Artanis

Ambassadors
 • Content count

  1,032
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by Artanis

 1. Eroarea cu "Display driver has stopped working and has recovered" apare de obicei cand placa video e pe duca, sau un posibil conflict cu alt driver (chiar cu cel de la Intel, de exemplu, dar nu numai). Din moment ce apare BSOD, cred ca ar fi driverul de vina. Incearca sa il reinstalezi, apoi daca face la fel, reinstalezi un Windows 7 si folosesti doar drivere de pe site-ul celor de la HP.
 2. Salutari! Poti modifica documente Word, Excel etc, posibil si .pdf (stiu ca trebuie platit aplicatie "premium" pentru a modifica pdf-uri, parca) si pe o pocnitoare de tableta de 7 inchi la 200 ron. Daca tot ce vrei sa faci e sa asculti o muzica, un film pe Youtube, sa modifici documente, orice tableta e potrivita, indiferent cu Android sau Windows. Daca te-ar interesa sa te si joci ceva pe langa, si nu jocuri gen "Flappy Bird" sau "Talking Tom", mai bine iei laptopul.
 3. Daca nu se gaseste pe net, le cauta pe OLX, sau de prin dezmembrari.
 4. Care Counter-Strike, mai exact? Este sau nu original (cumparat)? Ai vreun .cfg modificat? Din moment ce ai "mai multe" probleme cu Windows-ul, mai bine faci o reinstalare fresh si vezi daca problema se mai manifesta.
 5. Nu stiu cat de clar voi fi in exprimare, dar sper sa ma intelegeti cat mai bine... Cititorul doar citeste propriu-zis codul EAN al unui produs (de ex: casele de marcat, borne de aflare a unui pret), scanerul ofera detalii legate de stock, raionul din care ar face parte, detalii legate de receptie, vanzare, ofera detalii despre un produs asemanator, dar cu ambalaj si cod EAN diferit ( de ex: o placa de par de la firma X face doua modele, una mov, alta verde. Dar e acelasi produs, acelasi pret. Aici mai mult depinde si de cine integreaza produsele in sistem). De obicei ele se leaga la un server al unui lant de magazine prin Java (sau prin alte limbaje de codare - depinde de politica magazinului respectiv). Poate fi programat sa aive mai multe functii, sunt foarte multe detalii si m-as intinde cu acest post de o sa devina plictisitor.
 6. Treci pe alt browser, browserul actual ar trebui sa stergi cookies sa poti rescrie contul. Din cate stiu eu, pe Google Play ti se inregistreaza toate dispozitivele pe care ai accesat contul tau Gmail, deci in momentul in care vrei sa instalezi o aplicatie, ar trebuie sa te interogheze pe care din ele vrei s-o trimiti.
 7. Astia nu stiu ce sa mai inventeze... "AllCall Bro", auzi. Intr-o luna au sa apara alte firme fantoma, gen "CallAll Homies", "SmartPhoney Gangstalicious", "Muchinchai tzonping"
 8. Posibil ca acel cineva sa fi folosit acelasi key de instalare. Pe Steam nu pornesc jocurile din urmatoarele motive: folder de instalare a jocurilor mutat (gen nu e de gasit in "SteamLibrary", unde a fost setat initial), PC slab configurat, licenta neoriginala sau folosita de mai multe ori.
 9. Nu ai incercat sa il dezinstalezi, apoi sa il reinstalezi intr-un alt folder? E original jocul, sau piratat? Posibil sa apara eroarea si din cauza ca PC-ul tau nu e destul de performant pentru joc.
 10. Ex Machina,, nota 10! Alt film care vi-l recomand.
 11. Trebuie sa experimentezi cu diferite setari, sa vezi cum ar fi pe placul tau. Nu exista o setare perfecta generala. De exemplu, eu cand joc C.S, las DPI, sau sensivitatea, intre mediu si low pentru ca prefer sa joc mai des cu A.W.P-ul.
 12. Se activeaza in amble situatii scrise de tine.
 13. Salutari tuturor! Mai nou, a inceput sa circule un virus pe dispozitivele mobile, mai exact se transmite prin WhatsApp. Daca se intampla sa primiti un mesaj cu textul: " ! ! ! Aplicatia WhatApp va costa 0,01$ pentru fiecare mesaj trimis. Trebuie sa confirmati profilul pentru a continua sa il utilizati GRATUIT! ACTIVATI PROFILUL AICI - http://whatapp.us/Activati/Romania" sa nu va arda degetul sa apasati acel link. Va trimite la intamplare altor 3 persoane din agenda de contacte acelasi mesaj. Numai bine!
 14. Linux e compatibil aproape cu orice ii arunci, deci nu vei avea probleme.
 15. Problema poate fi de la Hard disk, ai ceva bad-uri logice sau fizice. Trebuie sa-l formatezi, apoi sa folosesti HDD Regenerator sa repari doar erorile logice de pe el. Daca ai bad-uri fizice, trebuie schimbat cu unul nou. Ori memoria e plina, mai sterge ceva Game Data ce nu-ti foloseste.
 16. Trebuie reinstalat jocul. Incearca sa stergi absolut tot ce tine de joc, apoi refaci instalarea.
 17. Ai doi de "da", mai e nevoie de inca unul pentru a "trece in etapa finala". Per total, Windowsul e finalizat, a ajuns sa consume mai putine resurse decat Win 7, ai Gaming Mode, Cortana poate spune glume, poate canta, etc + cel mai important motiv, daca esti gamer impatimit, ai DirectX12, ceea ce imbunatateste cu mult grafica in jocurile actuale, daca ai hardware capabil. Nu se merita sa treci pe Windows 10 doar daca nu ai drivere oficiale pe siteul producatorului tau al placii de baza sau al laptopului (depinde ce folosesti).
 18. Evolveo Senior, sau altele de la recomandari, care apar pe aceeasi pagina, dupa ce accesezi linkul.
 19. In Boot Priority, cand vrei sa selectezi diskul de pe care sa porneasca, trebuie sa afiseze un meniu contextual in care sa-ti apara toate HDD/SSD conectate la placa de baza, indiferent bootabile sau nu. Despre ce placa e vorba? (marca, serie - exemplu: MSI G41M-P26) Cat despre taskbar, dispare din 3 motive: - e setat pe Auto-Hide (mergi in Control Panel - Taskbar and navigation - deselectezi "Auto-hide taskbar" si la Location selectezi "Bottom") - ai setat rezolutia gresita la ecran si nu apare pur si simplu - functia "explorer.exe" e corupta/modificata. Trebuie reinstalat Windowsul
 20. Te-ai folosit cumva de Google Translate sa deschizi acest topic? Poti lega doua vorbe corect? Nu se intelege nimic din acel amalgam de litere,
 21. Salutari! Da, va functiona fara probleme. Eventual , le folosesti pe ambele si treci la un sistem de operare pe arhitectura de 64 biti.
 22. Nu ne ajuta cu nimic. Trebuie sa deschizi carcasa PCului sa te uiti dupa ce e incercuit in poza.
 23. Pe ce anume ai instalat Windowsul? Daca e desktop, ne intereseaza mai mult ce placa de baza e (marca, serie).
 24. Atat timp cat nu ai un DLC lansat oficial de E.A Games, nu ai cum altfel. Daca da, se cumpara din Xbox Store. (nu stiu daca se lanseaza sau nu asa ceva, nu ma atrage FIFA)
 25. E dus, nu mai ai ce face sa recuperezi ceva de pe el.