Artanis

Veteran
 • Content count

  923
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Artanis last won the day on November 5 2016

Artanis had the most liked content!

Community Reputation

146 Eminent

3 Followers

About Artanis

 • Rank
  Depanator
 • Birthday 02/15/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro/profile/13385-artanis/

Profile Information

 • OS
  Windows 10 x64
 • Location
  Iaşi
 • Interests
  Console PS2, PS3, PS4, Componente Hardware, Android Rooting

Recent Profile Visitors

13,797 profile views
 1. Caută driverele în funcție de ce placă de bază ai pe PC, mai precis pe siteul producătorului plăcii.
 2. Ce program ai folosit să faci stick bootabil? Îți recomand să folosești Rufus
 3. Bun, ce-ți recomand eu: BioShock 1, Doom 3, Quake 4, toată seria Half-Life 1 + 2, Portal 1 + 2 (posibil ca 2-ul să nu-ți meargă prea bine), Wolfenstein, Prey, Unreal Tournament 2003 + 2004 + The Awakening.
 4. Nou, gen...? Pe o placă de 256 MB nu prea ai ce juca nou.
 5. Dacă ai cum, să dai ”unsubscribe”, la subsolul mail-ului. Dar să fii atent, poate e și acolo o țeapă, ceva. Și mai fii atent și unde te înregistrezi cu adresa ta de mail. Sunt site-uri care vând date personale pentru reclame și, implicit, bani.
 6. Placa video e super slabă. Mă întreb cum joci Crysis pe acest PC, având în vedere că acest joc, chiar și pe minim, consumă resurse destul de multe. Ceva jocuri ce ți le recomand: Need for Speed: Underground 1,2 și Most Wanted; MotoGP URT 3, Second Sight, Halo, toată seria Warhammer 40.000: Dawn of War (dacă îți plac strategiile), WarCraft, GTA 3, Vice City, San Andreas; Max Payne 1, 2; Bioshock 1, Mirrors Edge (pe minim, posibil să-ți meargă), S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Cherobyl, Doom 3, Quake 3 + 4. Pentru marea majoritate trebuie să înțelegi engleza, să te prindă povestea.
 7. Ai două opțiuni: - ștergi absolut tot ce ține de joc, refaci procesul de instalare cu grijă și atenție, iar crack-ul se copie împreună cu toate fișierele care vin cu el (asta în cazul în care mai ai ceva .dll pe lângă, de exemplu). Dacă nu mai ai are nimic, rescrii .exe original cu acel crack și îl pornești doar ”as administrator”. - dacă nu te ajută prima opțiune, a doua ar fi să cumperi jocul. Cei de la EA s-au șmecherit când vine vorba de jocuri crack-uite, și ai nevoie de un cont Origin (sau cum s-o mai chema) să poți intra în jocuri.
 8. Încearcă să instalezi o placă audio dedicată (în cazul în care o folosești pe cea integrată în placa de bază), sunt ieftine și ușor de găsit în comerț. Vezi cum se manifestă, și dacă se aud tari, posibil să fie cum spune Thefragmachine, un defect din placa de bază. EDIT: ai încercat și o reinstalare de driver?
 9. Un an nou plin de gadget-uri noi vă urez tuturor! Să ne vedem sănătoși și anul ce-a venit. La Moolți ani! Vă țuc!
 10. Încearcă altă versiune de Windows 7.
 11. Uite altă sugestie de cadou: cumpără-i, mai bine, o cutie întreagă de mouși pocnitori (9-10 lei) și oferă-i-le cu mesajul ”Mult spor la programat” în limbaj binar. Fără absolut nici un mișto, eu așa aș face.
 12. Bun, la ce încercai tu să te conectezi în imaginea postată, e un dispozitiv wireless gen Smart TV. Pentru internet trebuie să mergi în Settings - Network & Connection - WiFi.
 13. Încearcă să mai ștergi ceva aplicații/muzică/poze/documente ce nu le folosești și vezi cum se manifestă după.
 14. Toate laptop-urile trebuie demontate complet pentru a ajunge la capacul inferior. Plus că, în cazul tău, trebuie să deșurubezi și să scoți partea cu tastatura și touchpad pentru a ajunge la placa de bază. Apoi trebuie demontată placa de bază pentru a ajunge la ventilator, RAM și procesor. Deci nu te complica dacă laptop-ul e în garanție, du-l de unde l-ai cumpărat și spune-le că vrei o curățare simplă a acestuia. Și da, acea placă RAM e compatibilă.