Jump to content

Artanis

Ambassadors
 • Content count

  1,161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Artanis last won the day on January 26

Artanis had the most liked content!

Community Reputation

213 Insane

6 Followers

About Artanis

 • Rank
  Programator
 • Birthday 02/15/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro/profile/13385-artanis/

Profile Information

 • OS
  Windows 7 x64
 • Location
  Iaşi
 • Interests
  Console PS2, PS3, PS4, Componente Hardware, Android Rooting

Recent Profile Visitors

16,555 profile views
 1. Salut! Dacă dezinstalezi programele respective și dai reboot, reapar acele opțiuni? Dacă nu, cel mai probabil Uninstaller sau SystemCare au șters ceva intrări din registru. Posibil să fie nevoie să reinstalezi sistemul de operare și pe viitor nu mai lucra cu asemenea programe. Sau să încerci să reinstalezi driverele oficiale de pe site-ul producătorului plăcii tale de bază/laptopului.
 2. Ce face coolerul procesorului?

  Mda, abia ce mi-am dat seama că am spus o prostie mai mare decât capul meu. M-am încurcat în ventilatoare. Îmi pare rău, @Whiskey Gtv. Nu-ți merit "like-ul" Care mai apucă să citească topicul până aici s-ar putea să se prăpădească de râs.
 3. Ce face coolerul procesorului?

  Dacă elicea e orientată spre radiator (imaginea 1), suflă; dacă elicea e orientată spre exterior (imaginea 2), trage aerul. Cel de pe PCGarage trage.
 4. Verificare compatibilitate intre componente?

  Mai exact, ce model de placa de baza de la Foxconn ai? Sau despre ce calculator e vorba? Oricum ar fi, sunt compatibile. Doar ca nu vei avea performante prea mari in jocuri din cauza procesorului destul de slab.
 5. Ce face coolerul procesorului?

  Sunt de ambele, depinde cum sunt formate elicele. Cele stock sufla cele after-market trag aerul
 6. Ce face coolerul procesorului?

  Da, defapt ventilatorul de pe coolerul procesorului sufla (scoate) caldura de pe radiator.
 7. În primul rând, nu există "S8 EDGE"; doar S8 si S8+. În al doilea rând, toate-s o apă și un pământ. E o doar un moft să ai doua camere frontale, doua pe spate, ecran curbat etc etc. Așa e cand cazi pradă consumerismului: vrei să ai telefon ultimul răcnet, dar nici macar nu te foloșesti de tot ce are de oferit. Când deschizi camera frontală, nicidecum nu-ți trece prin minte să umbli prin setări să vezi ce beneficii ai că e dual camera. Eu încă folosesc un Note 4 din 2014 care face față cu brio la orice task, nici nu mai zic ce bestie de cameră are pe el și ce poate face. Nu luați postarea prea personal, dar de aș fii în locul vostru aș încerca să fiu mai cu picioarele pe pâmănt decât să aștept ultimul model de la nush ce producător. Ne tâmpim pe zi ce trece.
 8. Sa revii cu un update, daca s-a rezolvat sau nu problema.
 9. Mai mult ca sigur e vreun conflict de natura software. Poti incerca reinstalarea driverelor (chipset, video) Sau poti incerca reinstalarea sistemului de operare cu totul.
 10. Atat timp cat ai o sursa destul de puternica (peste 350W) si adaptoarele corespunzatoare (daca e nevoie), nu vei avea probleme.
 11. Bypass cont Gmail pe Allview p4 pro?

  Chiar si resoftat, tot va cere contul Google inregistrat pe acea placa de baza. Cel mai bine ai merge la un service GSM, ei au echipamente necesare de bypass.
 12. Win 8.1 logo screen loading fail

  Pe ce configuratie ai pus acest Windows? Sau daca e laptop, ce model, mai exact? Posibil sa nu fie compatibil cu aceasta versiune de Windows si va trebui sa treci la 7.
 13. Nu stiu cat de mult ar ajuta sa stergi cookies, avand in vedere ca accesul e blocat pe IP-uri, sau adrese MAC care-s unice. Continua sa folosesti VPN si, eventual, daca ai cum sa iei legatura cu cineva care administreaza siteul respectiv sa vezi care-i treaba.
 14. Salut! Service autorizat inseamna sa trimiti telefonul la Samsung direct. Ei nu schimba doar sticla, ci intreg displayul. Poti intreba la orice service gsm, dar e destul de costisitor, fiind sticla curbata.
 15. LG G4C se misca foarte greu!?

  In momentul in care selectezi sa dai resetare din fabrica, ai optiune sa stergi si memoria interna (cea separata de system). Sistemul de operare ar trebui sa ocupe undeva intre 3-5 GB din memoria de stocare. Daca la fel face, ai putea sa-l duci in garantie, la o resoftare, si pe viitor sa fii mai atent la ce aplicatii instalezi.
×