Jump to content

Artanis

Ambassadors
 • Content count

  1,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Artanis last won the day on June 18

Artanis had the most liked content!

Community Reputation

185 Eminent

6 Followers

About Artanis

 • Rank
  Programator
 • Birthday 02/15/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro/profile/13385-artanis/

Profile Information

 • OS
  Windows 7 x64
 • Location
  Iaşi
 • Interests
  Console PS2, PS3, PS4, Componente Hardware, Android Rooting

Recent Profile Visitors

15,354 profile views
 1. Probleme posibil cu placa video

  Placa video e bine. Mai exact, pe ce anume ai reinstalat Windowsul: laptop sau desktop? Ce Windows aveai inainte de toata distractia asta? Ai instalat toate driverele necesare chipsetului, placii video, etc? Si au fost luate de pe site-ul producatorului oficial al componentelor tale?
 2. Intrebare windows 7

  Pentru Win 7, trebuie setat BIOS-ul să booteze în modul Legacy, nu UEFI. După ce se instalează (la prima repornire), trebuie setat înapoi pe UEFI să îl poţi accesa de pe HDD.
 3. Problema PC

  Posibil să fie o problemă de alimentare (sursa cu defect, sau nu e suficient de puternic voltajul pentru placa de bază, etc). Cauze pot fi destul de multe. Cel mai bine ai face, totuşi, să trimiti unitatea în garanţie, fără bătăi de cap
 4. Telefon spart de companie în garantie

  1. Dacă chiar ţi-au precizat 15 zile LUCRĂTOARE, te-au păcălit. Problemele de garanţie trebuiesc soluţionate în 15 zile CALENDARISTICE din punct de vedere legal 2. Dacă nu ai poze cu starea fizică a telefonului înainte de a-l trimite în garanţie, nu prea ai ce face. Poţi încerca o plângere la OPC, e undeva la 50-50 şanse de câştig
 5. Akward CCTV camera

  Eu, când se uită o fată la mine, deşi am 23 de ani şi cu picioarele pe pământ (cred)
 6. Mobila 3d

  Îți mai trebuie un 3D printer și IKEA scrie pe tine
 7. Server Counter Strike 1.6

  Parcă trebuie să aveți și același ”protocol” (47 sau 48), sau mai bine zis, trebuie toți să folosiți aceași versiune de joc.
 8. Meizu pro 6 problema bazait cand e la incarcat?

  Aceeași problemă o am pe un LG G3 când îl țin în priză și ascult muzică la el, se aude un bâzâit. Posibil să fie ceva intern, un circuit with poor shielding, or something. Ar putea fi aceeași treabă și la tine, din moment ce bâzâitul dispare când îl decuplezi de la o sursă de curent.
 9. Problema lag pc urgent

  Incearca sa reinstalezi driverul audio. Descarca-l de pe website-ul oficial al placii tale de baza, doar
 10. Problema tastatura laptop

  La cum se manifestă, pare că lichidul a ajuns pe circuit/conector/placa de bază chiar. Posibil o nouă tastatură să rezolve problema. Ceva software nu e, mai mult ca sigur
 11. Ce melodii mai ascultati?

 12. Server Counter Strike 1.6

  Faci serverul pe "Internet" (referitor la ce a spus Paky) si voi va conectati la el prin consola, folosindu-va de comanda "connect ------" (unde-s liniile, scrieti IP-ul serverului)
 13. Temperatura piese pc

  E foarte multă, chiar Pe procesor se pune echivalentul unui bob de mazăre, apoi întinzi apăsând simplu cu radiatorul.
 14. Temperatura piese pc

  La procesor e prea mare, chiar și când e idle. Posibil să fi pus prea multă pastă (sau prea puțină). Sau dacă ai o carcasă mică și îngrămădită, e normal să ai astfel de temperaturi. Ce ai putea încerca e să stai cu carcasa deschisă, dar se va umple de praf mai rapid.
 15. Problema sunet

  Acea mufă e principalul "liant" între PC/Laptop şi sistemul tău audio. Posibil să nu se audă din cauză că nu ai driver instalat? Posibil ca sistemul audio să aive mai multe surse audio, şi tu trebuie să o selectezi pe cea care o conectezi la calculator? Poate chiar mufa în sine să fie defectă. Pune ceva să cânte şi, între timp, mişcă în mai multe poziții mufa jack.
×