gaby

Administrators
 • Content count

  20,946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  669

gaby last won the day on February 22

gaby had the most liked content!

Community Reputation

2,817 Eminent

About gaby

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/03/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro
 • Facebook
  http://facebook.com/gaby.nuta
 • Twitter
  http://twitter.com/pctroubles

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Dezvoltarea pctroubleshooting.ro

Recent Profile Visitors

324,308 profile views
 1. @VladOcs&@Dan O.: Misiune indeplinita http://pctroubleshooting.ro/forum/81-adobe-photoshop/
 2. Incepand cu 17 ianuarie 2017 Android 7.0 Nougat a inceput sa fie disponibil pe cale oficiala pe terminalele Samsung Galaxy S7 si S7 Edge. Totusi de atunci si pana in prezent, in Romania, update-ul nu a ajuns. Ei bine, incepand de astazi noua versiune a sistemului de operare a inceput sa fie distribuita si pentru tara noastra, momentan doar pentru terminalele cu CSC (Customer Service Code) CNX, adica de Vodafone. Daca detineti un S7/S7 Edge cumparat de la Vodafone si nu ati primit inca notificarea de actualizare, dati un "Check for updates" manual din setarile telefonului. Data build-ului este 02.02.2017, ceea ce inseamna ca si patch-urile de securitate ar trebui sa fie tot din aceasta luna. P.S: Nu ar trebui sa mai treaca mult pana cand update-ul va fi disponibil si pentru telefoanele cumparate la liber precum si pentru ceilalti operatori de telefonie mobila.
 3. Intri in Linux si urmezi urmatorul tutorial: https://community.linuxmint.com/tutorial/view/2316
 4. Depinde ce inseamna "merita" pentru tine.
 5. CentOS, Debian sau Slackware.
 6. Uite cateva tutoriale in acest sens: http://www.makeuseof.com/tag/turn-pc-android-phone-wakeonlan/ https://www.howtogeek.com/192642/how-to-remotely-turn-on-your-pc-over-the-internet/
 7. E clar de la ROM-ul instalat. Ai ales o versiune compatibila cu telefonul tau? Ai incercat sa pui din nou ROM-ul stock (https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1731324)?
 8. Pe telefoanele mai vechi, respectiv sistemele de operare Android mai vechi, spatiul de stocare este alocat ciudat. Cu ceva timp in urma aveam un Samsung Galaxy S2 care desi avea spatiu de stocare 16 GB, ma rog, undeva pe la 12 folosibili, acestia erau portionati necorespunzator, ca si in cazul tau. Mai exact, aveam ceva de genul: - Internal storage: Total space = 1.97GB, Apps = 317MB, Available = 200MB - USB Storage: Total space = 11.50GB, Apps = 1.06GB, Pics and videos = 166MB, Audio = 256KB, Downloads = 3.44MB, Misc = 12.43GB, Available = 10.27GB - SD card: Total space = 59.46GB, Available = 47.01GB Adica, aveam ~2 GB pentru aplicatii si 11.50 GB pentru poze, muzica, filmulete si alte fisiere. Astfel, daca instalam aplicatii de 2GB desi mai aveam 11.50 pentru poze, muzica, etc. nu mai puteam instala alte aplicatii. Discutie pe acelasi subiect aici: Problema spatiu insuficient tableta Allview H8+
 9. Din punct de vedere hardware diferentele nu sunt majore. Totusi, eu cred ca m-as orienta spre LG G4.
 10. As mai adauga faptul ca USB Type C este reversibil (se poate introduce in orice pozitie si din orice directie in dispozitiv), exact ca mufa lightning de la Apple. De asemena, USB Type C nu este compatibil cu USB Type A si USB Type B, pentru conectarea pe cele doua porturi fiind necesara folosirea unui adaptor.
 11. NewEgg.com este de incredere, doar ca nu livreaza in Romania. Si chiar daca ar livra/aduci produsul in Romania, se va adauga costul transportului, taxe vamale/TVA iar pretul final nu va mai fi atat de bun.
 12. Salut, am cumparat cu ceva ani in urma (memorii RAM daca imi aduc bine aminte) de pe mediadot.ro si totul a fost ok. Acum, MediaDot, MarketOnline si azerty.ro au fost cumparate de cel.ro, magazin online care stiu ca statea cam prost cu oferitul garantiilor produselor.
 13. Telefoanele Dual SIM de la Orange sunt codate doar pe primul slot. Astfel, este necesar sa ai in primul slot o cartela Orange in timp ce pe al doilea poti pune orice cartela din orice retea. P.S: Orice telefon cumparat liber de contract de la un operator de telecomunicatii trebuie oferit deblocat sau deblocarea trebuie sa se realizeze in mod gratuit.
 14. Ofera-ne mai multe detalii despre placa video. Ce model este?