Jump to content

Artanis

Ambassadors
 • Content count

  1,086
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by Artanis

 1. Temperatura 67-68 de grade la placa video

  E bine, sa nu o tii constant la o temperatura mai mare de ~75 de grade
 2. Taste nefunctionale laptop Lenovo G500

  Posibil sa fie cafea pe conector insasi. Poti folosi putina solutie de curatat geamuri, sau alcool izopropilic, pe un betisor de ureche (nu prea mult, sa nu curga in interior) si freci pini unde se conecteaza tastatura.
 3. Legare USB cu jack 3.5 mm audio?

  Nu va functiona, mufa USB tip A (cea din poza) e doar de alimentare sau transfer de date. Ce poti face, in schimb, e sa pui modulator FM cu Bluetooth si imprechezi cu telefonul.
 4. Probleme software mode placa video!?

  Placa video e bine. Mai exact, pe ce anume ai reinstalat Windowsul: laptop sau desktop? Ce Windows aveai inainte de toata distractia asta? Ai instalat toate driverele necesare chipsetului, placii video, etc? Si au fost luate de pe site-ul producatorului oficial al componentelor tale?
 5. Pentru Win 7, trebuie setat BIOS-ul să booteze în modul Legacy, nu UEFI. După ce se instalează (la prima repornire), trebuie setat înapoi pe UEFI să îl poţi accesa de pe HDD.
 6. Posibil să fie o problemă de alimentare (sursa cu defect, sau nu e suficient de puternic voltajul pentru placa de bază, etc). Cauze pot fi destul de multe. Cel mai bine ai face, totuşi, să trimiti unitatea în garanţie, fără bătăi de cap
 7. Telefon spart de companie în garantie

  1. Dacă chiar ţi-au precizat 15 zile LUCRĂTOARE, te-au păcălit. Problemele de garanţie trebuiesc soluţionate în 15 zile CALENDARISTICE din punct de vedere legal 2. Dacă nu ai poze cu starea fizică a telefonului înainte de a-l trimite în garanţie, nu prea ai ce face. Poţi încerca o plângere la OPC, e undeva la 50-50 şanse de câştig
 8. Akward CCTV camera

  Eu, când se uită o fată la mine, deşi am 23 de ani şi cu picioarele pe pământ (cred)
 9. Mobila 3d

  Îți mai trebuie un 3D printer și IKEA scrie pe tine
 10. Server Counter Strike 1.6

  Parcă trebuie să aveți și același ”protocol” (47 sau 48), sau mai bine zis, trebuie toți să folosiți aceași versiune de joc.
 11. Meizu pro 6 problema bazait cand e la incarcat?

  Aceeași problemă o am pe un LG G3 când îl țin în priză și ascult muzică la el, se aude un bâzâit. Posibil să fie ceva intern, un circuit with poor shielding, or something. Ar putea fi aceeași treabă și la tine, din moment ce bâzâitul dispare când îl decuplezi de la o sursă de curent.
 12. Problema lag pc urgent

  Incearca sa reinstalezi driverul audio. Descarca-l de pe website-ul oficial al placii tale de baza, doar
 13. Problema tastatura laptop

  La cum se manifestă, pare că lichidul a ajuns pe circuit/conector/placa de bază chiar. Posibil o nouă tastatură să rezolve problema. Ceva software nu e, mai mult ca sigur
 14. Ce melodii mai ascultati?

 15. Server Counter Strike 1.6

  Faci serverul pe "Internet" (referitor la ce a spus Paky) si voi va conectati la el prin consola, folosindu-va de comanda "connect ------" (unde-s liniile, scrieti IP-ul serverului)
 16. Temperatura piese pc

  E foarte multă, chiar Pe procesor se pune echivalentul unui bob de mazăre, apoi întinzi apăsând simplu cu radiatorul.
 17. Temperatura piese pc

  La procesor e prea mare, chiar și când e idle. Posibil să fi pus prea multă pastă (sau prea puțină). Sau dacă ai o carcasă mică și îngrămădită, e normal să ai astfel de temperaturi. Ce ai putea încerca e să stai cu carcasa deschisă, dar se va umple de praf mai rapid.
 18. Problema sunet

  Acea mufă e principalul "liant" între PC/Laptop şi sistemul tău audio. Posibil să nu se audă din cauză că nu ai driver instalat? Posibil ca sistemul audio să aive mai multe surse audio, şi tu trebuie să o selectezi pe cea care o conectezi la calculator? Poate chiar mufa în sine să fie defectă. Pune ceva să cânte şi, între timp, mişcă în mai multe poziții mufa jack.
 19. Notificări false pe Facebook sau Apple

  Având în vedere că e un lucru despre care se discută destul de des, iar tu tot dai click pe link... cam da. Sorry not sorry.
 20. Problema sunet

  Mufa verde ai incercat-o? Pe aia trebuie sa conectezi orice sistem audio sau casti. Pentru 5.1 ai nevoie de toate 3 (roz, albastru, verde) si, implicit, de un sistem audio capabil de sunet 3D. De asemeni, trebuie sa ai si un driver audio instalat, care sa-ti permita sa controlezi canalele audio
 21. Nu contează, e slabă ca performanță și nici nu prea e căutată. În răspunsul de mai sus ți-am precizat prețuri SH, nu de noi
 22. Incarcare wireless pe iPhone 7 (Plus)?

  De curiozitate, am încercat astăzi să văd dacă ar funcționa încărcarea wireless pe un iPhone 5S cu acel receiver și nu, nu primea curent. Să fie oare din cauză că dock-ul de încărcare wireless era de la Samsung? (no joke)
 23. problema sonor update windows 10

  În mod normal, ”Speakers” de pe Realtek High Definition Audio trebuie să fie setat ca prestabilit. Dacă ai făcut actualizarea de driver prin Windows update, fă ”roll back to previous version” și ar trebui să funcționeze din nou. Dacă nu, conectează jack-ul în televizorul LG (dacă are așa ceva, prima dată), să ai sunet în boxe prin TV.
 24. Dacă scoți 300 de lei pe toată unitatea, să-i spui ”săru-mâna și piciorul” celui de o cumpără. Procesorul îl găsești pe site-uri gen ”CalculatoareOK” la 10, 20 ron, placa video vreo 80-100 ron, RAMii vreo 60 ron, HDD tot vreo 60-80 lei, sursa trebuie să fie ceva 30 lei, restul acoperă până în 300.
 25. Recomandare Ram

  Se refera la faptul ca suporta 4 GB pe fiecare slot, nu in total. Nu e nevoie de nici un update. Placa mea de baza are acelasi chipset ca al tau, poti arunca un ochi pe specificatii aici -> https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P26.html#hero-specification sa vezi ca scrie la fel, 4 GB max, dar eu rulez pe 6 GB (am BIOS-ul la zi, dar rulam cu 6 GB si inainte de a face treaba asta)
×