Artanis

Ambassadors
 • Content count

  1,018
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Artanis last won the day on March 4

Artanis had the most liked content!

Community Reputation

168 Eminent

6 Followers

About Artanis

 • Rank
  Programator
 • Birthday 02/15/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro/profile/13385-artanis/

Profile Information

 • OS
  Windows 7 x64
 • Location
  Iaşi
 • Interests
  Console PS2, PS3, PS4, Componente Hardware, Android Rooting

Recent Profile Visitors

14,440 profile views
 1. Linux e compatibil aproape cu orice ii arunci, deci nu vei avea probleme.
 2. Problema poate fi de la Hard disk, ai ceva bad-uri logice sau fizice. Trebuie sa-l formatezi, apoi sa folosesti HDD Regenerator sa repari doar erorile logice de pe el. Daca ai bad-uri fizice, trebuie schimbat cu unul nou. Ori memoria e plina, mai sterge ceva Game Data ce nu-ti foloseste.
 3. Trebuie reinstalat jocul. Incearca sa stergi absolut tot ce tine de joc, apoi refaci instalarea.
 4. Ai doi de "da", mai e nevoie de inca unul pentru a "trece in etapa finala". Per total, Windowsul e finalizat, a ajuns sa consume mai putine resurse decat Win 7, ai Gaming Mode, Cortana poate spune glume, poate canta, etc + cel mai important motiv, daca esti gamer impatimit, ai DirectX12, ceea ce imbunatateste cu mult grafica in jocurile actuale, daca ai hardware capabil. Nu se merita sa treci pe Windows 10 doar daca nu ai drivere oficiale pe siteul producatorului tau al placii de baza sau al laptopului (depinde ce folosesti).
 5. Evolveo Senior, sau altele de la recomandari, care apar pe aceeasi pagina, dupa ce accesezi linkul.
 6. In Boot Priority, cand vrei sa selectezi diskul de pe care sa porneasca, trebuie sa afiseze un meniu contextual in care sa-ti apara toate HDD/SSD conectate la placa de baza, indiferent bootabile sau nu. Despre ce placa e vorba? (marca, serie - exemplu: MSI G41M-P26) Cat despre taskbar, dispare din 3 motive: - e setat pe Auto-Hide (mergi in Control Panel - Taskbar and navigation - deselectezi "Auto-hide taskbar" si la Location selectezi "Bottom") - ai setat rezolutia gresita la ecran si nu apare pur si simplu - functia "explorer.exe" e corupta/modificata. Trebuie reinstalat Windowsul
 7. Te-ai folosit cumva de Google Translate sa deschizi acest topic? Poti lega doua vorbe corect? Nu se intelege nimic din acel amalgam de litere,
 8. Salutari! Da, va functiona fara probleme. Eventual , le folosesti pe ambele si treci la un sistem de operare pe arhitectura de 64 biti.
 9. Nu ne ajuta cu nimic. Trebuie sa deschizi carcasa PCului sa te uiti dupa ce e incercuit in poza.
 10. Pe ce anume ai instalat Windowsul? Daca e desktop, ne intereseaza mai mult ce placa de baza e (marca, serie).
 11. Atat timp cat nu ai un DLC lansat oficial de E.A Games, nu ai cum altfel. Daca da, se cumpara din Xbox Store. (nu stiu daca se lanseaza sau nu asa ceva, nu ma atrage FIFA)
 12. E dus, nu mai ai ce face sa recuperezi ceva de pe el.
 13. Placa de baza cu socket LGA 775 care sa suporte multa memorie RAM DDR3 e "extrem" de rar de gasit. Marea majoritate a placilor de acest tip erau compatibile cu memorii DDR2.
 14. Poti instala maxim 8 GB pe acest laptop. RAMul e pozitionat sub tastatura, e laptop "slim" si trebuie demontat complet pentru a ajunge la HDD sau RAM. Daca nu te simti in stare, du-l la un service specializat.
 15. Dan are dreptate, in aceeasi situatie sunt si eu. Cu tot cu updateuri, Windows 7 ocupa destul de mult (fara alte aplicatii 3rd party pe langa).