Jump to content

gaby

Administrators
 • Content count

  21,388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  708

gaby last won the day on July 13

gaby had the most liked content!

Community Reputation

3,005 Eminent

About gaby

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/03/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro
 • Facebook
  http://facebook.com/gaby.nuta
 • Twitter
  http://twitter.com/pctroubles

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Dezvoltarea pctroubleshooting.ro

Recent Profile Visitors

358,439 profile views
 1. gaby

  Steam beta chat update

  Misto, nu stiam de acest update .
 2. gaby

  In cat timp poate fi returnat un produs?

  Produsul poate fi ridicat si personal, important este sa se dea comanda online (contract incheiat la distanta). In principiu da. Totusi, legislatia nu obliga consumatorul sa returneze produsul in ambalaj intact. Magazinul poate cere o suma de bani pentru a face din nou produsul vandabil, dar aceasta nu poate fi mare.
 3. gaby

  In cat timp poate fi returnat un produs?

  Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, articolul 9, orice client (persoana fizica!) al unui magazin online are drept de retur de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Magazinele au obligatia de a pune la dispozitia clientilor formularul de returnare, altfel perioada de returnare a produsului poate creste la 12 luni. Da, eMag ofera posibilitatea clientilor indiferent daca sunt persoane fizice sau jurudice sa returneze produsele in 30 de zile, dar asta este alegerea lor (strategie pentru atragerea clientilor), nu o obligatie legala.
 4. gaby

  Review OnePlus 5

  OnePlus 5 nu are posibilitatea inserarii unui card microSD (Huawei P10 da), are camerele putin mai performante, are Bluetooth 5.0; Huawei are 4.2, si in rest sunt cam la fel din punct de vedere al specificatiilor.
 5. gaby

  Cumparare IP.Board prin reseller?

  Frumos titlu, sugestiv si concis, exact cum scrie in regulament. Nu exista reselleri. Poti opta insa pentru varianta in cloud de la 30$ pe luna: https://invisioncommunity.com/buy
 6. Pentru inca o zi si 8 ore din acest moment, titlul indie The Flame in the Flood care in mod normal costa 15€, poate fi descarcat gratuit pe Steam prin HumbleBundle. Jocul este de tip survival, nivelele sunt generate intamplator, si a fost creat de un studio micut format din dezvoltatori ce au lucrat la Halo sau Bioshock. Iata si o mica prezentare video a jocului: Oferta este disponibila aici: HumbleBundle
 7. gaby

  Review OnePlus 5

  Specificatiile arata bine, doar ca sunt sceptic in ceea ce priveste garantia.
 8. Intri in Setari -> Actualizare software -> debifezi Descarcare automata actualizari
 9. Nu. Daca telefonul a fost inchis/nu mai are conexiune la internet (e pe mod avion, i s-a scos SIM-ul, etc.) nu poate fi detectat. Se poate localiza sau actiona (bloca/sterge continut/etc.) asupra lui doar daca este conectat la internet.
 10. Huawei a intrat puternic pe piata telefoanelor mobile din Europa si America, si astfel au aparut pronuntii precum: "Huauei", "Huavei", "Hauai". Cea mai folosita este prima din lista si desi la prima vedere pare in regula, in realitate este gresita. Dupa ce veti urmari filmuletul de mai jos in care compania chinezeasca a incercat sa le explice oamenilor din New York cum se pronunta corect termenul, veti afla ca Huawei ar trebui sa se citeasca de fapt "wah-way", in scriere romaneasca "uauei". Detineti vreun telefon Huawei? Stiati pronuntia corecta ?
 11. Posesorii smartphone-ului Samsung Galaxy A5 2017, primesc astazi o veste buna: device-ul din dotare tocmai a primit Android 8.0 Oreo cu Samsung Experience 9.0. Actualizarea este disponibila pentru moment doar pentru terminalele libere de retea, cantareste 1279.45MB si poate fi descarcata OTA. Pe langa modificarile de ordin estetic si toate patch-urile de securitate pentru luna aprilie, actualizarea aduce cu sine: posibilitatea de a seta filtre de culori pe display; notification dots; cautare imbunatatita; dual messenger; tastatura cu multiple optiuni de personalizare; imbuntatatiri in ceea ce priveste consumul de energie;
 12. Am fost intrebat recent daca recomand sa se achizitioneze o licenta de Microsoft Office (Word, Excel + Powerpoint) pentru un utilizator casnic, cam la ce pret este aceasta, sau daca exista alternative gratuite. Haideti sa vedem toate optiunile. Cea mai noua versiune a suitei Microsoft este Office 2016 si poate fi achizitionata: pe viata (one time) si include editorul de texte Word, aplicatia de calcul tabelar Excel, aplicatia de prezentari Powerpoint precum si editorul de notite OneNote. Pe site-ul Microsoft suita Office poate fi achizitionata in prezent la pretul de 650 de lei. Totusi, e bine sa verificati si site-urile tertilor, de exemplu pe eMag este acum 630 de lei, daca prindeti o promotie e posibil sa-l prindeti si mai ieftin. prin intermediul unui abonament lunar sau anual cunoscut drept Office 360. In acest caz veti primi suplimentar, comparativ cu versiunea pe viata, clientul de mail Outlook cu 50GB spatiu de stocare, 1TB spatiu de stocare pe serviciul de stocare in cloud OneDrive, aplicatia Publisher pentru machetare DTP si aplicatia de baze de date Access; ultimele doua fiind disponibile doar pe PC sau MAC. Licenta pe viata poate fi instalata pe un singur calculator si nu poate fi folosita pe dispozitivele mobile, in timp ce licenta lunara/anuala - Office 365 poate fi instalata pe maxim 5 calculatoare + 5 tablete + 5 telefoane. Totodata, exista si alternative gratuite pentru Microsoft Office dintre care as recomanda: Google Docs - va ofera acces la documentele personale de pe orice dispozitiv, iar documentele pot fi exportate in format Office pentru a nu exista nicio problema de compatibilitate; OpenOffice - ofera o interfata clasica, similara cu cea oferita de Microsoft Office 2003; LibreOffice - pentru cei care prefera o interfata clasica dar functii mai avansate; WPS Office - suita care se aseamana foarte mult cu Microsoft Office dar care pana nu de mult afiseaza reclame cam intruzive (pop-up ce pot fi inchise dupa 5 secunde de vizualizare sau reclame care apar chiar daca nu folosesti suita). Asadar, in functie de frecventa si motivele (comerciale sau nu) utilizarii suitei dar mai ales daca ~30 de lei pe luna sau ~650 de lei o singura data, nu constituie o problema, eu m-as indrepta spre suita Microsoft Office, altfel alternativele gratuite mi-ar sta la dispozitie.
 13. Se aplica cam pentru orice telefon cu Android.
 14. Pretul a scazut recent pe la 1500 de lei, acum a urcat iar in 1800.
 15. Vodafone a cumparat operatiunile Liberty Global din Germania, Cehia, Ungaria si Romania. Liberty Global se afla si in spatele UPC din tara noastra, drept pentru care Vodafone va putea oferi pe langa servicii de telefonie mobila si internet fix + cablu TV. Valoarea tranzactiei s-a ridicat la ~19 miliarde de euro. Tranzactia nu include si operatiunile UPC Romania pe partea de televiziune prin satelit (Focus Sat). Sursa: profit.ro
×