Artanis

Ambassadors
 • Content count

  990
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Artanis last won the day on March 4

Artanis had the most liked content!

Community Reputation

165 Eminent

6 Followers

About Artanis

 • Rank
  Depanator
 • Birthday 02/15/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro/profile/13385-artanis/

Profile Information

 • OS
  Windows 7 x64
 • Location
  Iaşi
 • Interests
  Console PS2, PS3, PS4, Componente Hardware, Android Rooting

Recent Profile Visitors

14,278 profile views
 1. Instalezi driver pentru procesorul grafic? Setezi rezolutia manual? Despre ce Windows vorbim? Pe ce anume ai instalat Windows?
 2. Exact asta am păţit în urmă cu 2 săptămâni, hard diskul e pe ducă. Dacă mai bootează, scoate tot ce ai nevoie de pe el şi schimbă-l.
 3. Conecteaza HDD pe alt PC, sa fie folosit ca al doilea hard. In BIOS trebuie setat sa nu booteze de pe el. Scoti tot ce ai nevoie de pe el, apoi trebuie formatat complet.
 4. Orice placă video e compatibilă, indiferent de ce procesor ai avea. Doar să ai şi o sursă destul de eficientă (până în 500 watt). Şi placa de bază suportă 8GB RAM maxim, nu 4. Doar că trebuie să pui 2 x 4 GB, dacă vrei, să aive acelaşi voltaj (1.5V).
 5. Ai încercat şi de AICI? Să fii super atent cu instrucțiunile. Mai ai garanție la telefon?
 6. Las comentariu doar pentru a intra în concurs. Nu am un topic anume preferat, în toată secțiunea de Hardware, console şi jocuri se poate observa nivelul meu de interes pe acest forum. Mă bucură, în schimb, să văd că unele persoane au fost ajutate şi se informează de pe site chiar dacă nu au activitate constantă. Forumul îşi face treaba. Vă tzuc!
 7. Chiar şi de ai găsi undeva să faci upgrade pe i7, diferența de performanță nu va fi una semnificativă. Vei avea acelaşi procesor grafic.
 8. Kamikaze (2014), o combinație de portugheză cu rusă. Filmul mi-a plăcut, te ține în suspans. Nota 10
 9. Nu ai instalat sistemul de operare care trebuie. Încearcă cu altă versiune şi fii atent să nu fi instalat S.O. de la storm x450 II (sunt două modele de storm 450).
 10. Salutări tuturor! Deschid acest topic mai mult din curiozitate, să văd experiențele voastre cu orice magazin super/hypermarket, indiferent plăcute sau nu. Lucrez şi eu în domeniu şi vreau să văd ce anume ați face să schimbați sau să îmbunătățiți calitatea serviciilor unui magazin, indiferent de ce are de oferit. Puteți posta aici poveşti de ale voastre, chiar şi cele mai ridicole, sau ce anume v-ar plăcea să găsiți (în materie de personal, oferte, promoții, beneficii etc - orice). Sky is the limit. Nu este vreun studiu de caz sau ceva, întreb mai mult din curiozitate, deoarece văd mai mereu în jur clienți care adresează o simplă întrebare (gen "unde pot găsi produsul x") şi nu primesc răspunsuri satisfăcătoare - un exemplu dintr-o mie. Sper ca prin postarea asta să nu fi încălcat regulamentul, chiar şi aşa se poate şterge oricând.
 11. Cooler pe laptop, desktop? De cat timp ai problema, mai exact?
 12. Multi ani sanatosi si veseli, Sebica!
 13. Nu stiu despre voi..... dar eu INCA astept lansarea jocului Half-Life 2: Episode 3, sau Half-Life 3. (putin off-topic, sorry)
 14. La mulţi ani sănătoşi, Gabi! Să ne trăieşti o mie de ani, să ajungem să disctutăm upgradeuri la calculatoarele cuantice.