xp prof. cu SP3.Cand merg pe System restore se deschide o fereastra goala .Vreau sa creez un check point.System restore este activat .Ce fac?
 13. Windows xp System Restore Am Windows xp prof. cu SP3.Cand merg pe System restore se deschide o fereastra goala .Vreau sa creez un check point.System restore este activat .Ce fac?
 14. windows media player 10 sau 11 Am avut windows media player 11.A functionat. Dupa ce am activat automatic update nu mai functioneaza.Cum gasesc windows media player 10 sau 11 fara sa ceara guine?
 15. ceapaev

  Substituire Expeditor Pe Internet

  Deci de la RDS intra cablul in router (e parolat) si din router la calc.meu. Fiul meu are un laptop care ia semnal de la router .Atat.Am XP si folosesc yahoo.Folosesc AVAST.
×