Artanis

Ambassadors
 • Content count

  1,066
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Artanis last won the day on June 18

Artanis had the most liked content!

Community Reputation

184 Eminent

6 Followers

About Artanis

 • Rank
  Programator
 • Birthday 02/15/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro/profile/13385-artanis/

Profile Information

 • OS
  Windows 7 x64
 • Location
  Iaşi
 • Interests
  Console PS2, PS3, PS4, Componente Hardware, Android Rooting

Recent Profile Visitors

15,022 profile views
 1. La procesor e prea mare, chiar și când e idle. Posibil să fi pus prea multă pastă (sau prea puțină). Sau dacă ai o carcasă mică și îngrămădită, e normal să ai astfel de temperaturi. Ce ai putea încerca e să stai cu carcasa deschisă, dar se va umple de praf mai rapid.
 2. Acea mufă e principalul "liant" între PC/Laptop şi sistemul tău audio. Posibil să nu se audă din cauză că nu ai driver instalat? Posibil ca sistemul audio să aive mai multe surse audio, şi tu trebuie să o selectezi pe cea care o conectezi la calculator? Poate chiar mufa în sine să fie defectă. Pune ceva să cânte şi, între timp, mişcă în mai multe poziții mufa jack.
 3. Având în vedere că e un lucru despre care se discută destul de des, iar tu tot dai click pe link... cam da. Sorry not sorry.
 4. Mufa verde ai incercat-o? Pe aia trebuie sa conectezi orice sistem audio sau casti. Pentru 5.1 ai nevoie de toate 3 (roz, albastru, verde) si, implicit, de un sistem audio capabil de sunet 3D. De asemeni, trebuie sa ai si un driver audio instalat, care sa-ti permita sa controlezi canalele audio
 5. Nu contează, e slabă ca performanță și nici nu prea e căutată. În răspunsul de mai sus ți-am precizat prețuri SH, nu de noi
 6. De curiozitate, am încercat astăzi să văd dacă ar funcționa încărcarea wireless pe un iPhone 5S cu acel receiver și nu, nu primea curent. Să fie oare din cauză că dock-ul de încărcare wireless era de la Samsung? (no joke)
 7. În mod normal, ”Speakers” de pe Realtek High Definition Audio trebuie să fie setat ca prestabilit. Dacă ai făcut actualizarea de driver prin Windows update, fă ”roll back to previous version” și ar trebui să funcționeze din nou. Dacă nu, conectează jack-ul în televizorul LG (dacă are așa ceva, prima dată), să ai sunet în boxe prin TV.
 8. Dacă scoți 300 de lei pe toată unitatea, să-i spui ”săru-mâna și piciorul” celui de o cumpără. Procesorul îl găsești pe site-uri gen ”CalculatoareOK” la 10, 20 ron, placa video vreo 80-100 ron, RAMii vreo 60 ron, HDD tot vreo 60-80 lei, sursa trebuie să fie ceva 30 lei, restul acoperă până în 300.
 9. Se refera la faptul ca suporta 4 GB pe fiecare slot, nu in total. Nu e nevoie de nici un update. Placa mea de baza are acelasi chipset ca al tau, poti arunca un ochi pe specificatii aici -> https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P26.html#hero-specification sa vezi ca scrie la fel, 4 GB max, dar eu rulez pe 6 GB (am BIOS-ul la zi, dar rulam cu 6 GB si inainte de a face treaba asta)
 10. Da, pentru ca sunt ceva mai vechi....
 11. Nu intotdeauna. Daca cumperi o placuta RAM DDR3 cu viteza maxima de 1600 Mhz, mai mult ca sigur nu va fi compatibila cu chipsetul placii tale de baza si nu va porni.
 12. Probabil RAM-ul actual functioneaza la 800 Mhz, de unde si acronimul D D R (Double Data Rate), placa de baza duce viteza de baza undeva la 533 Mhz maxim (deci 1066 Mhz). Sper sa nu te incurc in termene si explicatii ... Daca ar fi sa cumperi RAM, vezi sa nu aiva mai mult de 4 GB placuta, deoarece nu va porni calculatorul
 13. Oricum vei avea Dual Channel daca pui 2 placute simultan. Eu, unul, iti recomand sa folosesti mai mult de 4 GB RAM (pana in 8 GB suporta placa de baza), sistem de operare pe 64 biti, si dual channel. Procesorul va scrie si citi informatia ceva mai rapid
 14. Atunci le poti utiliza fara griji. Chiar si de nu s-ar potrivi, le poti returna in 30 de zile si nici nu ai ce arde la PC.
 15. E ok ce ai gasit, s-ar potrivi. Ce recomand e sa cauti placute unde la specificatii au trecut si voltajul. Cel mai probabil placa ta de baza are nevoie de memorii 1.5v (exemplu <- click), fiind chipset G41 de la Intel.