gaby

Administrators
 • Content count

  21,071
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  666

gaby last won the day on January 12

gaby had the most liked content!

Community Reputation

2,515 Eminent

About gaby

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/03/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctroubleshooting.ro
 • Facebook
  http://facebook.com/gaby.nuta
 • Twitter
  http://twitter.com/pctroubles

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Dezvoltarea pctroubleshooting.ro

Recent Profile Visitors

319,796 profile views
 1. @Daniel98 Bucuresti zona Dristor.
 2. In ce sens difera mufa?
 3. TAZ esti de acum Seso. Petru lazar, numele este deja folosit.
 4. Iata o alta imagine care arata posibilul design al viitorului terminal:
 5. Se preconizeaza ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat pe data de 18 aprilie 2017, mai tarziu fata de lansarile trecute ale flagship-urilor Samsung, din cauza procesului de testare care va dura mai mult, pentru a evita problem precum cele aparute la Note 7. Chiar daca pare o data indepartata, ne apropiem pe zi ce trece de ea, iar pana atunci cu siguranta vor iesi la iveala tot felul de zvonuri/leak-uri dintre care multe se vor dovedi adevarate. Astazi, GSMArena a publicat cateva imagini care ne ajuta sa ne facem o idee despre cum va arata Samsung Galaxy S8. Ecranul ar fi curbat edge-to-edge, butonul fizic "Home" a disparut, la fel si cel de inapoi respectiv cel de aplicatii recente:
 6. Mesajele acelea apar doar in browser? Reseteaza setarile browser-ului. Oricum, sincer, si eu tot pe resetare la setarile din fabrica m-as duce.
 7. Vom sterge warn-ul dupa cel putin 6 luni de buna purtare.
 8. Dupa ce a oferit GRID gratuit timp de cateva zile, HumbleBundle vine cu o noua oferta: Dirt Showdown gratuit pana pe 14 ianuarie 2017. Veti primi o cheie cu care veti putea activa jocul pe STEAM, urmand ca acesta sa ramana in contul vostru pe vecie. Cerintele minime de sistem arata mai mult decat decent, drept pentru care vu vad vreun motiv pentru care nu l-ati descarca. OS: Windows Vista or Windows 7 Processor: AMD Athlon 64 x2 or Intel Pentium D @3.2Ghz Memory: 2 GB RAM Graphics: AMD HD2000 Series, Nvidia 8000 Series, Intel HD Graphics 2500, AMD Fusion A4. Numai bine !
 9. Conform Samsung Turcia update-ul catre cea mai noua iteratie Android va incepe sa fie disponibil tuturor incepand cu data de 17 ianuarie 2017. Ca de obicei, procesul de update va fi realizat in etape, astfel ca de pe 17 este foarte probabil sa mai treaca cateva zile pana cand noua versiune va fi disponibila. P.S: Se pare ca telefoanele achizitionate prin intermediul operatorilor telecom nu vor intra in aceasta etapa.
 10. Technoshop Tehnoshop Tehnomag
 11. Mail Delivery System de regula nu este o reclama/un email SPAM ci un email pe care il primesti de la server si care te anunta ca unul sa mai multe email-uri pe care le-ai trimis/ai incercat sa le trimiti nu au ajuns la destinatar (pentru ca adresa lui nu este corecta de exemplu). Daca nu incerci sa trimiti niciun mail, efectueaza o scanare cu un antivirus pertinent si sau Malwarebytes si schimba parola de la cont.
 12. Link de download: https://www.centos.org/download/
 13. Asa cum a spus si @Artanis, este compatibil. http://www.apple.com/shop/question/answers/iphone/will-the-iphone-5-charger-work-for-the-iphone-7/QXPX29D4FFD7UFHCF http://www.apple.com/shop/question/answers/iphone/is-my-iphone-6-charger-fit-the-iphone-7/QJ2YUTFD929UTD94T
 14. O'Neill esti de acum HTML/CSS.