Jump to content

Artanis

Ambassadors
 • Content count

  1,205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by Artanis

 1. Sau de pe xda-developer. Se gasesc softuri oficiale si nu e neaparat nevoie de un cont sa accesezi linkurile.
 2. Artanis

  Nu mi se salveaza driverul placi video

  Din moment ce nu mai scoate semnal video placa ta, posibil sa se fi prajit pur si simplu. Ai incercat s-o probezi si pe alt PC?
 3. Artanis

  Laptop ASUS K52J freeze

  Posibil sa fie ceva din cauza RAM-ilor. Trebuie verificati daca dau sau nu erori dupa mult timp de lucru cu MemTest86+, macar 8 ore sa lasi benchmarkul sa ruleze. Ai incercat si o reinstalare de Windows? De asemeni, cel mai bine ar fi sa folosesti doar drivere oficiale de pe site-ul producatorului.
 4. Deci, memoria placii e de 64 MB, restul pana in 1791 MB si-i trage din RAM, in functie de sarcina
 5. Procesoarele grafice integrate isi vor lua cat le este necesar din RAM, nu ai cum sa modifici memoria dedicata din BIOS. Scrie la "Shared System Memory" cat RAM poate folosi. Cei 64 MB sunt dedicati, adica atat are din fabrica memoria dedicata.
 6. Artanis

  Problema Internet (wireless)

  Incearca sa descarci driverele de aici: https://www.acer.com/ac/en/GB/content/drivers Aparent, din ce vad pe website-ul lor, ar trebui sa suporte si Win10 oficial. Cel mai bine ar fi sa te uiti sub laptop dupa SNID si pune-l in casuta de pe site.
 7. Artanis

  Problema Internet (wireless)

  Salut. E vorba despre acelasi laptop din topicul cu placa video? Spune-ne mai exact ce model de Acer este, sau cum l-am putea identifica pe net. Posibil sa fie o problema de la driverul wireless, mai mult ca sigur.
 8. Pe tine te plouă în gât grav... torențial
 9. Artanis

  Problema Placa Video

  Pe un laptop nu prea ai ce face, așa vine prestabilit din fabrică. În cel mai bun caz, poți adăuga încă 4 GB RAM (doar dacă suportă placa de bază a laptopului) pentru a avea mai mult "spațiu de lucru". De era o unitate desktop, puteai pune o placă video dedicată cu peste 2048 MB memorie video. Evident, dacă pentru jocuri te interesează, trebuie să scoți bani buni din buzunar.
 10. Artanis

  Ghid Placa Video

  @gaby crezi că ai putea actualiza acest topic, pliz? Nu prea se mai văd pozele Când ai ceva timp liber la dispoziție
 11. Artanis

  Problema Placa Video

  Salut. Posibil să facă referire la placa video integrată a procesorului. Memoria atribuită ei e de 80MB, iar restul până în 1799 și-i trage din RAM.
 12. Artanis

  PC crash black screen

  Să probeze ei probabil nu ar dura mai mult de 2-3 zile, acum e cum consideri tu cel mai bine. Posibil să fie problemă și cu sursa, de genul că nu are destulă putere pentru a alimenta tot ce ai în unitate. Din moment ce merge ok cu o placă video mai slabă, de aici presupun.
 13. Artanis

  PC crash black screen

  Posibil un driver instalat incomplet sau greșit ar putea fi de vină. Ori vreun program care se bate cap în cap cu driverul (de genul CleanerCC (sau cum s-o mai chema), Driver Booster, orice de genul PC TuneUp, etc). Ori placa video în sine are probleme de funcționare și o poți trimite în garanție, dacă o ai de nouă.
 14. Artanis

  Care e diferenta dintre joc original si crack?

  Astfel de postări pe forumuri nu denotă altceva decât nivelul tău de inteligență asemănător unei pietre (grav pentru un puștan de 12 ani, se cheamă retard mintal dacă ai IQ sub 40). Îți recomand să pui mâna pe un manual de limba română, clasa a 5-a, să înveți cum se leagă subiect cu predicat într-o propoziție; apoi te aștept liniștit cu o opinie validă. EDIT: Pentru a nu crea confuzie printre viitorii cititori - nu mă refer la autorul topicului, ci la un utilizator "troll" căruia i-a fost suspendat contul.
 15. Artanis

  Calculator bun, merg jocurile prost!?

  Deci... procesorul grafic integrat nu iti e de ajutor in orice joc. Redu rezolutia la 1280x720 si graficele la mediu spre low si abia atunci poate vei avea performante decente.
 16. Artanis

  Calculator bun, merg jocurile prost!?

  Da, e placa video INTEGRATA in procesor, nu DEDICATA ca o piesa hardware de sine statatoare. Nu vei avea performante prea mari cu ea
 17. Artanis

  Calculator bun, merg jocurile prost!?

  E cumva laptop? Daca ai procesor i5 pe el, nu inseamna ca e bun . Ai nevoie de ceva cu o placa video dedicata si cel putin 8 GB RAM ca sa ai performante decente in jocuri.
 18. Artanis

  Can't detect TPM device; putin ajutor?

  Scoate bateria de pe placa de baza vreo 10 secunde, apoi pune-o la loc. Se vor pierde toate setarile, sau mai bine zis, vor reveni la valorile prestabilite din fabrica (inclusiv fara parola). Sper ca ajuta
 19. Artanis

  In cat timp poate fi returnat un produs?

  Dreptul de retur pe 30 de zile se aplica doar celor ce vand in domeniul online. Fiecare magazin isi face propria politica de retur. Nu este specificat nicaieri din punct de vedere legal ca ai o anumita perioada de timp sa returnezi produsele. OPC-ul nu are ce face doar ca prietenului tau nu-i place respectivul telefon. De exemplu, Carrefour Hypermarket ofera doar 48 de ore perioada de a te razgandi. Emag, Altex ofera 30 de zile, tocmai din cauza ca ei fac si livrari.
 20. Artanis

  Drivere pentru MSI - Intel?

  https://www.msi.com/support Bafta!
 21. Artanis

  Drivere pentru MSI - Intel?

  Drivere pentru ce? Laptop? Desktop? Ce producator, ce model? O fi compatibile cu Windows 7, oare?
 22. Artanis

  Problema cu placa video(?)

  Simplu: trebuie driver pentru placa video (dupa cum a mentionat si robotboy). Ce serie de Acer E15 este, mai exact? Poate gasim amandoi driverul dupa ce raspunzi
 23. Artanis

  NUC mai upgradabil ca laptopul?

  Ar fi cam aceeasi treaba: nu poti face upgrade la procesor (posibil nici la RAM - doar unele modele au mai multe sloturi de memorie), procesor grafic integrat doar.
 24. Artanis

  Cum ies din safe mode?

  Poate fi chiar antivirusul de vina. Avast (sau orice soft antivirus) opereaza si in Safe Mode. Cel mai sfant e sa reinstalezi Windowsul si vei scapa de o grija.
 25. Artanis

  Reballing sau reflow

  Cred ca singura cale de a afla marimea bilelor e sa dezlipesti cipul complet. Ai incercat mai intai cu un pistol de caldura sa tii peste cip vreo 10 min? De obicei se poate rezolva si asa (probabil temporar) problema.
×