Jump to content

Gabriel R.

Veteran
 • Content count

  1,456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Gabriel R. last won the day on December 21 2017

Gabriel R. had the most liked content!

Community Reputation

107 Awesome

1 Follower

About Gabriel R.

 • Rank
  me, myself and I
 • Birthday 10/14/1997

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.gabrielraileanu.com

Profile Information

 • OS
  Linux Mint
 • Location
  192.168.1.1

Recent Profile Visitors

19,184 profile views
 1. Instalare Windows 8.1 pe Skylake

  E văzut, sigur. Când rulezi din My Computer nu-l vede după ce-și dă primul restart.
 2. Modificare titlu categorie WordPress?

  Poți da un ss?
 3. Recomandare site-uri chinezesti gadget-uri?

  https://www.banggood.com/ - Din experiența cu ei livrează cu Poșta Română cam greu (2 săpt - 1 lună, în funcție de cât de aglomerat e și la noi), dar produsele sunt ok.
 4. Modificare titlu categorie WordPress?

  Poți folosi Yoast Seo. https://ro.wordpress.org/plugins/wordpress-seo/ Acolo ai o secțiune ceva în genul: https://i.imgur.com/undefined.png
 5. Am încercat să instalez un Windows 8.1 pe un laptop cu un Skylake și întâmpin ceva probleme. În UEFI, stickul nu e văzut, chiar dacă e imaginea cu sistemul de operare e pusă pe stick cu rufus, în setări de GPT - for UEFI. Pentru alte calculatoare funcționează, deci sigur nu e de vină imaginea. Am văzut că pe net sunt niște advice-uri pentru windows 7, dar din câte am înțeles, nu ar fi valabile și pentru windows 8.1 (nu știu sigur dacă acest lucru e adevărat sau nu). Deci, a mai avut cineva o asemenea probleme și a reușit să-i dea de cap?
 6. Afisare continut postare WordPress pe Facebook?

  https://yoast.com/social-media-optimization-with-yoast-seo/
 7. Lectii pentru incepator in C++

  Eclipse: http://www.eclipse.org/downloads/eclipse-packages/ IntelliJ: https://www.jetbrains.com/idea/
 8. Lectii pentru incepator in C++

  Uite aici niște resurse pentru liceu: https://invatainfo.ro/
 9. error_log Wordpress

  Uite aici niște sfaturi pentru HTTP error: http://docs.presscustomizr.com/article/229-fixing-errors-when-uploading-images-in-wordpress În plus, încearcă să redimensionezi imaginile, să nu aibă mai mult de câteva sute de kB maximum.
 10. error_log Wordpress

  https://stackoverflow.com/questions/1846882/open-basedir-restriction-in-effect-file-is-not-within-the-allowed-paths Iar cu eroare HTTP, e o eroare destul de comună pe wp. Intră în librăria media, ia de acolo imaginile pe care le încarcă și primești eroare.
 11. error_log Wordpress

  Încearcă să-ți salvezi bazele de date cu posturi și să faci un clean install la wordpress/încearcă să lași o temă default câteva zile și să vezi dacă îți mai face bube. Dezactivează odată cu tema ta și modulele. Dacă faci clean install, trebuie să salvezi și ce mai ai prin wp-content, iar mai jos ai niște chestii despre ce să salvezi din db. https://codex.wordpress.org/Backing_Up_Your_Database
 12. error_log Wordpress

  Încercă să dai un mail la host, să vezi care-i treabă. E posibil să aibă ei o explicație. Și dă și un scan pe wp după malware
 13. Program Pentru Calcularea Inversului Unui Numar In C++

  Programul era compilat pe un MingW, acum pe Visual Studio ai nevoie de iostream. La fel e și pentru using namespace std, mergea și fără pe MingW. getch (); se folosește ca să nu-ți iasă automat din modul de debugging. Programul așteaptă un caracter de la tastatură și, de aia când apeși o tastă ți se termină execuția programului.
 14. Ce rezolutie au pozele de pe instagram?

  720 x 720 cred
 15. Pareri dezvoltare blog cu multe categorii

  Dacă am înțeles eu bine, vrei să unești mai multe bloguri într-unul singur, iar problema e că nu știi cum să legi legăturile din meniu la alte linkuri. Asta se face destul de ușor. Uite aici un link pentru așa ceva: https://easywpguide.com/wordpress-manual/appearance/updating-the-menu/adding-a-custom-link-menu-item/ Dacă vrei altceva, dă un re la post.
×