gaby

Administrators
 • Content count

  20,928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  668

gaby last won the day on February 13

gaby had the most liked content!

Community Reputation

2,812 Eminent

About gaby

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/03/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro
 • Facebook
  http://facebook.com/gaby.nuta
 • Twitter
  http://twitter.com/pctroubles

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Dezvoltarea pctroubleshooting.ro

Recent Profile Visitors

323,998 profile views
 1. @Courage vorbesti de pctroubleshooting.ro? Deocamdata nu suntem pe https. @gadeas de ce sa nu apara imaginea? Stiu ca daca sunt link-uri sau imagini de pe http intr-un site pe https esti bagat la "Mixed Content" dar atat. Gresesc?
 2. Pe 15 februarie 2017 isi sarbatoreste ziua de nastere @Artanis, un membru cu vechime si experienta al comunitatii noastre. Doresc pe aceasta cale sa-i urez petrecere frumoasa, sanatate, bucurii si impliniri pe toate planurile!
 3. Fie ca este 14 (Valentine's Day), fie ca este 24 februarie 2017 (Dragobete), Vodafone Romania va oferi in ambele zile internet gratuit nelimitat, in reteaua Supernet 4G+, tuturor utilizatorilor, indiferent daca sunt pe abonament sau pe cartela. Pentru a putea folosi internetul gratuit nu trebuie decat sa aveti internetul pe mobil activat, si sa fiti client Vodafone, desigur. „2017 este un an de referință pentru prima rețea digitală de telefonie mobilă din țară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienților noștri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an și sunt bucuros să anunț un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri și fără limite de cea mai bună rețea din țară de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta este prima inițiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma”, a declarat Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania.
 4. Articol interesant pe aceasta tema: https://moz.com/blog/301-redirection-rules-for-seo @gadeas ai idee, nu a avut pierderi de poziti, etc. dupa redirect?
 5. Ok, afli IP-ul, si ce faci cu el? Mai bine incepi prin a-ti securiza contul. Incepe prin activarea Login Alerts si Login Approvals:
 6. Dupa procesul de schimbare a parolei, Yahoo! iti vine in intampinare cu o optiune care nu mai permite autentificarea de pe dizpositive "mai putin securizate". Este bifata by default si daca nu o debifezi asta este rezultatul . Pentru a te putea autentifica in continuare de pe aplicatia standard de Email trebuie sa accesezi: https://login.yahoo.com/account/security#other-apps si sa bifezi optiunea "Permiteti aplicatiile care utilizeaza autentificari mai putin securizate".
 7. E vorba de formatare conditionala. Pentru a elimina sagetile trebuie sa stergi regulile (clear rules). Din tab-ul Home mergi la Conditional Formatting si apoi alege Clear Rules.
 8. E vorba de functia Talk Back (optiune care se adreseaza utilizatorilor cu deficiente de vedere). Se dezactiveaza din Setari -> Accesibilitate Pentru a putea face scroll trebuie sa folosesti doua degete (vezi imaginea de mai jos) iar pentru a accesa aplicatiile trebuie sa dai dublu tap.
 9. Inca de anul trecut Google a anuntat ca va face modificari astfel incat sa faca Internetul un loc mai sigur. Astfel, site-urile care folosesc https in detrimental http sunt vazute mai bine de catre motorul de cautare, iar incepand cu versiunea 56 a browser-ului Google Chrome, vizitatorii site-urilor care nu sunt securizate printr-o conexiune https vor primi mesaje sau avertizari "Not Secure". Avertizarile vor fi afisate in special pe site-urile care necesita autentificare sau au campuri de introducere a datelor cardului de credit, ca de exemplu magazinele online. Totusi, in viitorul apropiat Google planuieste sa avertizeze utilizatorii in privinta lipsei unui certificat SSL indifferent de continut, nu doar pe paginile unde este necesara introducerea unei parole, date despre plati sau alte informatii personale. Certificatul SSL, responsabil pentru conexiunea securizata (https) cripteaza comunicatia astfel incat datele sensibile introduce de utilizatori nu mai pot fi interceptate de atacatori.
 10. Mouse Logitech M220 Silent, Wireless sau Mouse Logitech M330 Silent Plus, Wireless sau Mouse optic ASUS WT425, 1600 dpi, USB, Negru
 11. Nu client/server side, ci din punct de vedere SEO. Trebuie facute multe redirectionari 301 si estimez o scadere de trafic, pana se rearanjeaza lucrurile. Am citit cum ca Google a facut in asa fel incat redirectionarile de la http la https sa transfere tot, dar inca am dubii.
 12. Ma gandesc inca la implementare. In principiu at fi de preferat sa o fac, insa s-ar putea sa existe ceva problemute.
 13. Da, Google a inceput sa marcheze site-urile care nu folosesc un certificat SSL (https) ca fiind nesigure.
 14. Posibil sa fi fost de la browserul folosit.