gaby

Administrators
 • Content count

  20,990
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  677

gaby last won the day on March 30

gaby had the most liked content!

Community Reputation

2,850 Eminent

About gaby

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/03/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro
 • Facebook
  http://facebook.com/gaby.nuta
 • Twitter
  http://twitter.com/pctroubles

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Dezvoltarea pctroubleshooting.ro

Recent Profile Visitors

327,144 profile views
 1. Salutari. Bine ai venit!
 2. Salut si bine ai venit.
 3. Salut si bine ai venit pe forum!
 4. Salut, arunca o privire peste: Lentila zoom x12 pentru smartphone Kit Lentile Foto 3 in 1 A+ Macro, Wide, Angle Set lentile Vetter Professional Lens pentru dispozitive mobile
 5. Salutare domnul Gaby imi puteti schimba parola la contu asta? numai stiu parola la e-mail... : http://pctroubleshooting.ro/profile/31988-alehann/ ?  Multumesc pentru timpu acordat.

  1. gaby

   gaby

   Mai bine iti schimb email-ul si apoi iti schimbi tu parola.

 6. Ideea in sine ar putea fi buna, doar ca tinand cont de avalansa de posturi care se fac in categoria Web Design & Website review, cu orice alt scop (mult spam si reclama la comunitati care se deschid azi, si peste 2 zile nu mai sunt accesibile) numai cel de a cere un review pentru site nu, cel mai probabil asta s-ar intampla si in aceasta categorie in cazul in care s-ar face una.
 7. Placa ar trebui sa fie ok. Vezi si celelalte specificatii: https://knowledge.autodesk.com/support/3ds-max/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-Autodesk-3ds-Max-2017.html P.S: Pentru modelare grafica si randari de obicei se recomanda placile Nvidia Quadro.
 8. Acela este butonul pentru Bixby, noul asistent Samsung: http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-s8/intelligence/
 9. Deschide message_user_info si cauta: <xen:avatar user="$user" size="m" img="true" /> schimba-l cu: <xen:avatar user="$user" size="l" img="true" /> Deschide appoi EXTRA.CSS si adauga: .messageUserBlock .avatar img { width: 200px !important; height: 300px !important; } @media (max-width:@maxResponsiveWideWidth) { .messageUserBlock .avatar img { width: 48px !important; height: 48px !important; } } Poti schimba latimea (200px) si inaltimea (300px) cu cat doresti. Mareste apoi latimea "poster profile block" si din: Control panel -> styles -> style properties -> message layout -> user info container. Ultimul pas pentru ca avatarul sa se integreze bine ar fi sa maresti marginea stanga din "content container":
 10. 100E pe luna este mult pentru un site de prezentare. Poti folosi pentru inceput oricare dintre cele doua servicii daca intrunesc conditiile dorite de tine.
 11. Cosmin Graphics esti de acum dolsE.
 12. Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au fost lansate aseara, in cadrul evenimentului Samsung Unpacked ce a avut loc in New York. Daca ati urmarit informatiile "scapate" pe internet inainte de lansarea oficiala atunci cel mai probabil aceasta nu v-a uimit, design-ul si majoritatea detaliilor fiind deja cunoscute. Ambele telefoane vor avea ecrane curbate, drept pentru care termenul "Edge" a disparut din denumire, iar culorile in care vor fi disponibile sunt: Midnight Black, Orchid Gray, Arctic Silver, Coral Blue si Maple Gold. Preturile pentru care proaspetele terminale sunt disponibile la precomanda in Romania arata cam asa: Samsung GALAXY S8 - 3499 lei; Samsung GALAXY S8 Plus - 3899 lei. Livrarile pornesc din 20 aprilie pentru precomenzile facute pana pe 19 aprilie. P.S: eMag comercializeaza varianta europeana a telefoanelor, ceea ce inseamna ca acestea sunt dotate cu procesor Exynos 8895 de tip octa-core, 4 nuclee la 2.5 GHz si alte 4 nuclee la 1.7 GHz.
 13. Firmware-ul de aici ar trebui sa fie cel corect: https://www.e-boda.ro/descarca Daca tot nu iti iese, incearca sa ii contactezi si pe oficiali: https://www.e-boda.ro/contact
 14. Saptamana trecuta, Logan. La sfarsitul filmului jumatate de sala plangea (emotionant sfarsit). Un pic cam sangeros, i-as da cam 7.